mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 22:43   #1591
Tottie1984
Rozeznanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
A ja z kolei słyszałam od lekarza, że już teraz się nie wypala.
Bo może się zrobić blizna przy macicy i podczas porodu mogą stać się komplikację.

Ja miałam robiony zabieg jakieś 5 lat temu metodą mrożenia i mam z głowy
To może się mrozi... nie pamiętam
po prostu po postawionej diagnozie w ogóle się nią nie przejęłam... bardziej skupiłam się na tym że mój bobas ma pupkę skierowną ku dołowi a nie górze...

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz odplywam, zycze spokojnej -bezskurczowej nocki
Polecam magnez z B6. Od kiedy biorę nie mam żadnych skurczów

I nie wiem czy doczytałyście ale powinnyśmy brać wapń jak nie chcemy mieć problemów z zębami . Teraz nasze maluszki pobierają z naszego organizmu najwięcej tego minerału i trzeba go uzupełniać

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
uciekam spać mamuśki
dobrej nocki życzymy
Dobranoc
Stary 2011-07-28, 04:33   #1592
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tottie1984 Pokaż wiadomość
w niczym nie przeszkadza a często sama znika podczas ciąży pnoć lepiej ją usunąć po ciąży niż przed. Przed leczy się chyba antybiotykami i jest możliwość że wróci a po wypala i pozbywa na zawsze... czy coś takiego...
to że lepiej usunąc to wiem bo może utrzudniać zajście w ciąże poprzez niesprzyjające ph dla plemników.ja miałąm swoją chyba z 8 lat,leki nie pomogły,smarowanie tym jakims preparatem też nei pomogło dopiero wymrażanie ją zniszczyło
wypalać podonbno nie bardzo mozna ze względu własnie na te bliżny co moga pwostać;/

ja dizś ide na pobranie krwi,ale wczoraj jak wypiałam litr wody to max....nie śpię od 5,pobranie mam od godz 7.30 cos na sniadanie będę mogał zjeść dopiero po 8-nie wiem jak ja wytrzymam jak ja juz jestem głodna i mnie mdli i do tego głowa mnie boli

dzień doberek

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-07-28 o 04:35
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 05:34   #1593
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
to że lepiej usunąc to wiem bo może utrzudniać zajście w ciąże poprzez niesprzyjające ph dla plemników.ja miałąm swoją chyba z 8 lat,leki nie pomogły,smarowanie tym jakims preparatem też nei pomogło dopiero wymrażanie ją zniszczyło
wypalać podonbno nie bardzo mozna ze względu własnie na te bliżny co moga pwostać;/

ja dizś ide na pobranie krwi,ale wczoraj jak wypiałam litr wody to max....nie śpię od 5,pobranie mam od godz 7.30 cos na sniadanie będę mogał zjeść dopiero po 8-nie wiem jak ja wytrzymam jak ja juz jestem głodna i mnie mdli i do tego głowa mnie boli

dzień doberek
Dygotka to zapakuj kanapkę żeby od razu coś wszamać po pobraniu!!

Ja nie śpię od 5.30. Obudziło mnie siku. Umyłam głowę a teraz idę na śniadanko i do pracy. Dziś na 8.15 :/

Dziewczyny zapomniałam Wam napisać jaki miałam przypadek z Nystatyną, nie wiem czy to normalne czy tylko Ja tak miałam...
Kiedy byłam u gina po badaniu, zapytała mnie czy mam upławy, odpowiedziałam ze czasem ale naprawdę odrobinkę i nawet nie wiem czy to nie jest przypadkiem tylko wzmożona ilość wydzieliny w ciąży... nie mają zapachu, jakiejś dziwnej konsystencji itd ( sorry że tak przy śniadaniu ) Na to ona przepisała mi Nystatynę.... nigdy wczesniej nie brałam zadnych globulek ani takiego typu tabletek. Kiedy założłam pierwszą to się zaczęło....swędzenie, mega - upławy o różnym zabarwieniu, kłócie w górę szyjki od dołu, aż do bólu w pachwinach... po 3 tabletce zrezygnowałam, bo się wystraszyłam. Do gina nie mogłam się dodzwonić. Po odrzuceniu Nyst. wszystko jest ok i wróciło do normy.

Dzień doberek!

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 05:48   #1594
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Popieram - koniec tego typu tematów.

Do badania morfologi też trzeba być na czczo - po raz drugi odpowiadam.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

OlusiaS to śpiworek też może być taki zimowy do wychodzenia na spacery? - ja to się nie znam, dlatego się zastanawiam - bo jeśli tak to ja mam taki właśnie śpiworek z kapturkiem ciepły i gruby w roz 56 bodajże.
ja znowu słyszałam, że ciężarne mają ten przywilej, że mogą być po LEKKIM śniadaniu

oprócz badania glukozy

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 06:32   #1595
Aniolina
Rozeznanie

Dzien dobry,
ja znow zrobilam podejscie do gavisconu i zdecydowanie nie polecam kobietom w ciazy, ten smak jest naprawde zaporowy. A dzialanie takie sobie.
W ogole jesli te przesady o zgadze sie maja sprawdzic to ja chyba czlowieka pierwotnego urodze, takie to dziecko powinno byc owlosione
bylam wczoraj znow w kinie na filmie "submarine" i bardzo polecam, niestety w Polsce bedzie w kinach w listopadzie wiec sie chyba juz nie zalapiecie
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 06:38   #1596
glamourous
Zakorzenienie

hej witam sie i lece nadrabiac
Stary 2011-07-28, 06:52   #1597
goldika
Zakorzenienie

siemanko

Myszeczko za usg

Muffinko ciekawy link. 5 latka w ciazy

A mnie dzis czeka ciag dalszy skrecania mebli ikeowskich popoludniu Tz dowiezie jeszcze jedna witryne i druga szafke nocna do naszej sypialni. Ale ja uwielbiam wkrecac srubki
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 06:53   #1598
dominej
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim
Ja dzisiaj znowu w pracy od 6stej. Z pobudką nie było problemu - za to teraz zasypiam po prostu... Chyba się skuszę na słabiutką kawkę z mlekiem.

W poniedziałek idę na glukozę - odkładam i odkłądam, ale w piątek mam wizytę więc muszę mieć wyniki

Miłego dnia wszystkim

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:04   #1599
muffinka90
Zakorzenienie

Dzien doberek wygonilam TZ-ta do pracy i sie zastanawiam, czy bardziej chce mi sie jesc czy spac, ale oczywiscie sniadanko wygralo

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Dzien dobry,
ja znow zrobilam podejscie do gavisconu i zdecydowanie nie polecam kobietom w ciazy, ten smak jest naprawde zaporowy. A dzialanie takie sobie.
W ogole jesli te przesady o zgadze sie maja sprawdzic to ja chyba czlowieka pierwotnego urodze, takie to dziecko powinno byc owlosione
bylam wczoraj znow w kinie na filmie "submarine" i bardzo polecam, niestety w Polsce bedzie w kinach w listopadzie wiec sie chyba juz nie zalapiecie

Dobrze wiedziec, bo ja sie wachalam miedzy gavisconem a rennie, ale to drugie wygralo i polecam, dziala praktycznie natychmiast

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:07   #1600
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bienioka Pokaż wiadomość
Glam -kupilas kombinezon w H&M???? Ja tez juz zwracalam na niego uwage, ale na bialy.

http://www.hm.com/de/product/91719?article=91719-A
tak z H&Mu, one w sumie nie sa az takie grubasne ale mysle ze ze spiworkiem wystarczy

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
bienioka, marli witam po przerwie
Natalie, wszytskeigo najlepszego

Wkurzylam sie dzis jak szlam do prayc to mnie jakas cyganka o pieniadze zaczepiala tak nachalnie ze az z parasolka na sciane wpadlam i sie wygiela, a w zeszlym tygodniu kupilam sobie nowa, bo stara sie polamala ;/ A wczoraj mnie jacys mormoni dopadli na ulicy. Ci wszyscy uliczni zaczepiacze to chyba specjalnie na kobiety w ciazy poluja, bo nie moga szybko uciekac.
pamietam jak mnie w pierwszej ciazy buddysci napadli dorwali ciezarna i zaraz mi zaczeli o jodze jakies broszurki wciskac

a jak mala sie urodzila - ja wtedy mieszkalam w Irlandii to sie do mnie jehowcy przyczepili i to tak upierdliwie- bo moj niczego nieswiadom maz ich do domu wpuscil- ze co 2 tygodnie mnie nachodzili

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Co tam te 9cm - mi przybyło 12cm. A mierzyć już sie nie będę, bo spodnie mam kupione, więc po co sie stresować. Tyle, że ja przed ciążą wąsko-dupna byłam to może i dobrze że sie te biodra trochę rozeszły.
hahahhaa pod koniec ciazy wszystkim tylki sie na boki rozchodza i zaczyna sie ten kaczy chod spojenie lonowe sie rozluznia zeby maluszek mogl wyjsc latwiej
pamietam jak chodzilam z Sonia i pewnego pieknego dnia moj maz mnie zastzelil ze pupa mi sie rozjechala i ze to znaczy ze niedlugo urodze- ON sie na tym zna bo jest synem rolnika i juz nieraz ten objaw u krow obserwowal przed porodem i nawet mi w necie pokazywal ktore to kosci u krowy...a najsmieszniejsze ze mam przyjaciolke po studiach z hodowli zwierzat i technologii rozrodu i ona mu to potwierdzila no i ogolenie mieli powazna dyskusje o porodach krow- wszystko w kontekscie mojego. aha i wtedy tez tzt mi powiedzial ze mam sie nie marwic jak nie zdazymy do szpitala bo on wszystko widzial u krowy, nawet lozysko wiec w razie co to jestem w kompetentnych rekach

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Tardyferon Fol - 30 tabletek.
Pisalam juz,ale sie powtorze- babcia mi mowila, aby zelazo w plynie pic przez slomkle-aby ni ebylo kontaktu z zebami, bo niszczy je okropnie. Nie wiem na ile to prawda, ale lepiej nie ryzykowac
ja pilam w plynie, zawsze rozrabialam w soku i nawet nie wiedzialam o tych zebach- ale i tak lykalam byle szybko jak ges bo obrzydliwe bylo- cos jakby sie zardzewiala miske lizalo...

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

Dobrze wiedziec, bo ja sie wachalam miedzy gavisconem a rennie, ale to drugie wygralo i polecam, dziala praktycznie natychmiast
a mi gaviscon bardzo pomagal- chociaz fakt smakuje jak klej do tapet (smak anyzkowy to byl)...no ale z kolei rennie to jak kreda samkuje wiec juz nie wiem co gorsze
Stary 2011-07-28, 07:29   #1601
dominej
Raczkowanie

Mnie na zgagę pomaga rennie. Wypróbowałam wszystkie "naturalne" sposoby i nic nie pomogło. Dzisiaj się jeszcze dowiedziałam, że woda Muszynianka - niegazowana pomaga - musze spróbować.

Czasami mam taka zgage przez cąły dzień, że po rennie mi mija, ale jak za chwilę zjem cokolwiek, to zgaga znów jest - więc musiałabym po każdym posiłku (a nawet małej przekąsce) brać rennie

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 07:31   #1602
muffinka90
Zakorzenienie

A tak w ogole to zaczynamy dzis 26 tc

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
hahahhaa pod koniec ciazy wszystkim tylki sie na boki rozchodza i zaczyna sie ten kaczy chod spojenie lonowe sie rozluznia zeby maluszek mogl wyjsc latwiej
pamietam jak chodzilam z Sonia i pewnego pieknego dnia moj maz mnie zastzelil ze pupa mi sie rozjechala i ze to znaczy ze niedlugo urodze- ON sie na tym zna bo jest synem rolnika i juz nieraz ten objaw u krow obserwowal przed porodem i nawet mi w necie pokazywal ktore to kosci u krowy...a najsmieszniejsze ze mam przyjaciolke po studiach z hodowli zwierzat i technologii rozrodu i ona mu to potwierdzila no i ogolenie mieli powazna dyskusje o porodach krow- wszystko w kontekscie mojego. aha i wtedy tez tzt mi powiedzial ze mam sie nie marwic jak nie zdazymy do szpitala bo on wszystko widzial u krowy, nawet lozysko wiec w razie co to jestem w kompetentnych rekach

sie usmialam z twojego TZ-ta, niezle ale sprawdzily sie jego przepowiednie?

a mi gaviscon bardzo pomagal- chociaz fakt smakuje jak klej do tapet (smak anyzkowy to byl)...no ale z kolei rennie to jak kreda samkuje wiec juz nie wiem co gorsze
Powiedzialabym, ze to kreda o smaku miety, ale mi bardzo nie przeszkadza (nie zebym lubila krede)

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-07-28, 07:31   #1603
glamourous
Zakorzenienie

no ale to Rennie ma tez ta zalete ze zawiera wapn z tego co wiem. wiec jak trzeba brac po pare razy to trudno, ale zmniejszasz sobie jednoczesnie ryzyko odwapnienia kosci
Stary 2011-07-28, 07:34   #1604
goldika
Zakorzenienie

Glam zabilas mnie tym tekstem o krowach

Wczoraj mialam pierwsza zgage ciazowa moze z godzine mnie trzymala... ale juz mialam dosyc. Wspolczuje tym ktore maja ja czesto.
Stary 2011-07-28, 07:47   #1605
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

Ja kupiłam jedno i drugie, i gaviscin jest obrzydliwy i ten do picia i do gryzienia i nie pomaga za bardzo. Za to Renni jest super, o smaku owocowym , jak drops.

Glam - powinnaś się cieszyć że TŻ ma pojęcie...

Ja po tej glukozie wczoraj miałam cały dzień do kitu. Koszmar, mam nadzieje że nie bede musiała powtarzać. Wieczorem znowu zaprzyjazniałam się z muszlą i znowu przełyk do leczenia.: mur:
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 07:57   #1606
ela3010
Zadomowienie

Hej dziewczyny, nadrabiam was od wczoraj, a teraz właśnie skończyłam, oczywiscie z przerwą na sen.

Niezłe tematy się wczoraj pojawiły na wątku, i jeszcze szpitale, oby zadna z nas nie musiała tam lądować!!!

Ja lekko zaspana ale w sumie to wyspałam się, nie ma co narzekać, wezme się za jakieś porządki, pranie wstawię, potem obiad przyszykuję, a po południu poszyję bądź poczytam trochę.

Pochmurno dziś, z czego bardzo się cieszę.

Mój maluch siedzi mi na samym dole, chyba szyjkę sobie upodobał bo niefajnie mi tam, czemu tak nisko?.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:00   #1607
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Witam. W końcu ładna pogoda - porzeczko-branie się uda

ggoraa ja kiedyś brałam Tardyferon Fol i zaparć nie miałam, ale zdaję sobie sprawę,ze może je powodować

muffinka link ciekawy, ale ta 5-cio latka... eh
Gratuluję 26tyg

Tottie ja biorę Filomag B6 i nawet pomaga
-
truscafka możne masz uczulenie na Nystatynę. Dobrze by było z ginem się skontaktować.

goldika to fajna zabawa Ci się szykuje skoro skręcać śrubki lubisz
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:02   #1608
glamourous
Zakorzenienie

ooo nie wiedzialam ze Rennie jest tez owocowe
bede musiala sprobowac

no sluchajcie ja zachwycona bylam kompetencja tzta ale fakt ze przy porodzie byl bardzo "cool" i opanowany, siedzial cicho z boczku a potem mu dali pepowine przeciac

a wiecie co najstraszniej wspomina moj tzt z calego porodu???? dzwiek nacinanego krocza, mowil ze to przmialo jakby ktos gruby plastik cial
Stary 2011-07-28, 08:02   #1609
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

glamourous mnie też rozbawiła ta krowa

ela3010 jaki z Ciebie pracuś

Zastanawiam sie co z Witaminką - liczę, ze sie dziś odezwie
Stary 2011-07-28, 08:03   #1610
muffinka90
Zakorzenienie

Elu a co tak szyjesz zawziecie? Cos powazniego? Ja teraz kombinuje kartke na slub, co sie na niego nie wybieramy. Chcialam cos orginalniejszego od sklepowych, bo troche mi glupio, ze nie idziemy.

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-07-28 o 08:04
Stary 2011-07-28, 08:08   #1611
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dzien dobry

ja wczoraj 3/4 dnia w Lodzi spedzilam, wieczorem przeczytalam wszystko o czym pisalyscie majac nadzieje o jakichs wiesciach od witaminki ale sie nie doczekalam....

BYLAM NA 3D , JESTTTTTTTTTTTT DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
W zwiazku z czym prosze o zmiane na liscie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:16   #1612
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dzien dobry

ja wczoraj 3/4 dnia w Lodzi spedzilam, wieczorem przeczytalam wszystko o czym pisalyscie majac nadzieje o jakichs wiesciach od witaminki ale sie nie doczekalam....

BYLAM NA 3D , JESTTTTTTTTTTTT DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Dziewuszka???!!! Wow ale zmiana...
Co czulas jak sie dowiedzialas, ze ptaszek odpadl? macie jakies awaryjne dziewczece imie?

Chawa ja ogolnie lubie majsterkowanie troche to Tz'ta wkurza bo dla swinek sama budowala domki, rampy, szylam dla nich materace etc... i chlop zly byl ze sie wykazac nie moze
Stary 2011-07-28, 08:22   #1613
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dzien dobry

woooow ale ci zazdroszcze, ja tez bym chciala zeby sie okazalo ze chlopaki to jednak dziewczynki chociaz pal licho, najwazniejsze zeby dzieci zdrowe byly
Darusia a ktory to tydzien u cebie, moze u mnie tez jakas nadzieja jednak jest...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 08:25   #1614
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Darusiaaaa a jednak dziewczynka - gratuluję Ja bym wolałabym mojemu dzidziusiowi się płeć nie zmieniła, no ale najważniejsze aby było zdrowe.

goldika to daj sie czasem chłopu wykazać nie bądź taka

Ja zmykam. Podglądnę potem by sprawdzić czy sie Witaminka odezwała. Miłego dnia
Stary 2011-07-28, 08:26   #1615
muffinka90
Zakorzenienie

Darusia to niezla niespodzianka

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-07-28 o 08:27
Stary 2011-07-28, 08:28   #1616
goldika
Zakorzenienie

Teraz zaczelam myslec czy moj Olek jest Olkiem czy Olką
ale skoro na 3D byl siusiak i na zwyklym byl siusiak to ten siusiak powinien byc juz na stale przytwierdzony
Stary 2011-07-28, 08:30   #1617
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

glam rowna polowa, jest , na kazdym usg tak wychodzi i u mojej gin i tu wiec porodu mam sie spodziewac mniej wiecej 8-13 grudnia , bo ja nie pamietam ostatniej miesiaczki i tak wg usg wedlug koleczka bylo to liczone.
Teraz dokladniej juz widac co i jak.
Powiedzial tez ze na zwyklym sprzecie mialby watpliwosci bo pepowina sie kreci kolo nozek troche ale na 3d nie da sie oszukac hehehe

Tz oczywiscie w niebo wziety! ja tez!
tyle rzeczy nam odpada, ciuszki mamy, teraz koelzaka urodzila coreczke powiexziala ze wszystkie mi da, kuzynka coreczke rodzi 3 sierpnia ma termin, no i najwazniejsze mieszkanie moze takie byc bo dwie laski moga miec razem pokoj, a facet z dziewczynka juz nie koniecznie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:43   #1618
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Darusia - GRATULACJE

Witam z ranka.
Wczoraj miałam straż pożarną na podwórku - bo trochę nas zalało. Wypompowali wodę - a w nocy znów napadało i jest znów woda - cholercia.

Ja też śpiworek kupię na 62. Muszę tylko poszukać odpowiedniego.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:45   #1619
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Hej

Bardzo Wam współczuję z tą zgagą, bo ja odpukać nie mam żadnych dolegliwości.
Bardzo mi doskwiera tylko rwa kulszowa, w nocy to przebudzam się i wyję z bólu

Uciekam na wieś się dotlenić, bo pogoda coś się robi.

Miłego dnia.
Powodzenia na badaniach.
Do wieczorka
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:46   #1620
goldika
Zakorzenienie

Joamic Ty kiedys pisalas zebym do kolyski dokupila materacyk osobno. Mialam z takim stycznosc? Bo ta kolyska jest dosyc spora, od srodka ma 84cm i na allegro nie widzialam takich materacykow. Do tego ona jest owalna wiec kanciasty by nie pasowal.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości