![]() |
#1591 |
Konto usunięte
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Hej. Ja w tej chwili spróbuję inaczej sobie poradzić z kompulsami i będę zapisywać wszystko co zjadłam, co do jednej sztuki, poczytałam wczoraj troszkę o ćwiczeniach i spróbuję też inaczej je rozkładać może wreszcie dadzą efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze dziś piwka wpadną, bo mam spotkanie wieczorem, dawno z ludźmi się nie widziałam i wiecie, jak to jest
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Sikorka pizzy nie jadłam, ale jakieś ciasteczka owszem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Rozeznanie
|
Z wczorajszego kina z Tżem wyszły nici. Za to spędziliśmy razem całe popołudnie i było bardzo fajnie
![]() ![]() ![]() Co do dietki to wpadło wczoraj troszkę słodyczy, ale w akceptowalnych ilościach ![]() Sikorka a nie korci Cię z tego nadmiaru wolnego czasu znaleźć sobie jakąś pracę? Taką na pół etatu np? Myślałaś o tym w ogóle? Traxxx zapisywanie posiłków daje efekty, jednak trzeba być wytrwałym.... z resztą jak to na diecie ![]() Ewelina coś tych dań Ci się namnożyło. Ile trwał Twój dzień, że aż 7posiłków wpadło? Tą bułkę z masłem na końcu bym wywaliła. Plastikowa biedronka pyyycha jadłospis ![]() ![]() Gratuluje takiego ładnego wyniku na wadzę. Masz rację- oby tak dalej ![]() Lecę dziewczynki do pracy. Paaaa ![]()
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzę od czasu do czasu pilnować synka znajomego więc zawsze to jakieś własne kieszonkowe mam ![]() Swoją drogą jak chodzę na siłownie to powiem szczerze, że się nie nudzę (bo pochłania prawie pół czasu jak TŻ niema). Wczoraj to tak wyjątkowo bo TŻ wrócił o północy więc nawet obiadu nie musiałam robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!! Cieszę sie ze jeszcze mnie nie zapomnialyscie
![]() Ja ciagle do Was zaglądam, ale prawda jest taka ze nie miałam kiedy pisać. Cały zeszły tydzień to była przeprowadzka, a w tym tygodniu urządzamy sie w nowym mieszkaniu. Internetu tez jeszcze nie mam i teraz pisze z telefonu, ale jest to dość wkurzajace - wygodniej na kompie. Musze sie Wam przyznac, ze w ciagu ostatnich 10 dni to było różnie u mnie: czasem jadłam za duzo a czasem wcale!! Bilans jest taki, ze waga utrzymuje sie na poziomie 54kg, a czasem nawet minimalnie mniej więc jestem bardzo bardzo zadowolona (dla przypomnienia dodam, ze jak zaczynalam z Wami to było 56!!) poza tym mam juz orbitreka i dzis go chyba złożę i zacznę ćwiczyć ![]() No i w ogóle to gratuluje wszystkich spadków!! Brawo dziewczyny - oby tak dalej!!! Nie poddawajcie sie ![]() Bede dalej śledzić Wasze wpisy i od czasu do czasu sie odezwę, ale zacznę sie udzielać aktywnie na forum jak mi podlacza internet- mam nadzieje, ze juz niedługo!!!! Buziaki kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Konto usunięte
|
Spisałam cały swój dzień i już o godzinie 11.30 wydawało mi się, że zjadłam tyle co Wy przez cały dzień (patrząc na wasze jadłospisy)
![]() Po podsumowaniu wyszło mi jakieś niecałe 1500kcal ![]() ![]() Z ćwiczeń:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Konto usunięte
|
Hej!
Byłam na siłowni, ale bez szału. Ogólnie mam dziś meeega doła i mam ochotę nawpieprzać się czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | ||||
Zadomowienie
|
Heloł
![]() ![]() Ja melduję kolejny udany dzień. Jedzenie podobne do wczorajszego, więc nie będę pisać. Właściwie ja codziennie jem podobnie, czasem ryba zamiast mięsa, soja, jakieś zupki warzywne. Ale nadal jem lekko i zdrowo, co mnie bardzo cieszy ![]() Poćwiczyłam dziś, ale niewiele. Tym razem nie brak czasu, a lenistwo i potrzeba odpoczynku. Tak ogólnie. Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;36643718]Hej. Ja w tej chwili spróbuję inaczej sobie poradzić z kompulsami i będę zapisywać wszystko co zjadłam, co do jednej sztuki, poczytałam wczoraj troszkę o ćwiczeniach i spróbuję też inaczej je rozkładać może wreszcie dadzą efekty ![]() Dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;36655923]Spisałam cały swój dzień i już o godzinie 11.30 wydawało mi się, że zjadłam tyle co Wy przez cały dzień (patrząc na wasze jadłospisy) ![]() Po podsumowaniu wyszło mi jakieś niecałe 1500kcal ![]() ![]() Z ćwiczeń:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36658457]Hej! Byłam na siłowni, ale bez szału. Ogólnie mam dziś meeega doła i mam ochotę nawpieprzać się czekolady ![]() Coś się stało? ![]()
![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36658457]Hej!
Byłam na siłowni, ale bez szału. Ogólnie mam dziś meeega doła i mam ochotę nawpieprzać się czekolady ![]() Ja też siedze w dołku.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ale czekolady nie wolno ![]()
![]() |
#1601 |
Konto usunięte
|
Sporo drobiazgów się nazbierało, ogólnie mam beznadziejny dzień
![]() Tłukłam się 45min w jedną stronę na uczelnię tylko po to, żeby znowu nie zastać gościa, co ma mi papiery do praktyk podpisać - jutro je kończę, a formalnie nawet nie zaczęłam ![]() Przez to spóźniłam się na praktyki. Potem dowiedziałam się, że TŻ nie zdał drugiego egzaminu (i to nawet nie przez niewiedzę - babka usadziła wszystkich), więc ma dwa warunki, o ile go do nich dopuszczą w ogóle... Po praktykach byłam umówiona z dobrą (?) kumpelą na siłownię. Chciałam to potwierdzić, pisałam SMSy, dzwoniłam - cisza. Pomyślałam, że może ma coś z telefonem, więc czekałam na nią pod tą siłownią. Oczywiście się nie zjawiła, dopiero teraz napisała, że przeprasza, nawet powodu żadnego nie podała. Na siłowni w ogóle mi nie szło, więc wyszłam po godzinie i poszłam do Galerii handlowej, z myślą, że może zakupami poprawię sobie humor. Kupiłam... sok pomidorowy. Dobijcie mnie, proszę ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-09-20 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nispodzianka się udała ![]() brat TZa go wyciągnął z domu- w tym czasie ja miałam czas żeby z niego wyjść i znaleźć się w karczmie ![]() potem przyszedł TZ- był tak zaskoczony jak nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak że nie było dietetycznie:/ masakra jestem podłamana ale dziś już wracam na dobre tory. no i obejrzałam zdjęcia mojej dobrej koleżanki - jest modelką i jestem sobą załamana. jak ja bym chciała wyglądac tak jak ona. i jak ona to robi że nawet na zdjęciach z wakacji ma piękny, pełny makijaż? Jestem wizażystką ale by mi się chyba nie chciało, no i po co w ciepłych krajach? buzia się wtedy nierówno opali:/ no i tym wszystkim się podłamałam. wyglądam jak baleron. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- a jadłospis: ś: bułka z pół z serkiem białym z żodkiewką i szczypiorkiem, pół z pastą z tuńczyka i papryką II ś: jogurt + 4 sucharki o: spaghetti z mieskiem p: 2 milka crispello( czy jakos tak) k: schab gotowany z miodem + marchewka + 4 kromki chrupkigo żytniego pieczywa+ szklanka soku marchewkowego źle ze mną ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36661678]Sporo drobiazgów się nazbierało, ogólnie mam beznadziejny dzień ![]() Tłukłam się 45min w jedną stronę na uczelnię tylko po to, żeby znowu nie zastać gościa, co ma mi papiery do praktyk podpisać - jutro je kończę, a formalnie nawet nie zaczęłam ![]() Przez to spóźniłam się na praktyki. Potem dowiedziałam się, że TŻ nie zdał drugiego egzaminu (i to nawet nie przez niewiedzę - babka usadziła wszystkich), więc ma dwa warunki, o ile go do nich dopuszczą w ogóle... Po praktykach byłam umówiona z dobrą (?) kumpelą na siłownię. Chciałam to potwierdzić, pisałam SMSy, dzwoniłam - cisza. Pomyślałam, że może ma coś z telefonem, więc czekałam na nią pod tą siłownią. Oczywiście się nie zjawiła, dopiero teraz napisała, że przeprasza, nawet powodu żadnego nie podała. Na siłowni w ogóle mi nie szło, więc wyszłam po godzinie i poszłam do Galerii handlowej, z myślą, że może zakupami poprawię sobie humor. Kupiłam... sok pomidorowy. Dobijcie mnie, proszę ![]() to faktycznie kiepsko:/ ale nie przejmuj się zobaczysz że jutro będzie lepszy dzień ![]()
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;36655923]
Po podsumowaniu wyszło mi jakieś niecałe 1500kcal ![]() 1500kcal jest w porządku, zwłaszcza że jeszcze ćwiczyłaś ![]() Co do pieczywa to ja uważam, że niema się co stresować no chyba, że był to zwykły chleb. Ja jak dostałam rozpiskę od dietetyka to miałam w niej, że mogę jeść 150g, jadłam czasem 4-6 kromek dziennie i bez problemu chudłam. Ja już po siłowni, troszkę mniej poćwiczyłam bo 2,5h orbi+3km spacer ale wieczorem czekają mnie zakupy więc jeszcze się trochę poruszam. Orlica ja natomiast dziś mam ochotę na słodkie ![]() ![]() Ale nas się mało zrobiło ![]() Zaczęłam robić rozpiskę na endomondo ćwiczeń jakie wykonuje od 3 września i wyszło, że w 15 dni(wolne weekendy) spaliłam ponad 23tysiące kalorii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny ! U mnie waga dzisiaj pokazała 76.9 kg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1606 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ej popatrzcie na ten mój wczorajszy jadłospis czy może być:P a dziś: ś: jajecznica + 2 kromki ciemego chleba o: 4 kotlety z cukinii p: jogurt+troche sunbites(czy jakos tak sie to pisze- takie zbożowe płatki z warzywami) k: gotowany kurczak + pewnie marchewka + szklanka soku marchewkowego zaraz spadam na spacer:P
![]() |
#1608 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Dzisiejszy dzień znów udany, na kolację planuję rybkę z parowara z warzywami ![]() Szkoda, że tak nas mało tu zostało ![]() Ewelina gratuluję ![]() Orlica mam nadzieję, że dziś lepszy nastrój. Myszunia dla mnie w Twoim dzisiejszym menu przede wszystkim za mały obiad. I za mało posiłków - czemu tylko 4? W ogóle wszystkiego jakoś mało mi się wydaje.
![]() |
#1609 |
Konto usunięte
|
Dziś już lepiej, dzięki
![]() Ale zobaczcie, jaką niespodziankę mi USOS zrobił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
kurcze ja wogóle nie jestem głodna.:/
zmienilam tabletki antykoncepcyjne i to może dlatego.. ale ja jak to jem to wydaje mi się że jeszcze za dużo jem:/
![]() |
#1611 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do mięska to mogłaś pisać, że to z króliczka ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36661678]Sporo drobiazgów się nazbierało, ogólnie mam beznadziejny dzień ![]() Tłukłam się 45min w jedną stronę na uczelnię tylko po to, żeby znowu nie zastać gościa, co ma mi papiery do praktyk podpisać - jutro je kończę, a formalnie nawet nie zaczęłam ![]() Przez to spóźniłam się na praktyki. Potem dowiedziałam się, że TŻ nie zdał drugiego egzaminu (i to nawet nie przez niewiedzę - babka usadziła wszystkich), więc ma dwa warunki, o ile go do nich dopuszczą w ogóle... Po praktykach byłam umówiona z dobrą (?) kumpelą na siłownię. Chciałam to potwierdzić, pisałam SMSy, dzwoniłam - cisza. Pomyślałam, że może ma coś z telefonem, więc czekałam na nią pod tą siłownią. Oczywiście się nie zjawiła, dopiero teraz napisała, że przeprasza, nawet powodu żadnego nie podała. Na siłowni w ogóle mi nie szło, więc wyszłam po godzinie i poszłam do Galerii handlowej, z myślą, że może zakupami poprawię sobie humor. Kupiłam... sok pomidorowy. Dobijcie mnie, proszę ![]() Trzymaj się ![]() Ja tez wczoraj miałam niezbyt fajny dzień. Byłam bardzo zabiegana, a na dodatek ktoś zepsuł skrzynkę pocztową mojego Tża (wyglądało to jak wgniecenie butem, jakby ktoś w nią porządnie kopnął) i zostawił dwie sympatyczne kartki, które mówiły, że 'jestem dobra'- cokolwiek to znaczy, i że go zdradzam... Nic z tego nie rozumiem.. To chyba jakieś durne żarty.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Muszę lecieć za chwilę do pracy, a w ogóle nie mam na to ochoty. Źle się czuję, chyba jakieś choróbsko mnie bierze ![]() Co do diety to jakoś idzie, na razie nie mam czasu pisać jadłospisów, ale na pewno nie są idealne. Cały czas się staram ładnie jeść, za to w ogóle nie ćwiczę ![]()
![]() |
![]() |
#1612 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() A może któraś zna fajne ćwiczenia na smukłe ramiona? Bo moje to mi się totalnie nie podobają ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Plastikowa gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Jestem na bieżąco, ale wstyd mi pisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plastikowa, gratuluję ![]() ![]() Orlica, ale o co chodzi? ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1615 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś pozwoliłam sobie na dwa piwka w ramach podwieczorku ![]() Martwi mnie ta cisza na wątku ![]()
![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Orlica co jest?
![]() Heroine u mnie mija 7 dni wyłączenia z diety i z ćwiczeń, muszę wziąć się w garść! a zrobiłam rafaello, super, niech rodzinka wpiernicza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
heroine86 też tak miałam ale uwierz mi, że po kilku dniach się otrząśniesz i wrócisz na dobrą drogę
![]() agulaaaa koniec z obijaniem! ![]() Plastikowa biedronka gratuluje ![]() ![]() Ja się mogę pochwalić bo wczoraj zjadłam więcej niż zwykle ale wszystko dietetyczne pomimo, że TŻ zajadał obok chipsy z pieca i oreo ![]() A swoją drogą jak się mają takie chipsy z pieca do zwykłych? Duża różnica w kaloryczności?Faktycznie są zdrowsze? Dziś na obiad zrobię naleśniki, niestety ze zwykłej mąki bo po chińsku to nie potrafię innych odróżnić. Ale w sumie to będzie w ramach nagrody bo cały tydzień był udany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1618 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś cały dzień przesiedzę w domu... Tż pojechał na urodziny kuzynki, a przyjaciółka jest chora. Zostałam sama, cała nudna niedziela przede mną. ![]() ![]() Napisze Wam mój wczorajszy jadłospis ![]() Śniadanie: 2kromki z serem żółtym i rzodkiewką+ kawa z mlekiem, czerwona herbata 2Śniadanie: 3ciastka zbożowe z owocami+kawa z mlekiem 3Śniadanie: jogurt z musli+ciastko zbożowe+czerwona herbata Obiad: pstrąg+brokuły,jajko i plaster sera żółtego z patelni Kolacja: dwie kromki z serkiem twarogowym (jeden z rzodkiewką, drugi ze szczypiorkiem) Kolacja u Tża, więc nie miałam większego wyboru. Te śniadania to w pracy, dlatego takie 'na szybkensa' ![]() I jak? Może być?
![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
Letina 100 razy lepiej niż u mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
Konto usunięte
|
Hej. Mój wczorajszy dzień bez większych grzechów, miałam trochę pracy na podwórku i koszenie trawy, a podwórko mam naprawdę duże więc po robocie padłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.