|
|
#1591 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Cytat:
książki, czyli obrazu Rafaela...Nie miałam pojęcia o tej historii, sporo o tym czytałam w necie potem...Tż z kolei, jak mu usiłowałam streścić, stwierdził, że dość durnowata fabuła. Widać - nie mam daru słowa |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzam,że w okresie dojrzałości lub olaboga przekwitu
trzeba miec przynajmniej dwa podkłady.W zalezności od wahania hormonów-nawilżenie lub korygowanie sebum..Cykl -warunkuje stan mojej cery i muszę sie do niego podporządkować.Tylko jak draniowi wytłumaczyć,że to wiąże się z kosztami
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, pytas o filtry? Hera to z koreanczyków, kupiłam kiedys 2 różne po 15 ml, całkiem przyzwoite. tych z topestetic nie kupiłam. kusi mnie coś innego, ale walcze...
Oj, ale się rozpisałyście ![]() Juka, tekst boski ![]() A ten Twój spray Propolisowy chyba pomógł - bo cos poprawiło tz humor. Jak u Johaśki - miałam ochote go zamordować po codziennych komunikatach o stanie jego gardła ( dziś boli z prawej, a dziś to brodawka językowa, może ja wyciąć, bo boli...). a teraz jest niezle, w sobote planuje wrócic na basen Już zamówił 2 opakowanie Propolisu, choć paskudny strasznie, za pierwszym razem prawie zhaftował się na lustro ![]() Dzis miałam ciężki dzien. 24 pacjentów, w tym 9 z bólem. wierzcie, po czyms takim w 3 godziny człowiek dopełza na siłownię ![]() Zimno i mokro. i ciśnienie niskie, przysypiałam na basenie. w pracy mi skoczyło, rzecz jasna ![]() Beti, Miszka, do mnie ludzie bez pardonu dzwonią po 7 rano i po 21 A teksty : 2 lata temu robiłęm zeba u pani, pamięta pani...? - sa nagminne.Beti, przepis na ciasteczka owsiane poproszę
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-03 o 18:14 |
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
Beata, dzięki
Filtry z topestetic takie se. Przegrały z Dermaquest i Cell Fusion. Miniaturki zużyję, pełnowymiarowego nie kupię. Jestem natomiast zachwycona tym sklepem. Mnie kuszą filtry Obagi. Pisałam już o tym. Kama, co Cię kusi. Pisz, pisz, pisz |
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
dwa zestawy
http://www.topestetic.pl/sesderma/re...em-50-ml-50-ml http://www.topestetic.pl/sesderma/re...erum-50ml-30ml Tyle, ze mam filtry. i kolejny nie ejst mi potrzebny Serum brzmi kusząco, ale promocja ciekawsza na serum i krem ![]() Miszka, mam te i jeszcze drugie ![]() http://allegro.pl/hera-sun-mate-leop...135451046.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-03 o 18:23 |
|
|
|
#1596 |
|
Zadomowienie
|
Kama
Dziś w paczce dostałam ulotkę z tym drugim zestawem i też mnie zaczęło kusić. Teraz, jak pokazałaś tę promocję, kusi mnie jeszcze bardziej ![]() Póki co będę dzielna. Kama, super, że propolis pomógł. Dołączam do prośby o przepis na ciasteczka
|
|
|
|
#1597 |
|
Konto usunięte
|
Kama,
przeciez to ty od owsianych specem jesteś ![]() Bo ja twoje chyba zaczęlam modyfikować. Proporcji nie podam, na oko. Platki, powiedzmy dwie szklanki, zalewam wodą, nie mają plywać, tylko spuchnąć i zacząć się lepić. Dodaję trochę rozpuszczonego masła i rozpuszczonego miodu, nie za dużo, żeby za słodkie nie były. Jak są za gęste, dolewam wody, jak za rzadkie - dodaję mąkę. Mieszam. Dorzucam dużo uprażonego słonecznika, bo uwielbiam i sporo cynamonu z tego samego powodu. Ciapię łyżka na papier, bo wolę bezdotykowo Piekarnik 180 stopni, mój jest denny, pieką się dłużej niż przewiduje ustawa...Ok.25-30 minut powiedzmy.Opcjonalnie jabłko starte można dodać. Albo ser. Albo wiśnie. Są pyszne W przypadku takich ciastek zawsze mi zależy, żeby były jak najmniej słodkie, całkiem bez cukru się nie da, próbowałam Kama, ta hera faktycznie dobrze matuje?!? Bo pogubiłam się, co używasz, a co MASZ ![]() Tylko nie wiem, czy kupić mogę, bo sportów na powietrzu nie uprawiam
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Beti - mam długa listę kremów, ser, filtrów
![]() Uzywam kilku, aktualnie 2 Mam duza tube nawilżacze z filtrem Pauli, ale do torebki i na basen mam te 15 ml kremiki Hery. Sympatyczne, choć nie nazwałabym ich lekkimi. Nie biela, nie tłuszczą...ale czy matuja...? Daje na nie podkład armaniego ( wszytsko po basenie) albo sama bazę clarinsa ( mam takie miniatury to wykorzystuję) i się nie swiece. nie jestem matowa, ale nie wyglądam na otynkowana. przynajmniej z daleka. jak jestem akurat po retinolu pauli i się gustownie łuszcze, to jak spojrze z bliska w duze lustro w pracy, dobrze oświetlone, jeszcze mając na nosie okulary...no to nadal się nie swiecę, ale to jedyna pociecha Filtry sa wydajne i uważam, ze warte przetestowania. ale to krem, nie żel, mgiełka itp. Można uzywac solo, bez kremu pod spód.Ciastka na pewno wypróbuję ![]() https://wizaz.pl/Kulinaria/Nowosci-k...tm_campaign=NP ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- to mnie zaciekawiło ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=989014 http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...ment-15-ml/287 Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-03 o 20:23 |
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
Aż dziwne, Kama, jak zbieżne są ostatnio nasze kosmetyczne zainteresowania
![]() Też oglądałam to serum, a maseczkę mam Ta niebieska świetnie działała na moją skórę po retinolu. Miszce jej jednak nie polecałam, bo piecze po nałożeniu i stwierdziłam, że jej cera może jeszcze bardziej się wkurzyć. Na to mam ochotę (jak skończę wszystkie inne toniki jakie mam) http://www.sklep.bio-med.pl/biologiq...iwej-50ml.html |
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Córka przyjechała.Zrobiła mi niespodziankę
![]() JUKA-to ten propolis ? http://allegro.pl/gal-propolis-w-aer...040050164.html Kupiłam te dwa kremy.Ten z wit c-jest naprawdę fajny.Jako baza pod makijaż-rewelacja |
|
|
|
#1601 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, ja mam innej firmy, ale też 7 % , więc to jest to samo.
Życzę abyś nie musiała go używać, ale gdyby co, to proszę, po pierwszym użyciu pomyśl o mnie ciepło ![]() ![]() Do tych kremików to maseczkę musisz dokupić http://www.aptekagemini.pl/la-roche-...aca-2x6ml.html |
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam maseczkę.Jakoś nie bardzo
To z jakiej firmy Juka ten propolis?wolę kupic sprawdzony..---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- http://allegro.pl/propolis-aerozol-7...129996451.html |
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
Kama - podziwiam konsekwencję w stosowaniu tylko dwóch kremów, ja kosmetycznie wciąż się miotam. Staram się to opanować, z coraz lepszym skutkiem, bo wiem, że mojej skórze może to nie służyć.
Juka - Sekrety medycyny brzmią bardzo dobrze ![]() Jak dla mnie też maska Hydraphase jest średnia, ta z Avene, którą ostatnio linkowałam jest dla mnie dużo lepsza. Miszka - to naciesz się córką ile można . Jakiś czas temu używałam Redermic C, za namową mojej dr. Bardzo miło wspominam, rzeczywiście. I przy tej okazji przypomniał mi się sprzed kilku lat i kuracji kwasem glikolowym jeszcze jeden, niedrogi a świetny krem ratunkowy - wiesiołkowy Oeparol. Ja akurat miałam konkretnie ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-twarzy.html i przyznaję, że zrobił całkiem dobrą robotę!
Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-03-03 o 22:43 |
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, mam dokładnie ten propolis z ostatniego linka.
Avene też miałam ![]() Dircik, "Sekrety medycyny" ostatnio widziałam u mnie w sypialni. Żywię ogromną nadzieję, że moje dziecko pamięta jeszcze, że kupiło tę gazetę Martwi mnie to, że wybierając liceum trzeba się już ukierunkować. Zostało tylko półtora roku. Wychowawczyni mojego dziecka twierdzi, że jakby miała wskazać osobę z jej klasy, która sprawdzi się w zawodzie, w którym trzeba przemawiać (dużo, dużo, dużo) to będzie to moje dziecko. Buzia jej się nie zamyka.
|
|
|
|
#1605 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mischko jaki Ty masz odcień skóry w MAC-u? Edytowane przez 201605090958 Czas edycji: 2015-03-04 o 00:30 |
|
|
|
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
Wprowadzam powoli z powrotem witamine C do mojej pielegnacji. Trzymajcie kciuki
Dzis drugie smarowanie, po pierwszym bylo bez sensacji![]() Ide dzis do dentysty z moim ukruszonym zebem. Do fryzjera tez musze. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-03-04 o 08:20 |
|
|
|
#1607 | |
|
Raróg
|
Ale paskudna pogoda. A ja muszę do lekarza, brr...
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj słońce
Uklika- kciuki zaciśnięte ![]() Juka- sekrety medycyny brzmi dobrze
|
|
|
|
#1609 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Konto usunięte
|
Witam z kawą, 5 dzis ![]() Nanoblur czytałyście, stosowałyscie? |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Dircik, używam tylko 2 kremów z filtrem, innych ciut więcej
Ale fakt, staram się wykonczyc to, co mam otwarte, miniatury głownie...Dzien się rozjaśnił, ale ze właśnie wracam do roboty - jest mi to obojętne. Praca jest praca
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj ja zaglądam, a tu pusto. Juka, skusiłam się na zestaw. w sumie samo serum bardziej mnie ciekawi, ale tu krem jest gratis - serum tez kosztuje 120. No a skoro kremy z filtrem i tak już grzecznie używam...
Beti, ciastka dobre, dodałam jabłko i właśnie gorące podjadam ![]() Tempo realizacji zamówień w topestetic zabójcze O 18.19 złożyłam zamówienie, o 19.10 dostałam info o złożeniu przesyłki u kuriera
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-04 o 20:06 |
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
Kama, pochwalam zakup, jak najbardziej
W takim razie będziesz króliczkiem doświadczalnym . Czekam na recenzję i serum, i kremu, ale najbardziej krem mnie ciekawi ![]() Ja dziś posmarowałam się Cell Fusion spf 47 (dostałam próbkę). Bardzo fajny kremik. Danusia, 14:30 i 5 kawa .... Niezła jesteś Beata, mówisz, jak mój mąż (on też niedawno stwierdził, że tylko Sejm) ![]() Stanowczo za pusto tu dziś. Hej, dziewczyny, no chodźcie. Kama i za to właśnie między innymi tak polubiłam ten sklep. Do tego dochodzi darmowa dostawa, fajne próbki niezależnie od tego ile kasy u nich zostawisz, punkty lojalnościowe, mini prezencik (ostatnio dostałam małą gąbeczkę). Super. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-03-04 o 20:08 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Danusia, czytałam o nanoblur...ale nie przemawia do mnie
40 sekund i 10 lat mniej, a świstak siedzi i zawija... ![]() Mogłabym sobie wyobrazić jaki taki efekt u pomarszczonej i obwisłej baby - jako wygładzenie i mechaniczne ściągnięcie...Ale tylko to. Nie widze możliwości, bym ja się posmarowała i odmłodziła, pewnie podobny efekt by dało kurze białko
|
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Juka - jakoś zapracowane/zajęte jesteśmy wyraźnie na zmianę
Dziś szalony dzień, jeszcze coś muszę porobić, a jutro podróż i też intensywnie. Podjęłam męską decyzję. Wyniki badań mam w porządeczku i mam już wykupioną receptę na izotek. Zaczynam w połowie marca. Uprzejmie proszę o trzymanie kciuków
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.hemmahosjohanssons.com/20...czyli-czy.html
rozumiem, że reżim filtrów przy izotreku pełny...? |
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
Kama - ma się rozumieć, że reżim filtrowy pełny! Choć asortyment w aptekach tego nie ułatwia aktualnie. Jeśli gdzieś stacjonarnie są u nas filtry, to raczej max 30-tka, matującego Vichy nigdzie nie dorwałam. W Superpharm znalazłam 50-tkę Uriage Hyseac - filtr dla cery trądzikowej. Potestuję, nie miałam wyboru.
|
|
|
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie, Dircik, na zmianę
Bo na przykład dziś, ja nie jestem zapracowana, ale zaspana Przyniosłam sobie mnóstwo pracy do domu, ale nie tknęłam nic, bo normalnie nie mam siły. Dwie godziny po popołudniu spałam, a teraz się błąkam bez sensu. Nawet ciuchów na jutro nie chce mi się przygotowywać. Idę do łóżka. Poczytam. "Bezcenny" zaczyna mnie wciągać ![]() O Nanoblur poczytałam. No faktycznie, cudo jakieś. Uwierzę, jak któraś z Was przetestuje i poleci. ![]() Miszka, znowu chce mi się jakiegoś super extra podkładu. Nic nie widzę w nowościach wiosennych Czym my się będziemy na wiosnę podkładować ?
|
|
|
|
#1619 |
|
Gang Iren
|
Dobry wieczór
![]() Witam się po powrocie z Polski. Za długo już mi było i cieszę się, że jestem już w domku
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Gosia Jak się ogarniesz, to mam nadzieję, że zdasz relację z pobytu (w tym - z zakupów + fotki) ![]() Dircik, dlaczego ty jeszcze nie śpisz, skoro jutro intensywnie i do tego podróż ? Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-03-04 o 22:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

książki, czyli obrazu Rafaela...Nie miałam pojęcia o tej historii, sporo o tym czytałam w necie potem...
trzeba miec przynajmniej dwa podkłady.W zalezności od wahania hormonów-nawilżenie lub korygowanie sebum..Cykl -warunkuje stan mojej cery i muszę sie do niego podporządkować.Tylko jak draniowi wytłumaczyć,że to wiąże się z kosztami

Czym my się będziemy na wiosnę podkładować ?