![]() |
#1591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe PM-ki 2015 i 2016 ! :)
Nikita - wygląda czarująco
![]() DONT! wszystkiego co najlepsze! ![]() ![]() A wy dziewczyny, co załatwiacie w ten weekend jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Rozeznanie
|
Ja mam jeszcze tydzień...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
U nas nic. M. coś gadał, że chce pasek - jego broszka. Ale ogólnie ma więc to żadna konieczność
![]() ![]() Teraz do czwartku laby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
My już praktycznie nic do załatwienia nie mamy. Same sprawy,które czekają na swoją datę i godzinę
![]() A w czwartek idziemy na ślub do znajomych ![]() edit: Dzwoni do mnie K.,że dzwoniła jego mama, że dzwoniła do niej ciocia ze Szkocji żeby zapytać w imieniu swojej córki,kto będzie mi niósł welon, bo ona chce. Skąd Ci ludzie biorą te pomysły. Pytania o małe druchny i drużbów(?). Albo lepiej o duże druhny i drużbów :P Kto będzie niósł obrączki? Tak samo przeżywanie czemu tato mnie do ołtarza nie prowadzi. Rozumiem jak ktoś chce, to oki, ale jak ja mówię, że nie chcę i sądzę że mój tato też to od razu 'alllle jak to ?! ![]() Ja rozumiem, że nie którzy chcą i w ogóle, ale jakbym ja chciała to bym sama zaproponowała tym osobom, takie zbędne wpychanie siebie i swoich dzieci na jakieś 'zauważalne stanowisko' na ślubie i jakby próba wymuszenia na mnie czegoś - ale się nie daję ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2016-07-04 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1595 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkiego co najlepsze! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spokojnie, kręcenie nosem cioci jest zawsze .. U nas tak samo: a po co będziecie sadzać przy stołach? Każdy sobie miejsca sam nie może dobrać? Albo głupota rozsadzanie starszych i młodych, nie ma jak się bawić ze starczym wujkiem ( a czy ja sadzając ich osobno bronie się bawić? nikogo do krzesła nie przywiązuje.. ) lub nie po co ubierać tak sale mnie to się podobało jak byłam ostatnio i były klatki ze świecami i... o rety-chyba powinno się uszanować decyzję mlodych ![]()
![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że zawsze gadają
![]() Właśnie! Właśnie! Dont jak było? Opowiadaj! ![]() Byłam dziś na solarium, lekką opaleniznę chcę do ślubu uzyskać ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
To u mnie tylko padło pytanie czy uważamy, że okrągłe stoły to dobry pomysł - od teściowej. Wiemy, że średnio jej się to widzi bo usadziłam ją z nielubianymi osobami
![]() ![]() U nas jeszcze 4 dni (za chwilę zrobią się 3:P) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 |
Zadomowienie
|
U nas na szczescie jeszcze 11 dni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Bylo cudownie!
Niestety nie obyło sie bez pewnych problemów, ale na ten moment chyba nic bym nie zmienila ![]() Wkrotce napisze relacje i wszystko opisze szczegółowo ![]() Bycie żoną to piękna sprawa ![]()
![]() |
![]() |
#1600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ooooo ![]() czekamy! Może jakieś fotki? ![]()
![]() |
![]() |
#1601 |
Raczkowanie
|
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
Wywolalismy nasze duze zdjecie z sesji narzeczeńskiej dla rodziców i zarezerwowaliśmy weekend nad morzem, uważacie że to dobry pomysl?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Czwartek/piątek byliśmy na ślubie i weselu u znajomych i powiem Wam, że fajnie było zobaczyć jak to wygląda zanim dojdzie do naszego
![]() ![]() Pogodo na 16 lipca! Zaklinam Cię! Zmień się! byleby bez deszczu ;(
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2016-07-09 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
Raczkowanie
|
Ja też zaklinam! Nie przewidziałam stopni poniżej 20 stopni i deszczu... nie wiem w co się ubiorę jeśli zdecyduję, że jest mi za zimno.... A jak wy jesteście przygotowane do tej sytuacji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
Lipcowa to ja sie zgłaszam
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
U nas prognozy jeszcze kilka dni przed zapowiadały deszcz i 22 stopnie max, a ja suknia z gorsetem... nie miałam nic na wierzch, nawet w zapasie
![]() ![]() Podobno emocje i tak grzeja od srodka ![]()
![]() |
![]() |
#1608 |
Raczkowanie
|
dołaczam się do zaklinania pogody na sobote... Mam przyjecie w altanie w ogrodzie :/ co prawda są ogrzewacze i koce ale jak bedzie w nocy 10 stopni to masakra.
może powinnam się przygotowac i kupić parasole dla gości ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak na razie robię winietki, a idzie mi tak ![]() Edytowane przez Dagsy Czas edycji: 2016-07-11 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1610 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I jak tam, bylo fajowo? Najlepszego na nawej drodze życia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Odebrałam sukienkę, jest piękna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1611 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super że masz już suknię ![]() ![]() ![]() My jak na razie załatwiamy końcowe tematy... kończę rozkład stołów, dziś na salę i jutro na salę. Oraz zatwierdzić "wizualnie" kwiaty do bukietu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
A to prawie już !
![]() Ja nie mam nic na górę, emocje będą grzały ![]() ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Było najlepiej ![]() Udało się wszystko, z bukietem były tylko przeboje a tak to w sumie żadnych problemów. Wszyscy są zadowoleni, usługodawcy spisali się na medal, rodzina zachwycona, my też - niczego więcej nie trzeba ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Może się przydać info - w Tchibo króluje właśnie morski motyw - były fajne łódki-klipsy (takie żeby jakąś karteczkę przypiąć, takie stojaczki) - pewnie drogie ale może kilka gdzieś się przyda. Jakieś latarenki oczywiście były itd. W witrynie tylko widziałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
Było cudownie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1615 |
Raczkowanie
|
A ja juz w ta sobote ❤️
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
Jestem żoną
![]() Pod sam koniec uczucie, że wszystko zrobiłabym inaczej było takie mocne, ale jak już minęło okazuje się, że dobrze że nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() Cała moja marudna rodzina jest zachwycona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pod koniec juz nikomu nic nie mowilam na temat dodatkowych moich fanaberii (typu zimne ognie), bo bym sie nasłuchała,ze wymyslam. Tak jak pisalam wczesniej na pewno kupilabym inna suknię (i chociaż byla przepiekna to byla mega niewygodna w tańcu). No i jeszcze zmienilabym osobe, ktora robila mi bukiet, bo niestety rozczarowalam sie jak zobaczyłam swoj bukiet na zywo :-( zupelnie nie byl podobny do zdjec, ktore dostarczylam. Za to stoly byly bardzo ładnie udekorowane... nie mozna mieć wszystkiego widocznie hahaaha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
W sumie ja bym od razu skróciła suknie do baletek tak jak planowałam bo bąble zrobiły mi się już przed kościołem. No i zostawiłabym zdjęcie w kwiaciarni z bukietem
![]() Ogólnie jestem zła, że wybraliśmy tak drogą salę i tyle za wszystko buliliśmy ale z drugiej strony byliśmy ze wszystkiego zadowoleni więc można kasę przeboleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | |
Raczkowanie
|
Wszystko się udało i nie padało! To był chyba jedyny dzień w tygodniu kiedy pogoda była dobra. Bez upału tylko w sam raz.
![]() ![]() Fajnie, to taki wspaniały dzień <3 powodzenia. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.