![]() |
#1591 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Witajcie, ja tez ma³o piszê... strasznie duzo mam pracy z koñcem studiów... no i jeszcze bêde mia³a bo mi dzi¶ wywali³ promotor pracê
![]() Czytam was i ogl±dam zdjêcia, wspania³e zrobi³y¶cie postêpy wszystkim wam gratulujê ![]() Melonade - trzymaj siê i nie poddawaj!!! ![]() Ps. Dzi¶ ze wzglêdu na to, ¿e do 17.oo by³am w trasie zjad³am oprócz ¶niadania dwie kanapki z chudym serem i ogórkiem zielonym, 4 parówki i gar¶æ truskawek, a teraz czekam na obiado-kolacjê! |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Co do poddawania siê ... nie, nie poddajê siê, nadal bêdê æwiczyæ i je¶æ zdrowo. Tylko rêce mi opadaj±, ¿e tak siê staram, a efektów brak.
![]() |
#1593 |
Rozeznanie
|
Melonade - Wiem co czujesz, ja te¿ tak mam przed wa¿eniem... w³asnie zaczynam siê stresowaæ tym, ¿e jutro waga pójdzie, ale w górê
![]() No a za tydzieñ to ju¿ w ogóle bêdê mia³a mega stresa... tylko, ¿e ja postanowi³am sobie, ¿e jak przez kilka tygodni nic siê nie zmieni w mojej wadze to przechodzê na liczenie kalorii. Mo¿e w takim razie spróbuj znale¼æ na siebie inn± metodê? Cardio z Mel B zrobione, potu 100 razy wiêcej ni¿ przy Chodakowskiej ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-12 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Ja zaczê³am shred z Jullian. Zachwytów nie ma, ale da siê spociæ. i tym razem u niej przeczyta³am, ¿e mia³a powiedzieæ w wielkich przegranych: dopóki nie zemdlejesz albo zwymiotujesz masz æwiczyæ. czy co¶ w ten deseñ. Czy nie ma normalnej trenerki osobistej?
![]() |
#1595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na pewno jakie¶ s± tylko,¿e nie wypromowane przez media ![]() Najlepsze jest to,¿e æwicz±c w domu nie stêka nad g³ow± taki sadysta i przyjemnie siê æwiczy we w³asnym tempie.
![]() |
#1596 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieje ¿e szanujesz nasze zasady i chcesz siê przy³±czyc ... cierpliwie doczekasz siê do³aczenia do klubu ale jak narazie nie ma ciê nawet w tabelce ![]() ps: na pogrubione zdjecia mo¿esz za³aczac w postach jak robi³ysmy to wczesniej MY. ![]() widzê te¿ ¿e aktywnie uczestniczysz w innym w±tku który za³o¿y³a "2postowa wiza¿anka" w ka¿dej chwili mo¿e go zamkn±c i watek przestanie istniec ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() Ja sie boje jutro wejsc na wagê ,bo obawiam siê ¿e mi przybra³o ,nie cwiczy³am w tym tyg ![]() ![]() w dodatku wpierdzieli³am w tym tyg 2 lody i troche nietrzyma³am sie kalorii ![]() ![]() NEVER EVER , bêdê walczyc do koñca ,chcê aby¶cie by³y Tu w takim sk³adzie razem ze mn± , cieszy³y siê ze spadków i smuci³y gdy co¶ nie idzie,po to tu jeste¶my by siê wspierac w trudniejszych chilach g³owa do góry , masz NAS ![]() ![]() buziaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Witam Was dziewuszki ponownie
![]() Zaraz siê podzielê zdjêciami tylko odpocznê chwilkê bo moje æwiczenia plus cztery godziny ³a¿enia zrobi³y swoje i wysiadam ![]()
![]() |
#1598 |
Rozeznanie
|
A oto moje dzisiejsze zdobycze, mia³ byæ sza³ zakupów a wysz³o jak widaæ bo sie tylko wkurzy³am, ¿e wszystko albo wycofane albo niedostêpne u mnie
![]() Ale blender jest ![]()
![]() |
#1599 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() Syrene mia³am, uwielbia³am siê ni± szorowaæ, tak¿e mam nadzieje ¿e efekty dla Ciebie te¿ przyniesie ![]() W rossmanie kupi³a¶ te mas³o Ziaji? W jakiej jest tam cenie? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Rozeznanie
|
pretty_girl19892 w rossmanie ko³o 14 z³
![]() Oliwka siê wch³ania ¶wietnie, jest leciutka, zapachu pomarañczy samej nie ma, ma tylko lekk± nutê cytrusowej skórki. Syreny u¿ywam od lat, dlatego przy wadze statku wycieczkowego mam bardzo znikom± ilo¶æ cellulitu ![]()
![]() |
#1601 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Dziewczyny, przysz³a ta moja kiecka na wesele i wygl±dam w niej traaaaaagicznie, jak w 8miesi±cu ci±¿y
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Raczkowanie
|
pretty_girl19892
Wszystko dla zdjêæ ![]() ![]() aamidale kurcze nigdy nie zastanawia³am siê nad tym czy mam cellulit ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-12 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Eeej, niedobrze ¿e siê nie balsamujesz! kup sobie co¶ co bêdzie Ci ³adnie pachnieæ to mo¿e wejdzie w nawyk. Ja jak mam lenia to nak³adam b³yskawicznie oliwkê po k±pieli, nawet siê nie wycieram ![]() ![]() Co do mojego roweru rano to naprawdê warto bo mo¿na sobie poogl±daæ np bociany a i sarny siê znajd± czasem, w weekend drogi s± puste to fajnie wygl±da, poza tym takie dotlenienie rano to mnóstwo energii na ca³y dzieñ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bebemwls to wszystko wyja¶nia, ¿e by³a za grosze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Rozeznanie
|
Tak po po³owie, trochê przy ¶rednicówce trochê po wsi. Najbezpieczniejsza trasa, najmniej przej¶æ i samochodów, ale bez pustki i z lud¼mi - maksimum komfortu. No i nie biegaj± dzikie rottweilery
![]() A co, Ty te¿ z Grudzi±dza? Mo¿e sie znamy ![]()
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 779
|
Cytat:
![]() I rozumiem co napisa³a¶ ![]() ![]() ![]() W sumie w kilku w±tkach siê wypowiada³am, bo zawsze wkrêcê swoje 5 groszy gdzie¶ ![]() Wszystko zrozumia³am ![]()
![]() |
#1609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Pijê zielon± herbatkê przegryzaj±c s³onecznikiem... ahhh chyba nie mam po co wchodziæ na wagê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Eee tam, nie wierzê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Bo¿e jak to dobrze, ¿e odesz³am ze studiów i robiê technika, ze¿ar³abym tego promotora razem z psem i samochodem za takie pie*dolasy. To ty do diab³a to piszesz czy on...? S³onecznika tego w ³upinkach przeciez duzo na raz sie zje¶æ nie da, nie przejmuj siê ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Arcymoneq, tez mam problem z promotorem
![]() ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda mi Was ogromnie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
Ju¿ Was nadrabiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Aamidale, dzieki za s³owa otuchy
![]() ![]() ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
Teraz juz chyba udalo mi sie dodac fotki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem po 20minutowej przebie¿ce wokó³ osiedla, zabieram siê za Shreda dzieñ 4/10 (taaa, mia³am dwudniow± przerwê ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Z czystej z³o¶liwo¶ci mo¿e zadaæ takie pytanie na obronie, ¿e nie zdzier¿ysz. A ludzie s± z³o¶liwi. Tym bardziej, ¿e poza analiz± tabelki to s± same bzdury. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Ani mi nie przeszkadza³, ani nie pomaga³. Przyj±³ wszystko co mu da³am i nawet siê nie wypowiedzia³. Ale to by³o 9 lat temu.
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Wedlug mnie wygl±dasz naprawdê ladnie, zgrabne nogi, fajne wciêcie w talii, dopasowany krój i ³adnie komponuje siê z karnacj± i w³osami
![]() A jaki rozmiar tej sukienki masz je¶li mogê spytac? Fajnie uda³o Ci siê dopasowaæ rozmiar przez neta, ja zawsze kupuje za ma³e lub za du¿e ubrania, musze wszystko mierzyæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.