Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-12, 16:02   #1591
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Witajcie, ja tez ma³o piszê... strasznie duzo mam pracy z koñcem studiów... no i jeszcze bêde mia³a bo mi dzi¶ wywali³ promotor pracê DO£KA ZA£APA£AM!

Czytam was i ogl±dam zdjêcia, wspania³e zrobi³y¶cie postêpy wszystkim wam gratulujê

Melonade
- trzymaj siê i nie poddawaj!!! ustabilizuj swój dzieñ i jed¼ w tej samej godzinie!

Ps. Dzi¶ ze wzglêdu na to, ¿e do 17.oo by³am w trasie zjad³am oprócz ¶niadania dwie kanapki z chudym serem i ogórkiem zielonym, 4 parówki i gar¶æ truskawek, a teraz czekam na obiado-kolacjê!

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 16:10   #1592
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Melonade[/B][/I] - trzymaj siê i nie poddawaj!!! ustabilizuj swój dzieñ i jed¼ w tej samej godzinie!
No niestety nie jestem w stanie. Zreszt± akurat jedzenie o sta³ych porach nie ma fizycznie ¿adnego wp³ywu na organizm...

Co do poddawania siê ... nie, nie poddajê siê, nadal bêdê æwiczyæ i je¶æ zdrowo. Tylko rêce mi opadaj±, ¿e tak siê staram, a efektów brak.

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 16:15   #1593
ArcymoneQ
Rozeznanie

Melonade - Wiem co czujesz, ja te¿ tak mam przed wa¿eniem... w³asnie zaczynam siê stresowaæ tym, ¿e jutro waga pójdzie, ale w górê zaniedba³am przez te dwa dni æwiczenia i jad³am o zmienionych porach dnia.
No a za tydzieñ to ju¿ w ogóle bêdê mia³a mega stresa... tylko, ¿e ja postanowi³am sobie, ¿e jak przez kilka tygodni nic siê nie zmieni w mojej wadze to przechodzê na liczenie kalorii. Mo¿e w takim razie spróbuj znale¼æ na siebie inn± metodê?

Cardio z Mel B zrobione, potu 100 razy wiêcej ni¿ przy Chodakowskiej

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-12 o 16:49
Stary 2014-06-12, 17:03   #1594
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Ja zaczê³am shred z Jullian. Zachwytów nie ma, ale da siê spociæ. i tym razem u niej przeczyta³am, ¿e mia³a powiedzieæ w wielkich przegranych: dopóki nie zemdlejesz albo zwymiotujesz masz æwiczyæ. czy co¶ w ten deseñ. Czy nie ma normalnej trenerki osobistej?

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 17:11   #1595
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja zaczê³am shred z Jullian. Zachwytów nie ma, ale da siê spociæ. i tym razem u niej przeczyta³am, ¿e mia³a powiedzieæ w wielkich przegranych: dopóki nie zemdlejesz albo zwymiotujesz masz æwiczyæ. czy co¶ w ten deseñ. Czy nie ma normalnej trenerki osobistej?

na pewno jakie¶ s± tylko,¿e nie wypromowane przez media
Najlepsze jest to,¿e æwicz±c w domu nie stêka nad g³ow± taki sadysta i przyjemnie siê æwiczy we w³asnym tempie.
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 17:50   #1596
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez 1992MaDziuLeK Poka¿ wiadomo¶æ
Hej laseczki

Ja Was czytam i ¶ledzê i podziwiam

Mam takie trochê nieskromne pytanie, bo wiem, ¿e nie wypowiadam siê tuatj tak aktywnie jak Wy... Przyjmiecie mnie do Waszego klubu?

Te¿ bym mo¿e fotki dorzuci³a i przy okazji siê jeszcze bardziej zmotywowa³a Waszymi spadkami, których gartulujê z ca³ego serducha!
witaj ,Madziulek, chetnie Ciê przyjmiemy do naszego grona, zasady do³±czenia do nas sa opisane w 1 po¶cie ,nikomu nie robimy wyj±tków wiêc prosze by¶ siê zapozna³a z zasadami i chêtnie usczestniczyla w dyskusjach, dlaczego? niedawno 2 uzytkowniczki siê oburzy³y Jak napisalam o zasadach.... bo nasza tabelka szybko sie powieksza³a i tez swieci³a pustymi miejscami.... przez niezdecydowanie do danego w±tku.... Melonade je wpisa³a do tabelki (Ja bym tego nie zrobi³a):brzydal bo wykazywa³y checi ittede itepe i co? dzi¶ nawet siê nie wypowiadaj±, Zasady do³aczenia do klubu zamkniêtego min. d³uuuuu¿szy sta¿ i aktywnosc , nie moge ciê zaprosic bo nawet nie wiemy z :Kim mamy przyjemnosc
mam nadzieje ¿e szanujesz nasze zasady i chcesz siê przy³±czyc ... cierpliwie doczekasz siê do³aczenia do klubu ale jak narazie nie ma ciê nawet w tabelce jaki¶ czas temu tez sie wypowiedzia³a¶ kilka razy i znikne³as.....

ps: na pogrubione
zdjecia mo¿esz za³aczac w postach jak robi³ysmy to wczesniej MY.
widzê te¿ ¿e aktywnie uczestniczysz w innym w±tku który za³o¿y³a "2postowa wiza¿anka"
w ka¿dej chwili mo¿e go zamkn±c i watek przestanie istniec

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny, wybaczcie, ¿e ostatnio ma³o piszê, ale nie do¶æ, ¿e mam zapieprz straszny i ma³o czasu, to z³apa³ mnie straszny smutek, ¿e mi kompletnie nie idzie.
Mam strasznie du¿o stresu i rozregulowany tryb ¿ycia, brak snu, nie wiem czy to tego wina . W ka¿dym razie trzymam siê limitu kalorii (nie makro), æwiczê i efektów brak. Chyba ju¿ kompletnie zw±tpi³am w swoje mo¿liwo¶ci.
Wyluzuj Melonade, nie zawsze jest tak jak bysmy chcia³y
Ja sie boje jutro wejsc na wagê ,bo obawiam siê ¿e mi przybra³o ,nie cwiczy³am w tym tyg tylko 2 razy bo boli mnie podbrzusze i nie wiem jaki jest powód, dopiero powizycie u lekarza w nast. tyg zacznê aktywniej ¿yc
w dodatku wpierdzieli³am w tym tyg 2 lody i troche nietrzyma³am sie kalorii ale nie za³amujê siê ,mo¿e mam taki tydzieñ s³abszy ,co nie oznacza ¿e zamierzam zaprzepascic tak fajny pocz±tek
NEVER EVER , bêdê walczyc do koñca ,chcê aby¶cie by³y Tu w takim sk³adzie razem ze mn± , cieszy³y siê ze spadków i smuci³y gdy co¶ nie idzie,po to tu jeste¶my by siê wspierac w trudniejszych chilach
g³owa do góry , masz NAS ,bedzie dobrze zobaczysz , to te¿ mo¿e byæ wina cisnienia
buziaki
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 18:11   #1597
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Witam Was dziewuszki ponownie zlaz³am siê, wyda³am kupê kasy i dowiedzia³am siê te¿, ze to serum z Ziai co chcia³am kupiæ zosta³o wycofane - czy Wy te¿ tak macie, ¿e jak co¶ upatrzycie, albo u¿ywacie i pasuje super to od razu to wycofuj±? ja mam przynajmniej ze 30 takich kosmetykow :[

Zaraz siê podzielê zdjêciami tylko odpocznê chwilkê bo moje æwiczenia plus cztery godziny ³a¿enia zrobi³y swoje i wysiadam

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 18:25   #1598
aamidale
Rozeznanie

A oto moje dzisiejsze zdobycze, mia³ byæ sza³ zakupów a wysz³o jak widaæ bo sie tylko wkurzy³am, ¿e wszystko albo wycofane albo niedostêpne u mnie

Ale blender jest
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg kosm.jpg (127,8 KB, 16 za³adowañ)

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 18:31   #1599
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
to zawsze takie fajne, jak kto¶ spyta "schud³a¶?"

Nie wiem jak Ty æwiczysz w tym upale . Ja czekam a¿ bêdzie ciemno i ch³odno .
Ja te¿ æwiczê tylko wieczorami, przed prac± nie jestem w stanie wstaæ wcze¶niej, a w dniu wolnym jak wstane to i tak ju¿ jest tak cieplo ze nie idzie cwiczyc zobaczymy jak to bedzie w zimie, ale teraz podziwiam aamidale za te cwiczenia i rower codziennie rano

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Tej pierwszej oliwki u¿ywam, chcia³am u¿ywaæ dwóch Te¿ my¶la³am o Alterze, ale strasznie drogo wychodzi Kupiê sobie zwyczajn± albo w ¿elu, te¿ da radê. Ale dziêki tak czy inaczej
I jak ta oliwka z Ziaji? Dobrze siêwch³ania i nie zostawia tej t³ustej pow³oczki na skórze? No i przede wszystkim czy nie ma pomarañczowego zapachu bo nie zdzier¿ê?

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
zauwa¿y³am,¿e w ogóle nie widaæ podpisów na zdjêciach-s± tylko czerwone kreski. Nie umiem tego z mieniæ mo¿e T¯ co¶ zaradzi jak wróci.
Podrzucam Was jeszcze sesyjkê z sesji plenerowej na yt

http://www.youtube.com/watch?v=R5tp_36LWX4
Fajny filmik, zastanawia mnie tylko dlaczego palicie suknie ¶lubn± na koñcu?

Cytat:
Hej dziewczyny, wybaczcie, ¿e ostatnio ma³o piszê, ale nie do¶æ, ¿e mam zapieprz straszny i ma³o czasu, to z³apa³ mnie straszny smutek, ¿e mi kompletnie nie idzie.
Mam strasznie du¿o stresu i rozregulowany tryb ¿ycia, brak snu, nie wiem czy to tego wina . W ka¿dym razie trzymam siê limitu kalorii (nie makro), æwiczê i efektów brak. Chyba ju¿ kompletnie zw±tpi³am w swoje mo¿liwo¶ci.
Melonade walczymy dalej! Nie ma poddawania siê i w±tpliwo¶ci, za³o¿y³a¶ ten w±tek bo liczy³a¶ na wspólne wsparcie wiêc dalej walczymy, motywujemy siê, æwiczymy i chudniemy, napewno waga nied³ugo ruszy

Cytat:
Witajcie, ja tez ma³o piszê... strasznie duzo mam pracy z koñcem studiów... no i jeszcze bêde mia³a bo mi dzi¶ wywali³ promotor pracê DO£KA ZA£APA£AM!
Jak to wywali³? nie zaakceptowal? Ja w tamtym roku mia³am przekichane z magisterk±, na szczê¶cie ju¿ za mn±to jest, ale trzymam kciuki za przyjêcie przez promotora pracy i obronê

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
A oto moje dzisiejsze zdobycze, mia³ byæ sza³ zakupów a wysz³o jak widaæ bo sie tylko wkurzy³am, ¿e wszystko albo wycofane albo niedostêpne u mnie

Ale blender jest
Super zakupy
Syrene mia³am, uwielbia³am siê ni± szorowaæ, tak¿e mam nadzieje ¿e efekty dla Ciebie te¿ przyniesie
W rossmanie kupi³a¶ te mas³o Ziaji? W jakiej jest tam cenie?
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 18:35   #1600
aamidale
Rozeznanie

pretty_girl19892 w rossmanie ko³o 14 z³
Oliwka siê wch³ania ¶wietnie, jest leciutka, zapachu pomarañczy samej nie ma, ma tylko lekk± nutê cytrusowej skórki.

Syreny u¿ywam od lat, dlatego przy wadze statku wycieczkowego mam bardzo znikom± ilo¶æ cellulitu

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 18:53   #1601
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410

Dziewczyny, przysz³a ta moja kiecka na wesele i wygl±dam w niej traaaaaagicznie, jak w 8miesi±cu ci±¿y

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 19:00   #1602
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

pretty_girl19892

Wszystko dla zdjêæ a tak szczerze suknia kosztowa³a mnie grosze same jej pranie kosztowa³o prawie tyle co uszycie zajmowa³a pó³ szafy i by³a podarta, wiêc spontanicznie podjê³am decyzjê w trakcie powrotu z pleneru ( zdjêcia palenia s± na polu T¯ rodziców,obok jego domu )
aamidale kurcze nigdy nie zastanawia³am siê nad tym czy mam cellulit wygl±da jak zwyk³a g±bka,ja siê nie znam,bo nawet nie balsamuje siê po k±pieli bo jestem za leniwa

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, przysz³a ta moja kiecka na wesele i wygl±dam w niej traaaaaagicznie, jak w 8miesi±cu ci±¿y
Wrzuæ fotkê ocenimy
Jest: 77 kg
II cel: 70kg

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-12 o 19:01
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 19:09   #1603
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
pretty_girl19892

Wszystko dla zdjêæ a tak szczerze suknia kosztowa³a mnie grosze same jej pranie kosztowa³o prawie tyle co uszycie zajmowa³a pó³ szafy i by³a podarta, wiêc spontanicznie podjê³am decyzjê w trakcie powrotu z pleneru ( zdjêcia palenia s± na polu T¯ rodziców,obok jego domu )
aamidale kurcze nigdy nie zastanawia³am siê nad tym czy mam cellulit wygl±da jak zwyk³a g±bka,ja siê nie znam,bo nawet nie balsamuje siê po k±pieli bo jestem za leniwa

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Wrzuæ fotkê ocenimy

Eeej, niedobrze ¿e siê nie balsamujesz! kup sobie co¶ co bêdzie Ci ³adnie pachnieæ to mo¿e wejdzie w nawyk. Ja jak mam lenia to nak³adam b³yskawicznie oliwkê po k±pieli, nawet siê nie wycieram a te¿ super efekty potrafi daæ

Co do mojego roweru rano to naprawdê warto bo mo¿na sobie poogl±daæ np bociany a i sarny siê znajd± czasem, w weekend drogi s± puste to fajnie wygl±da, poza tym takie dotlenienie rano to mnóstwo energii na ca³y dzieñ!

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 19:16   #1604
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Poka¿ fotki w klubie to ocenimy, ale napeeeewno nie jest ¼le, bo jeste¶ laska

Cytat:

Co do mojego roweru rano to naprawdê warto bo mo¿na sobie poogl±daæ np bociany a i sarny siê znajd± czasem, w weekend drogi s± puste to fajnie wygl±da, poza tym takie dotlenienie rano to mnóstwo energii na ca³y dzieñ!
A je¼dzisz po jaki¶ polnych drogach czy w samym centrum Grudzi±dza? Kurcze musze w koñcu kupiæ sobie rower!

bebemwls to wszystko wyja¶nia, ¿e by³a za grosze pewnie jakby kosztowa³a kilka stówek/tysiaka to by by³o szkoda paliæ, ale na filmiku fajnie to wygl±da
Stary 2014-06-12, 19:18   #1605
aamidale
Rozeznanie

Tak po po³owie, trochê przy ¶rednicówce trochê po wsi. Najbezpieczniejsza trasa, najmniej przej¶æ i samochodów, ale bez pustki i z lud¼mi - maksimum komfortu. No i nie biegaj± dzikie rottweilery

A co, Ty te¿ z Grudzi±dza? Mo¿e sie znamy

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 19:37   #1606
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Tak po po³owie, trochê przy ¶rednicówce trochê po wsi. Najbezpieczniejsza trasa, najmniej przej¶æ i samochodów, ale bez pustki i z lud¼mi - maksimum komfortu. No i nie biegaj± dzikie rottweilery

A co, Ty te¿ z Grudzi±dza? Mo¿e sie znamy
Nieee, ja z Gdañska, a pyta³am bo zaciekawi³o mnie ¿e w centrum grudzi±dza mo¿na spotkaæ sarenki i bociany ale jak po wsi jezdzisz to super widoki masz napewno
Stary 2014-06-12, 19:39   #1607
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
poka¿ sie
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 19:41   #1608
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 779

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
witaj ,Madziulek, chetnie Ciê przyjmiemy do naszego grona, zasady do³±czenia do nas sa opisane w 1 po¶cie ,nikomu nie robimy wyj±tków wiêc prosze by¶ siê zapozna³a z zasadami i chêtnie usczestniczyla w dyskusjach, dlaczego? niedawno 2 uzytkowniczki siê oburzy³y Jak napisalam o zasadach.... bo nasza tabelka szybko sie powieksza³a i tez swieci³a pustymi miejscami.... przez niezdecydowanie do danego w±tku.... Melonade je wpisa³a do tabelki (Ja bym tego nie zrobi³a):brzydal bo wykazywa³y checi ittede itepe i co? dzi¶ nawet siê nie wypowiadaj±, Zasady do³aczenia do klubu zamkniêtego min. d³uuuuu¿szy sta¿ i aktywnosc , nie moge ciê zaprosic bo nawet nie wiemy z :Kim mamy przyjemnosc
mam nadzieje ¿e szanujesz nasze zasady i chcesz siê przy³±czyc ... cierpliwie doczekasz siê do³aczenia do klubu ale jak narazie nie ma ciê nawet w tabelce jaki¶ czas temu tez sie wypowiedzia³a¶ kilka razy i znikne³as.....

ps: na pogrubione
zdjecia mo¿esz za³aczac w postach jak robi³ysmy to wczesniej MY.
widzê te¿ ¿e aktywnie uczestniczysz w innym w±tku który za³o¿y³a "2postowa wiza¿anka"
w ka¿dej chwili mo¿e go zamkn±c i watek przestanie istniec
Jasne, ¿e szanujê Wasze zasady

I rozumiem co napisa³a¶ w innym w±tku uczestniczê aktywnie, ale mam nadziejê, ¿e nie zginie nie z takimi dziewczynami i ch³opakiem
W sumie w kilku w±tkach siê wypowiada³am, bo zawsze wkrêcê swoje 5 groszy gdzie¶

Wszystko zrozumia³am

1992MaDziuLeK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 20:23   #1609
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Nieee, ja z Gdañska, a pyta³am bo zaciekawi³o mnie ¿e w centrum grudzi±dza mo¿na spotkaæ sarenki i bociany ale jak po wsi jezdzisz to super widoki masz napewno
Zazdroszczê Ci mieszkania w Gdañsku. Kocham to miasto. Moja rodzina stamt±d pochodzi i jako dziecko i nastolatek bardzo du¿o czasu spêdza³am, szczególnie nad morzem które uwielbiam. Strasznie bym chcia³a odwiedziæ Gdañsk w te wakacje, szczególnie wyspê sobieszewsk±, ale póki co siê nie zanosi

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 20:25   #1610
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Jak to wywali³? nie zaakceptowal? Ja w tamtym roku mia³am przekichane z magisterk±, na szczê¶cie ju¿ za mn±to jest, ale trzymam kciuki za przyjêcie przez promotora pracy i obronê
Dok³adnie, nie zaakceptowa³ bo postawi³am kropkê nie tak gdzie trzeba, nie wy¶rodkowa³am jednego tytu³u i zamiast wpisaæ rozdzia³ II to wpisa³am II rozdzia³. No i co¶ tam zmieni³ w analizie tabelki, ma byæ tak jak on to mówi, nie tak jak ja! We wtorek kolejne podej¶cie

Ps. Pijê zielon± herbatkê przegryzaj±c s³onecznikiem... ahhh chyba nie mam po co wchodziæ na wagê

Stary 2014-06-12, 20:28   #1611
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Eee tam, nie wierzê poka¿ siê, daj spokój, nie smuæ siê

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Dok³adnie, nie zaakceptowa³ bo postawi³am kropkê nie tak gdzie trzeba, nie wy¶rodkowa³am jednego tytu³u i zamiast wpisaæ rozdzia³ II to wpisa³am II rzdzia³. No i co¶ tam zmieni³ w analizie tabelki, ma byæ tak jak on to mówi, nie tak jak ja! We wtorek kolejne podej¶cie

Ps. Pijê zielon± herbatkê przegryzaj±c s³onecznikiem... ahhh chyba nie mam po co wchodziæ na wagê

Bo¿e jak to dobrze, ¿e odesz³am ze studiów i robiê technika, ze¿ar³abym tego promotora razem z psem i samochodem za takie pie*dolasy. To ty do diab³a to piszesz czy on...?

S³onecznika tego w ³upinkach przeciez duzo na raz sie zje¶æ nie da, nie przejmuj siê

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 20:33   #1612
Fragolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

Arcymoneq, tez mam problem z promotorem tyle,ze mój przegina w drug± stronê - ma mnie w....powa¿aniu. Da³ mi temat i tyle go widzialam. Wys³a³am ju¿ mu w miêdzyczasie 3 wersje pracy (osobno wstêp itp) to nawet nie odpisa³,a znale¼æ go na uczelni to wielka sztuka. Nie wiem czy zd±¿ê z³o¿yæ pracê do koñca czerwca

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fragolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 20:43   #1613
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fragolka Poka¿ wiadomo¶æ
Arcymoneq, tez mam problem z promotorem tyle,ze mój przegina w drug± stronê - ma mnie w....powa¿aniu. Da³ mi temat i tyle go widzialam. Wys³a³am ju¿ mu w miêdzyczasie 3 wersje pracy (osobno wstêp itp) to nawet nie odpisa³,a znale¼æ go na uczelni to wielka sztuka. Nie wiem czy zd±¿ê z³o¿yæ pracê do koñca czerwca

Szkoda mi Was ogromnie Na szczê¶cie uczelnia to nie by³o miejsce dla mnie i uciek³am, kiedy tylko mog³am. Skoñczyæ mi siê nie uda³o nic, zrobi³am tak naprawdê dwa podej¶cia i nie ¿a³ujê tylko dlatego, ¿e pozna³am T¯-ta. Nauczy³o mnie to tylko jak wspaniale siê pomiata inteligentnymi m³odymi lud¼mi w Polsce, a jak siê gloryfikuje bogatych bubków. Nie chodzi tu o mnie, tylko o kilku znajomych. Ja mia³am dwie sytuacje. Na pierwszym roku i potem na kolejnym kierunku. Za ka¿dym razem wyk³adowca, z nieznanych mi przyczyn, zaczyna³ stawiaæ mi przeszkody w zdaniu i sugerowaæ, ¿ebym odesz³a ze studiów bo jestem za g³upiutka . No to odesz³am, ¿a³ujê ¿e nigdy tego nie nagra³am i nie poda³am do mediów. A obie zasuszone samice psów zapamiêta³am sobie na caaaalutkie ¿ycie. . .

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 20:54   #1614
donkje
Raczkowanie

Ju¿ Was nadrabiam tymczasem doda³am zdjêcia do klubu w tej sukience, wydaje mi siê ¿e wygl±dam tragicznie, chocia¿ ch³opak i wspólokatorzy twierdz± ¿e ok

Stary 2014-06-12, 20:56   #1615
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ju¿ Was nadrabiam tymczasem doda³am zdjêcia do klubu w tej sukience, wydaje mi siê ¿e wygl±dam tragicznie, chocia¿ ch³opak i wspólokatorzy twierdz± ¿e ok
patrzê do klubu i nie widzê

27.02.2012
Stary 2014-06-12, 20:57   #1616
Fragolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

Aamidale, dzieki za s³owa otuchy ciagle powtarzam sobie,ze jeszcze troche musze wytrzymaæ i bedzie dobrze swoja droga, z dzisiejszej perspektywy tez inaczej pokierowalabym swoja edukacja i kariera zawodowa...ale có¿, cz³owiek uczy sie na b³êdach

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fragolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 21:04   #1617
donkje
Raczkowanie

Teraz juz chyba udalo mi sie dodac fotki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 21:17   #1618
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Zazdroszczê Ci mieszkania w Gdañsku. Kocham to miasto. Moja rodzina stamt±d pochodzi i jako dziecko i nastolatek bardzo du¿o czasu spêdza³am, szczególnie nad morzem które uwielbiam. Strasznie bym chcia³a odwiedziæ Gdañsk w te wakacje, szczególnie wyspê sobieszewsk±, ale póki co siê nie zanosi
Gdañsk ma swój urok, to prawda ale jako¶ na pla¿e ciêzko mi siê wybraæ, w ka¿dym razie jak bêdziesz w Gdañsku kiedy¶ to koniecznie trzeba siê spotkaæ

Cytat:
Dok³adnie, nie zaakceptowa³ bo postawi³am kropkê nie tak gdzie trzeba, nie wy¶rodkowa³am jednego tytu³u i zamiast wpisaæ rozdzia³ II to wpisa³am II rozdzia³. No i co¶ tam zmieni³ w analizie tabelki, ma byæ tak jak on to mówi, nie tak jak ja! We wtorek kolejne podej¶cie

Ehhh, czepianie siê o pierdo³y tak naprawde, wielu promotorów to ma niestety no ale ju¿ przynajmniej prace masz napisan±, to teraz powinno pój¶æ z górki

Cytat:

Bo¿e jak to dobrze, ¿e odesz³am ze studiów i robiê technika, ze¿ar³abym tego promotora razem z psem i samochodem za takie pie*dolasy. To ty do diab³a to piszesz czy on...?
A jakiego technika robisz? Ja te¿ pewnie posz³abym teraz na zupe³nie inny kierunek ni¿ skoñczy³am, ale od pa¼dziernika zaczynam kurs zwi±zany z tym co chce robiæ, wiêc nic straconego

Jestem po 20minutowej przebie¿ce wokó³ osiedla, zabieram siê za Shreda dzieñ 4/10 (taaa, mia³am dwudniow± przerwê )
Stary 2014-06-12, 21:26   #1619
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:

Popraw jak chce, z promotorem nie warto walczyæ.
Z czystej z³o¶liwo¶ci mo¿e zadaæ takie pytanie na obronie, ¿e nie zdzier¿ysz. A ludzie s± z³o¶liwi.
Tym bardziej, ¿e poza analiz± tabelki to s± same bzdury.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Szkoda mi Was ogromnie Na szczê¶cie uczelnia to nie by³o miejsce dla mnie i uciek³am, kiedy tylko mog³am. Skoñczyæ mi siê nie uda³o nic, zrobi³am tak naprawdê dwa podej¶cia i nie ¿a³ujê tylko dlatego, ¿e pozna³am T¯-ta. Nauczy³o mnie to tylko jak wspaniale siê pomiata inteligentnymi m³odymi lud¼mi w Polsce, a jak siê gloryfikuje bogatych bubków. Nie chodzi tu o mnie, tylko o kilku znajomych. Ja mia³am dwie sytuacje. Na pierwszym roku i potem na kolejnym kierunku. Za ka¿dym razem wyk³adowca, z nieznanych mi przyczyn, zaczyna³ stawiaæ mi przeszkody w zdaniu i sugerowaæ, ¿ebym odesz³a ze studiów bo jestem za g³upiutka . No to odesz³am, ¿a³ujê ¿e nigdy tego nie nagra³am i nie poda³am do mediów. A obie zasuszone samice psów zapamiêta³am sobie na caaaalutkie ¿ycie. . .
Ja osobi¶cie do swojego by³ego promotora nic nie mia³am.
Ani mi nie przeszkadza³, ani nie pomaga³. Przyj±³ wszystko co mu da³am i nawet siê nie wypowiedzia³.
Ale to by³o 9 lat temu.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-12, 21:29   #1620
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Teraz juz chyba udalo mi sie dodac fotki
Wedlug mnie wygl±dasz naprawdê ladnie, zgrabne nogi, fajne wciêcie w talii, dopasowany krój i ³adnie komponuje siê z karnacj± i w³osami
A jaki rozmiar tej sukienki masz je¶li mogê spytac? Fajnie uda³o Ci siê dopasowaæ rozmiar przez neta, ja zawsze kupuje za ma³e lub za du¿e ubrania, musze wszystko mierzyæ
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.