![]() |
#1591 | |
Rozeznanie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Cytat:
![]() po prostu po postawionej diagnozie w ogóle się nią nie przejęłam... bardziej skupiłam się na tym że mój bobas ma pupkę skierowną ku dołowi a nie górze... ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Polecam magnez z B6. Od kiedy biorę nie mam żadnych skurczów ![]() I nie wiem czy doczytałyście ale powinnyśmy brać wapń jak nie chcemy mieć problemów z zębami ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypalać podonbno nie bardzo mozna ze względu własnie na te bliżny co moga pwostać;/ ja dizś ide na pobranie krwi,ale wczoraj jak wypiałam litr wody to max....nie śpię od 5,pobranie mam od godz 7.30 cos na sniadanie będę mogał zjeść dopiero po 8-nie wiem jak ja wytrzymam jak ja juz jestem głodna i mnie mdli i do tego głowa mnie boli ![]() ![]() ![]() dzień doberek ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-07-28 o 04:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie śpię od 5.30. Obudziło mnie siku. Umyłam głowę a teraz idę na śniadanko i do pracy. Dziś na 8.15 :/ Dziewczyny zapomniałam Wam napisać jaki miałam przypadek z Nystatyną, nie wiem czy to normalne czy tylko Ja tak miałam... Kiedy byłam u gina po badaniu, zapytała mnie czy mam upławy, odpowiedziałam ze czasem ale naprawdę odrobinkę i nawet nie wiem czy to nie jest przypadkiem tylko wzmożona ilość wydzieliny w ciąży... nie mają zapachu, jakiejś dziwnej konsystencji itd ( sorry że tak przy śniadaniu ![]() Dzień doberek! ![]()
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz badania glukozy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry,
ja znow zrobilam podejscie do gavisconu i zdecydowanie nie polecam kobietom w ciazy, ten smak jest naprawde zaporowy. A dzialanie takie sobie. W ogole jesli te przesady o zgadze sie maja sprawdzic to ja chyba czlowieka pierwotnego urodze, takie to dziecko powinno byc owlosione ![]() bylam wczoraj znow w kinie na filmie "submarine" i bardzo polecam, niestety w Polsce bedzie w kinach w listopadzie wiec sie chyba juz nie zalapiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
hej witam sie i lece nadrabiac
![]()
#1597 |
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() Myszeczko za usg ![]() Muffinko ciekawy link. 5 latka w ciazy ![]() A mnie dzis czeka ciag dalszy skrecania mebli ikeowskich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ja dzisiaj znowu w pracy od 6stej. Z pobudką nie było problemu - za to teraz zasypiam po prostu... Chyba się skuszę na słabiutką kawkę z mlekiem. W poniedziałek idę na glukozę - odkładam i odkłądam, ale w piątek mam wizytę więc muszę mieć wyniki ![]() Miłego dnia wszystkim ![]()
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze wiedziec, bo ja sie wachalam miedzy gavisconem a rennie, ale to drugie wygralo i polecam, dziala praktycznie natychmiast ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jak mala sie urodzila - ja wtedy mieszkalam w Irlandii to sie do mnie jehowcy przyczepili i to tak upierdliwie- bo moj niczego nieswiadom maz ich do domu wpuscil- ze co 2 tygodnie mnie nachodzili ![]() Cytat:
![]() pamietam jak chodzilam z Sonia i pewnego pieknego dnia moj maz mnie zastzelil ze pupa mi sie rozjechala i ze to znaczy ze niedlugo urodze- ON sie na tym zna bo jest synem rolnika i juz nieraz ten objaw u krow obserwowal przed porodem ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1601 |
Raczkowanie
|
Mnie na zgagę pomaga rennie. Wypróbowałam wszystkie "naturalne" sposoby i nic nie pomogło. Dzisiaj się jeszcze dowiedziałam, że woda Muszynianka - niegazowana pomaga - musze spróbować.
Czasami mam taka zgage przez cąły dzień, że po rennie mi mija, ale jak za chwilę zjem cokolwiek, to zgaga znów jest - więc musiałabym po każdym posiłku (a nawet małej przekąsce) brać rennie ![]()
#1602 | |
Zakorzenienie
|
A tak w ogole to zaczynamy dzis 26 tc
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
no ale to Rennie ma tez ta zalete ze zawiera wapn z tego co wiem. wiec jak trzeba brac po pare razy to trudno, ale zmniejszasz sobie jednoczesnie ryzyko odwapnienia kosci
#1604 |
Zakorzenienie
|
Glam zabilas mnie tym tekstem o krowach
![]() Wczoraj mialam pierwsza zgage ciazowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Glam - powinnaś się cieszyć że TŻ ma pojęcie... ![]() Ja po tej glukozie wczoraj miałam cały dzień do kitu. Koszmar, mam nadzieje że nie bede musiała powtarzać. Wieczorem znowu zaprzyjazniałam się z muszlą i znowu przełyk do leczenia. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, nadrabiam was od wczoraj, a teraz właśnie skończyłam, oczywiscie z przerwą na sen
![]() Niezłe tematy się wczoraj pojawiły na wątku, i jeszcze szpitale, oby zadna z nas nie musiała tam lądować!!! Ja lekko zaspana ale w sumie to wyspałam się, nie ma co narzekać, wezme się za jakieś porządki, pranie wstawię, potem obiad przyszykuję, a po południu poszyję bądź poczytam trochę. Pochmurno dziś, z czego bardzo się cieszę ![]() Mój maluch siedzi mi na samym dole, chyba szyjkę sobie upodobał bo niefajnie mi tam, czemu tak nisko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zadomowienie
|
Witam. W końcu ładna pogoda - porzeczko-branie się uda
![]() ggoraa ja kiedyś brałam Tardyferon Fol i zaparć nie miałam, ale zdaję sobie sprawę,ze może je powodować muffinka link ciekawy, ale ta 5-cio latka... eh Gratuluję 26tyg ![]() Tottie ja biorę Filomag B6 i nawet pomaga - truscafka możne masz uczulenie na Nystatynę. Dobrze by było z ginem się skontaktować. goldika to fajna zabawa Ci się szykuje skoro skręcać śrubki lubisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
ooo nie wiedzialam ze Rennie jest tez owocowe
bede musiala sprobowac ![]() no sluchajcie ja zachwycona bylam kompetencja tzta ![]() a wiecie co najstraszniej wspomina moj tzt z calego porodu???? dzwiek nacinanego krocza, mowil ze to przmialo jakby ktos gruby plastik cial ![]()
#1609 |
Zadomowienie
|
glamourous mnie też rozbawiła ta krowa
![]() ela3010 jaki z Ciebie pracuś Zastanawiam sie co z Witaminką - liczę, ze sie dziś odezwie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Elu a co tak szyjesz zawziecie? Cos powazniego? Ja teraz kombinuje kartke na slub, co sie na niego nie wybieramy. Chcialam cos orginalniejszego od sklepowych, bo troche mi glupio, ze nie idziemy.
Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2011-07-28 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja wczoraj 3/4 dnia w Lodzi spedzilam, wieczorem przeczytalam wszystko o czym pisalyscie majac nadzieje o jakichs wiesciach od witaminki ale sie nie doczekalam.... BYLAM NA 3D , JESTTTTTTTTTTTT DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! W zwiazku z czym prosze o zmiane na liscie ![]()
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co czulas jak sie dowiedzialas, ze ptaszek odpadl? ![]() Chawa ja ogolnie lubie majsterkowanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Darusia a ktory to tydzien u cebie, moze u mnie tez jakas nadzieja jednak jest...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Zadomowienie
|
Darusiaaaa a jednak dziewczynka - gratuluję
![]() goldika to daj sie czasem chłopu wykazać nie bądź taka ![]() Ja zmykam. Podglądnę potem by sprawdzić czy sie Witaminka odezwała. Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Teraz zaczelam myslec czy moj Olek jest Olkiem czy Olką
![]() ![]() ale skoro na 3D byl siusiak i na zwyklym byl siusiak to ten siusiak powinien byc juz na stale przytwierdzony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
glam rowna polowa, jest , na kazdym usg tak wychodzi i u mojej gin i tu wiec porodu mam sie spodziewac mniej wiecej 8-13 grudnia , bo ja nie pamietam ostatniej miesiaczki i tak wg usg wedlug koleczka bylo to liczone.
Teraz dokladniej juz widac co i jak. Powiedzial tez ze na zwyklym sprzecie mialby watpliwosci bo pepowina sie kreci kolo nozek troche ale na 3d nie da sie oszukac hehehe ![]() Tz oczywiscie w niebo wziety! ja tez! tyle rzeczy nam odpada, ciuszki mamy, teraz koelzaka urodzila coreczke powiexziala ze wszystkie mi da, kuzynka coreczke rodzi 3 sierpnia ma termin, no i najwazniejsze mieszkanie moze takie byc bo dwie laski moga miec razem pokoj, a facet z dziewczynka juz nie koniecznie ![]()
![]() |
#1618 |
Zadomowienie
|
Darusia - GRATULACJE
Witam z ranka. Wczoraj miałam straż pożarną na podwórku - bo trochę nas zalało. Wypompowali wodę - a w nocy znów napadało i jest znów woda - cholercia. Ja też śpiworek kupię na 62. Muszę tylko poszukać odpowiedniego.
#1619 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bardzo Wam współczuję z tą zgagą, bo ja odpukać nie mam żadnych dolegliwości. Bardzo mi doskwiera tylko rwa kulszowa, w nocy to przebudzam się i wyję z bólu ![]() Uciekam na wieś się dotlenić, bo pogoda coś się robi. Miłego dnia. Powodzenia na badaniach. Do wieczorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Joamic Ty kiedys pisalas zebym do kolyski dokupila materacyk osobno. Mialam z takim stycznosc? Bo ta kolyska jest dosyc spora, od srodka ma 84cm i na allegro nie widzialam takich materacykow. Do tego ona jest owalna wiec kanciasty by nie pasowal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.