Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 15:32   #1591
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

teneberosa to mamy z tej samej firmy
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:33   #1592
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
czy te fryzy nie sa za b natapirowane?
pierwsza mi sie nie podoba druga jest ok taka retro

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:34   #1593
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Moim zdanie troche są , ale każdy lubi cos innego )
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:35   #1594
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Melody jestes sliczna dziewczyna, ja bym Cie widziala w granacie polaczonym nude
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1329331480
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1314200766
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314200766
jesli preferujesy cos bardyiej delikatnego to moye taki losos y bryem y domieszka różu bede robic taki makijaz 1 maja wiec zrobie zdjecie i wstawie
jesli cos z klasyki to moze taki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1330206823 tylko np czarna kreske delikatnie oproszyc granatowym cieniem zeby podbiła tęczówke
No bez przesady

Tez zwrocilam uwage na te dziewczyne z 1 zdjecia..
2 wydaje mi sie zbyt mocny,

Mowisz ze w granatach mnie widzisz? W zyciu bym nie pomyslala, ale moze masz racje...
Teraz tylko znalezc dobra wizazystke... i udac sie na probny...
dziekuje

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:36   #1595
201705121336
Konto usunięte

szukam fryza ale narazie nic nie wybrała;/
Stary 2012-04-26, 15:37   #1596
melod_y
Zakorzenienie

wensday21- do takich fryzur chyba musza byc dluugie wlosy. Ale mysle ze ta 1 nie jest zla pod warunkiem ze ten koko-lok bylby mniejszy.. natomiast 2 nie w moim stylu

Stary 2012-04-26, 15:38   #1597
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
szukam fryza ale narazie nic nie wybrała;/
Napewno cos dla siebie znajdziesz ja ogolnie tyle fryzurek sie naogladalam a wkacu wybralam u fryzierki proste pół upięcie z prostymi lub lokowanymi wlosami tu jeszcze mam dylemat

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 15:42   #1598
201705121336
Konto usunięte

włosy mam dosyć długi do zapięcia stanika ,zgadzam sie ze ta 1 powinna miec inna objetosc i inna ozdobe we włosach
Stary 2012-04-26, 15:48   #1599
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Zapakowali ją tak, ze przetrwałaby koniec świata. Tylko jest wielka i bardzo ciężka...
Na zdjęciach jest okladka, pierwsza strona i długopis
bogato zdobiona... ale ładna, strasznie podoba mi się pierwsza strona

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

Ale jest news dnia
Napisali mi z firmy, że zaproszenia dziś wysłali Czyli jutro kurier mi je da a to znaczy, że będę mogła rozdać parę w weekend

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Bardzo ładna. A ja nadal utrzymuję, że nie chce księgi. U mnie nie ma takiej tradycji, a znając moją rodzinę uznaliby to nawet za dziwne wiec chyba szkoda pieniędzy.
ja też tak sądzę, długo zastanawiałam się nad księgą ale doszłam do wniosku, że szkoda wydawać tyle kasy po o żeby wpisało się 10 osób, poza tym będziemy mieli karty

Cytat:
jak dla mnie są i nie podobają mi się

Czarna_kawo czy ja również mogłabym poprosić o analizę kolorystyczną:pros i:

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:51   #1600
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hello

Juz Was podczytalam ale zaraz czas zbierac sie na kurs..:P a potem na... siłke! TZ mnie wyciąga:P

Cytat:
No dziewczyny.. Byłam wczoraj u tego lekarza. Wyznaczono mi termin na 15 grudnia Fasoleczka już jest fasoleczką a nie tylko pęcherzykiem. Widziałam jak bije jej serduszko Rozwija się prawidłowo.
Dostałam kartę ciąży Nareszcie czuję, że mam w sobie człowieczka.
Oprócz karty ciąży mam mnóstwo badań do wykonania. Masakra
No ale.. zrobię Dla maleńkiego wszystko!
może dzidzia urodzi się 13 grudnia tak jak ja

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
O masakro!! I może jeszcze samemu trzeba po mieszkańcach latać? I wiedzieć, którzy to są ci okoliczni, bo dom dalej może też a może nie... Już wiem, że słusznie zrobiłam rezygnując z lampionów.

Pochwalę się wam Skończyłam produkować pudełka
super pudeleczka

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
do załatwienia na 3 tygodnie przed ślubem :

pasek i mucha dla TŻ
wybór ciast i dekoracja tortu ślubnego
wizyta u czarnej mafii
ustalenie wystroju kościoła i bukietu
strzelić w zęby wokalistce z zespołu
ostatnia spowiedź
odbiór sukni
nie wiem jak i gdzie ale trzeba odwołać chippendelsa

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Zapakowali ją tak, ze przetrwałaby koniec świata. Tylko jest wielka i bardzo ciężka...
Na zdjęciach jest okladka, pierwsza strona i długopis
sliczna

co to panienskiego to my chyba bedziemy mieli paniensko-kawalerski, bo do PL przyjezdzamy na 2 tygodnie przed ślubem i nie bedzie czasu czegoś organizowac, a u nas nie ma tradycji, zeby robili to świadkowie wiec zaprosimy naszych znajomych do naszego wspolengo mieszkanka i bedziemy siedzieś przy alko
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:52   #1601
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Czarna_kawo ja też bym chciałą tylko musiałabym jakos fotke wstawic
Stary 2012-04-26, 15:54   #1602
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dotk4, ja właśnie niedawno ustaliłam datę ze świadkową - panieński będzie 2 tygodnie przed ślubem i wtedy chłopaki pojada na kawalerski. Aha, no i my bierzemy na swojej wieczory weselną wódkę, to chyba jedyny nasz wkład będzie.

W ogóle co do kawalerskiego, to ja nie mam nic przeciwko, żeby TŻ miał - był już na dwóch wieczorach w tym towarzystwie i striptizerek żadnych nie było, co najwyżej dmuchane lale :P Ja też nie będę miała tancerza (chyba), chociaż widziałam fajną grupę ze stolicy, ale to są spore koszta. Gdyby u nas był klub, gdzie tańczą profesjonaliści, to może byśmy się wybrały, ale nie ma, a do Warszawy raczej nie będziemy na mój panieński jechać.

MiciaKicia, w ciąży też można się dobrze na panieńskim bawić. My trzy lata temu organizowałyśmy kumpeli taki, zamówiłyśmy jej bezalkoholowe drinki, był różne konkursy, prezenty. I ona nie ponosiła żadnych kosztów.

wensday, ponoć solidna Mam nadzieję, że będą się i nam i Wam dobrze nosić My założymy je dopiero w dniu ślubu, bo nie chciałam przymierzać ich przed ślubem, więc nawet nie wiem czy są na nas dobre... Ale powinny być, mierzyliśmy wzornik, są zrobione w odpowiednich rozmiarach, więc liczę, że będzie OK.

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-04-26 o 15:56
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 15:55   #1603
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

może dzidzia urodzi się 13 grudnia tak jak ja
a może 16 tak jak mój T

Ekipa zaczęła zrywać dach idą jak burza przepraszam, że Was tak zanudzam informacjami na temat budowy ale jestem strasznie podjarana, dla mnie to teraz temat number 1

Stary 2012-04-26, 15:57   #1604
melod_y
Zakorzenienie

ja pi**** ... Moja ostatnia nadzieje.
Przypomnialam sobie ze z salonu fryzjerskiego wzielam ulotke do wizazystki...
I patrze JEST! Wchodze na strone i co wiedze??? Jak mozna reklamowac sie takimi zdjeciami

Naprawdę mnie to juz nie bawi....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg der.jpg (22,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg derr.jpg (22,5 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ser.jpg (23,8 KB, 51 załadowań)

Stary 2012-04-26, 15:59   #1605
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
a może 16 tak jak mój T

Ekipa zaczęła zrywać dach idą jak burza przepraszam, że Was tak zanudzam informacjami na temat budowy ale jestem strasznie podjarana, dla mnie to teraz temat number 1
Jacie nie dziwie ci sie ze jestes podjarana a wy sie budujecie czy cos dobudowujecie? My z Tż chcemy po ślubie kupić sobie działke budowlana mamy nawet jedna na oku w przyzwoitej cenie wiec mam nadzieje ze szybko uzbieramy
Stary 2012-04-26, 16:00   #1606
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
I patrze JEST! Wchodze na strone i co wiedze??? Jak mozna reklamowac sie takimi zdjeciami

To jest chyba jakiś żart

Stary 2012-04-26, 16:00   #1607
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:

no nie zaufałabym takie wizazystce
Stary 2012-04-26, 16:00   #1608
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
Jacie nie dziwie ci sie ze jestes podjarana a wy sie budujecie czy cos dobudowujecie? My z Tż chcemy po ślubie kupić sobie działke budowlana mamy nawet jedna na oku w przyzwoitej cenie wiec mam nadzieje ze szybko uzbieramy
Nadbudowujemy piętro do domu TŻta

Stary 2012-04-26, 16:02   #1609
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Nadbudowujemy piętro do domu TŻta
super to bedziecie mieli cos swojego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 16:02   #1610
melod_y
Zakorzenienie

Co ja mam powiedzieć.. tym bardziej ze te zdjecia sa ze strony na prawde dobrego salonu kosmetycznego.
ja sie przerazilam...

Nie mam gdzie pójść.. chyba zaczne szukac w bardziej odleglych okolicach ale bardzo mi to nie na reke
Nie wierze ze w miescie nie ma dobrej wizazystki

Stary 2012-04-26, 16:05   #1611
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
super to bedziecie mieli cos swojego
Całe 70 m2 plus poddasze, które będzie naszą małą biblioteką plus duży ogród dzieci będą miały gdzie hasać

Melod_y nie mogę Ci pomóc ale trzymam żebyś znalazła profesjonalną wizażystkę

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2012-04-26 o 16:06
Stary 2012-04-26, 16:06   #1612
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Całe 70 m2 plus poddasze, które będzie naszą małą biblioteką plus duży ogród dzieci będą miały gdzie hasać

Super miec taka opcje
Stary 2012-04-26, 16:08   #1613
fablous
Zakorzenienie

Taka piękna pogoda że musiałam sobie wymyślić jakieś zajęcie na zewnątrz i padło na mycie samochodu. 1,5 h mi zeszło ale autko wypucowane

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 16:09   #1614
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

Na prawde jestem zdolowana... Z krakowa nikt do mnie nie przyjedzie bo to jakies 140 km w dwie strony a za ten czas na pewno wiecej zarobiłyby na miejscu...

Stary 2012-04-26, 16:11   #1615
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

dzień dobry
u mnie boska pogoda dziś od 8:30 do 12 byłam z małą na dworze i później od 14:30 do 16:00 aż jej mama nie przyszła, a spała jak suseł

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Widzę że rozmawiacie o kuchenkach Amica to moja mama na jakąś trefną trafiła bo po 2 latach się zepsuła

Dziewczyny mam problem czy dziewczynę która kończy w tym roku gimnazjum byście zapraszały z os. towarzyszącą czy nie , ma 16 lat
ja zapraszam bo w wieku 16lat już byłam z tżcikiem, jak nie mają nikogo to przyjdą sami i po problemie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Uf, jestem. Mam dla was zdjęcia z przymiarki. Zachwytu nie było, suknia niby jest piękna ale jakaś taka skromna mi się wydaje, tylko kurcze ja nie mogłam mieć strojniejszej bo wyglądałam lub czułam się źle.
Zachwycały się moja mama i świadkowa, a mnie wszystko drażniło, czarę goryczy przelało to, że niepotrzebnie kupiłam bardotkę, bo nie mogę mieć biustonosza bo wtedy mi odstaje gorset, bo producent nie przewidział kobiet bez biustu.

Wrzucam zdjęcia i nadrobię was jutro z pracy.
super! nie widać abyś miała mtam mało deski nie ma

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
mam to samo, jeszcze w weekend te egzaminy, remont....w dodatku nie mam czasu zadbać o siebie i będę naprawdę brzydką panną młodą..... ja bym się na miejscu TŻeta rozmyśliła i poszukała ładniejszej..... ech, muszę dokończyć prezentację zaliczeniową, bo mnie wywalą z tych studiów
Ci się należy za takie gadanie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dobra, nie będę se żartować - edytuję posta: ślub najprawdopodobniej się odbędzie, w końcu pogadaliśmy z tżem, ale i tak mam obawy...
kochana trzymam za Was kciuki

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!!!!

witam ponownie! Wczoraj, po bolach pewnie wieksych niz porodowych, wydalam na swiat swoja prace mgr!!! Pieknie oprawiona itp, zostala juz oddana! Jak ja odbieralam, to najpierw mi banan na buzie wyskoczyl, tak pieknie wygladala. A pozniej sie rozczulilam, bo wlasnie zrobilam ostatnia prace na studiach i koniec. Finito. Nie wiem co dalej ....

zdjecie na dole, zeby sie pochwalic :P

Cytat:
No dziewczyny.. Byłam wczoraj u tego lekarza. Wyznaczono mi termin na 15 grudnia Fasoleczka już jest fasoleczką a nie tylko pęcherzykiem. Widziałam jak bije jej serduszko Rozwija się prawidłowo.
Dostałam kartę ciąży Nareszcie czuję, że mam w sobie człowieczka.
Oprócz karty ciąży mam mnóstwo badań do wykonania. Masakra
No ale.. zrobię Dla maleńkiego wszystko!
o mamo nasza fasolinka wizażowa rośnie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A bo ja się naoglądałam tych waszych pieknych tiulów, koronek, falban, kryształków i nagle zaczęły mi sie podobać bardziej niz prostota na którą postawiłam.

U mnie lampiony w ogóle odpadają, bo mam wesele w strefie dolotowej do lotniska.

W ogóle to potrzebuję porady, a w zasadzie dwóch:

1. Gdzie kupić dobre i niedrogie sztuczne rzęsy w kępkach? (Kawo ratuj )

2. Mam problem z posadzeniem gości - ktoś mi mówił kiedyż żeby nie rozdzielać rodziny, ale moja siostra, moi kuzyni (poza jednym) i kuzyni TŻ są w okolicach 30-tki, a jeden mój kuzynek ma 22 lata. I nie wiem właśnie czy sadzać go z tymi 30-latkami czy nie lepiej z naszymi znajomymi (większość ok. 26 lat)? Będzie wtedy sam i nie będzie nikogo znał, a tam ma brata i moją siostrę, ale nie wiem czy nie zanudzi się z nimi. Jak myślicie?
ja bym brata posadziła z rodzeństwem lub z kuzynostwem jeśli takowe macie
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 16:27   #1616
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
A ja walczę o kota ale nie chcą się zgodzić tzn ja nie mam kota ale chciałabym mieć nazywał by się Swetoniusz

przyjechała ekipa
Ja mam 3 kotki I codziennie rano wita mnie "cojapacze" pod drzwiami sypialni. Ale Mąż ma alergie na kocią ślinę i trzeba z nimi teraz bardzo uważać. Nie mogą mi już wskakiwać do łóżka i pod kocyk
No i gratuluje remontu

Cytat:
ja nie będę mieć panieńskiego
Oj tam oj tam, pójdziemy w miasto nawalimy się jak nastolatki i będzie fajnie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Jamee zabieram Gosze i robimy
Dokładnie tak!!!!

Cytat:
Uwaga istotne dla mnie pytanie.
Nie znam sie wogole na winach Jestem pod tym wzgledem z i e l o n a. Czasami we wiedniu zdarzalo mi sie pic ale juz nawet nie pamietam co..
Chcemy kupic w najblizszym czasie aby miec z glowy.
polslodkie glownie i kila wytrawnych.

Polecicie jakies Polskie wina?
Jeśli to cos pomoże- to ja miałam wina z Niemiec i wyszło nas to dużo taniej za wina z lepszej półki

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Zestawienie na 100 dni przed tym...
jedynym i wyjątkowym dniem- Dniem Ślubu >> 4 sierpnia 2012<<

Gratuluję zestawienia

Cytat:
Napisane przez Magnolia777 Pokaż wiadomość
My nie sugerowaliśmy się pomocą sprzedawców, tylko naszymi smakami W końcu jak wino z wesela zostanie, to ktoś je wypić musi Lubimy wina półsłodkie, więc takie też kupiliśmy, a dokładnie El Sol ( było w Tesco jakiś czas temu w sporej promocji i nam się udało)
Tutaj popieram sugerowanie się własnymi preferencjami. nam sporo zostało i gdyby nie moja miłość do wina, to nadal mielibyśmy zawaloną piwnicę, a tak w 2 tygodnie po ślubie sporo już się wypiło

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
od tygodnia łykam kwas foliowy od tak z chciałam Wam powiedzieć nie nawiązując do niczego
Ty nie nawiązujesz do niczego?????? Ty?????? No wybacz, nie uwierzę w to

Byłam ściągnąć hybrydowy manicure- nie wiedziałam, że i po nim ma się zniszczone paznokcie Myślałam , że to takie nieingerujące w płytkę paznokcia... Ale się naprawi, prawda???

Byłam też u kosmetyczki, cos mnie podkusiło, by iść do innej, a nie do mojej sprawdzonej i powiem Wam, że źle zrobiłam. Może i moja kosmetyczka pracuje w małej miejscowości i jest trochę szalona, ale na pewno o 100 razy bardziej profesjonalna od tej u której byłam. I wydawało mi się, że moja zna się bardziej na rzeczy.

No i najważniejsze- rozmawiałam dzisiaj z naszym fotografem i widziałam fotki z wesela Ale będziemy mieli reportaż- Fotograf sam był zachwycony naszym ślubem i weselem, co mnie jeszcze bardziej cieszy
No i wstępnie rozmawialiśmy o plenerze- jeśli się TŻ zgodzi- jedziemy do Monachium Jeśli nie- uderzamy na Wrocław

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Dotko dziękuję za spostrzegawczość Zmieniłam avka, ale Mała Mi zostaje

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-04-26 o 16:28
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 16:31   #1617
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Byłam ściągnąć hybrydowy manicure- nie wiedziałam, że i po nim ma się zniszczone paznokcie Myślałam , że to takie nieingerujące w płytkę paznokcia... Ale się naprawi, prawda???

Byłam też u kosmetyczki, cos mnie podkusiło, by iść do innej, a nie do mojej sprawdzonej i powiem Wam, że źle zrobiłam. Może i moja kosmetyczka pracuje w małej miejscowości i jest trochę szalona, ale na pewno o 100 razy bardziej profesjonalna od tej u której byłam. I wydawało mi się, że moja zna się bardziej na rzeczy.

No i najważniejsze- rozmawiałam dzisiaj z naszym fotografem i widziałam fotki z wesela Ale będziemy mieli reportaż- Fotograf sam był zachwycony naszym ślubem i weselem, co mnie jeszcze bardziej cieszy
No i wstępnie rozmawialiśmy o plenerze- jeśli się TŻ zgodzi- jedziemy do Monachium Jeśli nie- uderzamy na Wrocław

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Dotko dziękuję za spostrzegawczość Zmieniłam avka, ale Mała Mi zostaje
Paznokcie na pewno się naprawią, ja teraz używam Nail Tek II i widzę poprawę

U jakiej byłaś???

O to można zaraz się spodziewać małej próbki na jak to mówi mój brat zbuku??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 16:35   #1618
Dancing_Lady
Raczkowanie

E87 i anusia-girl za zestawienia

Pytam kosmetyczki, do której idę na próbny makijaż, czy aby na pewno ma wolny mój termin, a ona mówi, że poranne godziny ma już zajęte. No to proszę ją, żeby wstępnie zapisała mnie, a wiecie co ona na to ? Że ma napięty grafik i nie może tak blokować terminu Ale ja to mogę pójść na próbny makijaż, wybulić za niego, a potem (jeśli mi się spodoba) dowiedzieć się, że mój termin jest zajęty, tak ?Logika niektórych osób mnie zadziwia...

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 16:38   #1619
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
E87 i anusia-girl za zestawienia

Pytam kosmetyczki, do której idę na próbny makijaż, czy aby na pewno ma wolny mój termin, a ona mówi, że poranne godziny ma już zajęte. No to proszę ją, żeby wstępnie zapisała mnie, a wiecie co ona na to ? Że ma napięty grafik i nie może tak blokować terminu Ale ja to mogę pójść na próbny makijaż, wybulić za niego, a potem (jeśli mi się spodoba) dowiedzieć się, że mój termin jest zajęty, tak ?Logika niektórych osób mnie zadziwia...
Nie może blokować terminu ale kasę zarobić chce

Stary 2012-04-26, 16:39   #1620
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Paznokcie na pewno się naprawią, ja teraz używam Nail Tek II i widzę poprawę

U jakiej byłaś???

O to można zaraz się spodziewać małej próbki na jak to mówi mój brat zbuku??
Babka już mi nałożyła warstwę odżywki, ja w domu sobie też, mam nadzieję, że szybko się zregenerują.
A skusiłam się na panią z Glamour. Mam już porównanie, dlatego mojej sprawdzonej już będę wierna do końca
A próbka na fb może się zjawi po sesji, bo pan fotograf nasz był bardziej podjarany pomysłem niż ja. Jeszcze tak z głupot mu powiedziałam, że ja to bym mogła mieć plener w Monachium, no i się zaczęło Oby tylko TŻ się zgodził. No i logistycznie musimy to zgrać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości