![]() |
#1591 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() ![]() Czemu jesteś wściekła? Co on nawyrabiał? Ja na mojego też jestem zła, bo obiecał zadzwonić i nie dzwoni... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Ach, szkoda nawet gadać. Już zrobiłam piekło, wieczorem będzie dalsza część bo nie dam się znowu udobruchać standardowym zestawem "przepraszam, przykro mi, nie gniewaj się". Nie wiem z kim tu jest coś nie tak, ale ja mam powoli dosyć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Wtajemniczenie
|
mary_poppins
Hmmm Jeśli Twój facet ostro przegina i nie jest to pierwszy raz to coś tutaj jest nie tak jak być powinno. Frumoasa Domnisoara Bardzo mocno trzymam kciuki aby jednak Wasze spotkanie się odbyło ![]() Rareza Ale już długo czekasz! Podziwiam bardzo! Mnie niedługo czeka 6misięcy rozłąki. Mój leci do Afganistanu na misję więc podejrzewam,że będę tutaj dramatyzować;-) Cieszę się razem z Tobą,że już niedługo będziesz miała Tż dla siebie.
![]() |
![]() |
#1594 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do Ciebie to masz rację, nie daj mu się. Czasami zwykłe "przepraszam" nie wystarcza, a powtarzane zbyt często oznacza, że coś jest nie tak... ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Wtajemniczenie
|
A wiecie, że Mój TŻ chce mnie zostawić na sylwka samą, bo on 1 stycznia nie będzie miał autobusu do domu, a musi być na uczelni 2 stycznia...Mam dość tego. Wyniszcza mnie to od środka.
![]() |
#1596 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój ma służbę w Sylwka więc też spędzę ten dzień bez Tż. Na którą godzinę Twój Tż ma zajęcia 2 stycznia? Moze jest szansa aby wziął sobie wolne ( przecież może zakombinować u lek ![]() Albo niech coś innego wymyśli...Albo nawet wpadnie do Ciebie 31 na 2-3 godzinki a potem wraca....
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 |
Rozeznanie
|
Mój zmądrzał i sam stwierdził, że w Sylwestra nigdzie nie wchodzimy, bo musi się mną nacieszyć
![]() Cerveza coś ten Twój ostatnio podpada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1600 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Przepraszam, że się wtrącam, ale byłam przez krótki czas w związku na odległość, dokładnie 2 miesiące tylko, bo po tym czasie mnie zostawił. Psuło się już wcześniej i strasznie bałam się rozłąki, bo podejrzewałam, że tylko ja będę zabiegać o kontakt. Tak czytam i piszecie, że coś się u Was psuje. Wydaje mi się, że związki na odległość oczywiście mają dużą szansę na szczęśliwe zakończenie, jeśli obie strony się starają. U mnie było tak, że tęskniłam jak głupia, a facet miał to wszystko gdzieś. Jeżeli jest problem z tym, że nie czujecie, że drugiej stronie zależy, że za mało się stara, to pewnie wcale się Wam nie wydaje, ale naprawdę tak jest. Pozostaje pogadać poważnie z facetem i powiedzieć, co czujecie. Jeżeli coś się zmieni to super, jeżeli nie to tkwienie w związku z osobą, która przekłada wsystkie inne rzeczy nad naszą osobę jest bardzo męczące, wiem o tym doskonale.
![]()
![]() |
#1604 |
Konto usunięte
|
Właśnie dzwonił mój TŻ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1606 |
Rozeznanie
|
Cerveza i jak ostatecznie wyszło z Sylwestrem?
Tak to jest jak jesteśmy dla nich za dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Wtajemniczenie
|
Ogólnie mój TŻ wyszedł teraz i nie wiem czy w ogóle wróci. Powiedział, że idzie szukać szczęścia u wrocławianek...
![]()
![]() |
#1608 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Współczuję Ci bardzo takiej sytuacji, wiem, że po kilku latach związku ciężko jest nawet pomyśleć, że to może być koniec... Ale czy naprawdę chcesz spędzić kolejne lata swojego życia na takiej "huśtawce"? ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Teraz doczytałam ten wpis. Jeśli on tak postępuje to poważnie zastanów się nad powiedzeniem mu: to koniec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Wtajemniczenie
|
Cerveza_
Nie wiem co powiedzieć... Trzymaj się!
![]() |
![]() |
#1610 |
Rozeznanie
|
Eh.. Czy wszyscy faceci tacy są?
![]() Cerveza trzymaj się i życzę powodzenia w podjęciu słusznej decyzji niezależnie jaka ona będzie ![]() Ja znów mam problem ze swoim TZ.. Tzn on problemu nie widzi tylko ja. Kompletnie nie ma dla mnie czasu. Ja wiem, że on ciągle pracuje, nieraz po kilkanaście godzin dziennie ale przecież napisanie głupiego smsa zajmuje góra 2 minuty! Nie dzwoni, bo go to dużo wychodzi, do internetu dostęp ma bardzo rzadko i praktycznie nie utrzymujemy już żadnego kontaktu. Pytałam czy naprawdę nie ma czasu czy po prostu mu się już znudziłam ale tylko mówi żebym nie wymyślała i że bardzo chce ze mną pogadać tylko nie ma kiedy.. Mówi, że chciałby przyjechać jak tylko będzie to możliwe ale na to się kompletnie nie nastawiam bo wiem że i tak bym się rozczarowała. Mówi też, że im częściej ze mną rozmawia tym bardziej tęskni i przez to też nie chce za często do mnie pisać ale to do mnie w ogóle nie przemawia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do pisania smsów to nie rozumiem Twojego TŻ, powiedz mu, że dla Ciebie to ważne i że wystarczy że chociaż raz dziennie napisze, a Tobie to poprawi humor i przynajmniej wiesz, że o Tobie myśli ![]() Ja na szczęście wiem, że nawet jeśli spotkanie nie wypali to w czerwcu już (dopiero) będziemy razem i nie ma mowy o kolejnej rozłące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem,że nie brzmi to romantycznie,ale innej opcji nie ma. Chyba,że powiedzenie "bye,bye baby"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara W czerwcu ma już przyjechać na stałe (chociaż nie wiem czy nie planuje wtedy otworzyć własnej działalności i jeździć TIRami bo to jego marzenie życia.. :/). Do tego czasu planujemy się spotkać chociaż 2 razy ale słowo "planujemy" tu chyba nie pasuje bo w naszej sytuacji musimy liczyć tylko na spontan..
QueenBlair Myslałam nawet dzisiaj czy by go nie ostrzec że daję mu ostatnią szansę naprawy naszych kontaktów. Ale jak mam mu o tym powiedzieć skoro się nie odzywa?? Wolałabym z nim o tym jeszcze raz porozmawiać a nie tylko zostawić suchą wiadomość, którą i tak nie wiadomo kiedy odczyta... A tak z ciekawości: jak często macie kontakt ze swoimi TŻtami? Bo nie wiem jak wypadam na Waszym tle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja, tak jak Ty, czekam na czerwiec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Wtajemniczenie
|
ewasza14
Myślę,że lepiej poczekać na rozmowę. Gdy już do niej dojdzie to nie wyskakiwać od razu z "szantażem",po prostu powiedzieć,że usychasz z tęsknoty,często martwisz się o niego i potrzebujesz częstszego kontaktu ponieważ teraz czujesz się zagubiona i samotna. Możesz dodać,że długo tak nie wytrzymasz i ,że on ma zwiększyć częstość kontaktu. Odnośnie mnie i mojego to wszystko zależy: Jak Tż jest w swojej jednostce (a my w różnych miastach) to kontakt jest praktycznie codziennie,czasem nawet kilka x dziennie. Jak jest na szkoleniu bądź poligonie to czasem jest to 1 rozmowa telefoniczna, czasem jakieś smsy, a czasem 2-3 dni bez kontaktu(ale to rzadko). Martwię się co będzie jak Tż do Afganistanu poleci...ale na razie o tym nie myślę. Frumoasa Domnisoara On wytrzyma i w czerwcu będziecie już szczęśliwi we dwoje!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1616 |
Rozeznanie
|
No to chyba mam o co robić problem.. Na początku pisaliśmy co 2-3 dni ale teraz gdy już pracuje na kilka etatów to kontaktujemy się średnio raz w tygodniu..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
Rozeznanie
|
QueenBlair I dlatego właśnie nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić :/ Czuję, że jak nic się nie zmieni to staniemy się sobie obcy i nie będziemy mogli później znaleźć wspólnego języka. Ale wiem też że nie mogę stawiać go przed wyborem: ja albo praca. Bo wiem że jemu wcale się tam nie podoba i chce wrócić jak najszybciej więc nie chcę go dodatkowo męczyć moimi problemami.
Przepraszam, że się tak rozpisuję ale ciężko mi a nie mam się komu wygadać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trudno jest być z kimś na odległość, zwłaszcza jeśli nie dostaje się tyle kontaktu ile się potrzebuje,nie mówiąc już o kontakcie fizycznym. Ja bym powiedziała Tż,że rozumiesz iż on jest zapracowany/wymęczony tyrając na 3 etatach ale tak bardzo tęsknisz i potrzebujesz po prostu trochę więcej bliskości i kontaktu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam podobne obawy do Twoich, chyba każdy ma jakieś obawy kiedy przez kilka miesięcy nie widzi ukochanej osoby. Ja mam skłonności do wpadania w panikę i mam czasami różne głupie myśli, ale wiem, że on też już chce być ze mną, że mnie kocha i tęskni równie mocno jak ja dlatego mimo wszystko zaciskam zęby i skreślam po prostu kolejny dzień w kalendarzu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.