![]() |
#1591 |
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
no to ja sie wezme za doradzanie dzisiaj
![]() ![]() tak wiec: * zamienilabym chyba te serie z Neutrogeny na tea tree z BS. Tak wiec zaleznie od Twoich finansow - zrob to teraz a jak nie to zaraz po wykonczeniu starych kosmetykow kup juz serie z BS. *jezeli chodzi o bibulki to polecam Shiseido z serii Pureness. Sa drozsze (ok13f) ale naprawde wydajne, wiec sie oplaca. Poza tym od kiedy uzywam dr.feelgood zuzycie ich spadlo diametralnie ( o ponad polowe!!!!!!!!! ). *co do kremu - repairwear to swietny wybor!!! a pod oczy tez polecam cos z Clinique - lzejsza lub tresciwsza wersje all about eyes. Niby drozszy kosmetyk ale ja mam wrazenie, ze sloiczek nigdy sie nie skonczy ![]() * no i puder..... skoro masz cere mieszana ze sklonnosciami do wypryskow to nie bede oryginalna, ale polece Ci mineraly. Kiedys uzywalam podkladu i na to pudru. Testowalam tego naprawde wiele. Przez moje rece przwinelo sie chyba wszystko: chanel, dior, clinique, lancome itp, itd..... i zaden! powtarzam - zaden! nie dal tak fajnego efektu jak sam podklad mineralny w pudrze! Dotad uzywalam Loreala, bylam zadowolona, nie mialam zadnych zarzutow co do niego. Jednak od wczoraj jestem posiadaczka probek Lily Lolo ![]() ![]() Poza tym masz poczucie minimalizmu....nie packasz sie podkladami, pozniej pudrem itp, itd... Wystarczy jeden kosmetyk a efekt super! Tak wiec ten puder z BS odradzam na rzecz mineralnego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lovely Girl, a jakiego kremu na dzien uzywasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
BAN stały
|
Cytat:
a no taaaa..Botanics i 15-minute to juz klasyka gatunku ![]() ![]() A jezeli chodzi o scislosc, to dorzucilabym mikrodermabrazje Sanctuary <bo przeciez jakis piling musi byc w tym calym skladzie ![]() ![]() I to chyba kompletna lista ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Przyczajenie
|
Chcialabym poinformowac, iz dzieki Wam, a w szczegolnosci aaliyah, dolaczylam do grona ofiar LiliLolo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tubki nie wchodza w gre? A z moim zdaniem seria Tea tree z BS jest najlepsza i tylko produkty z tej serii jaka kupuje w BS. Masełka na razie mi sie znudziły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
a czemu nie tubki? takie po 75 ml chyba mogą być?
Myślałam nad serią boptanics ale ona ma cerę raczej normalną bez większych problemów więc nie wiem czy któryś z kosmetyków z tej serii będzie dla niej dobry. Co uważacie?
#1597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do konsystencji LL, to ja mam podklady mineralne i kazdy z nich ma konsystencje sypka. ps: Aaliyah znasz kolor ''blonde''? jak dla mnie o wiele za jasny, moge Ci oddac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znam kolor Blonde, kolorek w porzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
BAN stały
|
kurcze skypa nie mam na kompie, po ostatnim formacie to sobie pogadac nie mozemy :/
postaraj sie zebrac i zrobic fotki pielegnacji! strasznie chcialabym zobaczyc ta hurtownie ![]() ![]() ja jutro bede na Ealingu i obczaje ta nowa marke kosmetyczna ktora sie w Superdrugu pokazala! jak za kolorowka nie piszcze specjalnie, tak ich cienie sa naprawde super! musze tez uzupelnic zapas pilingu kawowego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Az mi sie cieplutko na sercu zrobilo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, co byscie polecily z Barry M? Oprocz sypkich cieni, bo juz sa na mojej liscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bylam wczoraj na tych zakupach ale troszke sie rozczarowalam ![]() Bylam w duuuzym Bootsie,ale: Nie bylo nic z Shisaido i BeneFita- chcialam kupic Dr.Feelgood ![]() ![]() Tak mi popsul humor ze wrócilam do domu z pustymi lapkami. Potem byla dluuuga rozmowa na temat kosmetyków ich cenie i dzialaniu. On nie potrafi zrozumiec czym sie rózni krem za L5 a za L40 ![]() ![]() ![]() Ja narazie mam do dyspozycji L10 na próbki Lilli Lolo, potestuje a potem bede mogla sobie kupic normalne opakowanie ![]() ![]() Mam jeszcze pytanie do Ciebie Aniu: wczesniej jak pisalas o tym kremie repairwear to napisalas ze jest to lotion a ja wczoraj widzialam tylko cream ![]() Jesli chodzi o pytanie Aaliyah jakiego kramu uzywam na dzien? -kiedys uzywalam kremu z serii Nivea na dzien i na noc,ale bylam w kiedys u fryzjera i mieli tez tam salon kosmetyczny. Rozmawialam z kosmetologiem na temat mojej cery. Powiedzial mi zebym odstawila Nivea ze pogarszam sobie cere. najlepiej nie uzywac zadnych kremów a jesli juz to taki typowy na wypryski. Poniewaz Ja potrzebuje sié nawilzac bo czsto mimo iz mam mieszaná skóre to czuje ze jest sucha,wiéc zakupilam serie z NEUTROGENY i wlasnie tym kremem sie smaruje. Poprawa byla duza,ale na jakis czas. Widocznie musze zmieniac bo za bardzo sie przyzwyczajam, tak samo jest z szamponami do wlosów. Ja to mam... ehhh :-( Sorki ze tak zadaje tyle pytan,ale mam jeszcze pare: 1. do wlascicielek kart TBS. Ktos wczesniej pisal ze karta jest platna. Ile kosztuje i czy mozna zamówic on-line? 2. poszukuje pédzla do tych mineralów. Widzialam na stronce LL ze majá specjalne do mineralów,ale czy takie z TBS nie bédá dobre? I jaká wielkosc kupic? 3.A jaki korektor? 4. Zdajcie jeszcze relacje z tych podkladów LL, jakie macie karnacje i jaki kolor Wam odpowiada? EDIT: 5 ahh i jeszcze jedno pytanko. Czy 26grudnia mam na co liczyc ze bedzie jakas przecena Clinique czy takie firmy nie robiá przecen po swietach? Pomalutku, pomalutku i mam nadzieje ze zakupie sobie pelen zestaw. To narzie tyle jak sobie cos przypomne to jeszcze napisze. Dziekuje Wszystkim za rady Kochane jestescie ![]() ![]() ![]() ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2007-11-19 o 08:19 Powód: Literówki, i dopisek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Do mineralow najlepsze sa pedzle kabuki. widzialam calkiem przyzwoity od Bourjois. Mozesz zamowic ze strony LilyLolo oczywiscie. ![]() z korektorem to zalezy do czego potrzebujesz - co chcesz nim zamaskowac? Z mineralow LilyLolo mam Warm Peach ![]() Co do zakupow kosmetykow jesli masz ustalony budzet to polecam serie Tea Tree BS - bardzo skuteczna i nie zrujnuje Cie, oraz nieoceniona maseczke glinkowa Botanics. Z serii Tea Tree mozesz kupic wszystko czego potrzebujesz lacznie z korektorem i bibulkami. Do must have z tej serii zaliczylabym pianke do mycia twarzy, maseczke peel off na nos i tonik. Uzywam obecnie bibulek z tej serii i sa ok, ale malo wydajne. Mialam tez zel nawilzajacy z Tea Tree i jest dobry, tyle ze fluid moze ci sie walkowac na nim...ale Ty juz bedziesz LilyLolo wiec bedzie ok. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj bede wybierac odcienie tych mineralów z LL , pózniej zdam relacje na co sie zdecydowalam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
przyznam sie Wam do czegos
ignorowalam ten watk od samego poczatku, a tu sie okazalo ze to fantastyczny watek, mozna sie dowiedziec wszystkiego o wszysaktkim!! tez uzywam seri tea tree z BS ale nie calej, i dochodze do przekaonania ze chyba zainwestuje w cala jak mi sie wszystko pokonczy. dzieki a tak wogole to mi sie wydaje ze tak czy inaczej tu jest bardzo maly wybor kosmetykow- balsamow, zeli pod prysznic- wiecie takich tam pierdulek sprawiajacych przyjemosc co rano. |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
BAN stały
|
Lovely oczywiscie dla Ciebie najlepsza bedzie lzejsza wersja repairweara czyli lotion!
co do korektora - to ja nie uzywam. Bo w sumei podklad mineralny ma tez super krycie.wiec uwazam, ze korektor jest zbedny. Jezeli chodzi o przeceny Clinique 26grudnia to srednio w to wierze. Jeszcze sie nei spotkalam z tym, zeby regularna cena jakiegos kosmetyku zostala obnizona. Predzej mozesz sie spodziewac jakiegos bonus time itp... a pedzel do mineralow mam ten z podkladu Loreala ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zadomowienie
|
Aniu i Aaliyah, a ja właśnie używam Blondie na co dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny testowała któraś nową serię do włosów Jamesa Browna? Strona: http://www.jamesbrownlondon.com/
![]() |
#1611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: aaa, co do pytania o pędzle do minerałów - ja kupiłam kabuki Lily Lolo i jestem bardzo zadowolona, jest mięciusieńki, niezbyt duży, poręczny, można z łatwością nosić w torebce do ew. poprawek. Ładnie rozprowadza podkład i nie rozsypuje jego chmury wszędzie naokoło. Warto się skusić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja swój pédzel oddalam kiedys Mamie bo rzadko uzywalam pudru a jesli juz to nakladalam gábeczká. Wiéc tak czy siak pédzel musze kupic ![]() OLAOLA no Ja chyba sie skusze na ten pedzel ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2007-11-19 o 15:07 Powód: dopisek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Musze sié pochwalic (o ile jest czym ![]() ![]() Zamówilam wiele odcieni, bo nie moglam sié zdecydowac. Moinitor komputera nie oddaje rzeczywistosci,a tym ich opisom nie moglam sie oprzec. Kolory wydajá sié ciemne,ale opisane byly jako srednie,wiéc licze na to ze bédá ok ![]() ![]() Podklady: In the Buff, Cookie, Dusky, Popcorn, Sahara, Korektor: PeepO Bronzer: South Beach Róz: Juicy Peach, Cupcake Pozatym mam sprawe do specjalistki Clinique czyli do Ani. Mój TZ przyniósl mi próbke kremu,ale nie tego na noc-bo nie mieli. Tylko Repairwear lift SPF15-firming day cream/very dry to dry. i co Ja mam teraz z tym zrobic. Myslalam zeby sie posmarowac,ale ten krem jest do suchej skóry.. ![]() Pozatym kupilam szampn Toni &Guy/ Volume. Zobaczymy jakie bédá efekty. Fakt ze odrzywki nie mam z tej serii choc powinnam,ale moze nastepnym razem bo jak barazie mam jeszcze prawie calá butle odrzywki Tresemme.Jak wykoncze mój stary szampon to napisze cos wiécej. ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2007-11-20 o 08:09 Powód: Brak slowa |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
BAN stały
|
Lovely no nie wiem czy ze mnie jeszcze taka specjalistka od Clinique
![]() ![]() ![]() ![]() ale odpowiem Ci tak - troche ten Twoj TZ nie trafil z typem cery ![]() za duze ryzyko, ze tresciwy sklad kosmetyku moze Ci zaszkodzic. I uzyskasz odwrotny efekt do zamierzonego. Co do Jamesa Browna jeszcze nie testowalam ![]() A co do Aaliyah to ja sie zawsze zastanawiam - jak Ty dajesz rade z takim przerobem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1620 | |
Zadomowienie
|
Uhuhu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aaliyah, nie myśl broń Boże, że to jakiś napad na Twoją osobę, ja naprawdę jestem pełna podziwu ![]() Aha, a z innej beczki mam dla Was kobiety wiadomość; mianowicie, pamiętacie mrożącą krew w żyłach opowieść Ani o błotnym mydełku J. Malki? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.