Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-26, 19:06   #1591
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
moje zakupy
o jakie ladne no
Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Niezawsze moje też 7cm, przeczowam dziewczyne bo mialam zblizenie pupy i nic nie bylo...a u mojego synia na takim usg dyndalo, man termin o tydzien szybszy, chyba z niezawsze zaczne rodzić nasze dzieciaki coś sie zrownaly. Widzialam raczki i nóżki, niunia brala rączki do buzi i bawila sie pepowina, mąż byl ale sie wstydził i juz prawie nie wszedl, a potem sie cieszył teraz bardziej czuje ze mam dziecko
no i super mi termin wychodzi na 3 kwietnia, ale juz zmieniac nie bede, wychodzi i wg. usg i wg. OM, mam nadzieje, ze w tym terminie urodze, najbardziej mi pasuje 01, 03, 10 kwiecien na porod

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość

NIEZAWSZE- witam twoja dzidzie! jest sliczna i ma piekny profil. ze tez ten moj szkrabowaty dzidzius nie chcial sie tak pieknie pokazac.
Twoje malenstwo sie ruszalo duzo przynajmniej, a moje to jakby na wakacjach sie wylegiwalo na lezaku na plazy
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Jestemi ja po usg mlode ma 54 mm, glowka 22mm, serduszko ladnie bilo 140 na minute mlode fikalo jak szalono i ciagle kciuka ssalo pan doktor powiedzial ze chlop jak dab rosnie zdjecie mam ale cos nie moge dodac przez telefon wiec potem sie pokarzemy
ale fajnie, ze taki ruchliwy , niezle, ze plec juz Ci powiedzial, mi moj nie chcial 3 chlopcow no no, a Ty jak chcialas?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:14   #1592
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
o jakie ladne no
no i super mi termin wychodzi na 3 kwietnia, ale juz zmieniac nie bede, wychodzi i wg. usg i wg. OM, mam nadzieje, ze w tym terminie urodze, najbardziej mi pasuje 01, 03, 10 kwiecien na porod

Twoje malenstwo sie ruszalo duzo przynajmniej, a moje to jakby na wakacjach sie wylegiwalo na lezaku na plazy

ale fajnie, ze taki ruchliwy , niezle, ze plec juz Ci powiedzial, mi moj nie chcial 3 chlopcow no no, a Ty jak chcialas?
Tylko nie 10 kwietnia bo to rocznica katastrofy tupolewa pod smolenskiem ;-)

Proszę o wiecej kciukow bo ciut mi lepiej juz. :-D obiecuje ze jak wyzdrowieje to nie bede pisać tylko o tym jaka to ja biedna chora jestem.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:35   #1593
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej

Musiałam uciec wcześniej z warsztatów mamo to ja, bo TŻet musiał do pracy, a mamy 40 km Ale było bardzo fajnie i jestem bardzo zadowolona z tego, co udało mi się zobaczyć. I fajnie jednak, jak facet też pójdzie, TŻet jakoś taki bardziej zaangażowany się teraz wydaje i planuje nosić dziecko w chuście ale ok Niech planuje

Ciekawe, czy są jeszcze jakieś tego typu warsztaty
dawali cos ciekawego ?

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
A ja zrobiłam własnie słynne ciasto cytrynowe teraz się studzi, jak jutro pokroję to wstawię zdjęcie jak wyszło, czy środek mi się nie wyleje
W ogóle, wiedziałam, że kisiel robi się za pomocą mączki ziemniaczanej, ale jak robiłam tą masę, patrzę a tu kisiel i jeszcze jaki pyszny zacznę chyba robić sobie kisiel naturalny
BEdzie dobrze, wydaje mi sie, ze za male te wartosci igg i igm
Kisiel robi sie tez z maizeny, czyli skrobii kukurydzianej, a nie to budyn, tak czy siak ja dodalam kukurydzianej maki, ale to bez roznicy raczej

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Tylko nie 10 kwietnia bo to rocznica katastrofy tupolewa pod smolenskiem ;-)

Proszę o wiecej kciukow bo ciut mi lepiej juz. :-D obiecuje ze jak wyzdrowieje to nie bede pisać tylko o tym jaka to ja biedna chora jestem.
moja kolezanka akurat rodzila 10 kwietnia 2010, druga za to przezyla, bo zamienila sie i poleciala z dziennikarzami... Mi bardziej chodzi, ze to sa takie pamietne daty raczej, bo np. 09 kwietnia mi sie z niczym nie kojazy, a 10 kwiecien kojazy mi sie z pelna liczba, a nie katastrofa

Sluchaj widze, ze nalezysz do tych kroplowych jak ja, wiec polecam Ci acatar fast, ktory mozna w ciazy, mi pomogl, to jest niby tylko woda morska, ale jakies jescze mentole itp. posiada, ktore pomagaja i sa bezpieczne w ciazy

Maciuś
Stary 2014-09-26, 19:47   #1594
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Musiałam uciec wcześniej z warsztatów mamo to ja, bo TŻet musiał do pracy, a mamy 40 km Ale było bardzo fajnie i jestem bardzo zadowolona z tego, co udało mi się zobaczyć. I fajnie jednak, jak facet też pójdzie, TŻet jakoś taki bardziej zaangażowany się teraz wydaje i planuje nosić dziecko w chuście ale ok Niech planuje

http://www.planeta-dziecko.pl/ paulinko zobacz tu, moze sa gdzies blisko ciebie

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:

no fakt- dzidzia wstydzioch wiercila sie specjalnie tak, zeby tylko dupki nie pokazac

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:55   #1595
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt- dzidzia wstydzioch wiercila sie specjalnie tak, zeby tylko dupki nie pokazac
mowie, bedzie dziewczynka

Maja na tym usg tez nic sie nie ruszala i w sumie za kazdym razem serce mi zamieralo, dopoki nie widzialam serduszka bijacego, nic, a nic sie nie ruszaly prawie, troche raczka cos tam tylko kiwaly leniuszki

Teraz po tym usg sie tak rozochocilam, ze mam ochote na jeszcze!

Maciuś
Stary 2014-09-26, 20:23   #1596
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
dawali cos ciekawego ?
A wiesz, w ogóle się zdziwiłam, że coś dali, bo tak wcześnie uciekliśmy, ale podszedł do mnie pan powiedział, żebym zaczekała i dał reklamówkę w sumie to pełną reklamówek hehe, ale był . śliniaczek, smoczek, kawa dla kobiet w ciąży, trzy pampersiaki i złapałam taką przyssawkę ( ) do samochodu z napisem : princess on board TŻet nie chciał brać, ale ja stwierdziłam, że to i tak na pewno będzie dziewczyna

Cytat:
http://www.planeta-dziecko.pl/ paulinko zobacz tu, moze sa gdzies blisko ciebie

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Niestety nie ma ;( Ale na te będę polować może jeszcze będą np. jak dzidzia będzie mała

Ależ mi się chce już znów dzidzię moją zobaczyć, jak czytam o waszych USG. Jeszcze nie policzyłam terminu na genetyczne, a już wypadałoby się umawiać... ale dziś jestem tak padnięta, że bajka i lulu
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 20:24   #1597
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
o jakie ladne no

Poprostu chlopa latwiej dojrzeć cos w tym jezt bo ja wlasnie w tym tyg poznalam e mam chlopa, a teraz nic...i przyznam ze nic nie widzialam, czyli moze baba
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 20:49   #1598
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, w ogóle się zdziwiłam, że coś dali, bo tak wcześnie uciekliśmy, ale podszedł do mnie pan powiedział, żebym zaczekała i dał reklamówkę w sumie to pełną reklamówek hehe, ale był . śliniaczek, smoczek, kawa dla kobiet w ciąży, trzy pampersiaki i złapałam taką przyssawkę ( ) do samochodu z napisem : princess on board TŻet nie chciał brać, ale ja stwierdziłam, że to i tak na pewno będzie dziewczyna :

Ależ mi się chce już znów dzidzię moją zobaczyć, jak czytam o waszych USG. Jeszcze nie policzyłam terminu na genetyczne, a już wypadałoby się umawiać... ale dziś jestem tak padnięta, że bajka i lulu
hehe no to zycze dziewczynki w takim razie , ale jak to zlapalas? Rzucali? Eeee to niezle dawali, a bylas na bezpiecznym maluchu?

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Poprostu chlopa latwiej dojrzeć cos w tym jezt bo ja wlasnie w tym tyg poznalam e mam chlopa, a teraz nic...i przyznam ze nic nie widzialam, czyli moze baba
no ja tez nic nie widzialam no i tez licze na dziewuszke , a przy pierwszej ciazy wolalam chlopca

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Pytalam gina o miete w ciazy, bo duzo pije i powiedzial, ze moge pic, ale z umiarem.
W ogole mialam przez brzuch usg i bylo widac, tylko strasznie tak uciskal gin mi go. Za tydzien mam wizyte juz, zwolnienie przedluze i pewnie jakies skierowania na badania dostane, pewnie usg juz nie bede miec

Maciuś
Stary 2014-09-26, 20:49   #1599
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no to zycze dziewczynki w takim razie , ale jak to zlapalas? Rzucali? Eeee to niezle dawali, a bylas na bezpiecznym maluchu?

no ja tez nic nie widzialam no i tez licze na dziewuszke , a przy pierwszej ciazy wolalam chlopca
Haha, nie, nie rzucali Leżało obok batoników to wzięłam ;D
Byłam na tym: https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Stary 2014-09-26, 20:52   #1600
niezawsze
Zakorzenienie

wiem, wiem ja 14 na to ide dopiero, pytalam czy u Ciebie jest bezpieczny maluch w iescie

Maciuś
Stary 2014-09-26, 20:55   #1601
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, wiem ja 14 na to ide dopiero, pytalam czy u Ciebie jest bezpieczny maluch w iescie
aaa, jej, sorry, nie jarzę już od 5 rano na nogach, wybacz xD

Widzę, że były i będą ;D tzn były 18 września, i będą w listopadzie

EDIT: a teraz pokazuje, że w październiku :P hehe, nie wiem, jak to sprawdziłam, ale już się zapisałam

Edytowane przez Pavlinecka_21
Czas edycji: 2014-09-26 o 20:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 21:10   #1602
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
aaa, jej, sorry, nie jarzę już od 5 rano na nogach, wybacz xD

Widzę, że były i będą ;D tzn były 18 września, i będą w listopadzie

EDIT: a teraz pokazuje, że w październiku :P hehe, nie wiem, jak to sprawdziłam, ale już się zapisałam
hehe no ja zaluje, ze w pierwszej ciazy nie chodzilam, ale w sumie nie slyszalam nawet o warsztatach, teraz na nie sobie pochodze

Do szkoly rodzenia juz nie bede tym razem, a powiedzcie mi czy wy macie za darmo u siebie szkole rodzenia?

Jaka cisza w ogole, moj tz spi chyba od 8, bo zmeczony, a ja siedze z Maja i ogladamy filmy, jutro weekend to jej nie gonie, moze dluzej pospi

Maciuś
Stary 2014-09-26, 21:13   #1603
agnes188
Zakorzenienie

U mnie jedt darmowa szkola rodzenia i chyba pojde ale jeszcze nie wiem

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:34   #1604
soniuska
Zakorzenienie

Koperco powodzenia

Blackberry

Pavlinecka oo jak fajnie

Rosario hehehe

Niezawsze no udalo mi sie i to tanio
Kciuki za terminy porodu

ja kurcze bardzo bym chciala juz usg bo mialam dopiero jedno i mam nadzieje ze wszystko jest dobrze

ja zaraz ide sie kapac,bo bylismy u mojego ojca
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:38   #1605
Agnieszakk
Raczkowanie

Ale mamy tempo pisania jak wroce do pracy to wiem na co bede wykorzystywala czs, gdy stoisiew korkach

Zaliczylam przytulanki z tztem bez przytulanek ( a co :P), ateraz leze w lozku z herbata, pies spi w nogach. Jak blogo

A ze wstalam dzis o 13 to pewnie o 2 bede jeszcze sprzatac, no i w planach mam domowy zurek na zakwasie podawany w chlebie. Tak, tak - w srodku nocy, kolo 4

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Sonia- jak bylo u Twojego ojca?

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Niezawsze co do szkoly rodzenia to slyszalam, ze to jedna wielkasciema z tymi wdechami i wydechami, ze szkoda czasu i kasy, ( zwlaszcza jak ktos ma wskazanie do cc). Tez mi sie tak ydaje, ale moze jak bede w ciazy to zmienie zdanie :P

Laski wklejac Zdjecia maluchow i swoje z brzuszkami, bez ociagania!
Agnieszakk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:45   #1606
soniuska
Zakorzenienie

Agnieszko wez zmien te godziny spania co?:P
ja mam zamiar chodzic do szkoly rodzenia.

a u ojca to tragedia,niby milo ale wszystko pozory.
ale odbebnione i mozna sie kapac i spac

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

dobranoc
Stary 2014-09-26, 21:53   #1607
Agnieszakk
Raczkowanie

Cytat:
Agnieszko wez zmien te godziny spania co?:P
ja mam zamiar chodzic do szkoly rodzenia.

a u ojca to tragedia,niby milo ale wszystko pozory.
ale odbebnione i mozna sie kapac i spac

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

dobranoc
Kochana, mysle ze w wiekszosci rodzin na jakims poziomie jest gra w pozory, uwierz mi
Udajemy przed calym siwatem i samym soba ze tworzymy jedna wielka rodzine :P ale dopoki nie jet to tzet, naprawde bliskie Mi osoby, dopoty w moim odczuciu jest ok.

A samopoczucie jak?
Stary 2014-09-26, 22:02   #1608
kar0ola
Rozeznanie

Hej dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was ma moze konflikt serologiczny ?
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 22:07   #1609
Agnieszakk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Czemu pytasz, u Was jest?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

http://pozytywna.pl/obrazek/10061/

To na dobry koniec dnia dobranoc Wam, ide sprzatac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 22:08   #1610
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnieszakk Pokaż wiadomość
Czemu pytasz, u Was jest?
Tak i niby pisza, że w pierwszej ciąży to nic takiego i w gole ale jakoś sie przejmuje, wolalabym pogadac z kims kto był lub jest w takiej sytuacji.. W dodatku moja matka ktora niestety nigdy nie traktuje mnie powaznie i uwaza chyba ze się tym szczyce (????) ze mam Rh- i mowi ze nie ma co sie przejmowac i to nic takiego ze ja jak zwykle panikuje o byle co..

A wyniki odebralam dzis i się baaaaaaardzo ździwilam ze mam minusa. Niestety TŻ Rh+
Stary 2014-09-26, 22:11   #1611
Agnieszakk
Raczkowanie

Cytat:
Tak i niby pisza, że w pierwszej ciąży to nic takiego i w gole ale jakoś sie przejmuje, wolalabym pogadac z kims kto był lub jest w takiej sytuacji.. W dodatku moja matka ktora niestety nigdy nie traktuje mnie powaznie i uwaza chyba ze się tym szczyce (????) ze mam Rh- i mowi ze nie ma co sie przejmowac i to nic takiego ze ja jak zwykle panikuje o byle co..

A wyniki odebralam dzis i się baaaaaaardzo ździwilam ze mam minusa. Niestety TŻ Rh+
Zapytaj lekarza, na pewno nie jestescie jedyna para z konfliktem - powie ci co w takiej sytuacji i czego sie spodziewac. Komentarzami sie nie przejmuj. Kiedy masz wizyte?
Stary 2014-09-26, 22:22   #1612
soniuska
Zakorzenienie

Agnieszko nie znasz tez historii mojego zycia,wiec tyle ile woesz to rozumiem Twoja wypowiedz, ale moja rodzina to istna moda na sukces ;P
albo gorzej;P

prosze zmienic godz spania.

Karola bedziesz dostawac przeciwciala. spokojnie. to nic wielkiego
Stary 2014-09-26, 22:33   #1613
Agnieszakk
Raczkowanie

Cytat:
Agnieszko nie znasz tez historii mojego zycia,wiec tyle ile woesz to rozumiem Twoja wypowiedz, ale moja rodzina to istna moda na sukces ;P
albo gorzej;P

Soniu ok, w takim razie cierpliwosci w ogranieciu wszystkiego

Godziny postaram sie zmienic bo jutro przyjezdza do mnie kolezanka z opola i bede jechac po nia na dworzec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 22:51   #1614
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam rh_ mialam poronienie pare lat temu. I podejrzenie ciazy pozamacicznej ale tu sprawa nie wyjasniona. Imunoglobuline dostalam na poczatku ciazy. Ale jak nie mialas wczesniej poronienia. To wydaje mi sie ze zastrzyk dadza ci dopiero po porodzie bo na razie jak pierwsze dziecko to wszystko ok. Dopytaj sie reszty lekarza

Stary 2014-09-26, 23:49   #1615
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnieszakk Pokaż wiadomość
Zapytaj lekarza, na pewno nie jestescie jedyna para z konfliktem - powie ci co w takiej sytuacji i czego sie spodziewac. Komentarzami sie nie przejmuj. Kiedy masz wizyte?
W poniedziałek, mam nadzieje, że wytrzymam do niego

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:
albo gorzej;P

Dziękuję za pomoc

A co do rodziny to ja rowniez mam mode na sukces wiec łącze sie w bolu
Tyle dobrego ze od strony TŻ są cudowni.

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Ja mam rh_ mialam poronienie pare lat temu. I podejrzenie ciazy pozamacicznej ale tu sprawa nie wyjasniona. Imunoglobuline dostalam na poczatku ciazy. Ale jak nie mialas wczesniej poronienia. To wydaje mi sie ze zastrzyk dadza ci dopiero po porodzie bo na razie jak pierwsze dziecko to wszystko ok. Dopytaj sie reszty lekarza
Uspokajacie mnie dziewczyny, dziękuję
Stary 2014-09-26, 23:59   #1616
agnes188
Zakorzenienie

Karola najlepiej pogadaj z lekarzem ale nie ma co sie stresowac tym bardziej ze chyba nie ma powodu a spokojna mama to szczesliwy dzidzius

Stary 2014-09-27, 06:46   #1617
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

niech planuje i niech to robi - noszenie w chuście jest fajne

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Jestemi ja po usg mlode ma 54 mm, glowka 22mm, serduszko ladnie bilo 140 na minute mlode fikalo jak szalono i ciagle kciuka ssalo pan doktor powiedzial ze chlop jak dab rosnie zdjecie mam ale cos nie moge dodac przez telefon wiec potem sie pokarzemy
super, że wszystko dobrze i gratuluję chłopa
Cytat:
ja muszę sprawdzić w książeczce datę krwi TŻ, bo on nie pamięta

Niezawsze cudny ten Twoj maluch

Wczoraj byłam tak podekscytowana, że padłam jak wróciłam Miałam szczęście, żę się wbiłam do doktorka, bo pod koniec mojej wizyty dostał pilne wezwanie do szpitala i powiedział, że wróci za jakieś pół godziny... Ciekawe czy wrócił czy musiał odwołać całą resztę pacjentek jak wrócił to współczuje, bo przyjmował je pewnie do północy - tyle ich jeszcze było. No ale do rzeczy

Dzidzia trochę nadgoniła, ale nie zmieniam już daty porodu

No i co? oglądałam malucha na USG Po czym ni stąd ni zowąd doktorek puścił mi serducho. Uwierzcie, że od razu łzy mi pociekły
Serduszko bije 174 na minutę. Moje małe cudo
Poprosiłam o foto dla męża, to gin powiedział, że zrobimy jakieś ładniejsze jeszcze No i przełączył się na 3D i 4D. Dzidzia tak ładnie sobie pływała. Gdybym miała pendriva, to gin nagrałby mi filmik
Od usłyszenia serducha oczy miałam mokre już cały czas, taki malutki człowieczek

Genetyczne mam 17.10 - gin nawet nie pytał czy chce L4, tylko bez słowa sam je wypisał.
Z tego wszystkiego zapomniałam, że mam dupka tylko na 2 tygodnie Muszę zadzwonić żeby mi chociaż receptę wypisał Aaa i krwiaczka żadnego ani rozwarstwienia już nie ma.

A oto przedstawiam Wam moje 3,5 cm. szczęscia
sorki za jakoś, ale robione komórką, bo bateria w lustrzance padła

i dla porównania foto sprzed 3 tygodni

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

aaa i już na ostatniej wizycie byłam na - z kg, a teraz znów -3kg

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-09-27 o 07:01
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 06:49   #1618
_Madison_
Zadomowienie

Dzień dobry

U nas dziś w końcu słońce wyszło i mam ochotę jechać na wiejski weekend do moich rodziców, dzwonili i zapraszali wczoraj. Ale musiałabym bez męża jechać bo on dziś i jutro będzie robił sobie meble do swojego nowego gabinetu. Kurcze i tak myślę, że będę za nim baardzo tęsknić, ale byśmy odpoczeli, dzieciaki nad morzem by polatały i na działce...
Tym bardziej, że słońca przez tydzień nie było więc trzeba pogodę wykorzystac

No nic w takim razie lecę ogarnąć siebie, śniadanko zrobić, myknąć na zakupy i na wioskę łikendować się na całego )

Więc jako, że nie wiem jak będzie z wchodzeniem na forum to proszę o litość i pisanie w umiarkowanym tempie co bym nadrobić wszystko potem mogła.

Miłego weekendu mamuśki! Za wizytujące kciuki zaciśnięte *

Pa! Do napisania ;**
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Edytowane przez _Madison_
Czas edycji: 2014-09-27 o 06:59
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 07:27   #1619
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Kar0ola tak jak pisały dziewczyny przy pierwszym dziecku to nie problem i nawet większego zamieszania wokół niego nie ma. Ja jestem też dzieckiem konfliktu (jak to brzmi :P) i wiem tyle, że w latach osiemdziesiątych moja mama miała przykazanie od lekarza czekać z drugim dzieckiem przynajmniej 5 lat. Nie wiem jak jest teraz ale na pewno to nic nie do przejścia
Stary 2014-09-27, 07:33   #1620
gosiak0512
Zakorzenienie

hejka
pokazujemy się na zdjęciu widać głowę brzuszek idzie ku górze i rączkę tam w tle jak macha dodam że kość nosowa jest i NT 1,4 jest. po za tym fikał jak szalony najbardziej to nogami wierzgał że się lekarz śmia że tancerz będzie terminowo z główki wychodzi na 4 kwietnia a z długości na 10 kwietnia

niezawsze fajna dzidzia a co ja sobie mogę wybierać córeczkę chciałabym mieć ale jak będzie synek to będzie byle by był zdrowy mężowi jak powiedziałam to mi tylko powiedział że będzie dalej próbował wariat jeden. Zobaczymy co powie mi lekarz na następnym Usg bo przy Bartku na 2 usg mówi że panienka wstydliwa ale dał 99%, ten 1% zostawił sobie żeby mu jaj nie urwała jak się inaczej okaże no i na 3 usg pięknie pokazał syn jaja.. tak więc mam dystans jeszcze do tego czy to chłop będzie..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140926_173140.jpg (109,3 KB, 32 załadowań)

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości