![]() |
#1591 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
o jakie ladne
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę o wiecej kciukow bo ciut mi lepiej juz. :-D obiecuje ze jak wyzdrowieje to nie bede pisać tylko o tym jaka to ja biedna chora jestem. ![]()
![]() |
#1593 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kisiel robi sie tez z maizeny, czyli skrobii kukurydzianej, a nie to budyn, tak czy siak ja dodalam kukurydzianej maki, ale to bez roznicy raczej ![]() Cytat:
Sluchaj widze, ze nalezysz do tych kroplowych jak ja, wiec polecam Ci acatar fast, ktory mozna w ciazy, mi pomogl, to jest niby tylko woda morska, ale jakies jescze mentole itp. posiada, ktore pomagaja i sa bezpieczne w ciazy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maja na tym usg tez nic sie nie ruszala i w sumie za kazdym razem serce mi zamieralo, dopoki nie widzialam serduszka bijacego, nic, a nic sie nie ruszaly prawie, troche raczka cos tam tylko kiwaly leniuszki ![]() Teraz po tym usg sie tak rozochocilam, ze mam ochote na jeszcze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
A wiesz, w ogóle się zdziwiłam, że coś dali, bo tak wcześnie uciekliśmy, ale podszedł do mnie pan powiedział, żebym zaczekała i dał reklamówkę
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ależ mi się chce już znów dzidzię moją zobaczyć, jak czytam o waszych USG. Jeszcze nie policzyłam terminu na genetyczne, a już wypadałoby się umawiać... ale dziś jestem tak padnięta, że bajka i lulu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Pytalam gina o miete w ciazy, bo duzo pije i powiedzial, ze moge pic, ale z umiarem. W ogole mialam przez brzuch usg i bylo widac, tylko strasznie tak uciskal gin mi go. Za tydzien mam wizyte juz, zwolnienie przedluze i pewnie jakies skierowania na badania dostane, pewnie usg juz nie bede miec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na tym: https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że były i będą ;D tzn były 18 września, i będą w listopadzie ![]() EDIT: a teraz pokazuje, że w październiku :P hehe, nie wiem, jak to sprawdziłam, ale już się zapisałam ![]() Edytowane przez Pavlinecka_21 Czas edycji: 2014-09-26 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do szkoly rodzenia juz nie bede tym razem, a powiedzcie mi czy wy macie za darmo u siebie szkole rodzenia? Jaka cisza w ogole, moj tz spi chyba od 8, bo zmeczony, a ja siedze z Maja i ogladamy filmy, jutro weekend to jej nie gonie, moze dluzej pospi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
U mnie jedt darmowa szkola rodzenia i chyba pojde ale jeszcze nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Koperco powodzenia
![]() Blackberry ![]() Pavlinecka oo jak fajnie ![]() Rosario hehehe Niezawsze no udalo mi sie i to tanio ![]() Kciuki za terminy porodu ![]() ja kurcze bardzo bym chciala juz usg bo mialam dopiero jedno i mam nadzieje ze wszystko jest dobrze ![]() ja zaraz ide sie kapac,bo bylismy u mojego ojca |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Raczkowanie
|
Ale mamy tempo pisania
![]() ![]() Zaliczylam przytulanki z tztem bez przytulanek ( a co :P), ateraz leze w lozku z herbata, pies spi w nogach. Jak blogo ![]() A ze wstalam dzis o 13 to pewnie o 2 bede jeszcze sprzatac, no i w planach mam domowy zurek na zakwasie podawany w chlebie. Tak, tak - w srodku nocy, kolo 4 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Sonia- jak bylo u Twojego ojca? ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Niezawsze co do szkoly rodzenia to slyszalam, ze to jedna wielkasciema z tymi wdechami i wydechami, ze szkoda czasu i kasy, ( zwlaszcza jak ktos ma wskazanie do cc). Tez mi sie tak ydaje, ale moze jak bede w ciazy to zmienie zdanie :P Laski wklejac Zdjecia maluchow i swoje z brzuszkami, bez ociagania! |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko wez zmien te godziny spania co?:P
ja mam zamiar chodzic do szkoly rodzenia. a u ojca to tragedia,niby milo ale wszystko pozory. ale odbebnione i mozna sie kapac i spac ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Udajemy przed calym siwatem i samym soba ze tworzymy jedna wielka rodzine :P ale dopoki nie jet to tzet, naprawde bliskie Mi osoby, dopoty w moim odczuciu jest ok. A samopoczucie jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was ma moze konflikt serologiczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- http://pozytywna.pl/obrazek/10061/ To na dobry koniec dnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Rozeznanie
|
Tak
![]() A wyniki odebralam dzis i się baaaaaaardzo ździwilam ze mam minusa. Niestety TŻ Rh+ |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko nie znasz tez historii mojego zycia,wiec tyle ile woesz to rozumiem Twoja wypowiedz, ale moja rodzina to istna moda na sukces ;P
albo gorzej;P ![]() prosze zmienic godz spania. Karola bedziesz dostawac przeciwciala. spokojnie. to nic wielkiego |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Godziny postaram sie zmienic bo jutro przyjezdza do mnie kolezanka z opola i bede jechac po nia na dworzec ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
![]() A co do rodziny to ja rowniez mam mode na sukces wiec łącze sie w bolu ![]() Tyle dobrego ze od strony TŻ są cudowni. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Karola najlepiej pogadaj z lekarzem ale nie ma co sie stresowac tym bardziej ze chyba nie ma powodu a spokojna mama to szczesliwy dzidzius
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niezawsze cudny ten Twoj maluch ![]() Wczoraj byłam tak podekscytowana, że padłam jak wróciłam ![]() ![]() ![]() Dzidzia trochę nadgoniła, ale nie zmieniam już daty porodu ![]() No i co? oglądałam malucha na USG ![]() ![]() Serduszko bije 174 na minutę. Moje małe cudo ![]() Poprosiłam o foto dla męża, to gin powiedział, że zrobimy jakieś ładniejsze jeszcze ![]() ![]() Od usłyszenia serducha oczy miałam mokre już cały czas, taki malutki człowieczek ![]() Genetyczne mam 17.10 - gin nawet nie pytał czy chce L4, tylko bez słowa sam je wypisał. Z tego wszystkiego zapomniałam, że mam dupka tylko na 2 tygodnie ![]() ![]() A oto przedstawiam Wam moje 3,5 cm. szczęscia ![]() sorki za jakoś, ale robione komórką, bo bateria w lustrzance padła ![]() ![]() ![]() i dla porównania foto sprzed 3 tygodni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- aaa i już na ostatniej wizycie byłam na - z kg, a teraz znów -3kg ![]() Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2014-09-27 o 07:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U nas dziś w końcu słońce wyszło i mam ochotę jechać na wiejski weekend do moich rodziców, dzwonili i zapraszali wczoraj. Ale musiałabym bez męża jechać bo on dziś i jutro będzie robił sobie meble do swojego nowego gabinetu. Kurcze i tak myślę, że będę za nim baardzo tęsknić, ale byśmy odpoczeli, dzieciaki nad morzem by polatały i na działce... Tym bardziej, że słońca przez tydzień nie było więc trzeba pogodę wykorzystac ![]() No nic w takim razie lecę ogarnąć siebie, śniadanko zrobić, myknąć na zakupy i na wioskę łikendować się na całego ![]() Więc jako, że nie wiem jak będzie z wchodzeniem na forum to proszę o litość i pisanie w umiarkowanym tempie ![]() Miłego weekendu mamuśki! Za wizytujące kciuki zaciśnięte ![]() Pa! ![]()
![]() ![]() 2003, 2004, 2008, 2013, 2014 - IVF 06.2011 - NATALKA i AMELKA![]() ![]() ![]() 12.2012- MARCELEK ![]() 07.2014 - IVF ![]() ![]() Edytowane przez _Madison_ Czas edycji: 2014-09-27 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zadomowienie
|
Kar0ola tak jak pisały dziewczyny przy pierwszym dziecku to nie problem i nawet większego zamieszania wokół niego nie ma. Ja jestem też dzieckiem konfliktu (jak to brzmi :P) i wiem tyle, że w latach osiemdziesiątych moja mama miała przykazanie od lekarza czekać z drugim dzieckiem przynajmniej 5 lat. Nie wiem jak jest teraz ale na pewno to nic nie do przejścia
![]()
#1620 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() pokazujemy się ![]() ![]() ![]() niezawsze fajna dzidzia ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.