|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Dostał propozycję pracy w swoim rodzinnym mieście. Dzieliłoby nas 300 km. A żadne z nas nie chciało żyć w związku na odległość, a przeprowadzka z mojej strony nie wchodziła w grę. Teoretycznie on się cały czas zastanawiał i w sumie nadal zastanawia co zrobić. Ale ja nie chciałam mu stać na drodze, a czekać całe wakacje w niepewności na co się zdecyduje i jeszcze bardziej się przywiązać do niego? Nie miało to sensu dla mnie. Tam robiłby to co lubi+ma rodzinę, przyjaciół. Więc podjęłam decyzję, a podejrzewam, że w głębi serca on już wybrał wyjazd.
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
ruu_daa, witamy w gronie
Kokosaneczka, czasami lepiej, że coś się kończy szybko, bo zawsze twierdziłam,że potem z upływem czasu coraz gorzej się znosi rozstanie, bo nie dość, że miłość to jeszcze jakieś przywiązanie. A mam takie pytanie, wybacz jeśli Cię urażę, ale widzę, że podchodzisz do tego tak bardzo rozważnie. To kwestia tego, że nie zdążyłaś pokochać czy silna z Ciebie babka? ![]() Ja się zaraziłam chyba od TŻ'ta, bo katar i głowa mnie boli Jak mi nie przejdzie do wieczora to się nie zobaczymy, eh.
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Raita myślę, że w naszym przypadku było to duże zauroczenie z każdej strony. Ale on wprost mi mówił, że dla trzeba dużo czasu, żeby był pewny, że to miłość. A ja pierwszy raz też się nie spieszyłam z takimi wyznaniami, bo chciałam żebyśmy się dobrze poznali. I miłości to tu jeszcze nie było, może jakiś zalążek
Nie powiem, że nie jest mi ciężko, bo jest. Jakoś tak świetnie się czuliśmy się ze sobą i podobało mi się, że wszystko idzie w dobrym kierunku bez pośpiechu.---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Zdrowia
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
Kokosaneczka, zazdroszczę Ci w pewnym aspekcie, bo bardzo racjonalnie do tego podeszłaś, natomiast ja w krótkim czasie przywiązuję się do ludzi i na pewno nie byłoby mnie stać na taką decyzję. Życzę Ci dużo szczęścia w życiu
taki słoneczny, ciepły dzień, a ja siedzę przed kompem owinięta kocem i trzęsę się z zimna
|
|
|
|
#1595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja na szczęście nie zaraziłam się od TŻta. No chyba że się to po czasie ujawni ![]() Zdrówka dziewczyny
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Kokosaneczka to teraz 3maj się, faktycznie czasem lepiej wcześniej coś skończyć.
Ja nie wiem co jest w powietrzu, ale gardło mnie boli znowu, dziś to pół dnia z podwójnymi skarpetkami i pod kocem... chciałam coś ruszyć do obrony, ale się nie dało, głowa bolała... Ale mam orofar max i mi lepiej choć z gardłem. A teraz muszę sobie powtórzyć na końcowy test z angola...
|
|
#1597 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie wiele czynników, przywiązanie do rodziny, przyjaciół, miejsca, kraju. Ja np. mimo tego cyrku w polityce i tych oszołomów na Wiejskiej,którzy liczą tylko na swoje dobro to strasznie kocham tą naszą Polskę Cytat:
Szkoda, że się tak skończyło, ale faktycznie może to lepiej. Związki na odległość istnieją, ale nie po tak krótkim czasie. Uda Ci się jeszcze pokochać Dziewczyny, a mój TŻ właśnie odjechał. Chyba mnie wzięło na poważnie. Albo bierze. W końcu dopuszczam do siebie to uczucie. Od niedawna czuję taką tęsknotę za nim i mi go brakuje i bez przerwy o nim myślę. Myśli o Eksie już całkowicie wyparłam z głowy. I już chcę kolejny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A właśnie po takich odczuciach jakie teraz cię nachodzą widać, jak bardzo ważna jest dla nas ta druga osoba
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia a gdzie za granicą byłaś?
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Na południu Hiszpanii, wiadomo sezonowo na truskawki. Ale wtedy się ich najadłam na wszelkie sposoby
Miałam możliwość zostać i w siedzibie firmy pracować no ale cóż było minęło.
|
#1601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zakochuję się, tak tak tak, zakochuję
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez sie pocieszam ze to ostatnie chwile rozlaki w przyszkym tygodniu odbieramy kanape stol i komode bo dostalismy od moich rodziców i musimy tylko przewiezc i tak powoli bedziemy wić gniazdko, pewnie ostatecznie zanim sie ogarniemy to tak na calego zamieszkamy we wrzesniu ale to przeciez juz tak niedlugo tyle wytrzymalismy to nas juz nie zbawi a od lipca teoretycznie juz mieszkanie na nas czeka, ale nie chcemy tak na wariackich papierach jeszcze musimy kupic pralke i lodówke i na wakacje jedziemy wiec trzeba to rozlozyc finansowo jakos strategicznieCytat:
wroze ci ze bedziesz tztowka 2014
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Kokosaneczka, aaa, no chyba, że tak. Prawda jest taka, że wasze rozstanie też było nie z powodu braku uczucia, ale z powodu odległości. Ja wychodzę z założenia, że jak ktoś ma być ze sobą to i tak będzie,a skoro tutaj nie wyszło to widocznie to jednak nie to
![]() A ja wczoraj taka zakatarzona, ale poszliśmy z TŻ'tem do kina i kurdę dziewczyny, tak siedziałam obok niego i taka zakochana, hah Czasami mam wrażenie, że moje uczucie rośnie wraz z upływem czasu.
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
jak uczucie rośnie z upływem czasu to jest bardzo dobrze, tak być powinno ![]() a ja dzis test napisałam z angola i koniec do października teraz naskrobie ładne cv, a siostra mi sprawdzi, bo sie śmiała ostatnio z ludzi jak piszą cv bo rekrutowała
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
No też tak myślę
Na początku mi zależało mocno, ale tak z biegiem czasu się wkręcam i wkręcam ![]() Oooo, to widzisz. teraz szukanie pracy i możesz odpocząć od studenckich obowiązków.
|
|
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Co do Hiszpanii to wtedy też bardzo mi się spodobała, chociaż nie miałam możliwości jej zwiedzać. Marzy mi się pojechać do Barcelony. Mówiłam o tym TŻ, a że jest kibicem Barcy to może spełnimy to marzenie ![]() mia00 gratuluję ![]() Cytat:
![]() Szlag mnie trafi z klawiaturą, ciągle mi się przyciski zacinają
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w Hiszpanii. Barcelone też zwiedzałam i kurczę, niepowtarzalny klimat
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj tzn koniec z angielskim, bo ja jestem maniaczką angielskiego i dokształcam się prywatnie w szkole językowej, ale powiem Wam ze cisną nieźle i testy robia trudne.
Teraz mam tydzień na naukę do obrony. Ale dziś np mam siostrzenicę do 18, bo była na bilansie a lekarka jej dała antybiotyk bo brzydko charcholi... Właśnie o to chodzi w związku by ciągle się na nowo zaskakiwać i od nowa zakochiwać... to takie piękne Ja też chce na wakacje, takie w hiszpanii by były romantyczne
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze trzeba się rozwijać, zwłaszcza jak jest to coś co się lubi
![]() Ja to bym chciała pojechać z TŻ na wakacje, tak żeby było pięknie, ciepło i ładnie Wysmażyć dupska.
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Mi o wakacjach ciągle tż gada, ale ja nie dam mu by zapłacił za wakacje zagraniczne, a on się nad tym upiera. A teraz mam inne wydatki niż to...
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc mi tu nie wróż ![]() Dziękuję za miłe słowa. Będę was podczytywać
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że TŻ mógłby zapłacić i nie patrzyłby na to dziwnie czy coś, ale ja bym się czuła bardzo niekomfortowo ;PWolę się dołożyć. |
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie mój to bierze za naturalne, no ale dla mnie nie byłoby to takie naturalne
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
U nich to tak pewnie idzie wychowaniem, że jednak mężczyzna to coś tam. Zwłaszcza, że mój TŻ jest gotów nieść mi pomoc zawsze jak tego potrzebuję, tylko czasami mnie stawia przez to w głupiej sytuacji, bo ja lubię być niezależna i na ogół lubie radzić sobie sama. ;p a on by wszystko zrobił za mnie
|
|
|
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
Ja marzę o Hiszpanii
Ale z tz wiem ze nas na to teraz nie stać, chcemy skoczyć w góry bo ja kocham góry Z miejsc do odwiedzenia polecam Izrael!
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że jest uparty to nie przegada. Cytat:
|
|
#1617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze czułam się głupio, rozmowy na ten temat nigdy nie pomagały, bo każdy uważał, że to naturalne ![]() Cytat:
Cytat:
Jak mnie nie wygonicie to z chęcią będę się odzywać
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za głupia myśl
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie to w sumie też TŻ przeważnie się transportuję do mnie
![]() Widocznie mamy przestarzałe modele A teraz muszę ja być wsparciem dla TŻ'ta, bo się okazało, że oblał ważny egzamin no i tak gada o tym tylko ze mną, bo tak to udaję, że ma ostro gdzieś. Jesuu, on jest taki uparty
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Ci tz 2014 to serio jacyś tacy "model klasyczny"
mój też do mnie przyjeżdża a nawet jak do niego jakie to po mnie przyjeżdża i mnie odwozi a mamy kawałek do siebie wiec tez ciągle mu pytam czy mu dać na paliwo a on nie i nie jak przyjeżdża do mnie to ka staram się już wszystko kupić a on ma pretensje czemu ja kupiłam wino itd skoro on do mnie przyjeżdża to on powinien. Teraz na wakacje tez mamy jechać to on usilnie chce mi dołożyć kase mimo że ja na nie odkładam. Fajne to z jednej strony a z drugiej nauczyłam się być całkowicie niezależna i czuje się dziwnie jak on za wszystko płaci, niezręcznie. To się pewnie zmieni teraz jak zamieszkamy i zaczną się wspólne wydatki. Ale tym swoim gestem traktowania mnie jak księżniczkę kupił serce mojej babci ciągle powtarza ze on jest taki jak dziadek ze w wojsku się pewnie tego nauczył i same oh i Ah. Dobrze bo myślałam że po tamtym incydencie nie zaakceptują żadnego mojego faceta bo się będą bali powtórki z rozrywki i mojego dola i płaczu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

29.06.2019 r.

Jak mi nie przejdzie do wieczora to się nie zobaczymy, eh.

ja mam 21 lat, Tż 22. Obecnie szukam pracy (z marnym skutkiem..) i leczę anginę, natomiast Tż zmaga się jeszcze z sesją 

Chyba mnie wzięło na poważnie. Albo bierze. W końcu dopuszczam do siebie to uczucie. Od niedawna czuję taką tęsknotę za nim i mi go brakuje i bez przerwy o nim myślę. Myśli o Eksie już całkowicie wyparłam z głowy.

co za głupia myśl