|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |||
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 6
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- o ile się nie mylę to jak się jest na zwolnienia czy ma się urlop to nie można się na dokumentach podpisywać.... przynajmniej jak pracowałam w gminie to tak było ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- albo w odwrotnej kolejności. kawka na przebudzenie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tych chusteczek to dwie paczki? 3 jest tylko otwarte ale nie używane (odpowiada Ci to?) bo nie podoba mi się zapach. 14 rozpakowany z folii tylko i nieużywany.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |||
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
A Sarunieczka nadrabia....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
w krainie snu i marzeń
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Pomarudzi, pomarudzi i i tak nas bedzie kochac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymajcie sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
ma obledny zapach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Coś dla wielbicielek Yves Rocher, tylko dzisiaj obowiązuje specjalna promocja w sklepie internetowym. Najdroższy produkt -50%
![]()
![]() |
#1601 |
w krainie snu i marzeń
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() wy się śmiejecie, że Sarunieczka nadrabia - ja też jak dureńka siedziałam i nadrabiałam ![]() ![]() musso jesteś zaj*****sta portki przyszły ekstra ![]() ![]() Oja dziś dostałam paczuszkę od Ciebie dziękuję ![]() a wszystkie paczki dla was i katalogi poszły w świat wczoraj ![]() wiecie co mój piękny też jest chory był dziś u lekarza i ma 8 dni zwolnienia ![]() ![]() ja mam dziś i jutro wolne ![]() czekam na sąsiadkę ma przyjść na kawkę i ciasto ![]() Wy o paleniu w piecu - ja też jak napalę w piecu centralnym to mam ciepłą wodę - przy wannie mamy podgrzewacz zamontowany ale to ciągnie prądu sporo więc na wylegiwanie się w całej wannie nie ma szans- tylko prysznice szybkie ![]() Bogusia teraz dopatrzałam na nk, że Ty w Jastrzębiu mieszkasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() pamiętacie mnie jeszcze ![]() ![]() słyszałam ,że ostatnio Musso i Sarunieczka pytały m.in o mnie ![]() ![]() mogę dodać swoją wymiankę czy jak kto woli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Dokia kuruj się kotuś coraz częściej reaktywują się bardzo popularne kiedyś choróbska np. ospa, świnka, szkarlatyna... ![]() Jakbyście miały chwilę proszę o głosy na moją kumpelkę Ole i jej synka: http://www.wodadladziecka.pl/konkurs...hoto/show/2036 |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | ||||||
vel Turkusoowa :)
|
Bardzo śmieszne
![]() ![]() ![]() Justynko dobrze że jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mnie to nikt nie współczuł jak opowiadałam że przeszyłam palec na maszynie buuu,a ja tak drastycznie opowiadałam a tu nic ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze nie ma ![]() ![]() ![]() Znowu mi połowę rzeczy nie zacytowało ![]() Katniewojt Ty Biedronkowa ![]() ![]() ![]() ![]() teraz znikam, "idę" oglądać "Przepis na życie" i "Top model" bo wczoraj kompletnie zapomniałam ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Wtajemniczenie
|
KOSMETYKI ZAZNACZONE SZARYM KOLOREM- NIEDOSTĘPNE ALBO ZAREZERWOWANE a więc moja wymianka/sprzedaż czy coś takiego : Perceive dew , 50 ML PSIKNIĘTA RAZ [sprzedane] woda slip into NOWA ZAFOLIOWANA 50 ML scentini citrus chill 30 ML, PSIKNIĘTA RAZ[SPRZEDANE] mus do mycia ciała kokosowy, NOWY 400 ML[REZERWACJA DLA katniewojt ] 2płyny do kapieli truskawki z bitą smietana po 500ml , NOWE podklad mineralny oriflame , kolor LIGHT IVORY ![]() tarka do stop avon , NOWA ZAFOLIOWANA lawendowy olejek do skorek i paznokci , NOWY W OPAKOWANIU nowy krem pod oczy anew aqua youth , NOWY 15 ML ZAFOLIOWANY mydlo w plynie lagoon i mydlo waterfall, NOWE , NIEOTWIERANE PO 300 ML[REZERWACJA DLA MEITSY] rozgrzewajacy peeling do skorek , NOWY [ REZERWACJA DLA TONI ] zel rozswietlajacy brzoskwiniowy do twarzy Oriflame , RAZ SPR NA RĘCE ODCIEŃ - MAM TEN JASNY LIGHT 24k zloty blyszczyk PINK , NOWY ZAFOLIOWANY serum na zniszczone koncowki , NOWE[sprzedane] baza pod makijaz oriflame gg, RAZ UŻYTA-BRAK TEKTUROWEGO OPAKOWANIA [ REZERWACJA DLA TONI ] tusz do rzes loreal extra volume collagene , NIE WIEM CZY NOWY CZY NIE , BO GO DOSTAŁAM I TAK SOBIE LEZY-ALE WYDAJE SIĘ BYĆ NOWY ![]() wydluzajacy tusz do rzes YR , NOWY CZARNY TUSZ ,ZAFOLIOWANY [ REZERWACJA DLA TONI ] woda sassy swirls bean , UŻYWANA KILKA RAZY [SPRZEDANE] szminka satin sheets , NOWA ZAFOLIOWANA cienie do powiek poczworne fresh cut greens x2 , JEDNO OP. CHYBA NIE BYŁO TESTOWANE A 2 BYLO SPR NA RĘKU KOLORY[ REZERWACJA DLA TONI 1 opakowanie]- puder prasowany oriflame GIORDANI GOLD kolor transcluet , roz do policzkow oriflame..KOLOR CLASSIC ROSE NOWY Później zaktualizuję i napisze co nowe/jakie kolory :P i co tam jeszcze mam ![]() CIĄG DALSZY : żel pod prysznic 400 ml Oriflame Discover China zapach kwiatowy NOWY[REZERWACJA DLA MEITSY] KREMOWY ŻEL POD PRYSZNIC Oriflame nature secrets kokos&pszenica 250 ml NOWE , lecz był raz otwarty[REZERWACJA DLA MEITSY] Balsam dyscyplinujący włosy AT pomarańczowy , nowy 60 ml zapakowany w pudełko[REZERWACJA DLA MUSSO ] Nowa woda Treselle 50 ml w folii , lecz od dołu folia lekko odklejona Planet Spa detoksykująca i ujędrniajaca maska do ciała z MM[MORZE MARTWE] 150ml NOWE 2 op. Śródziemnomorska kuracja parafinowa do dłoni i stóp PLANET SPA nowe, 75ml[ [REZERWACJA DLA NEYRA] Woda EDP amethyst fatale [fioletowa] Oriflame , 50 ml , PSIKNIĘTA raz czy dwa do testów, w kartoniku, bez folii[sprzedane] Nowe filiżanki świąteczne [z motywem mikołaja ![]() ![]() Nowa duża szczotka do włosów czarna okrągła z naturalnym włosiem, w otwartej folii-opakowaniu AVON [ REZERWACJA DLA TONI] Zestaw 12 próbek szminki „uwodzicielskie nawilżenie” w opakowaniu tekturowym, kolory były do testów[niektóre nowe] Pieniąca się emulsja Oriflame Optimals do wszystkich typów skóry , 200 ml-użyte kilka razy, zużycie ok.10-15% Planet Spa , tonik z białą herbatą 150 ml, używany kilka razy,pozostało ok. hmm 130 ml? Owocowe mleczko naturals Granat i Mango 200 ml, pozostało ok. 100 ml Nawilżająca mgiełka Senses summer breeze 125 ml, zużycie ok. 15 % Mini balsam do ciała SSS signature silk”dotyk jedwabiu” 75ml [REZERWACJA DLA NEYRA] Nowy pumeks Avon, zafoliowany [ z niebieską obwódką] Rozgrzewająca gwiazdka Avon, nowa , zafoliowana[REZERWACJA DLA NEYRA] 2 nowe roletki Treselle po 9ml każda , w nowych opakowaniach Nowa,zafoliowana podwójna temperówka Avon Nowe gąbki do podkładu , oriflame, zafoliowane [REZERWACJA DLA TONI ] Cienie do powiek Oriflame, pojedyncze Pure color : kolor champ.. [jakiś jasny] i kolor royal[ granat/niebieski ciemny] nowe MAM jeszcze jakiś fioletowy cień Loreal [ takie 3w1:do oczu/ust i policzków ![]() Korektor: maybelline matte Mouse kolor light , 3g, nowy zafoliowany [ REZERWACJA DLA TONI ] Korektory Maybelline Age rewind po 11 ml, kolory: Yellow żółty I Dark ciemny beż/brąz używane kilka razy Tester /sampel/mini puder ASTOR mineral match powder , kolor SHADE 02 , używany kilka razy , ale jego kolor jest dla mnie za ciemny[małe opakowanie plastikowe] Anew błyszczyk „blask młodości” kolor radiant red, czerwony , użyty ok. 2 razy Anew konturówka do powiek biała White z gąbeczką , użyta raz Woda sassy swirls berry fioletowa, zużycie ok. 40% Lawendowe separatory do pedicure, nowe ale bez op.foliowego Trochę używana kredka/konturówka do oczu Silver srebrna Maybelline 31.Coś do paznokci: przyspieszające wzrost do paznokci nail expert różowe Avon, używane kilka razy i migdałowy sztyft do paznokci Oriflame Nail butter wysuwany 1,6 g , używany kilka razy 32. Karmelowy krem uniwersalny Tender care15 ml, zużycie ok. 40% ? 33. Puder prasowany Loreal Translucide z lusterkiem ,kolor 23 true beige , nowy z gąbeczką zafoliowaną[ REZERWACJA DLA TONI ] 34. 2 lakiery do paznokci: rózowy oriflame Pink intense Pure colour 8ml, użyty 2 razy i lakier Golden rose z proteinami, kolor 205, 12,5 ml [kolor beż/nude] użyty raz Jeśli będzie taka możliwość zrobię fotki tych rzeczy i wstawię/wyślę [ zainteresowane pisać , najlepiej na PW ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-10-27 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo ja jestem stałym bywalcem Biedry, ale nowej gazetki jeszcze nie mam...może jeszcze dziś polecę...zależy o której małż wróci... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
ale mnie coś łeb trzaska dziś
![]() mój Marek robi grochówkę - a że ja nie lubię to ugotowałam sobie kalafior ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A żele prysznicowe mam tylko od nas ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- A my dziś pulpety po myśliwsku i B. od razu smaży mielone na jutro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
orientuje się któraś czy już jest nowa oferta czwartkowa??
bo chciałam wysłać zamówienie weszłam na stronkę i nic nie ma tam - albo jestem ślepa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam, alew ja dzisiaj z doskotu bo robie gołabki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.