![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
aQo1 na szczescie ja mieszkam w miare daleko (z 7 km bedzie chyba)ale moja mam to 3-4km stamtąd...może z 5... mam nadzieję, że to ugasza szybko bo własnie niedaleko moja koleżanka mieszka nawet..:/ zaraz ide poszukac jakis fotke na necie bo wlasnie chce zobaczyć
Gala mam nadzieję, że wszystko się ułoży i wrócisz do nas szybko ![]() wyszłam rpzed sklep..pracuje 10 km stamtad i widze te kleby..masakra.. http://m.onet.pl/_m/0cb9b40934fda605...e598b,18,1.jpg - ta fotka jest robiona mniej wiecej z wysokosci miejsca gdzie mieszkam z tżtem...✂✂✂✂a patrze to nieźle sie jara :/
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie wyspałam się nic a nic. W sumie wstawać nie musiałam, ale rano prasowałam TŻ ciuchy do pracy, bo wczoraj mi się nie chciało i już nie zasnęłam. Zaraz się wezmę za sprzątanie i robienie obiadku. Dziś mam wolne ![]() Aa no, miałam Was napisać co i jak z tymi szczegółami ![]() No to tak. Na pierwszą piosenkę wybraliśmy 'Jeden moment' Pectusa. Zrezygnowałam z słoneczników w bukiecie i na sali (TŻ się strasznie ucieszył, bo jemu się ten pomysł nie podobał) na rzecz tulipanów, kalii w bukiecie i bieli z dodatkiem ecru na sali. Na stołach będziemy mieć dekoracje pływające ![]() Jeszcze muszę tylko znaleźć coś fajnego na scenę, bo to co mi dekoratorka wysłała, to szczerze ni z gruchy ni z pietruchy. Wstępnie wybraliśmy menu, ale to jeszcze trzeba będzie z rodzicielkami przedyskutować. No i po dwóch stronach naszego stołu chcemy usadzić przyjaciół, rodzeństwo i ludzi z którymi się zachodzimy, żeby byli blisko, a rodziców z ciotkami i wujkami po Naszej przeciwnej stronie. ![]() No i na sesje ślubną kupię sobie zielone buciki ![]() ![]() Fryzurę też już sobie wstępnie wybrałam. Także w sumie wszystko mamy załatwione ![]() Muszę tylko wysłać maila do dekoratorki z wszystkimi zmianami, ale to jak już znajdę koncepcje na scenę, żeby to zatwierdziła i luksus ![]() Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-10-05 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co myslicie o takim bolerku azurowym do slubu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce zieffffff.. i jeszcze do tej glupiej roboty musze isc.. dobrze ze jutro mam wolne hell yeaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
blue super , że tyle ustaliliście
![]() ![]() ![]() ![]() fryzurka super ![]() aQo1 podobno mają ewuakówać mieszkańców ze wzgledu na ten dym trujący, tż jedzie pociągiem ktory stamtad jedzie i mówi , ze smierdzi strasznie..
![]() |
#1598 |
Zadomowienie
|
bluesky przepiękne te pływające dekoracje!
![]()
#1599 |
Zakorzenienie
|
Mi się bolerka nie podobają.
Ja bym chciała coś takiego : http://allegro.pl/szale-szal-slubny-...851605243.html ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Też nam się strasznie podobają i mam nadzieje, że u Nas wyjdą tak samo pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
bo zastanawiam sie co bym mogla narzucic na ramiona, a z kolei u mnie zadne szale i narzutki nie wchodza w gre
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
oo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.
Tata umarł w sobotę rano ![]() Pogrzeb odbył się wczoraj.. ...stąd moja nieobecność. Wpadłam dziś na chwilę, ale powiem Wam szczerze nie mam zbytnio głowy do siedzenia przed komputerem. poza tym, biorąc pod uwagę powyższe okoliczności, jeszcze sobie dłuugo pofiguruję na liście "oczekujących", ale to jest chyba jak najbardziej zrozumiałe...
![]() |
#1604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A taki sweterek to bardzo fajny pomysł ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mnie też sie bolerka nie podobają, zobaczymy co będę miała jeszcze ![]() przykro mi bardzo Calipso ![]() ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 11:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Wtajemniczenie
|
Bluesky piękne to co na tych zdjęciach, szczęka mi opadła
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Jest tyle pięknych rzeczy, że gdybym mogła, to strasznie bym modziła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Blue wierzę, mój tż jeśli chodzi o samochody to jest strasznie nie zdecydowanie, więc jak mu powiedziałam że my jeden konkretny model będziemy kupować to powiedział:,,szacun'' Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2011-10-05 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
a cos sie zapowiada, zebys go zostawila??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Wtajemniczenie
|
narazie nie....próbowałam w zeszłym roku,ale się okazało,że gościu z który mnie podrywał był gejem,albo użył tych słów ,,jestem gejem'' by zerwać znajomość
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
bluesky ubralas to idelnie w slowa
![]() adela zeby nie bylo, ze znow najazd na Ciebie czy cos... ale od kad tu jestes to powtarzasz w kolko, ze sie rozstajesz z Tz... odpowiedz sobie szczerze czy ty aby na pewno go kochasz... bo rzeczywiscie z Twoich wypowiedzi wynika, ze... z blaku laku dobre i to... |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę pojąć takich ludzi. Skoro 'próbowała' odejść, to znaczy, że coś nie gra. Więc nie rozumiem tego parcia na zaręczyny i ślub jeśli czuje, że to nie odpowiedni facet.. Dajcie spokój, czuje się jakbym czytała wypowiedź niedojrzałej, nieodpowiedzialnej i za przeproszeniem nie wiedzącej na czym jej dupa jeździ 15 latki! Paranoja. A zaręczyć się tylko po to, żeby pochwalić się koleżankom, że ma się pierścionek, wziąć ślub dla szpanu i żeby koleżanki zazdrościły, a później zdradzać na prawo i lewo, bo znalazł się jakiś przystojniejszy, lepszy i w ogóle chyba mija się z celem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Wtajemniczenie
|
a to powiedział,że się rozstaje? ja tego nie mówiłam... On często wyjeżdża do pracy. A wielu miałam byłych i to o nich tu pisałam. Z nim jestem od ponad dwóch lat, będą zaręczyny... To raczej powinno się odchodzić od tych co fiu bziu mają w głowie i się nie oświadczają wogóle. A tż wraca już za trzy tygodnie na 2tygodniowy urlop... Poza tym zaręczyny można zerwać, rozwieść też się można
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla Kasiki i Natasi też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1619 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
z takim nastawienie to ja co tydzien innego meza moge miec;D
na starym watku napisalas:."A mojego związku z człowiekiem, którego znam od 20lat nie da się porównać do waszych związków" wiesz co... rzeczywiscie nie chce porownywac....przeciez jestem dzieckiem, zyje z pieniedzy rodzicow, oni mnie utrzymuja, Tomek dal mipierscionek z kinder niespodzianki, w dodatku kupionynym za pozyczone pieniadze;D;D;D To ty ignorujesz wiekszosc postow tutaj i zgadzasz sie tylko z tymi ktore sa tobie na reke... w dodatku masz prolem z wyrazaniem swoich mysli, bo bynamniej w :"narazie nie....próbowałam w zeszłym roku,ale się okazało,że gościu z który mnie podrywał był gejem,albo użył tych słów ,,jestem gejem'' by zerwać znajomość" nie widzialam ani slowa o zrywaniu z twoimi eks, natomiast wyraznie widac, ze probowalas rozstac sie ze swoim obecnym facetem, tylko ci sie nie udalo, bo nie mialas zaplecza... echhh... no ale tak... to myprzeciez jestesmy niedojrzale i dziecinne, wiec... dzieci i ryby glosu nie maja;D (ups chyba za pozno to napisalam);D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.