Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-29, 09:48   #1591
Sunnivaa
Zadomowienie

Dot.: Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III

Polecam zacząć wcześniej niz w styczniu bo zależnie od tego na jaki tryb studiów sie zdecydujesz deadline moze byc juz 15 stycznia no ale czasu i tak masz mnóstwo wiec powodzenia.

Tak w ogole to mam z deka problem z Primarkiem i tego sie nie spodziewałam... Okazuje sie ze z jakiegoś powodu jestem kompletnie do kitu w tej pracy. Najpierw byłam na dzinsach, moje pierwsze 2 tygodnie, bywało lepiej lub gorzej ale jakos szło i widać było poprawę z czasem. A potem przenieśli mnie na troche większy dział, cały officewear, legginsy, bluzy, przeceny - ale i tak jeden z mniejszych na kobiecym. I nigdy jeszcze nie udało mi sie byc nawet blisko końca gdy sklep sie zamyka i dają mi nawet z 5 osob na sam koniec do pomocy i wszyscy mnie teraz nie lubią bo swoje skończyli a musza robic za mnie przez dodatkowe 20-30 min. Codziennie inny manager sie mnie pyta co sie stało i dlaczego to tak wyglada a ja nie wiem co odpowiedzieć bo staram sie i uwijam w kółko a i tak jest syf. Jestem jedna z 3 nowych osob i one swoje działy kończą na czas. Niby nie powinno mi tak zależeć bo i tak we wrześniu sie przeprowadzam ale nigdy w życiu ni byłam w czymś tak niezrozumiałe do kitu i zle mi z tym. Teamleaderka sie na mnie wkurza, moj manager mi gada ze on mi nie moze pomoc i tyle... Ugh. Tak sie chciałam wygadać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-05-29, 09:51   #1592
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunnivaa Pokaż wiadomość
Polecam zacząć wcześniej niz w styczniu bo zależnie od tego na jaki tryb studiów sie zdecydujesz deadline moze byc juz 15 stycznia no ale czasu i tak masz mnóstwo wiec powodzenia.

Tak w ogole to mam z deka problem z Primarkiem i tego sie nie spodziewałam... Okazuje sie ze z jakiegoś powodu jestem kompletnie do kitu w tej pracy. Najpierw byłam na dzinsach, moje pierwsze 2 tygodnie, bywało lepiej lub gorzej ale jakos szło i widać było poprawę z czasem. A potem przenieśli mnie na troche większy dział, cały officewear, legginsy, bluzy, przeceny - ale i tak jeden z mniejszych na kobiecym. I nigdy jeszcze nie udało mi sie byc nawet blisko końca gdy sklep sie zamyka i dają mi nawet z 5 osob na sam koniec do pomocy i wszyscy mnie teraz nie lubią bo swoje skończyli a musza robic za mnie przez dodatkowe 20-30 min. Codziennie inny manager sie mnie pyta co sie stało i dlaczego to tak wyglada a ja nie wiem co odpowiedzieć bo staram sie i uwijam w kółko a i tak jest syf. Jestem jedna z 3 nowych osob i one swoje działy kończą na czas. Niby nie powinno mi tak zależeć bo i tak we wrześniu sie przeprowadzam ale nigdy w życiu ni byłam w czymś tak niezrozumiałe do kitu i zle mi z tym. Teamleaderka sie na mnie wkurza, moj manager mi gada ze on mi nie moze pomoc i tyle... Ugh. Tak sie chciałam wygadać.

ja aplikowalam w lutym i było ok. 15 stycznia jest głównie dla tych którzy robią a-level w tym samym roku. my mamy to za sobą

a co do Primarka to przecież Ci mówiłam a Ty myślałas ze będziesz miała mnóstwo czasu na zawieranie kontaktów towarzyskich.
Stary 2015-05-29, 10:10   #1593
Sunnivaa
Zadomowienie

Ja zdawałam mature rok temu i aplikowalam i w tym i wszędzie pisali ze jeżeli sie aplikuje po 15 stycznia to uczelnia nie ma obowiązku w ogole przejrzeć twojej aplikacji. Moze. Ale nie musi.

Ogółem praca w Primarku mi sie podoba, wygrywa z Tesco itd wiec nie wiem po co takie komentarze w stylu " a nie mówiłam", nie jest nudno tak jak tam. Praca i współpracownice byłaby ok, jest z kim pogadać w czasie lunchu... gdyby nie to ze w życiu bym nie wpadła ze mnie to przerośnie z jakiegoś nieznanego mi powodu. A pracuje wiecej godzin niz wymagane, codziennie ok. 2-3 godziny wiecej bo biorę nadgodziny... A i tak nie wyrabiam sie. W Subwayu tez był czasem niezły ruch i milion rzeczy do zrobienia i jakos mi wychodziło i nawet sama na zmianie byłam po miesiącu. A w Primarku po miesiącu czuje sie jak słoń w składzie porcelany. Składam jeden sweterek, upuszcze dwa... Zacznę legginsy, zawołają mnie gdzies, zapomnę co robiłam. I to nie jest tak ze jestem leniwa. Raz aż mi prawie krwawiły zgiecia palców po robieniu dostawy i rozrywaniu pudel. Mówili mi ze to wina mojej "attitude" ale wczoraj było spokojniej, sklep zamykał sie godzinę potem wiec było wiecej czasu, w srodku dnia zaczynało wyglądać coraz lepiej, zaczelam robic sobie wielka nadzieje ze moze dzis, jakos tak optymistycznie... A i tak połowa u mnie nieskończona pod koniec dnia, wiec tylko mnie odesłali na odkładanie rzeczy z innych działów a reszta jakos tam uprzątnęła z wierzchu moj dział i do domu..

Stary 2015-05-29, 10:29   #1594
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zdawałam mature rok temu i aplikowalam i w tym i wszędzie pisali ze jeżeli sie aplikuje po 15 stycznia to uczelnia nie ma obowiązku w ogole przejrzeć twojej aplikacji. Moze. Ale nie musi.

Ogółem praca w Primarku mi sie podoba, wygrywa z Tesco itd wiec nie wiem po co takie komentarze w stylu " a nie mówiłam", nie jest nudno tak jak tam. Praca i współpracownice byłaby ok, jest z kim pogadać w czasie lunchu... gdyby nie to ze w życiu bym nie wpadła ze mnie to przerośnie z jakiegoś nieznanego mi powodu. A pracuje wiecej godzin niz wymagane, codziennie ok. 2-3 godziny wiecej bo biorę nadgodziny... A i tak nie wyrabiam sie. W Subwayu tez był czasem niezły ruch i milion rzeczy do zrobienia i jakos mi wychodziło i nawet sama na zmianie byłam po miesiącu. A w Primarku po miesiącu czuje sie jak słoń w składzie porcelany. Składam jeden sweterek, upuszcze dwa... Zacznę legginsy, zawołają mnie gdzies, zapomnę co robiłam. I to nie jest tak ze jestem leniwa. Raz aż mi prawie krwawiły zgiecia palców po robieniu dostawy i rozrywaniu pudel. Mówili mi ze to wina mojej "attitude" ale wczoraj było spokojniej, sklep zamykał sie godzinę potem wiec było wiecej czasu, w srodku dnia zaczynało wyglądać coraz lepiej, zaczelam robic sobie wielka nadzieje ze moze dzis, jakos tak optymistycznie... A i tak połowa u mnie nieskończona pod koniec dnia, wiec tylko mnie odesłali na odkładanie rzeczy z innych działów a reszta jakos tam uprzątnęła z wierzchu moj dział i do domu..

serio nie wiem jak kilku godzinne układanie ciuchów na sklepie może wygrywać z Tesco i serio nie mowie tego dlatego ze w Tesco pracuje. Primark to strasznie monotonna praca, składanie, odkładanie, przekładanie, klient rozpieprzy i od nowa. mi się nie chciało tam dobrze pracować, wieczny burdel i mnóstwo roboty wiec mało robiłam firma nie zachęca do ciężkiej pracy. trochę za bardzo się tam wczuwaja w te układanie i na czas wszystko, wyrzucić cie nie mogą więc olej i rób jak robisz
Stary 2015-05-29, 10:37   #1595
Sunnivaa
Zadomowienie

No wlasnie moga. Powiedzieli mi juz ze jak sie nie zmieni sytuacja to mozliwe jest ze nie przedłuża mi kontraktu = wywala mnie w lipcu. A ja musze miec prace w sierpniu, gdzie ja znajdę na miesiąc? Znaczy przy takiej sytuacji wyprowadzilabym sie w lipcu po prostu ale bardzo bym chciała sie po prostu przenieść i miec pewna prace od razu po przeprowadzce i nie miec problemów ze student finance (musze byc zatrudniona cały czas). A powszechnie wiadome jest ze tylko skończonym debilom Primark nie przedłuża kontraktu (nawet w innych słowach mówili to podczas induction).
Monotonność pracy na kasie jest 100 razy większa niz monotonność pracy na sklepie gdzie chodzę, układam, ide na kasy, na przymierzalnie, do magazynu - no po prostu czuje ze przynajmniej cos robie a nie dostaje odleżyn

Stary 2015-05-29, 11:04   #1596
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie moga. Powiedzieli mi juz ze jak sie nie zmieni sytuacja to mozliwe jest ze nie przedłuża mi kontraktu = wywala mnie w lipcu. A ja musze miec prace w sierpniu, gdzie ja znajdę na miesiąc? Znaczy przy takiej sytuacji wyprowadzilabym sie w lipcu po prostu ale bardzo bym chciała sie po prostu przenieść i miec pewna prace od razu po przeprowadzce i nie miec problemów ze student finance (musze byc zatrudniona cały czas). A powszechnie wiadome jest ze tylko skończonym debilom Primark nie przedłuża kontraktu (nawet w innych słowach mówili to podczas induction).
Monotonność pracy na kasie jest 100 razy większa niz monotonność pracy na sklepie gdzie chodzę, układam, ide na kasy, na przymierzalnie, do magazynu - no po prostu czuje ze przynajmniej cos robie a nie dostaje odleżyn

nie przedłużają jak się spóźniasz albo dzwonisz sicka. bynajmniej u mnie tak było. przedłużali każdemu, nawet największym nierobom a niektórzy dostawali jeszcze extended probation.
Stary 2015-05-29, 11:10   #1597
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
nie przedłużają jak się spóźniasz albo dzwonisz sicka. bynajmniej u mnie tak było. przedłużali każdemu, nawet największym nierobom a niektórzy dostawali jeszcze extended probation.
Przynajmniej, Monnie, przynajmniej.

Co do pogrubionego - juz rozumiem czemu w tych sklepach zawsze jest taki burdel. Pare dni temu chcialam kupic spodnie i zaluje, ze w ogole zawedrowalam do Primarka. Zmarnowalam 40 minut w balaganie i brudzie, omijajac plotkujacych z soba pracownikow, udajacych, ze cokolwiek robia (WTF?). Mimo wszystko sadzilam, ze sie takich zwalnia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-29, 11:59   #1598
kahoko hino
Zakorzenienie

a myslałas o zmianie sklepu, tj. przeniesieniu do innego sklepu Primarka? może tam będzie Ci lepiej.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 12:47   #1599
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość

Co do pogrubionego - juz rozumiem czemu w tych sklepach zawsze jest taki burdel. Pare dni temu chcialam kupic spodnie i zaluje, ze w ogole zawedrowalam do Primarka. Zmarnowalam 40 minut w balaganie i brudzie, omijajac plotkujacych z soba pracownikow, udajacych, ze cokolwiek robia (WTF?). Mimo wszystko sadzilam, ze sie takich zwalnia.
hmm I tak zapomnę ze ma być przynajmniej ale dzięki

można ludzi zwalniać za work performance ale to musi być level extreme juz, inaczej nie da rady
Stary 2015-05-29, 14:24   #1600
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość

Ja ostatnio prosilam o pomoc w poszukiwaniu dresow, gosc biegal zamotany po sklepie, Adam biegal za nim a mi uda sie znalezc dresy zanim oni je znalezli. Brak jakiejkolwiek orientacji maja Ci pracownicy. Na pytanie ile kosztuje bluza, bo jest bez metki Pani zaproponowala mi znalezienie drugiej takiej samej, wtedy sie dowiem .
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 14:34   #1601
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Syl993 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio prosilam o pomoc w poszukiwaniu dresow, gosc biegal zamotany po sklepie, Adam biegal za nim a mi uda sie znalezc dresy zanim oni je znalezli. Brak jakiejkolwiek orientacji maja Ci pracownicy. Na pytanie ile kosztuje bluza, bo jest bez metki Pani zaproponowala mi znalezienie drugiej takiej samej, wtedy sie dowiem .
Hahaha Primark

ja czasami pójdę do tego na Westfield ale nie tracę czasu na pytanie pracowników o nic. tam jest tyle roboty ze oni nie mają nawet czasu żeby profesjonalnie pomoc.

dobra czas wstawać... 2:30 a ja wciąż w łóżku
Stary 2015-05-29, 15:51   #1602
Sunnivaa
Zadomowienie

Na lunchu jestem wiec szybko odpowiem:
1. To jest jedyny Primark w moim mieście (slough). Zmienialam prace zeby miec bliżej, wiec nie chce sie przenieść. Poza tym moja niezdolność do robienia szybko tego co powinnam nie zależy of sklepu.

2. Przypadek z pracownikiem i dresami. Prawdopodobnie zapytałaś kolesia pracującym na innym dziale. Ja pracuje na kobiecym wiec w miarę wiem gdzie sa t-shirty czy sukienki ale ze tam nie pracuje nie wiem jakie sa dokładnie itd ale juz o innych działach jak męski czy akcesoria nie mam zielonego pojęcia i pomogę ci tyle ile inny klient mógłby ci pomoc. Pracownicy nie sa szkolni z towaru czy cos. Tak samo z cenami - moge wskazać gdzie jest metka. Jak nie ma to no, nie znam cen na pamięć

Stary 2015-05-29, 16:20   #1603
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Na lunchu jestem wiec szybko odpowiem:
1. To jest jedyny Primark w moim mieście (slough). Zmienialam prace zeby miec bliżej, wiec nie chce sie przenieść. Poza tym moja niezdolność do robienia szybko tego co powinnam nie zależy of sklepu.

2. Przypadek z pracownikiem i dresami. Prawdopodobnie zapytałaś kolesia pracującym na innym dziale. Ja pracuje na kobiecym wiec w miarę wiem gdzie sa t-shirty czy sukienki ale ze tam nie pracuje nie wiem jakie sa dokładnie itd ale juz o innych działach jak męski czy akcesoria nie mam zielonego pojęcia i pomogę ci tyle ile inny klient mógłby ci pomoc. Pracownicy nie sa szkolni z towaru czy cos. Tak samo z cenami - moge wskazać gdzie jest metka. Jak nie ma to no, nie znam cen na pamięć

Jednak idac np do takiego H&M jesli ktos zerwal metke z cena zawsze ktos mi pomoze, a ceny przeciez wcale mocno sie nie roznia. W inych sklepach niz w primarku ubranie jest zabrane gdzies na zaplecze i zawsze dowiaduje sie ceny.
Nie pracuje w tym sklepie, wiec moim obowiazkiem nie jest znanie cen i rozmieszczenia ubran w sklepie, wiec chyba logiczne, ze oczekuje pomocy, gdzie mam jakis problem.
Bluzy nie kupilam, bo nie lubie takiej chamskiej obslugi, ze musze przeszperac pol sklepu, aby dowiedziec sie jaka jest cena a moze i wyjdzie, ze to ostatnia sztuka i tyle sie dowiem.
Stary 2015-05-29, 16:55   #1604
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak idac np do takiego H&M jesli ktos zerwal metke z cena zawsze ktos mi pomoze, a ceny przeciez wcale mocno sie nie roznia. W inych sklepach niz w primarku ubranie jest zabrane gdzies na zaplecze i zawsze dowiaduje sie ceny.
Nie pracuje w tym sklepie, wiec moim obowiazkiem nie jest znanie cen i rozmieszczenia ubran w sklepie, wiec chyba logiczne, ze oczekuje pomocy, gdzie mam jakis problem.
Bluzy nie kupilam, bo nie lubie takiej chamskiej obslugi, ze musze przeszperac pol sklepu, aby dowiedziec sie jaka jest cena a moze i wyjdzie, ze to ostatnia sztuka i tyle sie dowiem.
ja od razu idę do kasy i pytam tam. inaczej się nie dowiesz
pamiętam jak u mnie z działu ktoś poszedł z klientem cenę sprawdzić to manager zaraz się drze ze czemu opuszczasz swoją sekcje, syf się zrobi! boże jak ja nienawidzilam tej pracy
Stary 2015-05-29, 19:27   #1605
Sunnivaa
Zadomowienie

Ja moge sobie łazić po całym sklepie jak musze. Dzisiaj pomagałam klientowi wybrac stanik dla zony chyba. Mimo ze to druga strona sklepu ;D

Moge sie dowiedzieć cenę, pójdę do kas lub customer service i zapytam. Tyle ze to samo moze zrobic klient i jednak łatwiej po prostu znaleźć inna sztukę towaru.
Ceny sa podobne to co mam powiedzieć? "A, to jest sweterek, cyki tak pomiedzy 5-10 funtów. Ok?" Kolekcje nam zmieniają niemal codziennie + dostajemy zwroty pojedynczych rzeczy z innych sklepow. Koniec koncow nikt nie wie nic o rzeczach na sklepie. Chamska nie jestem nigdy wobec klientów (nawet jak mi wciskają ze czarne legginsy nie sa czarne albo po przymierzeniu czegoś zdejmują to na podłogę przed lustrem i odchodza), ale Primark rządzi sie własnymi prawami. Jak ja szlam tam na zakupy to nie oczekiwałam super obsługi tylko tego ze wszystko jest tanie... I na to trzeba sie przygotować.

Stary 2015-05-29, 19:36   #1606
Syl993
Zadomowienie

Primarku juz nie jest tani, ceny coraz wyzsze i porownywalne do innych sieciowek, jednak jakosc nie idzie do gory z cenami. Chyba temu tam nie zagladam czesto . Ja lubie ubrania powieszone na wieszaku rozmiarami, gdzie nie grzebie sie godzine, aby znalezc swoj rozmiar.

Monnie nie narzekaj, jak przyjde to masz czas pogadac nawet . No i ta Chinka z przecen, toz to taka znajomosc .
Stary 2015-05-29, 19:49   #1607
Sunnivaa
Zadomowienie

Ja nie przepadam za innymi seciowkami. Przynajmniej nie w moim mieście. U mnie np. Topshop nie wyróżnia sie niczym na tle okalających go hinduskich tanich "butików" i jest malutki. Next dla mnie wypada jakos drogo i w sumie nic ciekawego dla mnie nigdy nie maja. H&M tez u mnie jest mały i jak maja nowa kolekcje np. W czerni to buch - wszystkie ubrania czarne. I najlepiej z frędzlami ;D
Primark lubię, mimo ze moj jest relatywnie ( w porównaniu do innych Primarkow) nieduży to i tak największy w galerii odzieżowy, do tego upchany to zawsze cos znajdę dla siebie

Stary 2015-05-29, 22:17   #1608
kahoko hino
Zakorzenienie

Czy tylko ja nie lubię kupować ciuchów?
Stary 2015-05-29, 22:59   #1609
Syl993
Zadomowienie

Ubrania jeszcze lubie ogladac ale z butami mam straszny problem .

Ktos posiada philips lumea ? Opinie w necie to najczesciej youtuberki i blogerki, ktore dostaly maszynke za darmo, wiec jakos mam slabe zaufanie to takich recenzji;(
Stary 2015-05-29, 23:23   #1610
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Primarku juz nie jest tani, ceny coraz wyzsze i porownywalne do innych sieciowek, jednak jakosc nie idzie do gory z cenami. Chyba temu tam nie zagladam czesto . Ja lubie ubrania powieszone na wieszaku rozmiarami, gdzie nie grzebie sie godzine, aby znalezc swoj rozmiar.

Monnie nie narzekaj, jak przyjde to masz czas pogadac nawet . No i ta Chinka z przecen, toz to taka znajomosc .
ja mam luzik Sylwia chodziło mi ze w primarku moim było strasznie. w Tesco mam spokój tylko nie mogę przesadzać Juz więcej
Stary 2015-05-30, 10:53   #1611
Sunnivaa
Zadomowienie

Nawet mi nie mówcie o butach. Ja to ich prawie nie kupuje, w sumie to tak na codzień teraz nosze tylko dwie pary : około 7 letnie adidasy i moje buty do pracy
Mam rozmiar stopy 35 (2.5) z tym ze lewa stopę mam większa. Do tego płaskostopie. Szukanie butów to tragedia i doprowadza mnie do paniki

Stary 2015-05-30, 13:24   #1612
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mi nie mówcie o butach. Ja to ich prawie nie kupuje, w sumie to tak na codzień teraz nosze tylko dwie pary : około 7 letnie adidasy i moje buty do pracy
Mam rozmiar stopy 35 (2.5) z tym ze lewa stopę mam większa. Do tego płaskostopie. Szukanie butów to tragedia i doprowadza mnie do paniki

ja mam około 50 par butów. sportowych jakoś z 35 będzie. kocham buty, nike najbardziej.
Stary 2015-05-30, 18:57   #1613
kahoko hino
Zakorzenienie

ja ani ciuchów nie lubię kupować, ani butów. mnie po prostu obrzydza, że ktoś wcześniej w sklepie miał to na sobie D: najchętniej chodzę w dżinsach mojego narzeczonego i w starej bokserce <3
Stary 2015-05-30, 19:49   #1614
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
ja mam około 50 par butów. sportowych jakoś z 35 będzie. kocham buty, nike najbardziej.
Musze pokazac to Adamowi, bo dzis prosil o policzenie moich butow i doszedl do wniosku, ze za duzo ;(. To wymyslilam torebke o bag .
Stary 2015-05-30, 19:56   #1615
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Musze pokazac to Adamowi, bo dzis prosil o policzenie moich butow i doszedl do wniosku, ze za duzo ;(. To wymyslilam torebke o bag .
Ja tez planuje kupic o bag, ale zolty jest wyprzedany :/ Ciekawe kiedy go przywroca. Pewnie jak lato sie skonczy. Jaki kolor chcesz kupic?
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-30, 20:05   #1616
Syl993
Zadomowienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51588290]Ja tez planuje kupic o bag, ale zolty jest wyprzedany :/ Ciekawe kiedy go przywroca. Pewnie jak lato sie skonczy. Jaki kolor chcesz kupic?[/QUOTE]
Mysle nad rock albo sand. Na polskim full spocie podoba mi sie kolor wulkanisty. Czy tylko mi sie wydaje, ze w Polsce jest wiecej kolorow ?
Stary 2015-05-30, 21:13   #1617
201605051021
Konto usunięte

Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51588290]Ja tez planuje kupic o bag, ale zolty jest wyprzedany :/ Ciekawe kiedy go przywroca. Pewnie jak lato sie skonczy. Jaki kolor chcesz kupic?[/QUOTE]

Co jest takiego specjalnego w O Bags? Serio pytam (ale ja za trendami nie nadazam, od roku nosze jedna Furle i dobrze mi z tym )

Edytowane przez 201605051021
Czas edycji: 2015-05-30 o 21:15
201605051021 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-30, 21:16   #1618
Syl993
Zadomowienie

Nic. A co jest specjalnego w Twoich torebkach, ze je kupilas ?
O gustach sie nei dyskutuje. Fakt, ze osobiscie mi sie podoba wystarczy, aby ja zakupic.
Mam tylko cicha nadzieje, ze z latwoscia zmywa sie z niej kazda plama.
Stary 2015-05-30, 22:39   #1619
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwia co to są te o-bags? serio nie wiem. ;-p wygogluje zaraz

ja ostatnio kupiłam moschino bucket bag piękna
Stary 2015-05-30, 22:51   #1620
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Sylwia co to są te o-bags? serio nie wiem. ;-p wygogluje zaraz

ja ostatnio kupiłam moschino bucket bag piękna
To taka silikonowo-plastikowa torebka
Maja sliczne casy, taki z misiek ktoremu odstaja nozki oooo. Choc gdzie pozniej takiego giganta wsadzic, bo na bank nie do kieszeni .
Jaki kolor torebki wzielas ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości