![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Molaa co do odzywek to tak jak napisała Ci oldika.ja mam loreala proffesionel,ale szampon tylko.odżywek nie używam żadnych Goldika-moge Ci na pw napisac od kogo kupowałam i NIE polecam!!!!! i już z rana się zryczałam z błahostki w gruncie rzeczy bo kombinuję żeby oszczędzać a wybierając opcję zapłaty wybrałam,że przy odbiorze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1592 |
Rozeznanie
|
a mi sie chce a moj tz uciekaaaaaaa
boh gdzie te dawne czasy ![]()
#1593 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() U Nas noc ok, pobódka o 3 i 6. Z tym że za wczesnie odkładałam Alwara do wyrka i się wybudzał, więc z nowu cyc i tak trwało to ok 30 min :bydal: Co do książek sprawdzę czy książka tą co mi ukradli jest na używce bo też bym kliknęła ![]() W DDTVN jest o spadku ochoty na sex u kobiet. Princ przejedź się do nich i obal ten mit ![]() A ja jestem cały dzień sama, tż w robocie i zabrał teściówkę aby posadziła ogóry na działce, węc my chyba pojedziemy do miasta. Pod warunkiem, że padać nie będzie bo wycieraczek w ciąż nie mam ... ![]() Domi dawaj, niech sobie chłopak poświętuję ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-08 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
Pokszyfko-mi zapach chusteczek bamibno uszami ju ż wychodzi
![]() czekam na jakeiś promocje pampersów...pieluch i chusteczek.te chusteczki sensitive mi pasowały
#1595 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Molla ![]() ![]() Goldika ale musiałaś się wystraszyć, i Oluś też, dobrze że nic się nie stało. I nie obwiniaj siebie za taką reakcję małego, ja mimo że mam drugie dziecko też błądzę i wszystkiego próbuję, kazdy maluch jest inny i musimy trafić co mu podchodzi a co nie. Ja to wogle was podziwiam, was czyli młodziutkie mamusie, Ty czy Tru czy wiele wiele innych, i Muff, że takie młodziutkie a tak rewelacyjnie odnajdujecie się w roli mamuś. Ja starszego urodziłam w wieku 7lat i jakaś taka czułam sie zagubiona w tym macierzyństwie ![]() Domiks moje libido może i by było, ale mój cycuś tak sobie mamusie zawłaszczył że tż nie ma dostępu ![]() ![]() Miłosz mój od urodzenia ma wszystkie skoki i lęk separacyjny ![]() ![]() Dalia a co się dzieje? Pisz tu raz dwa, pomożemy ![]() Glam ale śliczna mamusia z Ciebie, jak uroczo z trójką dzieciaków wyglądasz, miodzio, wogle to bardziej pasujesz na starszą siostrę niż mamuśkę ![]() ![]() Miłosz mój budził sie tylko 5 razy ![]() ![]() ![]() ![]() Ide powyszywać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
czemu? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zadomowienie
|
Oczywiście starszego urodziłam w wieku 27 lat, a nie 7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Nie wchodzilam przez 3 dni do Was bo u nas dlugi weekend do wczoraj a tutaj az 11 stron do nadrobienia ![]() ![]() Pedzicie jak szalone ![]() U nas mala malekko podraznione gardlo i bylismy w niedziele na szpitalu dostala paracetamol i nurofen podawac na zmiane ![]() ![]() przez 4 dni jak nie minie to do lekarza po prostu kocham tutejsza sluzbe zdrowia dobrze, ze nie chorujemy na jakies powazne choroby. Z tego co na bierzaco doczytalam to u mnie libido tez prawie zerowe - masakra jakas, karmie piersia ale czy to ma az taki wielki wplyw to nie wiem, mnie wykanczaja obowiazki domowe i dwojka dzieci a wieczorem to ja maze tylko o poduszce ![]() Ze wzrokiem tez nie zaciekawie po Julce mi sie pogorszyl tak, ze musialam sie udac po okulary i teraz tez czuje, znaczy widze gorzej. A juz kiedys mialam sie Was pytac, zeby ktoras mi napisala co znaczy dokladnie TZ znaczy chodzi mi o rozwiniecie tego skrotu na mezow ![]() ![]()
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ- towarzysz życia ![]() bo dobrze, że z tym libido nie jestem sama... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie bój, świetne uczucie. Jak to Princ już kiedyś napisała "Maluch wskakuje na kolejny level" ![]() Czy jakoś tak .... ![]() ![]() Jak podawałam pierwszą zupkę miałam wrażenie jaki on już jest dorosły hiihi Elu my w Niedzielę nawet nie czekaliśmy aż mały uśnie, po prostu "Akcja reakcja" tż władował go do łużeczka a on grzecznie czzekał na wyciągnięcie ![]() Właśnie kupiłam książkę za 20 zeta, z przesyłką 27. Tanio, aleni zmienia to faktu, że licząc z poprzednią wyszło mi z 80zł za nie, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
Dygotko napisz mi PW prosze
![]() 3zl to nie majatek ale wiem co czujesz bo jak ja przeplace czasami kilka zl to sie wkurzam strasznie. Baha a jaka to ksiazka? ![]() Ela tak spojrzalam 7lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() wieki się nie odzywałam, ale jakoś czasu i weny na pisanie brak ![]() U nas nawet ok, Mała robi postępy od jakiegoś czasu pełza i w czworakach buja się do przodu i tyłu. No i po 6msc karmienia piersią, zaczęłam wreszcie rozszerzać dietę. Myślałam ![]() Idę chociaż przejrzeć kilka ostatnich stron co u Was, bo całości to na bank nie dam rady nadrobić.
#1604 | ||
Wtajemniczenie
|
a wy gdzie tak pedzicie
![]() W nocy obiecalam sobie,ze wejde i tylko przeczytam TE PARE POSTOW (bo ile mozna napisac w ciagu jednego ranka),a wy tu nadajecie,jak stare,zepsute radio ![]() Mala obudzila sie jakos miedzy 2 a 3 (tak mi sie wydaje ![]() ![]() Elf skoro mala ma uczulenie na bialko mleka krowiego,to normalnego mm nie moge jej raczej dawac??Na raczkach ja delikatnie obsypalo,pewnie od tego (dostaje flache na noc) Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dziś noc znów do ![]() Cytat:
![]() Pytałam, bo zaczęłam się zastanawiać czy może nie zacząć dawać na noc jakiejś kaszki czy mm dla Amelki, bo ostatnio strasznie marudzi w nocy ![]() goldika ale Ty się prosisz o baty ![]() ![]() Myślę podobnie jak elf, że może to reakcja na ten kleik. A jakie zamawiałaś kaszki z Holle? Glutenowe czy bezglutenowe? Ja mam bezglut. 3 zboża, a tam jest dużo ryżowej. Nie mogę jej dawać, bo A coś ostatnio ma problem z kupskiem i nie chcę jej dodatkowo zatwardzać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Wtajemniczenie
|
zapomnialam powiedziec:
pobudka o 7 ![]() normalna koopa pol godziny pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
![]() gratki dla swietujacych dzieciakow ![]() ![]() Elu nie zawstydzaj ![]() ![]() a co do libido, to tz bardzo chetny, ja juz lepiej, ale i tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zadomowienie
|
witam
u nas też pogoda do bani zimnoa ale widze, że sie coś przejaśnia........mnie zaraz z rana w☠☠☠☠iła siostrzenica tż no co za rozpuszczony dzieciuch ma 2 lata a jest istny potwór wszytsko jej wolno a powiedz jej , że nie wolno to jest tylko " ja moge" i ryk nie ziemnski jak by pasem dostała.....oczywiście o daniu klapsa niema mowy zresztą to nie moje dziecko nie bede biła ale czasami mam ochote wyjść z siebie i stanąć obok.......a najlepsza była dzisiaj babka (zwolennicza bezstresowego wychowania "na dziecko nie wolno krzyczeć bo bedzie kaleką nerwowe i wogóle) ta sie dokuczała a babka: co ony zrobiły z tego dziecka ( w sensie, że rodzice małej) a dziecko cały czas spędza praktycznie z nią i moje teściową i to one tak zepsuły dziecko a matka małej w dupie miała wolała przyjść tu niech sie jej dzieckiem zajmą bo ona ma ją w domu cały czas ( czyt. wieczoremi w nocy i rano do ok 8 bo póxniej tu przychodziła z nią......teraz poszła do pracy ale tylko do czerwca)................n iewiem czy mi sie tak łatwo mówi bo moje dziecko ma dopiero 6 miesięcy i też taka cholera bedzie jka bedzie miał 2 lata no nie wiem nie wiem ale ona to rozpuszczona jak dziadowski bicz............ a co do spraw sercowo-majtkowych to mi nic nie opada......bo ja lubie heh ![]()
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!!
Olusia masz rację wizaz to pożeracz porządku w domu i naszej urody ![]() Goldi a Ty się nie obwiniaj o reakcję młodego bo skąd mogłaś wiedzieć ze tak bedzie? U nas nocka super, znowu zaczyna przesypiać noce. Helcia zaczęła sie wybudzac koło 5 wiec ja szybko mleczko jej zrobiłam i na śpiocha zjadła i spałyśmy do 8! I chyba wczoraj zakończyłyśmy karmienie cycem. W dzień juz długo nie jadła tylko na noc i w nocy. Ale wczoraj na noc possała i nic jej nie leciało dostała butelkę i w nocy też. Tydzień przed skończeniem 6 miesięcy a chciałam min do 3 miesięcy więc i tak jestem zadowolona. ![]() ![]() Może libido wróci na powrót TŻ ![]() A i czekamy na zęby, mała szeleju dostaję ciągle coś w buzi musi mieć. Dziś miała takiego focha na mnie jak jej zabrałam chusteczkę do pupy co mi podwedziła zanim jej umyłam tyłek. W zamian dostała taką tylko czysta i suchą ale juz nie pasowłao jej tak bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Baha ja też sama siedze, tż w robocie. Ale chyba teściowej ci nie brakuje? ![]() U nas wyszło słoneczko, pójdziemy sobie później na spacer, teraz ogarne mieszkanko (kocham swoje małę metry w tej sytuacji hehehe). Na obiad mam już mięsko z kurczaczka przygotowane, tylko przed smażeniem obtoczyć w panierce i sos czosnkowy zrobić i obrać ziemniaki. ![]() Mam pyt. jak już dam małej tego ziemniaka z marchewką to co dalej? Kiedy mogę ugotować zupkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w ogole,jak macie moze takie platki owsiane,moglybyscie rzucic okiem na sklad??Po jakiego gwinta sa w nich orzechy ![]() 2.no po kilku dniach stekania malej taka kupa cieszy ![]() Kurcze,zacielam sie puszka od Pedigree,nie chce przestac leciec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja gotowałam na parowarze warzywa, potem w garnek, trochę wody, oliwy, natki pietruszki i blenderowałam - i to nazywałam zupką ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 |
Wtajemniczenie
|
.
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, że mi jej nie brakuje ![]() Tylko szkoda, że pojechała jak ja mam zaplanowany wypad ![]() Ugotuj jej od razu zupę, po co się bawić ![]() Fatal, a coś ty taka wylewna.... ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-08 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zadomowienie
|
OLUSIA jeśli dziecko ma podejrzenie alergii to podaje się mleka HA, jeśli stwierdzoną to tylko a wyłącznie hydrolizat, bo inaczej będzie błędne koło. Zwykłe mm zawiera białka mleka krowiego więc nawet jesli Ty będziesz na ścisłej diecie to nic to nie da. Jeśli dokarmiasz to albo Nutramigen albo Pepti, ewentualnie dają sojowe, ale rzadziej.
JAGOODA myślałam o Tobie ostatnio, cieszę się, że jest lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.