|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Medzik ja mojej mamie farbuje na blond swoje odrosty ma taki ciemny blond mysi
I wszystko super łapie ![]() Monia kupiłam sobie Calvina Kleina - in2u A ja jestem zarąbista o 8 powinnam być na zajęciach 2 minuty przed 8 obudził mnie telefon bo koleżanka się pyta gdzie ja jestem a ja śpie Miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cocktail a jaką farbą farbujesz mamie? ja też mam właśnie taki mysi blond naturalny.
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w pracy od 7,30 i jakos nie moge sie rozkrecic
Juz po kawie jestem i siedze i nic nei robie.. Ehhh.. nie wiem czy do konca roku zrobie co mam do zrobienia. Bede musiala zostawac po godzinach i przed swietami nei wezme urlopu.. No ale zaq lenistwo trzeba płacic![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Medzik a może ktoś Ci pomoże , szczególnei przy tyle glowy, bo moze byc cieżko zeby równo nalozyc Mi ostatnio tż na tył nakładał i wyszło oki Co prawda nie obyło sie bez strat. Poplamil sobie spodnie![]() ![]()
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-12-15 o 09:32 |
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Czbasia ja jestem za nerwowa i wolę sama sobie nałożyć niż później miałabym mieć pretensje do kogoś
kiedyś jak zafarbowałam się na ciemno, też własnie z pomocą mamy albo Tż to tylko się denerwowałam, bo nie robili mi tak jak ja chciałam :/ więc teraz do nikogo nie będę miała pretensji znalazłam stronkę gdzie było pokazane jak farbować odrosty więc myślę, że dam sobie radę
|
#1595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez bym wolała sobie sama nałozyc niz zeby mi ktos nakładał D ale powiem szczerze ze nigdyyy w zyciu jak żyje 21 lat nie farbowałam włosów !! ;D moze to głupie ale tak jeest ;D hah
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
U mnie na wadze 53.1 widzę ,że luzujecie sobie przed świętami! A ja nie chce! Powiem Wam ,że dziś jakoś dziwnie głodna jestem,normalnie zjadłabym konia z kopytamiJa dziś w ramach obiadu zjadłam sporą grahamkę z makrelą wędzoną-miałam taką ochotę...a do pracy wezmę sobie jogurt +płatki muszę uciekać buziaki kochane |
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Kamikadzeja też mam czasem takie dni, że zjadłabym konia z kopytami
![]() Cocktail i co dobra jest ta farba? Ja teraz kupiłam Loreal Radical Preference kolor bardzo bardzo jasny blond rozjaśniający Najbardziej to boję się tych odrostów, no ale zaryzykuję ![]() Ja dziś na obiad mam warzywa na patelnie z jajkiem uwielbiam
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka to bardzo dobrze, że nie farbujesz
na pewno masz swoje włoski śliczne no i zdrowe ![]() Cocktail zobaczę jak Loreal się sprawdzi, jak będzie dobry to przy nim zostanę a jak nie to będę szukać dalej
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() Ja ciagle czekam na kosmetyki z Oriflame.... rano dostałam smsa od kuriera że dziś przywiozą mi paczkę i nadal jej nie mam nienawidzę tego czekania. Poza tym strasznie mnie brzuch boli i nic mi się nie chce. Zrobiłam jedynie w kuchni w szafce miejsce na jedzenie dla kotka, poukładałam wszystko ładnie i siedzę z moim synkiem. Moja mama odbierze starszego synka z przedszkola więc nie muszę wychodzić dzisiaj. Ale mam nerwa na tego kuriera!!!! Ludzie już dzwonią i się pytają czy mam kosmetyki a mi aż głupio bo paczka miała być wczoraj!!!!!!!
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj cisza tutaj.
Moje menu: Iplatki z mlekiem II- 1,5 kromki razowca z serkiem topionym i papryka III- 1 kromka razowca z serkiem topionym i papryka IV 2 ziemniaki z duszona watrobka (tej watrobki duzo dosc) i surowka V 1,5 wafla ryzowego z bialym serem i marmolada sliwkowa |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś tu dzisiaj cicho Ja niedawno wróciłam z aerobiku Jutro wolne w końcu. Dzisiaj dorwałam w Czechach lays'y bekonowe i wiecie co zjadłam troche i od razu pogoniło mnie do ubikacji Kara za jedzenie czipsów chyba Ale zaspokoiłam pragnienie i wiecie co wcale mi nie spakowały. Zostawiłam je dam mamie żeby sobie zjadła.
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Moja dieta lezy i kwiczy ![]() Zbliza mi sie @ i pewnie za sprawa tego wkradly sie niepowodzenia... W poniedzialek wybieram sie do fryzjera Chce sobie zrobic cos takiego na wloskach, zalaczam zdjecia ![]() Mam nadzieje ze wyjdzie na moich ciemnych wlosach
|
|
|
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś wszystkie zapracowane widzę
nie na skrobałyście zbyt dużo Ja dziś też miałam sporo na głowie. Kosmetyki przywieźli mi o 17:30 ! Musiałam je popakować itd. Sporo roboty było. Jeszcze jedna baba mnie wkurzyła bo zamówiła perfum za 54,90 a dziś oznajmiła że go nie weźmie bo kasy nie ma. Wkurzyła mnie na maksa!!!!!!!!!!!!! No cóż.... na szczęscie moja mama mi da kase na niego i ma to być prezent na moje urodziny w sumie fajnie bo ja chciałam ten perfum bo pieknie pachnie ale szkoda mi było kasy na niego, więc nic nie straciłam a tylko zyskałam Wyszłam niedawno z wanny i własnie wypiłam całą szklanke ciepłego mleka Po kotka prawdopodobnie w niedzielę będę mogła pojechać Jeszcze w sobotę zadzwonię do właścicielki i się z nią umówię konkretnie. ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
No i fajnie Nie ma to jak udany prezent Ja mam strasznie mało butów.... za mało! Musze sobie kupić jakieś na zime....---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Podtrzymuję zdanie, że nie warto już się odchudzać bo na Święta i tak przytyje się Najlepiej zacząć razem z nowym rokiem takie postanowienie nowo roczne ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Moim zdaniem troszke z pupy zgubisz i będziesz jak modelka Śliczna z Ciebie kobietka ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
Na razie nie masz czego zazdraszczać bo kotka jeszcze nie mam, ale w niedzielę lub w poniedziałek już będzie u mnie Dietą się nie przejmuj. Grudzień jest trudnym miesiącem do odchudzania. No i są Święta w które przecież trzeba się najeść do syta Od nowego roku będziemy sie odchudzać hihihih
|
|
#1606 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zdjęć to w większym mieście na pewno ktoś taki się znajdzie - poszperaj w necie Ja też się pofarbuję w przyszłym tygodniu. Może w środę lub czwartek... zobaczę jeszcze. Ja Ci nie wyjdzie to czapke ubierzesz i po problemie Ale na pewno będzie ładnie ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
No to faktycznie jestes zarabista hehehe mi tez się nie raz zdarzyło wyłączyć budzik i zasnąć dalej ale zazwyczaj to pamiętałam jak się obudziłam Musisz sobie stawiać gdzies na drugim końcu pokoju budzik to żeby go wyłączyć będziesz musiała wstać ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
raz w roku trzeba wyluzować Też mam czasami takie dni, że zjadłabym konia kopytami! Głównie przed okresem i w dni płodne ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
Zapewne masz swój naturalny kolor bardzo ładny skoro nie masz potrzeby farbowania Fajnie masz ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
ładne menu Wątróbka bardzo zdrowa jest
|
|
#1607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie lubię żadnych takich mięsnych smaków. Najlepsze są te z zieloną cebulką Ale najbardziej kocham Pringlesy ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
Mam gdzies fotkę ale musze poszukać. Przeszukałam mase fotek i znalazłam kilka więc jutro wrzucę. Ale to co jeszcze znalazłam to przerasta mnie samą..... znalazłam fotki gdy byłam mega gruba ( wczesniej ich nie widziałam). Jutro Wam wkleje to z krzeseł pospadacie Teraz dopiero widzę że schudłam hihihi Idę spać. Dobranoc
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-12-16 o 01:22 |
||
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ;*
Ku mojemu zdziwieniu dziś na wadze było równo 48,0 dziwne, bo teraz jem na co mam ochotę, wczoraj zjadłam 2 paski czekolady truflowej, 2 garście krakersów i trochę chipsów, a tu taka niespodzianka ![]() Kamikadze a Ty się już mierzyłaś w udach? Ile już ćwiczysz na agrafce? Robisz nadal po 200? Ciekawa jestem, czy będą po tym jakieś efekty ![]() Monia hehe w czapce, a najgorzej będzie jak będę musiała ją ściągnąć jak źle wyjdzie to pójdę do fryzjera i będę miała nauczkę, żeby się nigdy więcej w domu nie farbować ![]() Ale super, że może w niedzielę będziesz mieć kotka Bialaczekoladka podobają mi się takie włoski ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Monia koniecznie wstaw nam te zdjęcia
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No coz zaryzykuje bo juz od wielu lat mam takie same jednolite wlosy juz mi sie znudzily, chcialabym jakis zmian ![]() A fotki bardzo chetnie sobie obejrzymy ![]() Ja niedawno wstalam, zjadlam na sniadanie pyszna jajeczice wypilam kawe a teraz ide suszyc wloski
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Przepraszam, że tak mało piszę mam sporo do zrobienia. Postaram się wpadać częściej A w dodatku wczoraj dałam popis... Parę dni umiaru wystarczyło, żeby spodnie zrobiły się luźniejsze to mnie ucieszyło. i zaznaczam, że codziennie jem słodycze ale wczoraj mocno przesadziłam... więc znowu krok do tyłu... ale ogólnie to mi pokazało, że jest jak myślałam- szybko wrócę do sylwetki jedząc normalnie, słodycze też dlatego staram się być dobrej myśli. jeśli uda mi się powstrzymać od przejadania się, będzie dobrze. No i dobrze, że sobie luzujecie przed Świętami! I ja też nigdy nie farbowałam włosów korci mnie, żeby rozjaśnić, ale boję się, że mogłabym je zniszczyć. Monika- super, że w niedzielę może pojedziesz po kotka! Jestem taka ciekawa czy będzie grzeczny nie boisz się o firanki i zrzucanie rzeczy z szafek? Medzik- powodzenia w farbowaniu włosów! Miłego dnia
Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-16 o 10:27 |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() w koncu piatek siedzimy z laskami z pracy pijemy kawke i wesoło jest![]() a jutro zakupy ![]() Co do włosów to ja zawsze sama farbuje jak byłam blondynka z balejazem to chodzilam do fryzjera, ale teraz to sama farbe kupuje i robi w domku i jakos zawsze jestem zadowolona![]() Tak wogole to nienawidze chodzic do fryzjera.... ![]() Zaraz na chwile wyskakuje z pracy i ide odwiedzic hurtownie fryzjerska musze maski kupic i nabłyszczacz jakis dobry
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba i tak wróce do jednego ![]() Ja wczoraj też tyle rzeczy zjadłam myślałam ze waga dzisiaj zwariuje a tu proszę 54,4 To jest chyba znak że muszę dużo jeść
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Dziewuszki
Jestem dziśś prze szczęsliwa ! dostałam urlopik do 3 stycznia !! szefowa mi zrobiła tym ogromny prezent na świeta !!! ;D wkoncu bede mogła wrócic do Kochanej Polski na dłużej !! może to głupie ale ciesze sie jak dziecko z takiego bajer ![]() także mozecie sie smiać ze mnie Moniaaa mi mama ciagle powtarza ze mam ładny swój kolor i zebym nie farbowała ! też mam włosy krecone wrecz loczki a marza mi sie proste ! dlatego jak czasem prostuje troszke to tez sie wkurzała bo mówi ze sobie niszcze włosy !! a mi sie tak strasznie podobaja proste
|
|
|
|
#1614 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej gwiazdeczki moje
![]() Ja godzinkę temu wstałam, zjadłam nie dawno śniadanko i myślę co dziś będę robić. Na razie nie mam pomysłu. Chyba wybiorę się z synkiem na spacer bo dziś ładna pogoda Ja dobrze, że ten tydzień się kończy!!!! Strasznie nie mogę się już doczekać następnego tygodnia bo dużo się w nim będzie działo ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
U mnie też ciągle 58 z przodu, mimo, że jem naprawdę sporo. Najgorzej będziesz miała z tyłu pofarbować, może poproś kogoś aby Ci pomógł. Zdjęcia wstawię jak tylko po odpisuję Wam
|
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden dzień przecież nie zaprzepaści Twojej całej diety Ja też jestem strasznie ciekawa czy kotek będzie grzeczny. Z tego co mi pisze właścicielka to kotki sa bardzo grzeczne i nic jej nie niszczą. Na szafkach nie mam zbyt duzo rzeczy - tylko kilka ramek ze zdjęciami myślę, że nie będzie nimi zainteresowany a firanki mam do połowy okna tylko więc wiszą bardzo wysoko. Ja tak naprawdę mam mnóstwo zniszczonych rzeczy bo moje dzieci nic nie oszczędzają w tym domu także tragedii nie będzie I tak czeka mnie generalny remont i zmiana wszystkich mebli w przyszłym roku lub za 2 lata. Jedyne o co się boję to o moje akwarium. Koty lubią ryby więc ciekawe jak to będzie.....---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
wcale Ci się nie dziwię że się cieszysz z tego urlopu Moi znajomi ciągle wypisują na fejsie że wracają z Anglii do Polski na święta i cieszą się tak jak TY No jak masz ładny kolorek to pewnie, że lepiej nie farbować. Ja mam za to strasznie proste włosy a marzą mi się jakies loczki nigdy w zyciu nie miałam pokręconych włosów!!!!
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
Moniaa ja to jeszcze sie na fejsie nie bede chwalic
nie jestem aż tak chwali pięta jedynie mamie sie pochwaliłam i chłopakowi i znajomym ;D noi i Wam heh niezmiernA to jest radośc wrócic do domu ! . Mi sie strasznie podobaja proste ! ale mam krecone nie ze całe tylko koncówki sa loczkowate zawsze jak wyprostuje to tak fajnie sie czuje sa takie długiee ![]() Czy wie któras może do kiedy mozna te kupony do h&m co były w gazecie avantii wykorzystac ?
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę Wam te zdjęcia jak byłam ogromna! Patrzeć na nie nie mogę!!!!
grubas2.jpg gubas.jpg No i na tym pierwszym zdjęciu mam własnie te pasemka na włosach i od połowy są rozjaśnione na całości.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-12-16 o 13:07 |
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
No to żeby poprawić sobie humor to wrzucę zdjęcie z wakacji dla porównania
Teraz to i ja widze różnicę heheh Schowek01.jpg
|
#1619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie moge wyjśc z podziwiu jak Ci udało tyle schudnac ! napewno silna wolna! a ja mam cieżko z silna wola ;/ |
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Mariposa dziękuję
![]() Zelka masz rację, szkoda niszczyć włosy jak masz naturalne ładne a co do przyjazdu to super, że się udało i wcale nie dziwię Ci się, że tak się cieszysz ![]() Monia za każdym razem jak oglądam Twoje zdjęcia to zbieram szczękę z podłogi kolosalna zmiana teraz wyglądasz ślicznie chudzinko nasza kochana
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

I wszystko super łapie 

Mi ostatnio tż na tył nakładał i wyszło oki
Powiem Wam ,że dziś jakoś dziwnie głodna jestem,normalnie zjadłabym konia z kopytami

nienawidzę tego czekania. Poza tym strasznie mnie brzuch boli i nic mi się nie chce. Zrobiłam jedynie w kuchni w szafce miejsce na jedzenie dla kotka, poukładałam wszystko ładnie i siedzę z moim synkiem. Moja mama odbierze starszego synka z przedszkola więc nie muszę wychodzić dzisiaj. Ale mam nerwa na tego kuriera!!!! Ludzie już dzwonią i się pytają czy mam kosmetyki a mi aż głupio bo paczka miała być wczoraj!!!!!!!

Coś tu dzisiaj cicho
Kara za jedzenie czipsów chyba 
ładne menu
dziwne, bo teraz jem na co mam ochotę, wczoraj zjadłam 2 paski czekolady truflowej, 2 garście krakersów i trochę chipsów, a tu taka niespodzianka
kolosalna zmiana