Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 08:45   #1591
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Medzik ja mojej mamie farbuje na blond swoje odrosty ma taki ciemny blond mysi I wszystko super łapie

Monia kupiłam sobie Calvina Kleina - in2u

A ja jestem zarąbista o 8 powinnam być na zajęciach 2 minuty przed 8 obudził mnie telefon bo koleżanka się pyta gdzie ja jestem a ja śpie Nie wiem co się stało z budzikiem Zresztą ja mam niestety problem że potrafię wyłączyć i spać dalej ale oczywiście tego nie pamiętam. Zapytam taty jak wróci z pracy czy mi budzik dzwonił bo on tak wyje że w całym domu słychać. No nic jade na inną grupę nie mam wyjścia ;/
Miłego dnia dziewczynki
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 09:00   #1592
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cocktail a jaką farbą farbujesz mamie? ja też mam właśnie taki mysi blond naturalny.
Stary 2011-12-15, 09:03   #1593
czbasia
Zakorzenienie

A ja w pracy od 7,30 i jakos nie moge sie rozkrecic Juz po kawie jestem i siedze i nic nei robie.. Ehhh.. nie wiem czy do konca roku zrobie co mam do zrobienia. Bede musiala zostawac po godzinach i przed swietami nei wezme urlopu.. No ale zaq lenistwo trzeba płacic

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Medzik a może ktoś Ci pomoże , szczególnei przy tyle glowy, bo moze byc cieżko zeby równo nalozyc Mi ostatnio tż na tył nakładał i wyszło oki Co prawda nie obyło sie bez strat. Poplamil sobie spodnie

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2011-12-15 o 09:32
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 11:16   #1594
meeedzik
Zakorzenienie

Czbasia ja jestem za nerwowa i wolę sama sobie nałożyć niż później miałabym mieć pretensje do kogoś kiedyś jak zafarbowałam się na ciemno, też własnie z pomocą mamy albo Tż to tylko się denerwowałam, bo nie robili mi tak jak ja chciałam :/ więc teraz do nikogo nie będę miała pretensji znalazłam stronkę gdzie było pokazane jak farbować odrosty więc myślę, że dam sobie radę
Stary 2011-12-15, 12:09   #1595
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czbasia ja jestem za nerwowa i wolę sama sobie nałożyć niż później miałabym mieć pretensje do kogoś kiedyś jak zafarbowałam się na ciemno, też własnie z pomocą mamy albo Tż to tylko się denerwowałam, bo nie robili mi tak jak ja chciałam :/ więc teraz do nikogo nie będę miała pretensji znalazłam stronkę gdzie było pokazane jak farbować odrosty więc myślę, że dam sobie radę

ja tez bym wolała sobie sama nałozyc niz zeby mi ktos nakładał D ale powiem szczerze ze nigdyyy w zyciu jak żyje 21 lat nie farbowałam włosów !! ;D moze to głupie ale tak jeest ;D hah
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 12:44   #1596
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
U mnie na wadze 53.1 widzę ,że luzujecie sobie przed świętami! A ja nie chce!Powiem Wam ,że dziś jakoś dziwnie głodna jestem,normalnie zjadłabym konia z kopytami
Ja dziś w ramach obiadu zjadłam sporą grahamkę z makrelą wędzoną-miałam taką ochotę...a do pracy wezmę sobie jogurt +płatki
muszę uciekać
buziaki kochane
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 13:23   #1597
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail a jaką farbą farbujesz mamie? ja też mam właśnie taki mysi blond naturalny.
Moja mama teraz używa farby z avonu bardzo jasny szampański blond.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 13:51   #1598
meeedzik
Zakorzenienie

Kamikadzeja też mam czasem takie dni, że zjadłabym konia z kopytami
Cocktail i co dobra jest ta farba? Ja teraz kupiłam Loreal Radical Preference kolor bardzo bardzo jasny blond rozjaśniający Najbardziej to boję się tych odrostów, no ale zaryzykuję

Ja dziś na obiad mam warzywa na patelnie z jajkiem uwielbiam
Stary 2011-12-15, 14:04   #1599
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Kamikadzeja też mam czasem takie dni, że zjadłabym konia z kopytami
Cocktail i co dobra jest ta farba? Ja teraz kupiłam Loreal Radical Preference kolor bardzo bardzo jasny blond rozjaśniający Najbardziej to boję się tych odrostów, no ale zaryzykuję

Ja dziś na obiad mam warzywa na patelnie z jajkiem uwielbiam
No ładnie kryje ta farba. Ja osobiście używam z wellatonu jak dla mnie jest super, bo swego czasu miałam karmelowe i rude włosy i odrosty łapało ładnie.
Stary 2011-12-15, 14:55   #1600
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka to bardzo dobrze, że nie farbujesz na pewno masz swoje włoski śliczne no i zdrowe

Cocktail zobaczę jak Loreal się sprawdzi, jak będzie dobry to przy nim zostanę a jak nie to będę szukać dalej
Stary 2011-12-15, 15:14   #1601
monika01011986
Zakorzenienie

hej dziewuszki
Ja ciagle czekam na kosmetyki z Oriflame.... rano dostałam smsa od kuriera że dziś przywiozą mi paczkę i nadal jej nie mam nienawidzę tego czekania. Poza tym strasznie mnie brzuch boli i nic mi się nie chce. Zrobiłam jedynie w kuchni w szafce miejsce na jedzenie dla kotka, poukładałam wszystko ładnie i siedzę z moim synkiem. Moja mama odbierze starszego synka z przedszkola więc nie muszę wychodzić dzisiaj. Ale mam nerwa na tego kuriera!!!! Ludzie już dzwonią i się pytają czy mam kosmetyki a mi aż głupio bo paczka miała być wczoraj!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 20:12   #1602
czbasia
Zakorzenienie

Ale dzisiaj cisza tutaj.
Moje menu:
Iplatki z mlekiem
II- 1,5 kromki razowca z serkiem topionym i papryka
III- 1 kromka razowca z serkiem topionym i papryka
IV 2 ziemniaki z duszona watrobka (tej watrobki duzo dosc) i surowka
V 1,5 wafla ryzowego z bialym serem i marmolada sliwkowa
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 22:17   #1603
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej Coś tu dzisiaj cicho Ja niedawno wróciłam z aerobiku Jutro wolne w końcu. Dzisiaj dorwałam w Czechach lays'y bekonowe i wiecie co zjadłam troche i od razu pogoniło mnie do ubikacji Kara za jedzenie czipsów chyba Ale zaspokoiłam pragnienie i wiecie co wcale mi nie spakowały. Zostawiłam je dam mamie żeby sobie zjadła.
Stary 2011-12-15, 22:38   #1604
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane

Moja dieta lezy i kwiczy No coz udziela mi sie atmosfera watku, nie wazylam sie od 3 dni dla zdrowotnosci bo pewnie padlabym na zawal
Zbliza mi sie @ i pewnie za sprawa tego wkradly sie niepowodzenia...

W poniedzialek wybieram sie do fryzjera
Chce sobie zrobic cos takiego na wloskach, zalaczam zdjecia
Mam nadzieje ze wyjdzie na moich ciemnych wlosach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlosyy.jpg (47,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wloski.jpg (39,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wloskiii.jpg (39,5 KB, 17 załadowań)
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 00:44   #1605
monika01011986
Zakorzenienie

Ale dziś wszystkie zapracowane widzę nie na skrobałyście zbyt dużo
Ja dziś też miałam sporo na głowie. Kosmetyki przywieźli mi o 17:30 !
Musiałam je popakować itd. Sporo roboty było. Jeszcze jedna baba mnie wkurzyła bo zamówiła perfum za 54,90 a dziś oznajmiła że go nie weźmie bo kasy nie ma. Wkurzyła mnie na maksa!!!!!!!!!!!!! No cóż.... na szczęscie moja mama mi da kase na niego i ma to być prezent na moje urodziny w sumie fajnie bo ja chciałam ten perfum bo pieknie pachnie ale szkoda mi było kasy na niego, więc nic nie straciłam a tylko zyskałam
Wyszłam niedawno z wanny i własnie wypiłam całą szklanke ciepłego mleka mogła bym je pić i pić... kocham mleko
Po kotka prawdopodobnie w niedzielę będę mogła pojechać Jeszcze w sobotę zadzwonię do właścicielki i się z nią umówię konkretnie.

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Z tymi butami tak wyszlo bo moja mama uwielbia buty, zreszta ja tez
Zawsze jej pytam co chce dostac na swieta zeby sprawic jej wieksza radoche, mamy poprostu taki uklad, a jak powiedziala buty to wiem ze radosc bedzie ogromna mimo to ze bedzie to juz setna para albo i stopierwsza
To widzę, że Wy takie butomaniaczki jesteście No i fajnie Nie ma to jak udany prezent Ja mam strasznie mało butów.... za mało! Musze sobie kupić jakieś na zime....

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
No moze nei powinnam sie przejmowac. ale z miesiac czasu za duzo sobioe pozwalam, a weekendy to juz wogole do bani.. Chociaz teraz daje spokoj diecie tak jak mój guru Monika mowi do świat. bez sensu bylo by sie meczyc a w swieta i tak wszystko zaprzepascic. Teraz walcze zeby 55,5 kg utrzymac A od 1,5 miesiaca jakos mi sie udaje:j upi:
a się uśmiałam z tego GURU
Podtrzymuję zdanie, że nie warto już się odchudzać bo na Święta i tak przytyje się Najlepiej zacząć razem z nowym rokiem takie postanowienie nowo roczne

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:
Zreszta zobaczcie i oceńcie same moje 32 letniec ciało Waga ok 57 kg
Moim zdaniem troszke z pupy zgubisz i będziesz jak modelka Śliczna z Ciebie kobietka

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Witajcie kochane, aż mi głupio, że tak mało tu jestem... praca, praca, praca...
Monia, wyglądasz prześlicznie, jesteś przepiękną dziewczyną, no i synkowie też niczego sobie Nadal zazdraszczam kotka
Dziękuję ślicznie Na razie nie masz czego zazdraszczać bo kotka jeszcze nie mam, ale w niedzielę lub w poniedziałek już będzie u mnie
Dietą się nie przejmuj. Grudzień jest trudnym miesiącem do odchudzania. No i są Święta w które przecież trzeba się najeść do syta
Od nowego roku będziemy sie odchudzać hihihih

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-16, 00:57   #1606
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki
Co do diety to ja też luzuję do Świąt a od Nowego roku postaram się mieć na wadze te 47,8 kg i utrzymywać je! na dzień dzisiejszy na wadze mam 48,2 kg

Monia masz rację muszę poszukać, ale w moim mieść to wątpię, najprędzej w Nysie ( 20 km dalej ). Ja też bym się wstydziła na takiej sesji, bo nie potrafię pozować i pewnie głupio bym powychodziła

Monia ja będę się farbowała dopiero w przyszłym tygodniu, może we wtorek chyba, że nie wytrzymam i w weekend to zrobię ale trochę się boje, bo w poniedziałek mam kolejną jazdę i jak mi nie wyjdzie to jak ja pojadę
Ja na wagę nawet nie wchodzę.... nie ma sensu. Postanowiłam zrobic już całkowitą przerwę. Jem wszystko na co mam ochotę ( w granicach rozsądku oczywiście).
Co do zdjęć to w większym mieście na pewno ktoś taki się znajdzie - poszperaj w necie
Ja też się pofarbuję w przyszłym tygodniu. Może w środę lub czwartek... zobaczę jeszcze.
Ja Ci nie wyjdzie to czapke ubierzesz i po problemie Ale na pewno będzie ładnie

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Monia kupiłam sobie Calvina Kleina - in2u

A ja jestem zarąbista o 8 powinnam być na zajęciach 2 minuty przed 8 obudził mnie telefon bo koleżanka się pyta gdzie ja jestem a ja śpie Nie wiem co się stało z budzikiem Zresztą ja mam niestety problem że potrafię wyłączyć i spać dalej ale oczywiście tego nie pamiętam. Zapytam taty jak wróci z pracy czy mi budzik dzwonił bo on tak wyje że w całym domu słychać. No nic jade na inną grupę nie mam wyjścia ;/
Miłego dnia dziewczynki
A nie wąchałam nigdy tego zapachu, ale na pewno ładny musi być
No to faktycznie jestes zarabista hehehe mi tez się nie raz zdarzyło wyłączyć budzik i zasnąć dalej ale zazwyczaj to pamiętałam jak się obudziłam Musisz sobie stawiać gdzies na drugim końcu pokoju budzik to żeby go wyłączyć będziesz musiała wstać

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
U mnie na wadze 53.1 widzę ,że luzujecie sobie przed świętami! A ja nie chce!Powiem Wam ,że dziś jakoś dziwnie głodna jestem,normalnie zjadłabym konia z kopytami
Ja dziś w ramach obiadu zjadłam sporą grahamkę z makrelą wędzoną-miałam taką ochotę...a do pracy wezmę sobie jogurt +płatki
muszę uciekać
buziaki kochane
Nooo luzujemy raz w roku trzeba wyluzować
Też mam czasami takie dni, że zjadłabym konia kopytami! Głównie przed okresem i w dni płodne

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
No ładnie kryje ta farba. Ja osobiście używam z wellatonu jak dla mnie jest super, bo swego czasu miałam karmelowe i rude włosy i odrosty łapało ładnie.
Ja tez uzywam z Wellatonu i jestem z niej mega zadowolona

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ja tez bym wolała sobie sama nałozyc niz zeby mi ktos nakładał D ale powiem szczerze ze nigdyyy w zyciu jak żyje 21 lat nie farbowałam włosów !! ;D moze to głupie ale tak jeest ;D hah
O kurde! No to chyba jesteś wyjątkiem Zapewne masz swój naturalny kolor bardzo ładny skoro nie masz potrzeby farbowania Fajnie masz

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Ale dzisiaj cisza tutaj.
Moje menu:
Iplatki z mlekiem
II- 1,5 kromki razowca z serkiem topionym i papryka
III- 1 kromka razowca z serkiem topionym i papryka
IV 2 ziemniaki z duszona watrobka (tej watrobki duzo dosc) i surowka
V 1,5 wafla ryzowego z bialym serem i marmolada sliwkowa
ładne menu
Wątróbka bardzo zdrowa jest

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-16, 01:07   #1607
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Coś tu dzisiaj cicho Ja niedawno wróciłam z aerobiku Jutro wolne w końcu. Dzisiaj dorwałam w Czechach lays'y bekonowe i wiecie co zjadłam troche i od razu pogoniło mnie do ubikacji Kara za jedzenie czipsów chyba Ale zaspokoiłam pragnienie i wiecie co wcale mi nie spakowały. Zostawiłam je dam mamie żeby sobie zjadła.
Ja też uwielbiam Laysy ale nie lubię żadnych takich mięsnych smaków. Najlepsze są te z zieloną cebulką Ale najbardziej kocham Pringlesy zielone(najbardziej) i paprykowe.

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Cytat:
Miałam kiedyś tak włosy pofarbowane ale do tego jeszcze kilka białych pasemek od spodu. Fajnie to wyglądało ale strasznie zniszczyłam sobie włosy wtedy ta jasną farbą. Pamietam, że te jasne włosy plątały mi się okropnie i nigdy ich rozczesać nie mogłam. No i dwa razy farba była nakładana bo po pierwszym razie miałam rude pasemka
Mam gdzies fotkę ale musze poszukać.

Przeszukałam mase fotek i znalazłam kilka więc jutro wrzucę. Ale to co jeszcze znalazłam to przerasta mnie samą..... znalazłam fotki gdy byłam mega gruba ( wczesniej ich nie widziałam). Jutro Wam wkleje to z krzeseł pospadacie Teraz dopiero widzę że schudłam hihihi
Idę spać. Dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-12-16 o 01:22
Stary 2011-12-16, 08:42   #1608
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ;*
Ku mojemu zdziwieniu dziś na wadze było równo 48,0 dziwne, bo teraz jem na co mam ochotę, wczoraj zjadłam 2 paski czekolady truflowej, 2 garście krakersów i trochę chipsów, a tu taka niespodzianka

Kamikadze a Ty się już mierzyłaś w udach? Ile już ćwiczysz na agrafce? Robisz nadal po 200? Ciekawa jestem, czy będą po tym jakieś efekty

Monia hehe w czapce, a najgorzej będzie jak będę musiała ją ściągnąć jak źle wyjdzie to pójdę do fryzjera i będę miała nauczkę, żeby się nigdy więcej w domu nie farbować
Ale super, że może w niedzielę będziesz mieć kotka

Bialaczekoladka podobają mi się takie włoski

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Monia koniecznie wstaw nam te zdjęcia
Stary 2011-12-16, 08:45   #1609
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Miałam kiedyś tak włosy pofarbowane ale do tego jeszcze kilka białych pasemek od spodu. Fajnie to wyglądało ale strasznie zniszczyłam sobie włosy wtedy ta jasną farbą. Pamietam, że te jasne włosy plątały mi się okropnie i nigdy ich rozczesać nie mogłam. No i dwa razy farba była nakładana bo po pierwszym razie miałam rude pasemka
Mam gdzies fotkę ale musze poszukać.

Przeszukałam mase fotek i znalazłam kilka więc jutro wrzucę. Ale to co jeszcze znalazłam to przerasta mnie samą..... znalazłam fotki gdy byłam mega gruba ( wczesniej ich nie widziałam). Jutro Wam wkleje to z krzeseł pospadacie Teraz dopiero widzę że schudłam hihihi
Idę spać. Dobranoc
Tez sie licze z tym ze wlosy sie zniszcza
No coz zaryzykuje bo juz od wielu lat mam takie same jednolite wlosy juz mi sie znudzily, chcialabym jakis zmian
A fotki bardzo chetnie sobie obejrzymy

Ja niedawno wstalam, zjadlam na sniadanie pyszna jajeczice wypilam kawe a teraz ide suszyc wloski
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 10:17   #1610
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Przepraszam, że tak mało piszę mam sporo do zrobienia. Postaram się wpadać częściej A w dodatku wczoraj dałam popis...
Parę dni umiaru wystarczyło, żeby spodnie zrobiły się luźniejsze to mnie ucieszyło. i zaznaczam, że codziennie jem słodycze ale wczoraj mocno przesadziłam... więc znowu krok do tyłu... ale ogólnie to mi pokazało, że jest jak myślałam- szybko wrócę do sylwetki jedząc normalnie, słodycze też dlatego staram się być dobrej myśli. jeśli uda mi się powstrzymać od przejadania się, będzie dobrze.
No i dobrze, że sobie luzujecie przed Świętami!
I ja też nigdy nie farbowałam włosów korci mnie, żeby rozjaśnić, ale boję się, że mogłabym je zniszczyć.
Monika- super, że w niedzielę może pojedziesz po kotka! Jestem taka ciekawa czy będzie grzeczny nie boisz się o firanki i zrzucanie rzeczy z szafek?
Medzik- powodzenia w farbowaniu włosów!
Miłego dnia

Edytowane przez Mariposa3
Czas edycji: 2011-12-16 o 10:27
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 10:22   #1611
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej
w koncu piatek i jakos fajnie czas leci siedzimy z laskami z pracy pijemy kawke i wesoło jest
a jutro zakupy w koncu

Co do włosów to ja zawsze sama farbuje jak byłam blondynka z balejazem to chodzilam do fryzjera, ale teraz to sama farbe kupuje i robi w domku i jakos zawsze jestem zadowolona
Tak wogole to nienawidze chodzic do fryzjera....

Zaraz na chwile wyskakuje z pracy i ide odwiedzic hurtownie fryzjerska musze maski kupic i nabłyszczacz jakis dobry

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 10:50   #1612
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Ja robiłam sobie w listopadzie coś podobnego tylko, że nie chciałam rozjaśniać włosów wiec zafarbowałam góre na ciemniejsze niż miałam. Widać trochę ale za mała różnice kolorów zrobiłam Ale chyba i tak wróce do jednego

Ja wczoraj też tyle rzeczy zjadłam myślałam ze waga dzisiaj zwariuje a tu proszę 54,4 To jest chyba znak że muszę dużo jeść
Stary 2011-12-16, 11:03   #1613
zelka9o
Zadomowienie

Cześc Dziewuszki Jestem dziśś prze szczęsliwa ! dostałam urlopik do 3 stycznia !! szefowa mi zrobiła tym ogromny prezent na świeta !!! ;D wkoncu bede mogła wrócic do Kochanej Polski na dłużej !! może to głupie ale ciesze sie jak dziecko z takiego bajer także mozecie sie smiać ze mnie

Moniaaa mi mama ciagle powtarza ze mam ładny swój kolor i zebym nie farbowała ! też mam włosy krecone wrecz loczki a marza mi sie proste ! dlatego jak czasem prostuje troszke to tez sie wkurzała bo mówi ze sobie niszcze włosy !! a mi sie tak strasznie podobaja proste
Stary 2011-12-16, 12:34   #1614
monika01011986
Zakorzenienie

hej gwiazdeczki moje
Ja godzinkę temu wstałam, zjadłam nie dawno śniadanko i myślę co dziś będę robić. Na razie nie mam pomysłu. Chyba wybiorę się z synkiem na spacer bo dziś ładna pogoda Ja dobrze, że ten tydzień się kończy!!!! Strasznie nie mogę się już doczekać następnego tygodnia bo dużo się w nim będzie działo

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Tez sie licze z tym ze wlosy sie zniszcza
No coz zaryzykuje bo juz od wielu lat mam takie same jednolite wlosy juz mi sie znudzily, chcialabym jakis zmian
A fotki bardzo chetnie sobie obejrzymy

Ja niedawno wstalam, zjadlam na sniadanie pyszna jajeczice wypilam kawe a teraz ide suszyc wloski
Ja też się zastanawiam czy coś nie zrobić z włosami tylko nie wiem co. Obcinać mi szkoda.... pasemka robić rozjaśniaczem tez mi szkoda bo zniszcze włosy.... ale chciałabym coś nowego

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Hej laseczki ;*
Ku mojemu zdziwieniu dziś na wadze było równo 48,0 dziwne, bo teraz jem na co mam ochotę, wczoraj zjadłam 2 paski czekolady truflowej, 2 garście krakersów i trochę chipsów, a tu taka niespodzianka
Monia hehe w czapce, a najgorzej będzie jak będę musiała ją ściągnąć jak źle wyjdzie to pójdę do fryzjera i będę miała nauczkę, żeby się nigdy więcej w domu nie farbować
Ale super, że może w niedzielę będziesz mieć kotka

Monia koniecznie wstaw nam te zdjęcia
No to super, że waga stoi w miejscu U mnie też ciągle 58 z przodu, mimo, że jem naprawdę sporo.
Najgorzej będziesz miała z tyłu pofarbować, może poproś kogoś aby Ci pomógł.
Zdjęcia wstawię jak tylko po odpisuję Wam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-16, 12:48   #1615
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Cześć
Przepraszam, że tak mało piszę mam sporo do zrobienia. Postaram się wpadać częściej A w dodatku wczoraj dałam popis...
Parę dni umiaru wystarczyło, żeby spodnie zrobiły się luźniejsze to mnie ucieszyło. i zaznaczam, że codziennie jem słodycze ale wczoraj mocno przesadziłam... więc znowu krok do tyłu... ale ogólnie to mi pokazało, że jest jak myślałam- szybko wrócę do sylwetki jedząc normalnie, słodycze też dlatego staram się być dobrej myśli. jeśli uda mi się powstrzymać od przejadania się, będzie dobrze.
No i dobrze, że sobie luzujecie przed Świętami!
I ja też nigdy nie farbowałam włosów korci mnie, żeby rozjaśnić, ale boję się, że mogłabym je zniszczyć.
Monika- super, że w niedzielę może pojedziesz po kotka! Jestem taka ciekawa czy będzie grzeczny nie boisz się o firanki i zrzucanie rzeczy z szafek?
Medzik- powodzenia w farbowaniu włosów!
Miłego dnia
Kochana nie martw się jeden dzień przecież nie zaprzepaści Twojej całej diety
Ja też jestem strasznie ciekawa czy kotek będzie grzeczny. Z tego co mi pisze właścicielka to kotki sa bardzo grzeczne i nic jej nie niszczą. Na szafkach nie mam zbyt duzo rzeczy - tylko kilka ramek ze zdjęciami myślę, że nie będzie nimi zainteresowany a firanki mam do połowy okna tylko więc wiszą bardzo wysoko. Ja tak naprawdę mam mnóstwo zniszczonych rzeczy bo moje dzieci nic nie oszczędzają w tym domu także tragedii nie będzie I tak czeka mnie generalny remont i zmiana wszystkich mebli w przyszłym roku lub za 2 lata. Jedyne o co się boję to o moje akwarium. Koty lubią ryby więc ciekawe jak to będzie.....

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Cześc Dziewuszki Jestem dziśś prze szczęsliwa ! dostałam urlopik do 3 stycznia !! szefowa mi zrobiła tym ogromny prezent na świeta !!! ;D wkoncu bede mogła wrócic do Kochanej Polski na dłużej !! może to głupie ale ciesze sie jak dziecko z takiego bajer także mozecie sie smiać ze mnie

Moniaaa mi mama ciagle powtarza ze mam ładny swój kolor i zebym nie farbowała ! też mam włosy krecone wrecz loczki a marza mi sie proste ! dlatego jak czasem prostuje troszke to tez sie wkurzała bo mówi ze sobie niszcze włosy !! a mi sie tak strasznie podobaja proste
Wcale to nie jest śmieszne wcale Ci się nie dziwię że się cieszysz z tego urlopu Moi znajomi ciągle wypisują na fejsie że wracają z Anglii do Polski na święta i cieszą się tak jak TY
No jak masz ładny kolorek to pewnie, że lepiej nie farbować. Ja mam za to strasznie proste włosy a marzą mi się jakies loczki nigdy w zyciu nie miałam pokręconych włosów!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-16, 13:05   #1616
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa ja to jeszcze sie na fejsie nie bede chwalic nie jestem aż tak chwali pięta jedynie mamie sie pochwaliłam i chłopakowi i znajomym ;D noi i Wam heh niezmiernA to jest radośc wrócic do domu ! .
Mi sie strasznie podobaja proste ! ale mam krecone nie ze całe tylko koncówki sa loczkowate zawsze jak wyprostuje to tak fajnie sie czuje sa takie długiee

Czy wie któras może do kiedy mozna te kupony do h&m co były w gazecie avantii wykorzystac ?
Stary 2011-12-16, 13:05   #1617
monika01011986
Zakorzenienie

Wrzucę Wam te zdjęcia jak byłam ogromna! Patrzeć na nie nie mogę!!!!

grubas2.jpg

gubas.jpg

No i na tym pierwszym zdjęciu mam własnie te pasemka na włosach i od połowy są rozjaśnione na całości.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-12-16 o 13:07
Stary 2011-12-16, 13:12   #1618
monika01011986
Zakorzenienie

No to żeby poprawić sobie humor to wrzucę zdjęcie z wakacji dla porównania Teraz to i ja widze różnicę heheh

Schowek01.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-16, 13:14   #1619
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Wrzucę Wam te zdjęcia jak byłam ogromna! Patrzeć na nie nie mogę!!!!

Załącznik 4393428

Załącznik 4393429

No i na tym pierwszym zdjęciu mam własnie te pasemka na włosach i od połowy są rozjaśnione na całości.

nie moge wyjśc z podziwiu jak Ci udało tyle schudnac ! napewno silna wolna! a ja mam cieżko z silna wola ;/
Stary 2011-12-16, 14:18   #1620
meeedzik
Zakorzenienie

Mariposa dziękuję
Zelka masz rację, szkoda niszczyć włosy jak masz naturalne ładne a co do przyjazdu to super, że się udało i wcale nie dziwię Ci się, że tak się cieszysz
Monia za każdym razem jak oglądam Twoje zdjęcia to zbieram szczękę z podłogi kolosalna zmiana teraz wyglądasz ślicznie chudzinko nasza kochana

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości