|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
|
|
|
|
#1592 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Olejek kokosowy do włosów mi się chce ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- E, 3zł to jeszcze żaden ból
|
||
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=hQkR6...&feature=feedu
bardzo lubię tę dziewczynę i jej filmiki. Ostatnio dodała filmik o pielęgnacji na noc i na dzień i trochę jestem w szoku... Czy Wy też używacie tyle kremów na noc i na dzień? Czy to tylko ja o siebie "nie dbam"?
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obecnie w kosmetyczce mam dwa kremy i nie mam podziału na dzień/na noc, plus jeszcze stosuje jak sobie przypomnę krem pod oczy i wsio :P
|
|
|
|
#1595 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mam korektor,bronzer,brwi podkreślone kredką i mocno wytuszowane rzęsy
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i dziękuję Ci bardzo, miło mi![]() zrobię filmik o tym jak szybko i łatwo nałożyć hennę samemu. stwierdziłam,że szkoda kasy na kosmetyczkę, sama sobie robię i zdecydowanie lepiej mi to wychodzi ![]() buziak! |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie martw się lukrecja, ja też się czuję w tym momencie jak jakiś niezadbany buszmen z moim porannym żelem, tonikiem i kremem.
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Mów mi więcej
Olejek kokosowy do włosów mi się chce ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- No właśnie zakupiłam ten olej/masło/tłuszcz jakieś półtorej roku temu na Mazidłach jeden i w eko sklepie drugi, oba zimnotłoczone. Stosowałam nieregularnie na włosy od połowy dlugości( były lekko przesuszone, żadne tam rozdwajanie końcówek), trzeba dobrze zmyć z wlosów potem bo efekt mokrej Włoszki murowany Fajny produkt ale ciężko w stanie skupienia wydostać go z buteleczki, więc podgrzewałam całość w gorącej wodzie. Oceniłabym go na 4 + bo produkt wydajny, machnęłam się nieraz na całe ciało i pachniałam jak placuszek waniliowy http://www.youtube.com/user/digitalgirl13#p/u no ale oczyska i mam na mysli makijaż, nie soczewy, tylko kto tam się przewala za plecami?
|
|
|
|
#1600 |
|
Raczkowanie
|
ale że co? ona nosi soczewki?
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nie lubię filmików słabej jakości
|
|
|
|
#1602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. To jest chodząca ilustracja tego, jak można podporządkować całe swoje życie zapobieganiu starzenia. Nie wiem, czy ma jeszcze te stare filmiki, w których opowiadała na przykład, że w trakcie godzinnego porannego rytuału mycia i pielęgnowania a także pół godziny później, zanim filtry się nie aktywują, ma w całym domu szczelnie zamknięte rolety, żeby nie daj bóg promień światła nie padł na nieprzygotowaną skórę , że prawie nic nie je a jeśli już, to pilnuje, by każda rzecz, która pochłania (głównie brokuły, pomidory i surowa owsianka) była silnie antyoksydacyjna . No masa tego była, dziewczyna nie robi skórze nic, co mogłoby ją naciągnąć, nie pozwala się dotykać po twarzy.. już nie pamiętam dalej, starałam się wyrzucić z głowy.. z jednej strony starania godne podziwu, z drugiej, to wygląda trochę jak nerwica i bałam się, zeby i u mnie nie "zaskoczyło" .
|
|
|
|
|
#1604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2011-01-22 o 15:00 |
|
|
|
|
#1605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
No, jeszcze, żeby to była taka "żona, co ma leżeć i pachnieć", to bym się nie dziwiła, ze jej się chce tak czas zabijać, ale to zapracowana, bardzo aktywna dziewczyna, z normalnym życiem osobistym i znajomymi..(no dobra, przyznam się, że przez jakiś czas nawet ją miałam na fejsie i zdarzało mi się z nią rozmawiać
) ja nie wiem, czy ilość snu, która sobie odmawia nie wystarczyłaby za te wszystkie zabiegi odmładzające .
|
|
|
|
#1607 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehehe - to faktycznie dalece posunięta znajomość
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
DAYYYY SIX AFTER DUE DATE http://www.youtube.com/user/thekandeejohnsonshow
filmik o poranku, z babcią, Boże ona zrobiła ze swojego życia reality show |
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Przyznaję się
.. najgorsze, że przez ten wątek sobie o niej przypomniałam i teraz oglądam zaległości i mam ochotę się czymś spryskać po buzi, osmarować jakimś wypasionym olejkiem przeciwzmarszczkowym i klepać, i klepać,i klepać .. i na ten filtr do oczu Kiehla też mam ochotę . Aaaa, idę z internetu .
|
|
|
|
#1610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przykre. |
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz nie dziwię się zakazowi upubliczniania wizerunku dzieci
|
|
|
|
#1612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ile ona ma lat? nie no wariatka z niej niezla z tymi roletami a juz widze ile ma lat-28 no wyglada faktycznie na mniej wiec moze jednak sie to wszystko oplaca
Edytowane przez sigila86 Czas edycji: 2011-01-22 o 15:48 |
|
|
|
|
#1613 |
|
Killing me softly
|
digitalgirl zrobiła fajny film z czarnym cieniem, zainspirowała mnie do makijażu na dzisiejszy wieczór
|
#1614 |
|
Rozeznanie
|
też się temu nie dziwię, matka-wariatka
![]() ale kurcze ten filmik jest świetny http://www.youtube.com/watch?v=nTl3ePEmhi4 |
|
|
|
#1615 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
Chlorofilku powiedz mi co to za preparat zmniejszający pory ?
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My się tak z tego śmiejemy lub również niedowierzamy .. ale ona będzie miała lat 50 i cere 20 latki .. a my .. ![]() Chociaż nie wiem co w tym dziwnego ja np. swojej twarzy również nie pozwalam dotykać. I też mam swój rytułał mycia ..
|
|
#1618 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1619 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Błagam - kosmetyki antystarzeniowe są najbardziej nafaszerowane chemią "Kod młodości", koń by się uśmiał. Białko ma zaprogramowany proces starzenia i choćbyś się miał wypęknąć, to żaden L'Oreal cudu nie zrobi. A proces starzenia i jego szybkość jest uwarunkowany genetycznie. Warto to sobie uzmysłowić i zachować pieniążki na np. nowy samochodzik, niż na głupie kremy
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety będę się starzeć odpowiednio do mojego wieku .. Kayako - eee tam kremy .. Bądzmy nowoczesne .. Ostrzykiwanie kwasem hialuronowym i masz spokój na pół roku. // tak patrze na jej filmiki. głównie te jak myje twarz, początek dnia .. i masaż antyzmarszczkowy - normalnie ma takie ruchy wszystkie takie wyuczone .. jak w ksiażce.
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2011-01-22 o 17:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Ten zapach wiórków kokosowych, mmm...