![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Zadomowienie
|
no to faktycznie my mielismy ekipe 50zł/m2 i ich robocizna duzo nie wyniosła ale wiadomo kazdy grosz sie liczy ... tak to wszystko tez mamy robione po rodzinie i sami ale dach to jednak dach i wolelismy dac te kilka tys wiecej ale miec spokojna głowe
![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1593 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pod umywalką jest syfon i odpływ (rura), bo nie wkuwaliśmy go w ścianę no i wężyki od wody. wybraliśmy dość szeroką umywalkę, więc odpływ był w niej daleko od ściany ![]() Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;32442523]Dzięki dziewczyny za rady ![]() ![]() Cudna łazienka ![]() ![]() U nas jest odwrotnie u rodziców jest prysznic, a u nas wanna. I wannie kąpałam się może ze 3 razy ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Dziękuje ![]() Cytat:
![]() swoje to swoje ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() CHociaż ja też nie lubię rodzinnych firm. Szwagier z takiej skorzystał budując dom i mieli niezłe przeboje. Nie byli terminowi i w ogóle. Ciężko było się z nimi pogadać. Ale nie wszyscy tacy są ![]()
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2012-02-22 o 11:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak o foli już mówiłam i dali się przekonać więc myślę że jak spadnie mały deszczyk to nic złego nie powinno się stać a dach myślę, że w dwa dni góra 3 dni będzie skończony. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
W moim rodzinnym domu był wymieniany dach - jednospadowy i niewielki - tydzień im zeszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się pochwalić łazienka nabiera kształtów podobno jeszcze w tym tygodniu mają podłączyć wc i prysznic. Niestety umywalka będzie musiała zaczekać bo koleś co ma nam półkę robić jeszcze nie zaczął, ba on nawet jeszcze wymiarów nie wziął. Ale myślę, że w przyszłym tygodniu będzie można już pierwszy raz wziąć prysznic w nowej, nieskończonej łazience ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Więc nie powinno być źle. Chcociaz tak jak wczesnieij pisałyście z rodzina różnie bywa. Jak mojemu bratu kuzyn robił elektryke to się teraz prawie nie odzywają bo poczatkowa cena wzrosła 3 razy i trwało to strasznie długo.
![]() |
![]() |
#1604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój niby firma budowlana i w domu wszystko naprawi i zrobi ale jeżeli chodzi o gotowanie, prasowanie to nic nie potrafił, tak to jest jak mamusia wszystko za syna zrobiła, teraz wszystkiego się uczy i muszę przyznać, że niektóre potrawy wychodzą mu lepiej niż mnie. Z rodziną różnie bywa, u nas wujek (inny) robił ogrzewanie, firma niby jedna z najlepszych w okolicy a u nas taką fuszerkę odstawił jak mało kto dobrze, że jego syn jest solidny i nam teraz w mieszaniu to właśnie on wszystko podłączał i jesteśmy mega zadowoleni. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Do łazienki to jeszcze dużo brakuje, ale po powrocie do domu z pracy zrobie zdjęcia remontu i wstawię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam zakupy ![]()
![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
dawno mnie tu nie było, ale czas to naprawić. poczytałam co pisałyście. widziałam dyskusję wanna czy prysznic. ja prysznica nigdy nie miałam, wszędzie gdzie mieszkałam była wanna, więc wybór był dla mnie oczywisty, że będzie wanna. ale gdybyśmy teraz mieli urządzać mieszkanie to zdecydowalibyśmy się na połączenie wanny i prysznica, teraz są takie fajne. wygląda jak prysznic, tylko z wyższym albo wysokim brodzikiem wyprofilowanym jak wanna (przy tych wysokich, wysokość wanny), a i wielkości są różne, np. takie jak mała wanna. można tam normalnie wykąpać się jak w wannie, rozłożyć i poleżeć albo zamknąć się i wziąć szybki prysznic. rewelacja.
a w ogóle to tak mi się marzą jakieś zmiany w mieszkaniu. we wrześniu robiliśmy remont, ale skupiliśmy się na malowaniu, kupiliśmy też łóżko, żeby nie musieć się gnieść na wersalce, meble do łazienki i w oknach wymieniliśmy żaluzje na rolety. ale gdybyśmy mieli możliwość urządzać teraz całe mieszkanie to wyglądałoby zupełnie inaczej niż teraz. jednak gust się zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale coz-ma inne zalety ![]() Kupowanie pierdólek to jest to ![]() ![]()
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2012-02-22 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mąż nie musi być złotą rączką pewnie ma dużo innych zalet ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żartowałam ![]() ja też uwielbiam zakupy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Zadomowienie
|
ja tez uwielbiam kupowac ale musze sie hamowac niestety bo nie mam gdzie tego trzymac...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Zadomowienie
|
a ja dzis samotna małżek pojechał do wiednia na montaz
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
Kiedy wraca?
No to wykorzystaj ten czas dla siebie, gorąca kąpiel z olejkami, maseczki, manicure, pedicure, książka + gorąca czekolada albo co lubisz. Albo wyjdź sobie do fryzjera pewnie taka zmiana będzie dla niego bardzo atrakcyjna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() super, ze w końcu będziecie miec półkę ![]() ![]() ja też sama od poniedziałku. Jutro ma mąż przyjechać na weekend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmm to zapowiada Ci się udany weekend... My chyba gdzieś wyjedziemy, mąż marudzi, że chce na narty jechać mi się ten pomysł nie podoba ale czasem trzeba się poświęcić ![]() Ciągle oglądam te Wasze mieszkanko i inspiruje się nim ![]() Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2012-02-23 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Oby było tak jak sobie zaplanowaliście z tą szafka
![]() Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda w weekend i w końcu uda nam się na jakiś dłuższy spacer pójść, bo ja cierpię na brak świeżego powietrza i powinnam w końcu podładować akumulatorki słoneczkiem ![]() Tak umywalka i ubikacja jest firmy roca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest mi bardzo miło słyszeć takie miłe słowa odnośnie naszego domku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.