|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
My najczęsciej nad wodę jeździmy, nad morze no i jezioro mamy pod nosem więc teraz najchętniej też w góry byśmy pojechali dla odmiany.
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Witam w kolejny upalny dzień
![]() Zaraz zabieram się za sprzątanie..... Dziś w nocy zabiłam 5 komarów W ogóle to cała jestem pogryziona przed meszki i komary. Wszystko mnie swędzi i drapie ![]() Pieprzeni krwiopijcy.A jutro robimy sobie z TŻ wycieczkę Jedziemy do Mosznej |
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
A my już jutro wracamy.
![]() Tutaj na szczęście komary można policzyć na palcach tak mało ich jest ![]() W przyszłym tyg.już odbierzemy zdjęcia Wczoraj byliśmy nad Morskim Okiem, więc dziś wszystko nas boli ![]() Później chyba idziemy do aquaparku
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!
Nie mam dla Was czasu Zabijecie mnie albo i zapomnicie![]() Nie jest łatwo być żoną męża swego hehe W skrócie Wam opowiem, że cały 6 i 7 sierpnia zleciał nie wiadomo kiedy i strasznie tego żałuję, bo tak długo się czekało, ale w końcu takie jest ŻYCIE:P Nie mam jeszcze zdjęć, myślę, iż będą w przyszłym tygodniu to Wam coś wrzucę Wszystko poszło po naszej myśli, oprócz urywającego się trenu..:/ Goście bardzo zadowoleni, DJ normalnie cud świata, na żadną orkiestrę byśmy go nie zamienili:P Grunt to chyba tylko słyszeć dobre opinie o własnym weselu Nikt nam nie powiedział, że się źle bawił, z resztą cały czas sala taneczna była pełna:P Jakby chcieć wszystko po trochu opisać to nie wiem czy by mi palce nie poodpadały Jesteśmy bardzo zadowoleni, był to tak cudowny dzień jak zaplanowaliśmy![]() Buziaki dla Was
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogło być inaczej. A co do pogrubionego, to święta racja.
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Almier i Aniqa nie bylo mnie więc wybaczcie że dopiero teraz wszystkiego dobrego na dla was dużo szczęścia w malżeństwie i cudownych dzieci
|
|
|
|
#1599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już tam byłam 2 raz, ale Tż 1 i był zachwycony ![]() Dziś wybawiliśmy się w aquaparku ![]() Cytat:
Super, że wszystko się udało i że każdy był zadowolony, szkoda tego urywającego się trenu ![]() I zgadzam się, że tyle się planuje ten dzień a później mija nie wiadomo kiedy ![]() Cytat:
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
? Super, że wszystko się udało Jestem padnięta! Wykąpałam się i zaraz idę do męża . Ale oboje straaasznie się zmęczyliśmy tą górską wyprawą. Ale ogólnie było fajnie, choć, trochę pomarudziłam, jak miałam kryzys (jak zwykle ;P).---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Ps. Monni, oglądałam Twoje zdjęcia na nk (dopiero teraz :P) i strasznie mi się podoba zdjęcie Twoje z TŻtem z 06.09.2009- jesteście tacy młodzi i uroczy . A w ogóle, jeśli mogę sobie pozwolić na 2 komentarze: 1. Twój TŻ ma piegi? Nice .2. Aaaaale Ci urósł biust w ciągu roku od tamtego zdjęcia .
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-08-27 o 22:29 |
||
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
PMki mam sekundę czasu, ale muszę Wam to opowiedzieć
![]() Moja koleżanka była w 8 miesiącu ciąży, potwierdzona dziewczynka, w piątek zaczęło się coś dziać więc pojechała do szpitala. Wczoraj podjęto decyzję o wcześniejszej cesarce i po rozcięciu... okazało się, że są bliźniaczki :brzy dal: obydwie zdrowiutkie, po 49 cm!!! i 2300 g ![]()
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze pal licho ginekolog prowadzący, tłumaczył się, że na usg nie było widać ani nie wyczuwał dodatkowego tętna nawet, ale lekarze w szpitalu??? Przecież trzeba wykonać tyle badań, żeby zadecydować o tak wczesnej cesarce ...
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Swoją drogą, ciekawe, jak jej to powiedzieli "Wie pani co, za to, że jest pani taka dzielna, do jednego urodzonego dziecka, dostaje pani drugie gratis!" :P.A ja robię ciasto :P. Tym razem piernik z marchwi . Mąż uciera jajka z cukrem i tłuszczem, więc mam dla Was chwilę czasu :P.
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-08-28 o 14:44 |
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dziwi mnie to, że przy takich sprzętach jakie są obecnie ogólnodostępne nikt nie zauważył drugiego dziecka?! Dziwne... no ale jak widać, możliwe cześć! My wczoraj wieczorem grillowaliśmy ze znajomymi co wpadli w odwiedziny, a tak to przez dzień coś załatwialiśmy, albo po prostu zajęci byliśmy pracami porządkowymi dlatego nie wpadłam do Was wczoraj w odwiedzinki oddałam wczoraj sukienkę do czyszczenia, jak przyjdzie to oddam krawcowej żeby poprawiła to co się popruło podczas wesela i daję do koleżanki do salonu w komis Widziałam, że Niunia odwiedziła nas kochana wpadaj częściej ![]() a dzisiaj to tak jakoś leci ![]() rano pojechaliśmy po stół i krzesła-kupiliśmy na promocji stół z 4 krzesłami, tak żeby na tą chwilę był, bo potem kupimy sobie większy, taki z możliwością rozsuwania i porządny na lata żeby był no i przy okazji kupiłam sobie jakieś ściereczki, i koc do sypialni
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
co tam? jak tam? jest ktoś nowy na forum?? ![]() tak w ogóle to martwię się o żabcie, możecie powiedziać czy u niej wszystko ok?? musiała się ewakuować czy nic nie wiecie na ten temat?? u mnie jakoś powoli leci, jeszcze kwiatki z suknią wyszły bo chyba z 2cm muszę ją skrócić bo buty kupiłam 6cm i to chyba jest za mało bo idę normalnie w niej ale jak tańczę to przydeptuję ją ale wiecie co na litość boską nie było wyższych butów ( pomijając oczywiście te 10cm w górę), ale chociaż dałam za nie tylko 99zł, chociaż tyle dobrego
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to fajny zakup .Cicho dziś .
|
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak smakuje ![]() Opowiadała mi, że 15 minut jeszcze przed cesarką miała robione usg i jeden lekarz miał podejrzenie a najlepsze miała jej mama, wychodzi położna na korytarz i prosi kogoś od pani od bliźniaczek. Ona ręce założyła i czeka ![]() ![]() Póki co wszystko szybko dokupują, wyprawki zbierają, wózek trzeba zmienić, Mamusia młoda w ogóle nie przygotowana bo termin miała na październik dopiero Cytat:
|
|
#1609 | ||||||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jechaliście sami czy z jakąś zorganizowaną grupą?U mnie to normalka, bardzo często zostaje pranie na noc w ogradzie ![]() Cytat:
Cytat:
Ja spędziłam weekend z TŻ, który pojechał właśnie do domu prawie cały weekend się uczył, a ja mu dogadzałam ;p upiekłam mu murzynka ze śliwkami i nosiłam jedzonko strasznie nas to flustruje, że nie możemy się często widywać![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Znalazłam posta żabci: Cytat:
|
||||||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A piernik z marchwi robiła moja koleżanka- tam pierwszy raz jadłam- tej marchwi w ogóle nie czuć . Moja teściowa zawsze robi to ciasto . Ale dobre mi wyszło .Cytat:
.Ehh, bidulku, musicie jakoś wytrzymać . A jak w ogóle TŻ w tej szkole sobie radzi?
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-08-28 o 19:10 |
||
|
|
|
#1611 |
|
sajkolidżist
|
Jutro ma bardzo ważny egzemin - jak nie zda, to go wyrzucą - a na zaliczennie trzeba mieć 90% punktów, w dodatku jest to odpowiedź ustna..
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1613 |
|
sajkolidżist
|
Nawet nie gadaj
brzuch już mnie boli z tego wszystkiego |
|
|
|
#1614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój tren się świetnie spisał. Nic się z nim nie działo po podwiązaniu i w ogóle wygodnie mi się tańczyło w sukni, wcale nie chciało mi się jej zdejmowac. ![]() Jest tylko brudna po weselu i po sesji. Muszę ją do pralni oddac, ale mi się nie chce narazie i wisi u rodzicow. Cytat:
Morsi trzymam za TŻ ![]() A mój mąż od jutra już wraca do pracy buu |
||
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
a miałam wam wstawić zdjęcie sukienki na wesele więc wstawiam ale na pocztę
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Morsi, hmm... może się uda, że nie długo, bo sama się doczekać nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Kicia sukieneczka fajna, do tego te butki idealnie moim zdaniem pasują
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam po weekendzie widze ze widzialyscie ze w NY odwiedzil nas huragan dzieki Bogu tam gdzie my mieszkamy ( godzine od Manhattanu) nie bylo az tak zle jedynie deszcz i bardzo silny wiatr ale tylko przesz 2-3 godziny i bylo juz po
|
|
|
#1618 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co ty tak ostatnio ciągle pieczesz? ![]() Cytat:
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wróciliśmy już z Zakopanego Nadrobię Was pewnie później, przyszłam powiedzieć, że wysłałam kilka zdjęć z wesela-amatorskich ![]() Miłego dnia
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Boże, śniło mi się dziś, że o coś się pożarłam z teściową tak strasznie i że się na nią wydzieram ![]() . Chyba dlatego, że gadała we śnie na moją mamę .---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
. Jak było? Lecę na pocztę .---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Wyglądałaś ślicznie, chudzinko nasza . Twój mąż też świetnie- piękna z Was para! Ps. A dekoracje nie były fioletowe? Czy akurat to, co widać (za Wami, tort) było w innych kolorach ?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

. Ja, prawdę powiedziawszy, wolę wodę niż góry, ale mąż uwielbia, więc się poświęcam :P.

W ogóle to cała jestem pogryziona przed meszki i komary. Wszystko mnie swędzi i drapie
Jedziemy do Mosznej 

Zabijecie mnie albo i zapomnicie

? Super, że wszystko się udało
.

prawie cały weekend się uczył, a ja mu dogadzałam ;p upiekłam mu murzynka ze śliwkami i nosiłam jedzonko

za TŻ