|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Talk, wpadaj
Tak sobie myślę, że to może nie deprecha, a PMS Albo ciąża bo mi się @ spóźnia i te wymioty Załatwiłam sobie na dziś wolne w pracy, bo aż mi się słabo robi. Jak przygotowywałam obiad, to myślałam, że spadne.. |
|
|
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Czarnula chcę mieć na pewno upięte włosy, więc pewnie jakiegoś sprytnego koczka będziemy kombinować z fryzjerką
![]() Talkative widzę, że ty jak ryba w wodzie w Anglii się czujesz ![]() Blue mówisz że następna ciąża na wątku Kurcze, drogi w mieście pozamykali... Ciekawe jak się dostanę do centrum, już widzę te korki |
|
|
|
#1594 | ||
|
Zakorzenienie
|
talk my jesteśmy ze Swindon
. Musisz się przyzwyczaić do takiej pogody, u nas już po 3 razy padało i świeciło słońce. Teraz jesteśmy na etapie słońca więc dzieci wyśle zaraz na ogród .---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
, a skąd jesteś dokładnie?---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
blue - a wpadnę! :P Albo wy do nas, bo my mamy tutaj ogród, więc grilla można czy coś
btw - mamy też trampolinę! hahahaMówisz, że na dzidzie to się zapowiada? Nie wiedziałam, ze planujecie - faaaaajnie by było jeśli masz nudności, wymioty i w ogóle to bardzo możliwe - zrób test JEśli chodzi o ZNP to ja mam straszne i często płaczę o byle głupotę przez okresem, albo się wściekam ![]() nunny - póki co nie narzekam Nie chcę mówić "hop", bo to dopiero początek, ale wszystko mi tutaj odpowiada jak na razie - a przede wszystkim mentalność, czyli brak polskiego marudzenia i złośliwości Dzisiejsze załatwienia w Job Center np to była sama przyjemność, a jeszcze tak niedawno przechodziliśmy 3-dniową przeprawę w polskim NFZcie, po której nic nie załatwiliśmy i wróciliśmy z niczym...Byłam na zakupach i dostałam telefon, ze od jutra mogę zacząć pracę!!
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Talk, bo nie planujemy, ale też nie robimy nic co by mogło zapobiegać
Ja nigdy tak nie miałam, dlatego mam rozkminke. I jeśli na dniach nie dostanę @ to lecę po test. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo też 2 godzinki
jeszcze bliżej niż do talk
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
No ja do Talk mam jakąś godzinkę
![]() Fajnie byłoby się kiedyś spotkać
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, my też mamy ogród o ile w ogóle można je tak nazwać . Ale na ich standary to i ten z przodu i ten z tyłu są duże. I trampolinę też hihi fajna sprawa, sama skaczę nawet hihi.---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- O spoko to całkiem bliziutko , choć 2 godziny to też nie jest dużo.
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Blue - no a są jeszcze jakieś wątpliwości, że się nie zobaczymy? :P ja myślałam, ze to już potwierdzone !
hehehe niech no tylko zarobię na bilety i na jakieś dobre % co by z pustymi rękami nie przyjeżdżać (o ile w ogóle będziesz mogła pić - if you know what I mean )
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Talk, ja za spotkaniem jestem baardzo!
![]() Jutro lecę po test, jeśli nic się nie zmieni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Rzadko się udzielam, ale miałam urlop a teraz mam ogrom pracy. Nie dość że robię na nocki to jeszcze dodatkowo doszły mi obowiązki, no ale nie narzekam, więcej pracy równa się więcej pieniędzy. A teraz będą nam bardzo potrzebne. Zdecydowaliśmy się z Tż-tem na ślub cywilny w styczniu, i o ile to nam wypali to już za pół roku zmienię stan cywilny i nazwisko
Upały dają nam we znaki strasznie.Talk widzę że wyjechałaś. No zazwyczaj tak jest że zaraz po przyjeździe do obcego kraju jest takie wielkie bum. Wszystko się podoba i jest dużo lepiej niż w Polsce, po jakimś czasie to mija i zostaje zwykła codzienność, człowiek się przyzwyczaja, chociaż nie powiem na pewno przynajmniej ja prowadzę tutaj zupełnie inne życie niż w Polsce, na więcej mogę sobie pozwolić.
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Blue - to ja czekam ze zniecierpliwieniem na wyniki!!!!!!
![]() Anteria - heh wiesz co, my to akurat już byliśmy w Anglii wczesniej (ja raz, a mąż dwa razy) , więc zachłyśnięcie się obczyzną nam nie grozi Zresztą mamy już na tyle lat i na tyle rozumu, że widzimy też minusy. Aczkolwiek nie da się ukryć, że plusy wygrywają. POza tym tak jak mówiłam - nie wyjechaliśmy tylko "za kasą", wyjechaliśmy też po części ze względu na mentalność, na to , że tutaj ludzie są zwyczajnie życzliwi , a w Polsce najczęściej zawistni (oczywiście nie generalizując, ale tak zazwyczaj jest JEst ok, póki ktoś nie ma lepiej niż Ty ). Ale wiem też , ża każdemu co innego pasuje i nie każdy może czuć się dobrze z dala od rodziny, jak np nasza Blue Mnie się w każdym razie póki co podoba i mam nadzieję, że tak zostanie !
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.:Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Dużo zależy od charakteru i osobowości.
Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2013-07-30 o 22:03 |
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Kto gra? I czego mecz?
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Blue wiem co czujesz, mamy tak samo w sumie, chcemy kiedyś wrócić do polski, wybudować tam dom, ale najpierw trzeba jakoś na to zarobić, aby wrócić do polski musimy mieć jakieś zaczepienie, bo nie sztuka wrócić tam i zostać z niczym...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Lechia Gdańsk z FC Barceloną
Co do wyniku, sama nie wiem Z jednej strony strasznie bym chciała, żeby był pozytywny!
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - super, że idziesz do pracy. Mi też dobrze za granicą, a co do przyjaciół to każdy ma juz swoje życie i nie ma tyle czasu co kiedyś, zresztą ja też bym nie miała ... poza tym mamy też dobrych znajomych tutaj, a i rodzinkę widzimy od czasu do czasu i nam z tym dobrze, ale rozumiem, że nie każdy dobrze się z tym czuje.
Zdjęcie brzuszka wrzucę do klubu ![]() Blue - ciekawa jestem wyniku testu ...jeśli się nie zabezpieczacie to takim razie bierzesz kwas foliowy?Anteria - dobrze, że jest praca i daj znać, jak tam plany ślubne jak się już wyklaruje. Roxi, Asiulka - macie dla nas jakieś zdjęcia?? choć u Asiulki widziałam kilka na fb woda - cudna!
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Anteria ok już wiem
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nigdy nie będziemy wiedzieć dopóki się nie przekonamy na własnej skórze .
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy, obowiązkowo musiała być pl tv kupiona, bo niby często się nie ogląda, ale rano oglądam dzień dobry tvn i seriale jak mam czas
No i TŻ mecze musi mieć ![]() No ja wiem, że trzeba się przekonać Ale wszystko się okaże jutro
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Małgos_12 W sumie sprawy w urzędzie mamy już pozałatwiane, teraz tylko termin wybrać i w sumie puki co tyle. Zapraszać chcemy tylko najbliższą rodzinę i świadków. Ślub kościelny i tak planujemy na 2015 to wtedy będzie większa imprezka.
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam zdjęcie do klubu
Blue - u nas odwrotnie, ja jakoś nigdy wiele TV nie oglądałam, tż też i dla nas może nie istnieć, dlatego tv nie mamy żadnej, ale większość można znaleźć w necie - nawet mecze, a i filmów nam nie brakuje a za brak brania kwasu, taka dorosła dziewczyna jak ty powinna dostać lanie mam nadzieję, że szybko się poprawisz (najlepiej już jutro
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie co nic się nie bój, wszystko przyjdzie z czasem i na pewno sobie wspaniale poradzisz (taka mądrala ze mnie, a sama mam cykora)---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, wiem, wiem. Ale ja to w ogóle jestem inna
jutro postaram sobie go kupić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Tak sobie myślę, że to może nie deprecha, a PMS
Albo ciąża bo mi się @ spóźnia i te wymioty

. Musisz się przyzwyczaić do takiej pogody, u nas już po 3 razy padało i świeciło słońce. Teraz jesteśmy na etapie słońca więc dzieci wyśle zaraz na ogród

hehehe niech no tylko zarobię na bilety
)

(taka mądrala ze mnie, a sama mam cykora)
jutro postaram sobie go kupić