![]() |
#1591 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Cytat:
![]() Ze mnie taka świnia od kilku dni... Raz paczka ciastek, raz chipsów a dziś cała czekolada. Nie dość że ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Robiąc w ostatni weekend remament w pielęgnacji(wkleiłam w zbiorowym wątku) doszłam do wniosku, że mogę sobie coś dokupić. Już mi chodzi po głowie jakieś masło, chyba skorzystam z promocji w SP na te kozowe w zestawie z żelem. Reszta gazetki jakaś mało ciekawa. I chciałabym jeszcze raz przypomnieć, że krem Chronolys SVR szuka nowego domu.
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2011-03-31 o 22:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale każdej firmy przecież nie pomierzę. Sporo szukałam wtedy i jakoś z większością tak było ![]() to te słowa zniechęcają takiego lenia jak ja- bo niby kiedy i które ![]() pieniądze chyba miałam na myśli- ostatnio dziura w mózgu mi się powiększa, dużo rzeczy zapominam i pomijam słowa ![]() Cytat:
![]() Trzymajcie kciuki jutro, zrealizuję zamówienie z avonu dla lasek od cioci z pracy, oby starczyło na edp Herve Leger ![]() I dostałam się do akcji z ciderem pewnej agencji marketingu sz.....- przyszło wieczorem 20 butelek ![]() I poszło zamówienie z Oriflame- tylko jedno jedyne malutkie mydełeczko i jeden jedyny malusi żelik ![]() ![]()
![]() |
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj też dobiłam się w ten sposób. i przedwczoraj.. i dwa dni temu..
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
co racja to racja
![]() Dziś spróbuję się pilnować. Zacznę od jajecznicy a potem rowerek- o ile zaraz znów się nie rozpada, bo widzę z okna, ż emokro trochę jest. I w ogóle miałam super pobudkę przed chwilą- kurier z liptintami Astor ![]() Już wiem czemu tyle czekałam- numer mieszkania pomylili na nalepce ![]() Pisaczki na kartce prezentują się słodko, na ręce też nieźle ale nie chcą się zmyć ![]()
#1596 |
BAN stały
|
Chyba do Was dołącze nałogowe kosmetykoholiczki ;D Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny też chwalą nowy DayWear - ale chyba występuje w jednym odcieniu - podobno ciemny i pomarańczowy ![]() hm.. ostatni kosmetyk tego typu jaki używałam, to jakaś Nivea dla nastolatek - pamiętam, że robił smugi i miał dość nienaturalny kolor ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i też planuję nie jeść (ograniczyć?) słodyczy od dziś, ostatnia akcja się nie powiodła ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1601 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 |
BAN stały
|
Paese ma ładne lakiery, cienie z tej kolekcji paryskiej i błyszczyki. Pisałam o nich jakiś czas temu, dostały też chyba nagrodę Twojego Stylu. Ale pamiętam, że były w sklepach. Co się zmieniło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
BAN stały
|
jaPieknoscDniaBlog Tak sa w sklepach tylko nie wszystkie, ktore sa w katalogach
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- PS Jeśli, ktoras by chciala to moge wam zamowic z moja znizka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi średnio idzie jednak, co dzień muszę zjeść przynajmniej jedną żelkę ![]() Cytat:
![]() No i mam perfumy, śliczne są ![]()
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam napisać, że kupiłam sobie jeszcze żel pod prysznic biedronkowy, kremowy o zapachu kwiatu pomarańczy. Pachnie podobnie do Nivea Happy Time ![]() Zdążyłam wrócić z pracy przed burzą! ![]() Witam nowe nałogowe ![]()
![]() |
#1606 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
No nie powiem, perspektywa mieszkania nad morzem bardzo mi odpowiada.
![]() Cytat:
![]() W KWC znalazłam jeszcze Olay, sprawdzę odcienie i może wypróbuję. ![]() Cytat:
![]() Miałam dziś koszmarnie ciężki dzień, jak dobrze wreszcie mieć chwilę dla siebie i móc usiąść z kubkiem kawy przed youtubem i kosmetycznymi blogami. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się teraz zachwycam Beleą zeszłoroczną Monoi de tahiti czy jakoś tak, rewelacyjnie nawilża! Chociaż już trochę zgluciała od stania (chyba rok ![]() ![]()
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko a będziesz polować na te letnie Balee? Kusi mnie rabarbar i arbuz (bo chyba takie były zapachy, dobrze pamiętam?).
Jeeeezu, ale mam lenia, wzięłam wolne w pracy, poszłam do parku pouczyć się hiszpańskiego - niestety w trakcie zrobiło się chłodno i myślałam, że będzie padać; jak wróciłam do domu to wyszło słońce :/
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...em.html&next=1
![]() |
#1612 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() witam nowe nałogowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja trwam dzielnie w niejedzeniu słodyczy, a uwierzcie, normalnie pochłaniam ich ogromne ilości ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że jutro weekend, mam nadzieję, że będzie słoneczko, to sobie pojeżdżę na rowerze ![]() ![]()
![]() |
#1613 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za późno ![]() No niby tak, ale jak to brzmi! Cytat:
![]() Np. te balerinki Maciejka, które teraz kupiłam pewnie w sklepach w Krk są drożej. Pamiętam jak jesienią porównywałam ceny tych trzewiczko-trampków i na All było znacznie taniej. Zresztą ja za nie dałam z przesyłką 132zł, a inny wystawiają i po 150-160zł, więc pewnie takie są ceny sklepowe. A np. butyk.pl wymienia za darmo, jeśli rozmiar zamieniasz. Przynajmniej tak piszą, ale sama nie wiem, bo tylko oddawałam balerinki. I mam nadzieję, że szybko dostanę kasę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witamy ![]() W czym się specjalizujesz, jeśli o nałóg chodzi ![]() Cytat:
![]() Na Twojego bloga to w ogóle lepiej za często nie zaglądać, bo tymbardziej można się pogrążyć w nałogu całkowicie ![]() Cytat:
![]() Rozumiem, jakby od początku działali w ten sposób, ale dawać coś do sklepów, a potem wycofywać się z tego na poczet katalogów... Nie podoba mi się to ![]() Coś czuję, że moja znajomość Paese skończy się na jednym jedynym lakierze, który posiadam. Cytat:
Cytat:
***************** Wczoraj w końcu kupiłam sobie depilator, akurat trafiła się okazja, czyt. wyprzedaż w Tesco ![]() ![]() ![]() Pierwsze testy już za mną, spróbowałam na pachach, bo na nogach za krótkie włoski. Co prawda nie wydepilowałam ich nawet w połowie, ale nie tyle przez ból, co krew. Jednak mam mocne cebulki i dużo włosków wyrywa mi aż do krwi ![]() A dzisiaj popełniłam pierwszy kwietniowy zakup - żel Original Source Orange Oil & Ginger. Zaraz idę go testować pod prysznic, ale już wiem, że pachnie bosko! Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2011-04-01 o 22:19 |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz, mi też leciała krew jak próbowałam depilować pierwszy raz pachy. Więc poszłam na wosk, potem już odrosły dużo słabsze i było o niebo łatwiej depilować ![]() Rodzice mają gości, więc głupio mi iść spać ![]() ![]()
![]() |
#1615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przetestowałam wczoraj biedronkowy żel pod prysznic. Jestem zadowolona: super się pieni i pięknie pachnie ![]()
![]() |
#1616 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
MagJa: tez mam pierwsze kwietniowe zakupy - lawendowy zestaw Planet Spa z Avonu: płyn do kąpieli, olejek na noc do twarzy i maseczkę
![]() "SKS" - mój TŻ tak mówi, nie sadziłam, że "tak się teraz mówi" ![]()
#1618 |
BAN stały
|
Dziewczyny a jakie polecacie kremy nawilzajace? W niezbyt wysokiej cenie. Mialam probke vichy aqualia thermal, ale zbyt drogi bym go teraz kupowala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Wtajemniczenie
|
Trochę źle się czuję, więc tłumaczę swoją niekumatość
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale piękna pogoda, miałam iść na rower, ale strasznie mnie muli ![]() ![]() I dziś skończyłam pierwszy kosmetyk w kwietniu - kostkę do masażu strawberry feels forever z Lusha. Uwielbiam jej zapach, muszę ją kupić jeszcze raz, bo bardzo przyjemnie się nią smaruje i olejek z niej fajnie nawilża ![]()
![]() |
#1620 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Estella;26101217]Rzyrafko a będziesz polować na te letnie Balee? Kusi mnie rabarbar i arbuz (bo chyba takie były zapachy, dobrze pamiętam?)./QUOTE]
Będę ale ciut jeszcze muszę powykańczać ![]() Cytat:
ja już część obfociłam, ale przed wyjazdem nei wystawię bo bez sensu. Cytat:
![]() yyy, mnie też oświećcie co to ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.