|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
![]() Buciki śliczne carmi i dobrze, że wybrałaś beżową torebkę
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u Ciebie też byli o 22 prawie? ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Mrówka była Mrówką jeszcze tydzień po urodzeniu się
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No obawiam się, że to błędne koło to już istnieje... I na nic już nie naciskam, od tygodnia jest mi już wszystko jedno (dosłownie i w przenośni). Uniewrażliwiam się...
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
carmel fajne
aczkolwiek na sukienkę chyba bym nie była na tyle odważna.picz Kurde ale taki łańcuszek z bozią złoty to kupa kasy dla mnie, myślałam bardziej o takim prezencie na komunię. Bo srebrnego to chyba się nie kupuje. A chłopakowi wisiorka z imieniem przecież nie kupię
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
gwizdaczku mnie odwiedziły weekendowo w godzinach południowych
nawet ulotkę dostalam i zaproszenie na spotkanie, na którym jeszcze bardziej zagłębimy temat śmierci chrystusa
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak dzięki, wiem że nie w Twoim stylu te zakupy
![]() A Bulgotka kojarzy mi się z Migotką I będziesz miała dwie równie wspaniałe kobietki, nic się nie martw. Każda będzie pewnie inna, ale obydwie cudowne Cytat:
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
claris chłopom zawsze ciężko coś kupić... jak widać nawet takim młodym
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mam praktycznie same ubrania do pracy lub na siłownię i potrzebowałam czegoś bardziej na codzień. Na spacer lub zakupy.
|
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do Ciebie bardzo pasują i dlatego mi się podobają Ja to wiesz -preferuję ostatnio dresy Mi też się z Migotką kojarzy Oby nie była taka złośliwa ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Rodzice Cię może nie pokochają przez to mocniej, ale dla niego będziesz ulubioną ciocią
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
swoją drogą, to takie zamknięte osiedla jak moje muszą im mocno robotę utrudniać
Chociaż.... sąsiadka moich rodziców miała w zwyczaju szczuć ich psami.... taka chrześcijanka
|
#1604 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie smak lata to maliny Cytat:
![]() Cytat:
co robi kobieta jak nie może się zdecydować na jedną rzecz?wybiera dwie
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
nie atakuję
Bronię się ![]() Idę oglądać serial
|
#1606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a telefon mam lg l9 i jest super Cytat:
jesteś najkochańsza i najbardziej urocza ![]() odnosnie prezentow na chrzest.. ja przepraszam, ale wg mnie te grawerowane grzechotki czy inne buciki to jest najbardziej tandetny prezent Claris, daj to co uważasz ze bedzie ok. jakby brali ciebie dla kasy, to pewnie by cie nie wybrali skoro masz juz dwoch chrzesniakow 'na utrzymaniu' Cytat:
![]() Claris, te obrazki są spoko albo jakies ciuchy albo zabawki tez są spoko. ja z ciuchow i zabawek zawsze sie ciesze ![]() musze sie pochwalic, ze nasz bąbel ma sie dobrze wygląda na razie jak fasola, ale serduszko juz bije mam superową lekarkę. uwielbiam ją. jest po prostu lekarzem z powołania.. pogadałam z nią o mojej wadze i sie okazało, ze u nich prowadza jakis projekt unijny dla kobiet otyłych w ciazy i zapewniaja prowadzenie podczas ciazy odnosnie diety, cwiczen itp. fajnie
A & Z "miłość się wreszcie stała ciałem, które chce trzymać nas za rękę" Edytowane przez crozee Czas edycji: 2013-03-21 o 22:52 |
|||
|
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
crozee super, że Bąbel jest zdrowy. I cieszę się, że trafiłaś na fajną lekarkę, któa zaoferowała realną pomoc
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba wezmę ten l9... a powiedz mi jeszcze, nie jest za wielki? w sensie podczas użytkowania nie przeszkadza jego rozmiar? cudnie, że z maleństwem wszystko dobrze super sprawa z tym projektem |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
peach, moj tz ma samsunga tego duzego i moj jest mniejszy, wiec nie mam porownania.dla mnie jego rozmiar jest ok, dobrze przeglada sie internet i pisze smsy. musialabys isc do salonu i pobawic sie troche telefonem zeby zobaczyc ci ci podpasuje
![]() a z tym projektem, to ma do mnie ktos zadzwonic i to bedzie oddzielna sprawa. u tej lekarski prowadziłam juz poprzednia ciaze, ale ostatni raz byłam w sierpniu. i w szoku bylam, ze mnie pamietała, bo tyle pacjentek ma.. i fajnie ze teraz maja takie telewizory na ktorych mozna ogladać usg i nie trzeba głowy skręcac na ten mały monitorek ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- sorki peach za cytowanie, ale w kazdym poscie mi sie to wyswietla;/ cos sie pewnie zepsuło;./
|
#1611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i siostra byłyśmy bardzo podobne do siebie w dzieciństwie, więc możliwe, że Bulgotka też będzie najpierw podobna do taty, a potem "cała mama" mnie się podoba Cytat:
pokaż się w kiecce na sobie Cytat:
Cytat:
2. zgadzam się - takie buciki i inne pierdółki nie podobają mi się w ogóle. uważam, że na chrzciny i komunię powinno się dawać "religijne" prezenty 3. ale cudnie i to teraz moje nowe hobby super, że tak trafiłaś z lekarką ja jestem tak rozbita z moim lekarzem, że jakbym dziś miała u niego wizytę, tobym przeryczała całą oczywiście znów pojawiło się u mnie plamienie, ech... szkoda słow Musiałam siedzieć w pracy po godzinach, a jak wiecie, nastrój miałam świetny, więc naprawdę byłam blisko od wybuchnięcia płaczem i spytania szefa, dlaczego nie mam dwunastu godzin przerwy między zmianami w każdym razie przyszłam do domu, a P. do mnie: "wyglądasz radośnie jak tegoroczna wiosna" |
||||
|
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Kurcze, martwi mnie to plamienie...ehhh... Może zmień lekarza? 3. P. to potrafi pocieszyć Ale rozkoszny jest
|
||
|
|
|
#1613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nadrobilam was ![]() i ide spac - wczoraj u mnie kolezanka byla i siedzialysmy do 4 rano po czym nie chcialo jej sie jechac do domu o tej porze wiec spala u mnie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. myślę o tym, ale musiałabym chodzić prywatnie, a o ile chodzenie prywatnie to jeszcze pół biedy, bo na 50 zł za wizytę mnie stać o tyle wolałabym ewentualnie badania hormonalne robić na NFZ, a z receptą od prywatnego lekarza nie ma refundacji... 3. co nie? on jednak umie mnie rozbroić, bo po tym tekście nie umiałam się nie zaśmiać
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, dopiero teraz dopatrzyłam zakupy. fajne! buty fajne! torebki tez, takie w stylu vintage
![]() Naj, slodki ten twoj P. dobrze, ze potrafi ci poprawic nastroj. to plamienie masz przy tabletkach?? dłogo juz?? u was na serio 5 dych za wizyte tylko biora?
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od sierpnia nie biorę tabletek... zależy od lekarza - to akurat gin mojej przyjaciółki i za zwykłą wizytę bierze 50 zł. przynajmniej brał Dobry TGIF
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie nadrobiłam od wczoraj, ale zaraz nadrobię ![]() Chciałam tylko powiedzieć, że macie pozdrowienia od BYou, może jutro wyjdą do domu A na poczcie coś zostawiłam ![]() W ogóle średnio się znowu wyspałam, mimo że o 22.00 wczoraj się położyłam, ale miałam od północy do 1.00 rozmowę z pewnym Panem - zgadnijcie którym? Achhhh ![]() Jakiś taki dobry mam dziś humor, oby się nie zmienił ![]() A u mnie zima i pełno sniegu
|
#1618 | |||
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę
![]() Cytat:
![]() podziwiam za udział w takim programie ![]() Cytat:
zdolna jesteś![]() Cytat:
cieszę się, że Bijuszka wraca już jutro do domu fajnie, że dzisiaj piąteczek ![]() Carmi fajna ta sukienka, sama bym się nie odważyła - ale dla Ciebie jest idealna
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2013-03-22 o 08:11 |
|||
|
|
|
#1619 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A z kim chce, żeby Alicja była? Z Maxem czy tym ginekologiem? ![]() Cytat:
A sukienka najbardziej mi się podoba w zygzaki albo kropki ![]() Zawsze! ![]() Cytat:
![]() A tak serio to super! ![]() Brzmi jak mój post, a nie Twój ![]() A co na to MĄŻ? ![]() Cytat:
I chętnie posłucham narzekań i tego wszystkiego innego Kiedy się umawiamy? Cytat:
![]() Jutro jadę do Wrocka do Kuzynki i jej narzeczonego, mamy "babski" wieczór z piciem piwa i dobrym jedzeniem, zostaję u nich do niedzieli ![]() Planuję wybrać się pierwszy raz autem do samego Wrocka, o ile mi Tato nawigację dziś przywiezie... Mam nadzieję, że warunki na drodze będą OK, bo ma dzis sypać cały dzień śnieg
|
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z rodzicami a z Tobą to nigdy nic nie wiadomo, równie dobrze tym pewnym Panem może być zupełnie nowy absztyfikant, jak i Twój brat Cytat:
Ja mam dość tej "wiosny", grr!!!!!!!! Weszłam do windy z koleżanką z pracy, która zagaja: "podobno z soboty na niedziele ma być -13 w nocy", a ja co? Co robię, jak jestem zła? Co robię, gdy jestem wściekła, ale nie mam na daną rzecz wpływu? PŁACZĘ!!!!!!! na szczęście nie poszłam w ryk, ale na wszelki wypadek skomentowałam, że oczy mi łzawią od tego wiosennego zefirku |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

ale jestem pewna, że ona akurat da radę. A nad imieniem nie myślimy. Zaczniemy jak się urodzi 

trzymam kciuki żeby było lepiej i przytulam mocno

O tej porze....?
TGIF
zdolna jesteś