Rozstanie z facetem XXXI - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-19, 22:42   #1591
k_aterina567
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Cytat:
Napisane przez Jutrzenka_ Pokaż wiadomość
Katka20 - naprawdę współczuję. Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak boli rozstanie po 9 latch, kiedy po 1,5 roku mam w klatce piersiowej ziejącą dziurę.

Brakuje mi wszystkiego, jego zapachu, jego uśmiechu, jego ramion, włosów, głosu... Widzę, że mąż był dla Ciebie bardzo ważny, rozumiem, że trudno sobie życie poukładać bez niego, skoro zawsze był Twoim wsparciem.

Jesteś silną kobietą, że sobie radzisz

Edit:

Własnie weszłam na facebook'a, a tam wyświetlił mi się komentarz, który on napisał pod zdjęciem swojego zespołu. Wszystko się we mnie ścisnęło. Od poniedziałkowego wieczoru nie mam z nim żadnego kontaktu, a tu jedno spojrzenie na zdjęcie profilowe i dwa słowa pod obrazkiem i prawie rzuciłam się na komórkę, żeby do niego napisać.

Strasznie za nim tęsknie. Chcę żeby mnie przytulił i nigdy nie puścił.
Mam dokładnie tak samo... też wczoraj zobaczyłam komentarz jaki dodał pod kolegi zdjęciem i ścisnęło mnie w serduszku... tyle że u mnie jutro mija 5 miesięcy odkąd nie jesteśmy razem... i juz powinnam przestac o nim myśleć... a nie mogę... każdego dnia wstaje i powtarzam sobie, że jego już nie ma... że on mnie nie chce... że mnie nie kocha (pomimo, że nie chciał mi tego powiedzieć) że muszę być szczęśliwa bez niego... i powiem Wam, że sama nie wiem kiedy minęło te 5 miesięcy...
Katka20 trzymam mocno za Ciebie kciuki.. wiem jak jest cięzko pogodzić sie z odejściem faceta po 4 latach związku... a nie wiem jak musisz sie czuć po 9 latach i ślubie!!! Nie rozumiem jak można tak bez walki i wyjaśnień odejść...spakować i sie po prostu wyjść!! ale z tego co piszesz wynika , że jesteś silną kobietą i na pewno dasz rade!!
k_aterina567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 22:43   #1592
thewerka27
Zadomowienie

Bardzo często okazuje się tak, że lepsze jest wrogiem dobrego. Także niektórzy panowie wspominani tutaj na forum, mogą za jakiś czas obudzić się z przysłowiową ręką w nocniku
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 22:51   #1593
Kamma1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez thewerka27 Pokaż wiadomość
Bardzo często okazuje się tak, że lepsze jest wrogiem dobrego. Także niektórzy panowie wspominani tutaj na forum, mogą za jakiś czas obudzić się z przysłowiową ręką w nocniku
i za to się módlmy! żeby poczuli to co my!
Kamma1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 22:51   #1594
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamma1 Pokaż wiadomość
Katka20 - taka nasza natura, że kochamy i mamy nadzieję mimo że ktoś nas kopnął w dupe. nadal ich kochamy i chcemy żeby przemyślał i wrócił. z dnia na dzień jest to bardziej nierealne. ja dzisiaj pocieszałam się piwami, paczką filmów i komedią romantyczną. oczywiście w samotności. w sumie nie wiem czego mi brak. czy jego jako tej osoby czy po prostu brak mi kogoś i tęsknię za tym, żeby być z kimś. nie umiem żyć w samotności.
Ci wszyscy mężusiowie co uciekają do innych to n bank źle im wyjdzie. ja bym nie chciała faceta z którym bym się spotykała a on by miał żonę. wtedy jest prawie 100% pewności że by mi wywinął to samo. Jak ktoś raz zdradzi to już taka jest jego natura. nie można zaufać.
Dziewczyny, życzę Wam z całego serca żeby wasze świeżo rozpadnięte związki naprawiły się. Mi się nie udało ale dla Was jest szansa. Mój ukochany mi niedawno napisał, żebym dała sobie z nim spokój bo i tak nie będziemy razem a dwa miesiące temu tak mnie kochał i ślubu chciał (to nie był mój pomysł tylko jego). echhh.....
Też sie zastanawiałam czy ja tak bardzo tęsknie za nim czy po prostu za kimś kto będzie przy mnie, kto mnie przytuli, pocałuje i powie, że wszystko bedzie dobrze...
Ja myślę, że szansa zawsze jest (chociaż ja u siebie jej juz nie widze) ale tym co dopiero się rozstały moge powiedzieć jedno: dziewczyny nie poniżajcie sie nie dzwońcie, piszcie, błagajcie i proście o powrót TO NIC NIE DA!!
ja niestety byłam na tyle głupia, że wydzwaniałam , płakałam i prosiłam... i nic to nie dało.. On musi sam to zrozumieć co stracił, a takie rzeczy wydaje mi się, że utwierdzają ich tylko w tym że będziemy na każde ich skinienie... i co by nie zrobili to czy minie pół roku czy rok my zawsze wrócimy...
Stary 2014-06-19, 22:53   #1595
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Z co go tak kochasz? Ale za coś obecnego, nie za przeszłość... Przyznaj.

Wygląda na to, że od roku Wasze małżeństwo było fikcją i nie spełniało swojej roli.

W takim razie uważaj...
Już tyle razy to przerabiałam nie wiem,gdybym miała trochę intuicji to było by ok.Tak to nie wiem co mam myśleć niby spotykamy się codziennie od prawie dwóch tygodni wczoraj jak się napił to już chciał mnie zaciągnąć do łóżka pod pretekstem spania nie seksu
zachowujemy się jak para chodzimy za ręcę ja się nie zgodziłam,a mimo to
dalej się chce spotykać więc chyba nie do końca mu o to chodzi.Wiadomo to tylko facet,a ja jakoś tak szybko nie mam ochoty z nim seksu uprawiać.Ciekawe kiedy się zrazi i znajdzie taką która pójdzie z nim szybko do łóżka.Sama siebie za to podziwiam,że tak z tym zwlekam
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 22:56   #1596
Floydka
little hungry lady

Dzewczyny...wiem, ze wszystkie macie ciężko i mój problem to przy Waszych pikuś, ale też mam podobną sytuację z którą pogodzić się nie mogę.. a moze i mogę ale zdecydowanie nie chcę. Nie będę tu wszystkiego opisywać, bo znów się rozkleję, chciałam tylko napisać, że czuję się dzisiejszej nocy fatalnie, włączyła mi się taka tęsknota i niemoc, że nie jestem w stanie nawet zasnąć.. on chce tylko przyjazni, bo szans nie mamy.. ja to wiem, ale mimo wszystko robie sobie zludna nadzieje, ze bedziemy razem. Po co kochać, skoro miłość jest tak bardzo niedoceniana
Stary 2014-06-19, 22:57   #1597
thewerka27
Zadomowienie

Cytat:
Karma has no deadline

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-19, 23:01   #1598
Mort91
Raczkowanie

Cytat:
MUSZĄ!

Jutrzenka_ uderzyło mnie co dopisałaś... Na pierwszej randce mój przytulił mnie i powiedział, że nigdy nie puści. A puścił

Floydka- jednostronna miłość nie ma sensu, bo wiecznie będziesz się łudzić, że może wyjdzie... Lepiej pokochać kogoś innego.

zajmuję się zwłokami

Edytowane przez Mort91
Czas edycji: 2014-06-19 o 23:02
Mort91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 23:03   #1599
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Ja nawet marzę o dniu kiedy to role się odwrócą, i to on będzie chciał a ja powiem NIE!
Stary 2014-06-19, 23:06   #1600
kalana23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k_aterina567 Pokaż wiadomość
Ja nawet marzę o dniu kiedy to role się odwrócą, i to on będzie chciał a ja powiem NIE!
Też o tym marzę, chciałabym żeby tak było
kalana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 23:07   #1601
Jutrzenka_
Raczkowanie

Cytat:
To ja absolutnie tak nie mam. Nie chcę żeby czuł odrzucenie, ból, startę, niepwność, strach, bo to czuję teraz ja. Wydaje mi się, że jeśli ktoś ma nadzieję na zemstę karmy to znaczy, że już nie kocha, tylko jest zraniony, albo samotny.
Jutrzenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-19, 23:12   #1602
Onnaa88
BAN stały

Nie wiem czy też dobrze zrobiłam,ale dzisiaj zapłaciłam na pizzę.Bo byłam głodna i mówiłam,że idziemy i ja płacę a on oburzony,że nie lubi jak ktoś za niego płaci a ja kazałam być mu cicho
Wcześniej płacił on za zakupy nad jezioro,za papierosy które ja chciałam,za bilety itd.
Więc chyba jak ja chciałam iść na pizzę to ja zaprosiłam i ja mogę zapłacić czy zle myśle i po dwóch tygodniach on cały czas powinien płacić ?
Stary 2014-06-19, 23:14   #1603
Kamma1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy też dobrze zrobiłam,ale dzisiaj zapłaciłam na pizzę.Bo byłam głodna i mówiłam,że idziemy i ja płacę a on oburzony,że nie lubi jak ktoś za niego płaci a ja kazałam być mu cicho
Wcześniej płacił on za zakupy nad jezioro,za papierosy które ja chciałam,za bilety itd.
Więc chyba jak ja chciałam iść na pizzę to ja zaprosiłam i ja mogę zapłacić czy zle myśle i po dwóch tygodniach on cały czas powinien płacić ?
Ja tam nie lubię jak ktoś zawsze za mnie płaci
Kamma1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 23:14   #1604
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
To ja absolutnie tak nie mam. Nie chcę żeby czuł odrzucenie, ból, startę, niepwność, strach, bo to czuję teraz ja. Wydaje mi się, że jeśli ktoś ma nadzieję na zemstę karmy to znaczy, że już nie kocha, tylko jest zraniony, albo samotny.
Ja nie wierzę w karme... ja po prostu chciałabym, żeby on stanął na moim miejscu i poczuł jak bardzo to boli... wtedy może następnym razem zanim podejmie taką decyzję pod wpływem chwili zastanowi sie 3 razy... może zrozumie jak to jest krzywdzić drugiego człowieka...
Stary 2014-06-19, 23:35   #1605
Mort91
Raczkowanie

Ja bym po prostu chciała, żeby mojemu byłemu utarło trochę nosa, żeby ta pewność siebie się trochę przytępiła. Nie chcę by cierpiał, płakał, nikomu nigdy nie życzyłam takich odczuć.

Onnaa88- dobrze zrobiłaś, płacenie cały czas za kogoś jest (przynajmniej dla mnie) dziwne, lubię jak czasem na randce chłopak stawia, ale zazwyczaj to musi być jakaś okazja

zajmuję się zwłokami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-19, 23:59   #1606
Onnaa88
BAN stały

Dziki za poparcie
Ja rownież nie lubię jak ktoś za mnie płaci,jakoś jestem tak nauczona,żeby płacić za siebie
Stary 2014-06-19, 23:59   #1607
MaloMi93
Raczkowanie

Cytat:
Ja tak w sumie miałam tzn. jakiś tydzień po ostatnim rozstaniu zaczął wypisywać, że żałuje, że to był jego największy błąd itp. Powiedziałam mu wszystko czym mnie ranił, co robił źle. Przyznał mi rację, przepraszał, było mu głupio. Spytał czy nie ma szansy dla nas, czy jest mi teraz dobrze. Powiedziałam tylko że chcę skupić się teraz na nauce, że mu nie ufam. Nie powiedziałam wprost NIE bo chciałam chyba zostawić mu otwartą furtkę, że może coś kiedyś... Wcale mi nie lepiej, zastanawiam się czy kiedyś się zmieni. Mam myśli, że może czeka do wakacji i wtedy coś zrobi. Chociaż już ponad tydzień się nie odzywa. Ostatnio mocniej siedzi mi w głowie ale wyjdzie jak tylko przyjdą pierwsze dni wakacji, a ja na własnej skórze przekonam się że to wszystko było głupią nadzieją
MaloMi93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 01:50   #1608
pati949414
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie wierzę w karme... ja po prostu chciałabym, żeby on stanął na moim miejscu i poczuł jak bardzo to boli... wtedy może następnym razem zanim podejmie taką decyzję pod wpływem chwili zastanowi sie 3 razy... może zrozumie jak to jest krzywdzić drugiego człowieka...

Ja nie wierzyłam w karmę jeszcze 3 lata temu, ale to co się później działo jednak trochę mi uświadomiło, że to co robimy do nas wraca. Sama zrobiłam coś jakiś czas temu i to co dzieje się teraz u mnie(nie mam tu na myśli rozstanie) wróciło i przeżywam deja vu tylko, że tym razem z punktu widzenia tej drugiej osoby z kiedyś której ja coś kiedyś zrobiłam. I zaskakujące jest to że takich przypadków w ciągu kilku ostatnich miesięcy było u mnie więcej...

Weszłam z ciekawości na fejsa eksa i coś strasznie smutny... Oj tak mi przykro, ehe
Dziewczyna, która ma czelność jeszcze nazywać się moją przyjaciółką (ludziom tłumaczy, że nasz konflikt to przejściowe i przez kłótnię o jakąś imprezę - o przespaniu się z moim eksem nie wspomni nic) raz go dodaje do znajomych, ten ją akceptuje, ta po kilku dniach usuwa i w kółko. Dziwne, że od razu wypisuje mi dziwne wiadomości i smsy w tym samym czasie nawiązując do niego Wiecie co dziewczyny? To mnie tak dobiło, że chyba mózg załapał, że już bardziej na dno psychiczne z tego powodu zejść nie mogę i łapię się na tym, że odbijam się od tego dna . Nie ukrywam, że przychodzą takie momenty kiedy sobie myślę o nim, co by było gdyby i że mieliśmy być szczęśliwi, itd., ale też często towarzyszy mi myśl że wrócić do niego już ten 4 raz (tak, byłam na tyle głupia i TRZY razy się z nim schodziłam) za nic w świecie nie wróciła.

Eeeee Macarena, hulaj duszo piekła nie ma! Jest tyle fajnych facetów wokół, ja mam dopiero 20 na karku i miałabym marnować czas na takiego niszczyciela mojej psychiki? Płakać mi się tylko chce nad tym, że przez te kilka miesięcy musiałam zrezygnować z wysokich obcasów, bo w nich bym mogła napluć eksiowi na głowę (taką okazję przepuściłam?!) i teraz muszę podszkolić na nowo chodzenie w nich

"To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013

_________________________ __________

Odchudzam się z Wizażem!

luty 2013:
83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg

CEL: 75 kg!!
pati949414 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 06:44   #1609
Jutrzenka_
Raczkowanie

Nie wiem czy to normalne, że z każdym dniem robi mi się gorzej? Dziś rano wstałam z paniką z łóżka. Powoli się uspokajam. Tak bardzo tęsknię za nami, za uczuciem, że on zawsze, nawet jeśli nie bezpośrednio, jest przy mnie. Do bani z tym!
Stary 2014-06-20, 07:53   #1610
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak miałam z moim poprzednim ex, zerwaliśmy w kwietniu a we wrzesniu się odezwał
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 08:11   #1611
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Klaudiad18 Pokaż wiadomość
Ja tak miałam z moim poprzednim ex, zerwaliśmy w kwietniu a we wrzesniu się odezwał
Zwykle się odzywają. Niestety zwykle bynajmniej nie dlatego że naprawdę tęsknią, tylko że po rozstaniu miało być pięknie, a jakoś jak dotąd nikt inny się nie znalazł.

Ja się nie zgodziłam na bycie Matką Teresą, i się bardzo z tego cieszę, bo dużo siły mi to dało. Niestety nie od razu - po jakimś czasie dopiero się zebrałam i uzmysłowiłam sobie, że to naprawdę bezczelne prosić mnie o kontakt, spotkanie itd., tym bardziej że w niczym mi to nie pomaga ani nie schlebia tylko pogarsza mój stan. Oficjalnie wprowadzam zasadę "nie to nie" i się jej trzymam, nie z zemsty na kimkolwiek tylko dla własnego komfortu. Żadna z nas nie jest lodami czekoladowymi, że się z nimi można przeprosić jak się wcześniej nimi zwymiotowało z nadmiaru, a teraz się chce wrócić bo jednak całkiem smaczne.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2014-06-20 o 08:13
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 08:12   #1612
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Nie wiem czy to normalne, że z każdym dniem robi mi się gorzej? Dziś rano wstałam z paniką z łóżka. Powoli się uspokajam. Tak bardzo tęsknię za nami, za uczuciem, że on zawsze, nawet jeśli nie bezpośrednio, jest przy mnie. Do bani z tym!

Ja to samo. Nie brałam tabletek na wieczór i noc i nie wiem ile spałam on mi się znów śnił ;( od 5 walczę z panika i drzeniem całego ciała, a do pracy iść trzeba jest mi tak niedobrze ;( boje się zjeść cokolwiek
Chciałabym dostać taką wiadomość że tęskni chociaż tyle... Nie mogę z bardzo naprzód planować a nie wiem jak przetrwam dziś.........
Widzę że u was po więcej niż nawet dwóch miesiącach jest wciąż ciężko... Mnie czeka jeszcze rozprawa Rozwodowa://
Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 09:05   #1613
chronopolis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolajna1_9_8_9 Pokaż wiadomość
Niby niedługo, bo tylko pół roku, ale znamy się o wieele dłużej. To mój znajomy od jakichś 8 lat. Wychodzi na to, że rozstaliśmy się najprawdopodobniej przez tą dziewczynę. Od jakiegoś miesiąca był bardzo dziwny, wiecznie nie miał czasu, nie chciał się widywać, ciągle się czepiał. Pytałam się oczywiście, czy jest coś na rzeczy, nawet wprost zapytałam, czy nie ma kogoś innego na horyzoncie, to szedł w zaparte, że wszystko po staremu. Jaaaasne W końcu zerwałam, bo miałam już tego wszystkiego po dziurki w nosie. A jemu chyba właśnie na tym zależało.
Dopiero wczoraj się o tej dziewczynie dowiedziałam od znajomego, bo nie utrzymujemy kontaktu od rozstania. Wszystko wskazuje na to, że kręcili ze sobą już wcześniej. Jestem wściekła, że tak mnie potraktował
Co za typ... współczuję, naprawdę.
Mam nadzieję, że w przyszłości poznasz kogoś, kto będzie Ciebie wart

Cytat:
Napisane przez ladyfoe Pokaż wiadomość
Niestety facecie to świnie. Ale wychodzę z założenia, że jeśli ktoś nas odrzuca, to on na tym traci. każda z nas jest świetna. Jasne, że to chamstwo rzucać zanim się zerwie. Czas leczy rany. Szkoda, że nie ma jakiś ziółek na przyspieszenie tego czasu. I jeszcze jedno: co nas nie zabije, to nas wzmocni. Następnym razem będziemy mądrzejsze. I chyba (w moim przypadku na pewno) bardziej ostrożne.
No pewnie! Ja na pewno będę bardziej ostrożna.
Mój ex był akurat moim pierwszym facetem i od razu taki długi związek (ponad 2 lata), dlatego tak ciężko mi jest. Ale muszę być dzielna

Cytat:
Napisane przez Karolajna1_9_8_9 Pokaż wiadomość
Ech, w moim przypadku nie za bardzo. To kolejny nieudany związek i kolejny mężczyzna, który nie potrafił być wierny. Nie wiem co mną kieruje, że wybieram takie wybrakowane osoby
A tak prawdę mówiąc, to do głowy by mi nie przyszło, że on może się zachować w taki sposób. Znamy się nie od dziś i raczej nie powiedziałabym, że to taki typ faceta. A tu niespodzianka
(Piszę jakoś nieskładnie, ale nie spałam dzisiaj pół nocy).
To chyba tak już jest...
Ja byłam pewna, że znam swojego exa. Że nigdy nie kłamał.
Własnie tej jego szczerości byłam najbardziej pewna.
A tu psikus

Cytat:
Napisane przez ladyfoe Pokaż wiadomość
taka ich zagrywka :Unhappy: nie chcą na siebie brać ciężaru rozstania.
Nie ma co się na siłe pchać w związek. To przyjdzie zupełnie niespodziewanie najprawdopodobniej.
Ja za to mam tak, że strasznie potrzebuje "wyszumienia się". Iśc na impreze i ponownie zobaczyc oczy innych na mnie, zagadać, zabajerować. Nic specjalnego, tylko poczuć się kobietą, której można pragnąć może to głupio brzmi, ale to pozwala trochę znowu stanąć na nogi.
No pewnie! Każda z nas tego potrzebuje!
Ja właśnie tuż po zerwaniu każdy weekend się malowałam, stroiłam i szłam szaleć w miasto. Potem już mnie to zmęczyło i teraz powoli ogarniam się życiowo, na spokojnie. Ale pewnie niedługo znów przyjdzie czas, że gdzieś wyjdę zaszaleć

Ostatnio staram się jak najwięcej jakichś grup zainteresowań znaleźć, zajęć itp. żeby poznać trochę ludzi. Jednak imprezy to słabe miejsce na zawieranie nowych znajomości, bo i tak albo nikt nic nie pamięta albo gada się z 5 minut i tyle.
Macie jakieś pomysły, gdzie można poznać?

Btw. co myśliscie o serwisie badoo?

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
wiecie co,wczoraj byłam na zakupach w galerii i się zdołowałam, co chwilę mijałam ładne,zadbane dziewczyny...ja się tam czułam jak jakaś bezdomna, bo tak wyglądam okropnie,
tyle jest fajnych,ładnych dziewczyn to się nie dziwie,że eks mnie nie chciał ani nikt nie będzie chciał.
A jaki jest problem, żebyś też o siebie zadbała?
Przeciez możesz zacząć ćwiczyć, zdrowo się odżywiać, podpatrzeć tutoriale makeupowe na youtubie...
Nie ma co biadolić, działać!

Cytat:
Kochane, oni nie wrócą. Ich durna męska duma im nie pozwoli. Będą sobie wmawiać że zrobili dobrze, że tak im lepiej. Ja po 2 mies od rozstania wiem, że nie warto było czekać i płakać (chociaż głupia nadal to robię).
Ja też mam wrażenie że już nic mnie w życiu dobrego nie spotka, że nie jestem ani ładna ani fajna żeby mnie mogło coś dobrego spotkać.
Dowiedziałam się, że mojemu jest teraz lżej. Bo nie musi o nikim innym myśleć tylko myśli o sobie.
Miałam w planach nawet klin klinem jakoś spróbować ale wiem, że jeszcze gorzej bym po tym się czuła. Stwierdziłam, że gdybym teraz kogoś spotkała, to możliwe że bym go bardzo zraniła, przez to co zrobił mi EKS. Pewnie bym chciala żeby ktoś tak cierpiał jak ja.
Takie pytanie: ile schudłyście przez (dzięki) tych dupKKów? W porównaniu do wagi wyjściowej i wzrostu? Mi ubyło 4 kilo przy 165 cm wzrostu
No niestety, jest ciężko.
Ja z 1 strony bym chciała kogoś poznać, ale z 2 wiem, że jeszcze potrzeba mi trochę czasu...
Musimy być dzielne

Ja trochę schudłam, ale nie dlatego, że nie jem i się dołuję, tylko zaczęłam intensywnie ćwiczyć i zdrowiej jeść. No nie wiem, ze 3-4 kg na pewno I jestem bardzo z siebie zadowolona.

Katka20

Strasznie mi przykro. Widać jak bardzo smutna jesteś i jest to zrozumiałe.
No ja nie byłam aż tyle lat z moim, "jedynie" 2,5 roku...
Pierwsze parę dni było straszne, żyłam obok w innym świecie. Nie wierzyłam w to, co się stało. Potem kolejne 2 tyg. zapomniałam. Wychodziłam non stop na imprezy, ani na chwilę nie byłam sama, cały czas spotkania, smsy, facebook itp. A potem zaczął się powoli drugi miesiąc i miałam doła. Przypominało mi się wszystko, nie chciałam już imprezować, znajomi się oddalili i zostałam trochę sama, skupiłam się na nauce na moich sprawach.
Teraz mijają już ponad 2 miesiące. Jest o wiele lepiej. Oczywiście w środku mam smutek, ale nie płaczę i mam dużo chęci do działania.
O zerwaniu staram się myśleć jak o szansie. O szansie na nowe, lepsze życie. Jeśli tkwiłabym dalej w tym związku, to wcale nie byłabym szczęśliwsza.

Nie wiem, co mogłabym Ci doradzić...
Masz jakichś znajomych? Chodzisz może na jakieś zajęcia?
Mi dużo pomógł fitness, ale z tego, co czytam to nie lubisz.

Dziewczyny! Pewnie nie ma nikogo z WARSZAWY?
chronopolis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-20, 09:24   #1614
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Schudnę bardziej najpierw muszę przytyć póki co musi starczyć bieganie i jakieś ćwiczenia na rozbudowę łydek. Jeżeli on by chciał wrócić bym się zgodziła pewnie ale jak mówiłam mamie nie wprowadzi się do mnie żaden facet bo nie chce być znów porzucona chce mieć sama możliwość odejścia żeby nie przeżywać odrzucenia kolejny i kolejny raz.
Podziwiam za trzymanie się "nie" i tak jest niestety zagluszamy to jakoś ale przeżyć i tak trzeba
Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 09:38   #1615
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Zwykle się odzywają. Niestety zwykle bynajmniej nie dlatego że naprawdę tęsknią, tylko że po rozstaniu miało być pięknie, a jakoś jak dotąd nikt inny się nie znalazł.
Też jestem tego zdania, nie to nie. Chociaż ciężko czasem było mi po powiedzieć, ryczałam, myślałam, w głowie miałam wielki napis SZANSA a później sobie przypominałam jakim był dupkiem i .
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 09:42   #1616
thewerka27
Zadomowienie

Ja nie z Warszawy ale zamierzam niedługo się tam wybrać
Stary 2014-06-20, 09:53   #1617
Jutrzenka_
Raczkowanie

ja Małopolska
Stary 2014-06-20, 10:57   #1618
rockandrollqueen
Zadomowienie

O ludzie, zasnęłam wczoraj o 19 i obudziłam się dziś o 9

Cytat:
Mam dokładnie tak samo... też wczoraj zobaczyłam komentarz jaki dodał pod kolegi zdjęciem i ścisnęło mnie w serduszku... tyle że u mnie jutro mija 5 miesięcy odkąd nie jesteśmy razem... i juz powinnam przestac o nim myśleć... a nie mogę... każdego dnia wstaje i powtarzam sobie, że jego już nie ma... że on mnie nie chce... że mnie nie kocha (pomimo, że nie chciał mi tego powiedzieć) że muszę być szczęśliwa bez niego... i powiem Wam, że sama nie wiem kiedy minęło te 5 miesięcy...
Ja usunęłam z fejsbuka i mam spokój. Naprawdę, wielka ulga.

Cytat:
dziewczyny nie poniżajcie sie nie dzwońcie, piszcie, błagajcie i proście o powrót TO NIC NIE DA!!
Ja nie dzwonię. Usunęłam numer, historię połączeń, całą konwersację. Przy rozstaniu nie płakałam. Wszystko bardzo spokojnie. Może pomijając ostatnią rozmowę telefoniczną, gdzie mu dużo nawyrzucałam i zakończyłam ją stwierdzeniem, że chyba poszukam sobie innego faceta
Stary 2014-06-20, 11:01   #1619
Mort91
Raczkowanie

Również usunęłam z facebooka, zarówno jego jak i jego znajomych... Nie mam ochoty oglądać ich zdjęć, a teraz byłoby ich zatrzęsienie, bo koniec studiów, wakacje. Nie na moje nerwy...
O dziwo przespałam pierwszą noc od tygodnia normalnie! W końcu mi się nie śnił więc wstałam też w lepszym humorze niż w dni wcześniejsze.

zajmuję się zwłokami
Stary 2014-06-20, 12:29   #1620
eN90
Raczkowanie

A ja mam kryzys... nic mnie w życiu dobrego nie czeka, nie chce podchodzić do obrony, całe 5 lat zaprzepaszcze, nie chce szukac pracy, nie mam siły na nic, bo i tak nic mi się nie uda...
tak bardzo siebie nienawidze i taką pustkę odczuwam...
Już nie wiem, czy to przez eksa, czy po prostu zawsze tak miałam
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości