Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 23:40   #1591
kotka34
Zadomowienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

uciekam babolki spad dobranoc

Edytowane przez kotka34
Czas edycji: 2013-11-27 o 23:44
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 23:50   #1592
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
a ja oglądam bitwę o dom i spijam gingersa, objedliśmy się pizzą, że nie mam na nic sił zastanawiam się czy dziś serduchować czy odpuścić
ja też miałam taki dylemat no i próbowałam tż-ta namówić, niby się udało ale w końcu nic z tego nie wyszło, bo serducho było, ale żołnierzy zabrakło Jednak dla niego 4 dni pod rząd to stanowczo za dużo
A ja nadal mam stresa, bo dziś mam ewidentnie szyjkę wysoko i otwartą, bo nie mogłam jej dosięgnąć. Zmieniłam aż ostatnie wpisy, bo dopiero teraz była naprawdę wysoko, no i wydaje mi się, że dziś ta owulka mogła być a my akurat nie dostarczyliśmy nowej porcji żołnierzyków Tyle dni myślałam, że to będzie już i męczyłam tż-ta aż dziś już serio miał dość a tu szyjka podskoczyła wysoko. Jak jutro będzie skok to chyba serio się załamię Oczywiście tż zdziwiony, że po co tyle dni pod rząd go męczę jak dziś dopiero owulka może być No typowy facet nic nie rozumie
Wygrzałam się dziś w łóżku cały dzień, zaaplikowałam syrop z cebuli i czosnku i mi dużo lepiej już. Mam nadzieję, że całkiem mi przejdzie. Jutro muszę jeszcze lecieć sprawę załatwić a mi się tak nie chce. Wolałabym jeszcze w łóżeczku poleżeć. Zresztą niedługo trzeba by się zabierać za porządki świąteczne a ja zupełnie nie mam energii aby cokolwiek robić. Mam w planach przewrócić całe mieszkanie do góry nogami i wszystko wysprzątać, ale nie wiem czy dam radę ehh No i chcę już do tego gina iść wreszcie, bo coś chyba jednak jakiś stan zapalny mi się przyplątał i chyba przez to mam też z tym śluzem płodnym problemy.
Wygadałam się i uciekam spać
Cały czas jestem na bierząco, ale wybaczcie jak nie będę na wszystko odpisywać, bo ostatnio prawie wcale nie siedzę przy lapku a na telefonie ciężko się duże ilości pisze.
Dobranoc
Stary 2013-11-28, 00:57   #1593
Blondi_82
Przyczajenie

Trzymam kciuki za wszystkie starające się. Ja używałam testów owulacyjnych LH i oczywiście usg. No i jest
Blondi_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 06:10   #1594
zielinka_87
Zakorzenienie

Hej laski. Dzisiaj pierwsza
Wstalam o 4 i pojechalam na zajecia. Tak wczesnie bo musze do innego miasta dojezdzac. Na uczelni bede kwitnac do 20 wiec dzien stracony:-( ale moj małż też ma dziś być w łodzi wiec licze ze sie spotkamy i zdażymy troszkę popracowac nad dzieciem bo już nie wiem kiedy mam owulke. Wydawało mi sie zawsze ze wiem a w tym miesiacu jak sie nakrecilam i sie staramy to juz zgłupialam. Mam nadzieje ze trafilam w dobry moment:-P

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 06:24   #1595
Karoloo
<3 <3 <3

Hej
Cos sie dzisiaj zle czuje

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Dostałam @

I to od razu z grubej rury czyli dupek w tej kwestii pomógł bo nie było plamień
No i pieknie

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 07:08   #1596
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam @

I to od razu z grubej rury czyli dupek w tej kwestii pomógł bo nie było plamień
Nareszcie

to na nowy cykl

Dziewczyny co do przeciagajacej się i późnej owu to mówią że wtedy ciezko jest zajść a ja jestem żywym przykładem ze gowno prawda więc grunt żeby owu byla i żeby się wstzelic

Eh dzis czwartek a wiec czas jechax robic sztuczny tłum

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 07:47   #1597
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
ja też miałam taki dylemat no i próbowałam tż-ta namówić, niby się udało ale w końcu nic z tego nie wyszło, bo serducho było, ale żołnierzy zabrakło Jednak dla niego 4 dni pod rząd to stanowczo za dużo
A ja nadal mam stresa, bo dziś mam ewidentnie szyjkę wysoko i otwartą, bo nie mogłam jej dosięgnąć. Zmieniłam aż ostatnie wpisy, bo dopiero teraz była naprawdę wysoko, no i wydaje mi się, że dziś ta owulka mogła być a my akurat nie dostarczyliśmy nowej porcji żołnierzyków Tyle dni myślałam, że to będzie już i męczyłam tż-ta aż dziś już serio miał dość a tu szyjka podskoczyła wysoko. Jak jutro będzie skok to chyba serio się załamię Oczywiście tż zdziwiony, że po co tyle dni pod rząd go męczę jak dziś dopiero owulka może być No typowy facet nic nie rozumie
Wygrzałam się dziś w łóżku cały dzień, zaaplikowałam syrop z cebuli i czosnku i mi dużo lepiej już. Mam nadzieję, że całkiem mi przejdzie. Jutro muszę jeszcze lecieć sprawę załatwić a mi się tak nie chce. Wolałabym jeszcze w łóżeczku poleżeć. Zresztą niedługo trzeba by się zabierać za porządki świąteczne a ja zupełnie nie mam energii aby cokolwiek robić. Mam w planach przewrócić całe mieszkanie do góry nogami i wszystko wysprzątać, ale nie wiem czy dam radę ehh No i chcę już do tego gina iść wreszcie, bo coś chyba jednak jakiś stan zapalny mi się przyplątał i chyba przez to mam też z tym śluzem płodnym problemy.
Wygadałam się i uciekam spać
Cały czas jestem na bierząco, ale wybaczcie jak nie będę na wszystko odpisywać, bo ostatnio prawie wcale nie siedzę przy lapku a na telefonie ciężko się duże ilości pisze.
Dobranoc
jeszcze macie dziś szansę Pamiętaj, że plemniczki trochę żyją także szanse są. Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Hej laski. Dzisiaj pierwsza
Wstalam o 4 i pojechalam na zajecia. Tak wczesnie bo musze do innego miasta dojezdzac. Na uczelni bede kwitnac do 20 wiec dzien stracony:-( ale moj małż też ma dziś być w łodzi wiec licze ze sie spotkamy i zdażymy troszkę popracowac nad dzieciem bo już nie wiem kiedy mam owulke. Wydawało mi sie zawsze ze wiem a w tym miesiacu jak sie nakrecilam i sie staramy to juz zgłupialam. Mam nadzieje ze trafilam w dobry moment:-P

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
łoo matko, w taką pogodę straszniee ciężko jest ze wstawaniem rano... ja o 7 nie mogę się zwlec...a co dopiero o 4

Z okolic łodzi jesteś?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nareszcie

to na nowy cykl

Dziewczyny co do przeciagajacej się i późnej owu to mówią że wtedy ciezko jest zajść a ja jestem żywym przykładem ze gowno prawda więc grunt żeby owu byla i żeby się wstzelic

Ja myślę, że z późną owu to chodzi o to żeby ta faza po owu miała więcej niż 10 dni ( dobrze pamiętam?)

kicia a macie jakieś profity za ten sztuczny tłum??

Mąż mi kupił lek na zgagę... bardzo dobry, na samą myśl, że miałabym wypić go to zgaga przechodzi Jakąś zawiesinę wybrał i dla mnie wygląda to jak sperma normalnie przez gardło mi nie chce przejść ;/

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 07:53   #1598
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
jeszcze macie dziś szansę Pamiętaj, że plemniczki trochę żyją także szanse są. Trzymam kciuki

łoo matko, w taką pogodę straszniee ciężko jest ze wstawaniem rano... ja o 7 nie mogę się zwlec...a co dopiero o 4

Z okolic łodzi jesteś?

Ja myślę, że z późną owu to chodzi o to żeby ta faza po owu miała więcej niż 10 dni ( dobrze pamiętam?)

kicia a macie jakieś profity za ten sztuczny tłum??

Mąż mi kupił lek na zgagę... bardzo dobry, na samą myśl, że miałabym wypić go to zgaga przechodzi Jakąś zawiesinę wybrał i dla mnie wygląda to jak sperma normalnie przez gardło mi nie chce przejść ;/
ja czytałam że komórka z późnej owu może być gorszej jakości i nie ma siły się zagniezdzic. A u mnie druga faza była Ok

nie mamy a wręcz to masz obowiązek. Teraz wymyślili sobie że mamy 2dni robić tłum ale my nie zgodziliśmy się. Dziś mamy 6godzin wykładu a o 16 jest kolejny na który też mamy niby iść No ale skoro to jest w ramach ćwiczeń które trwają 7 godzin to czemu mamy dłużej siedzieć. Już bym wolała mieć normalne ćwiczenia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 07:55   #1599
brydziajones
Zadomowienie

Debraaaaa moje gratulacje!!!!!!!! Yupiiii w takim razie zaczynamy nowy cykl!!! Tak w ogole to my z jednego wątku PMk 2013 jesteśmy :p

Dzien dobry wszystkim

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:02   #1600
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
kupiliście stół i krzesła?? POKAAA

My z tż kupiliśmy telewizor bo przecież to ostatnia szansa, żeby kupić coś dla siebie

Łatwo powiedzieć, w ddomu odpoczywam, ale w pracy nie da się odpocząć...no chyba, że na zwolnieniu, póki co nie mówię o ciąży także 0 taryfy ulgowej

dobranoc

zrobiłam dziś test ( ku chwale gospodarki) bo przecież tamte mam zniszczone i w koszu... i o dziwo o tej porze kreska jest mocniejsza niż kontrolna także ufff, ale powiem Wam, że ciut się stresowałam na początku gdy kapkałam siuśkami

w piątek jadę na szpital w poszukiwaniu ginekologa...mam nadzieje, że będą jakieś zapisy
Dziś złoży jeszcze 3 krzesła to zrobię foto
A telewizor tez zamówilismy do sypialni ale jeszcze nie dostarczyli, w koncu jak mąż pójdzie na nockę to będę spać w łóżku a nie na kanapie w drugim pokoju przed tv, no i w weekendy poleniuchujemy w sypialni przed tv masz rację, że teraz jeszcze trzeba kupować cos dla siebie, potem będzie wiele wydatków na dziecko wiec kiedy jak nie teraz ja dziś lecę poogladać dodatki do salonu, na czerwone się w końcu zdecydowalam

Teścik zostaw sobie na pamiątkę
a , no i jak w pracy nie ma taryfy ulgowej to w domu jak najwięcej odpoczywaj, będzi miło jak zajrzysz na forum, ale jak nie dasz rady to wybaczymy, najwazniejsze dobro fasolki

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
kochana wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki za ciebie
dzięki

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Będzie dobrzeten i kolejny cykl masz na obserwację więc na pewno Ci się to przydaale wiem, że to stresuje. Ja sama mam stresa, bo dzi ś serducha nie będzie i modlę się, żeby tamte wystarczyły :prosi :

my stół już mamy, ale krzeseł nie
Mania dziś jak wpisalam temp to wyznaczylo mi na 17dc
i widzę też, że Tobie na 15dc, a tam same serducha musi Ci się udać, no musi

Cytat:
Napisane przez SzA10 Pokaż wiadomość
No mama z teściową. Teściowa prawka nie ma i wykorzystała moment że moja się do mnie wybiera także będę miała kontrolę czystości niczym w perfekcyjnej pani domu

chyba się zmusze pojsc spac . Dobranoc
Pod tym względem ciesze się że nasze mamy są 80km od nas, ale ja lubię i mamę i teściową więc..

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Cześć. Dziewczyny. Bardzo Was przepraszam, ze tyle mnie nie ma ale nie mam nawet czasu i warunków do siedzenia na laptopie. Z M i Małym jesteśmy od piątku u moich rodziców i pomagamy przy remoncie. Składałam z M całe meble kuchenne 2 dni a jeszcze szafka z szufladami została. Malowałam ściany, gipsowaliśmy, były płytki układane, także eraz jestem na etapie znoszenia wszystkich gratów do kuchni a końca nie widać. A jeszcze u nas czeka remont i kupno 2 łóżek i kupa innych rzeczy przed świętami. Do tego z Małym dwulatkiem strasznie ciężko robić remont.

Także wybaczcie bo nawet nie mam kiedy tu wejść i na owufriend i sprawdzić co u Was.

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Jestem taka zmęczona tym, że przeczytałam tylko ostatnią stronę.

Jagatka dasz radę ja też przez to przechodziłam. Musimy wierzyć, że będzie dobrze. Czas zleci szybko, a po 3 miesiącu idź do giną i może też będziecie mogli się starać wcześniej. Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie dziewczyny!
Ciekawa jestem czy nie było 2 kresek pod moją nieobecność?
Ok przeczytam jeszcze ze 2 str w tył i muszę iść spać. Dobranoc.
Wow! Ale się ostro zabraliście za zmiany przed świetami, ale macie jeszcze trochę czasu więc na pewno zdążycie i na świeta będzie pięknie. Współczuję tylko tego sprzątania, i wierzę że z dzieckiem trudniej wszystko ogarnąć, ale dasz radę
No a co tam w Twoim cyklu? Nie aktualizujesz na ovuf i nic nie wiemy a ja tak czekam, zaglądam codziennie

Lecę do pracy pa!
Miłego dnia
Stary 2013-11-28, 08:04   #1601
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
ja czytałam że komórka z późnej owu może być gorszej jakości i nie ma siły się zagniezdzic. A u mnie druga faza była Ok

nie mamy a wręcz to masz obowiązek. Teraz wymyślili sobie że mamy 2dni robić tłum ale my nie zgodziliśmy się. Dziś mamy 6godzin wykładu a o 16 jest kolejny na który też mamy niby iść No ale skoro to jest w ramach ćwiczeń które trwają 7 godzin to czemu mamy dłużej siedzieć. Już bym wolała mieć normalne ćwiczenia
to nie wiedziałam o tej gorszej jakości?

a co do wykładów...łoo matko masakra jakaś;/ u Nas takiego czegos nie było, jak szlismy na jakąs konferencję to mieliśmy zwolnienie za cały dzień zajęć... także bardzo chętnie chodzilismy

6.2.15

Stary 2013-11-28, 08:14   #1602
Karoloo
<3 <3 <3

hmmm co polecacie na początek grypy

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2013-11-28, 08:15   #1603
brydziajones
Zadomowienie

Jagatka czekamy na fotki!

Ja tez mam juz wybrany stół i krzesła z komoda do jadalni ale czekamy na rozwój sytuacji finansowej na razie nie wiemy czy bedzie trzeba wydać kasę na inne cele ahh

W ogole czuje sie dziś dziwnie chora i zmęczona

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Karoloo duzo czosnku ))

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-28, 08:15   #1604
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej
Cos sie dzisiaj zle czuje

No i pieknie
Ja też się źle czuję, ale to pewnie przez to, że spałam 2h
Też się cieszę
Cytat:
Nareszcie

to na nowy cykl

Dzięki za fluidki Mam zamiar wykorzystać
Cytat:

Może specjalnie i chce Cię przyzwyczajać
Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Debraaaaa moje gratulacje!!!!!!!! Yupiiii w takim razie zaczynamy nowy cykl!!! Tak w ogole to my z jednego wątku PMk 2013 jesteśmy :p

Dzien dobry wszystkim

O nie kochana, to ja zaczynam, a Ty się nigdzie nie szykuj
Tak z jednego wątku, ale tamten nick był inwigilowany przez mamę i siostrę, więc założyłam nowy A tak w ogóle to dalej mam przed oczami Twoje piękne zdjęcia Ty, mąż i cała ta sceneria i moje ulubione zdjęcie z ciągnącym się welonem pod palmami

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:20   #1605
brydziajones
Zadomowienie

Debra tak właśnie myślałam , ze to dla bezpieczeństwa osobistego 😘

Dziekuje za komplementy i z wzajemnością ))

Nie szykuje sie kochana , ale za dwa dni moze chcąc nie chcąc do Ciebie dołączę

Najważniejsze , ze dostałaś małpki i nowe szanse sa Dla tzta moge Ci polecić witaminki Wellman nie wiem czy sa one dostępne w Pl ale działają na żołnierzyki i sa sprawdzone

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Idę sprawdzić piczke :p

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-28, 08:22   #1606
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Jagatka czekamy na fotki!

Ja tez mam juz wybrany stół i krzesła z komoda do jadalni ale czekamy na rozwój sytuacji finansowej na razie nie wiemy czy bedzie trzeba wydać kasę na inne cele ahh

W ogole czuje sie dziś dziwnie chora i zmęczona

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Karoloo duzo czosnku ))

Oj lubie czosnek- ale teraz jestem w pracy więc odpada

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2013-11-28, 08:25   #1607
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Oj lubie czosnek- ale teraz jestem w pracy więc odpada
Na noc sobie zrób z mleczkiem i miodem i pod pierzynke od razu! Obsmaruj sie amolem i jedz duuuuzo cebuli żadne wampiry grupowe Cie nie rusza )

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-28, 08:25   #1608
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm co polecacie na początek grypy
Mnie coś teraz zaczynało brać to piłam herbatki z miodem, cytryną i imbirem uwielbiam ją i przeszło mi

Cytat:

Może specjalnie i chce Cię przyzwyczajać

a weź

Właśnie piję ineczkę i myślę o śniadanku sama nie wiem na co mam ochotę

6.2.15

Stary 2013-11-28, 08:26   #1609
brydziajones
Zadomowienie

Tzn grypowe :p

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 08:26   #1610
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Debra tak właśnie myślałam , ze to dla bezpieczeństwa osobistego 😘

Dziekuje za komplementy i z wzajemnością ))

Nie szykuje sie kochana , ale za dwa dni moze chcąc nie chcąc do Ciebie dołączę

Najważniejsze , ze dostałaś małpki i nowe szanse sa Dla tzta moge Ci polecić witaminki Wellman nie wiem czy sa one dostępne w Pl ale działają na żołnierzyki i sa sprawdzone

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Idę sprawdzić piczke :p

Mam nadzieję, że nie dołączysz
Sprawdzę witaminki, dzięki

A powiedz jak ma się sprawa z tą dziewczynką co dostawała padaczki? Już nie miała więcej ataków? Mam nadzieję, że już się to nie powtarza

3190g, 55cm
Stary 2013-11-28, 08:40   #1611
brydziajones
Zadomowienie

Debra niestety ma ja dalej to mojego męża siostrzenica (( biedna... Cały czas na lekach , teraz dodali sterydy ataki ma codziennie nie duże bo tylko mdleje ale trzeba uważać bo sobie krzywdę moze zarobić upadając(( Od 2 tygodni na nowych lekach, bo wcześniej miała silne ataki bardzo(( dziekuje za pamięć

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-28, 08:43   #1612
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Debra niestety ma ja dalej to mojego męża siostrzenica (( biedna... Cały czas na lekach , teraz dodali sterydy ataki ma codziennie nie duże bo tylko mdleje ale trzeba uważać bo sobie krzywdę moze zarobić upadając(( Od 2 tygodni na nowych lekach, bo wcześniej miała silne ataki bardzo(( dziekuje za pamięć

Straszne jest to co piszesz Takie małe dziecko, a już musi tyle cierpieć. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego co przeżywają rodzice Przyczyny dalej nie znają?

3190g, 55cm
Stary 2013-11-28, 08:46   #1613
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Straszne jest to co piszesz Takie małe dziecko, a już musi tyle cierpieć. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego co przeżywają rodzice Przyczyny dalej nie znają?
Nie znają ((( To jest najgorsze cieżko jest znaleźć przyczynę (( Mała jest silna bardzo jest naszym małym żołnierzem , walczy dzielnie i jest nasza codzienna inspiracja... Kochany maly żuczek ... Serce boli jak sie patrzy na jej cierpienie

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-28, 09:04   #1614
vioris
Zakorzenienie

Hej babolki

U mnie nadal Temperatura się wlecze i coś czuje że to bezowulacyjny będzie. Objawy wszystkie na owu były a tempka nie rośnie
Chyba że jakimś cudem tak mocno się przesunie. Tylko wtedy będę miała znowu mega długi cykl :banghead:
Wieczorem się lepiej czuje a rano jakby mnie z krzyża zjedli
Leżę w łóżku, zimno mi, kaszle znowu i mam dość a o 11.30 po córkę i sprawę załatwić a po południu do sm znowu.

Debra jak to teraz fajnie się czyta, jak na wątku staraczek wszyscy Ci gratulują @ to ja też gratulacje składam

Ja się pytam gdzie jakieś nowe fasolki?

Stary 2013-11-28, 09:06   #1615
brydziajones
Zadomowienie

Vioris moja czeka na ujawnienie w sobotę hahah

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-28, 09:09   #1616
Leine
Zakorzenienie

Cześć

U mnie 25dc a owulacji brak... Nie wiem co mi jest, a może w ogóle nie będę jej miała... mam znów takiego doła, że szok, a tak się starałam te kilka dni i tż wypompowany jednym słowem...

Chyba czas już mieć te starania w bo na siłe i tak często to mi się tak nie podoba.... cała radość z seksu znikła.... teraz szybko szybko bo tż jutro wyjeżdża a tu nawet owu nie było, no super jednym słowem

Nie mam ochoty nawet ćwiczyć za oknem wieje jak cholera, zero słońca, nic tylko się pochlastać
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:19   #1617
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie 25dc a owulacji brak... Nie wiem co mi jest, a może w ogóle nie będę jej miała... mam znów takiego doła, że szok, a tak się starałam te kilka dni i tż wypompowany jednym słowem...

Chyba czas już mieć te starania w bo na siłe i tak często to mi się tak nie podoba.... cała radość z seksu znikła.... teraz szybko szybko bo tż jutro wyjeżdża a tu nawet owu nie było, no super jednym słowem

Nie mam ochoty nawet ćwiczyć za oknem wieje jak cholera, zero słońca, nic tylko się pochlastać
Leine nic straconego kochana , moze owu była a poprostu ovu kłamie A Ty masz PCO?

Przytulam Cie kochana, moze właśnie potrzeba Wam trochę przerwy i luzu zeby na nowo czerpać radość z seksu i z siebie 😘😘😘

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-28, 09:26   #1618
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:30   #1619
wik_and_ola
Zadomowienie

Hejka
Przeczytałam póki co tylko ostatnią stronę, bo nie mam czasu w ogóle na wizaż, ale zaglądam, bo ciągnie mnie do Was i chcę być w miarę na bieżąco. Ale w domu jestem zajęta, a w pracy to już w ogóle nie wspominam
Dziś po południu też mam zajęcia bo muszę nas spakować, bo na weekend jedziemy do mojej koleżanki trochę się odchamić Poza tym musimy przywitać jej dwumiesięcznego synusia bo jeszcze go nie widzieliśmy. Więc pewnie znów stracę dużo z Waszych opowieści, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Debra - gratki za @ i fluidki na nowy cykl
Widzę, że niektóre z Was ogarnia jesienna melancholia. Ale mam nadzieję, że te cykle mimo wszystko zakończą się powodzeniem Leine i któraś jeszcze pisała o obawach braku owulki.
Wysyłam Wam wszystkim
Stary 2013-11-28, 10:00   #1620
SzA10
Zadomowienie

Dzień dobry Kobitiki!

Oj z tymi złymi nastrojami to chyba coś w powietrzu jest. Bo ja też czuje się jakoś nijako. Ciągle śpiąca, ale wieczorem zasnąć nie mogę i humor też do d...

@ dalej brak.... 4 dzień .... ale nie wierzę żeby to było na II ;/ no i ciągle czuję że zaraz plumknie ..... co za beznadzieja, takie zawieszenie. Chyba za dużo o tym myślę dlatego nie nadchodzi.

CO do mojej teściowej , ogólnie ja lubię ale tak z pewną rezerwą , bo wiem że potrafi dołożyć do pieca. A tak ogólne to da się z nia normalnie żyć

Plan na dziś świąteczne porządki póki mam wolne od pracy... no i zajmę czymś głowę.
SzA10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości