Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-10, 01:02   #1591
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Czy wiecie gdzie dostanę takie naklejki?

http://allegro.pl/metaliczne-zlote-t...956266233.html

http://allegro.pl/listing/listing.ph...0-default-1209

http://allegro.pl/listing/listing.ph...0-default-1209
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 07:00   #1592
satine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
ja nie czaje, dlaczego kobiety uwazaja, ze slub =bycie ksiezniczka. jakby to jakas koronacja na ksiezna byla...moze jeszcze berlo i jakis tron trza zbudowac? slub sie chyba bierze bo chce sie zalozyc rodzine, na slubie powinno sie byc soba, wygladac NORMALNIE, a nie jakz taniego kabaretu
cos czuje ze kreacja Bogumily to bedzie jedna, wielka, blyszczaca wiocha....
O tym samym pomyślałam oglądając Boguche. O ślubie księżniczki marzy się raczej w wieku 5 lat... Prawie 30 letnia kobieta opowiada ze chciałaby mieć tiarę i tren jak ksiezniczka... no nie wiem...:banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

satine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 07:16   #1593
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Pamietam, ze ladnych pare lat temu (10?) byla moda na tiary zamiast welonu. Dzis to sie kojarzy z programem "Moje wielkie cyganskie wesele".
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 07:19   #1594
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez satine Pokaż wiadomość
O tym samym pomyślałam oglądając Boguche. O ślubie księżniczki marzy się raczej w wieku 5 lat... Prawie 30 letnia kobieta opowiada ze chciałaby mieć tiarę i tren jak ksiezniczka... no nie wiem...:banghead:
Prezentujecie takie zdziwko, jakbyście nigdy w życiu się na ślubne podforum Wizażowe nie zapuściły

Ja tam się nie dziwię, ona ma taki styl, brokaty, kokardy, królewską postawę (Queen B zobowiązuje, czyż nie? ), że zdziwiłabym się gdyby chciała skromnej uroczystości, po prostu do niej opcja "gypsy wedding" po prostu pasuje Jedyne co niepokoi, to ten gorset...ale mam nadzieję, że wiedzą co robią.
Stary 2015-01-10, 07:42   #1595
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Prezentujecie takie zdziwko, jakbyście nigdy w życiu się na ślubne podforum Wizażowe nie zapuściły

Ja tam się nie dziwię, ona ma taki styl, brokaty, kokardy, królewską postawę (Queen B zobowiązuje, czyż nie? ), że zdziwiłabym się gdyby chciała skromnej uroczystości, po prostu do niej opcja "gypsy wedding" po prostu pasuje Jedyne co niepokoi, to ten gorset...ale mam nadzieję, że wiedzą co robią.
Ja się nie zapuściłam (tak samo jak na mamę z klasą ), ale byłam na wieeelu weselach i różne rzeczy widziałam, od panny młodej w trampkach po księżniczki. Ja też miałam bardzo niestandardowy ślub, więc serio, niech każdy przeżyje ten dzień jak chce. Co ma wiara w Boga do wyglądu księżniczki też nie bardzo rozumiem, B. może i szczerze ślubować przed ołtarzem i wyglądać jak jej się tam wymarzyło.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:02   #1596
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ja się nie zapuściłam (tak samo jak na mamę z klasą )(...)
A jest co czytać momentami i tu i tu, oj jest

Cytat:
Co ma wiara w Boga do wyglądu księżniczki też nie bardzo rozumiem, B. może i szczerze ślubować przed ołtarzem i wyglądać jak jej się tam wymarzyło.
Ano właśnie. Jak ktoś ma wizję, pieniądze i chęć na zrobienie wielkiej imprezy z milionem kryształów i tym podobnych akcesoriów, to nie będę mu wmawiać, że gupi i bez gustu, bo się powinno przecież inaczej. Nie ma "powinno", nie ma jednego odpowiedniego modelu ślubu i wesela.

Mnie się na przykład mucha źle kojarzy i w życiu bym się na muchę u lubego ślubnego nie zgodziła, ale jak ktoś chce, jak się komuś to podoba,to przecież nie będę mu wmawiać że robi błąąąąąd
Stary 2015-01-10, 08:06   #1597
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Mnie się na przykład mucha źle kojarzy i w życiu bym się na muchę u lubego ślubnego nie zgodziła, ale jak ktoś chce, jak się komuś to podoba,to przecież nie będę mu wmawiać że robi błąąąąąd
czyżby z Korwinem?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-10, 08:10   #1598
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
czyżby z Korwinem?
No ba
Stary 2015-01-10, 08:10   #1599
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
no... w ogóle to mam wrażenie, że Bogusia by się w Rokoko odnalazła filmik jednym okiem obejrzałam i przyznam, że wywarł na mnie dość sympatyczne wrażenie dlatego, że widać, jaką jej to wszystko wielką radość sprawia. Z takim przejęciem o tej księżniczkowej sukni i trenie mówiła, prawie jak moja trzylatka opowiadająca z przejęciem jaką sukienkę chce założyć na bal w przedszkolu, no aż nie sposób się nie uśmiechnąć z sympatią
ona mi się zawsze kojarzy z Panią Alicją z Kuchennych rewolucji - tej od Matalmary
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:22   #1600
koainka_
Czekoladożerca

Zmalowana i ulubieńcy grudnia, pierwsze 2 minuty i jej ciągłe "yyy" tak mnie denerwuje, że nie mogę dalej oglądać. ;/
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 08:46   #1601
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

A co jesz na co dzień? Może Twoja dieta ogólnie nie jest idealna i organizm domaga się np. magnezu. Inna sprawa, że to może być uzależnienie i wtedy najlepiej najzwyczajniej nie kupować słodyczy. Jeżeli nie będziesz ich miała w domu, nie zjesz ich a zamiast tego można zrobić sobie domowy budyń z kakao, czy ciastko z mikrofali, czy nawet tę owsiankę z kakao. Słodzone czym tam sobie zamarzysz, poza cukrem.
właśnie idealna nie jest na pewno;/ ja nie kupuję, ale w domu zawsze są a jak nie ma to robię gofry/muffinki itp. Pora chyba zrobić jakąś metamorfoze jak fit blogerki
Cytat:
Napisane przez FancyDesire Pokaż wiadomość
Miałam tak samo, pomimo pełnego brzucha zawsze czułam, że muszę zjesc cos słodkiego po posiłku. Często potrafiłam zjeść sama całą Goplanę mleczną. Nie przekonywało mnie to, że będę mieć cellulit, fałdki na brzuchu, przytyję. Dopiero, gdy dowiedziałam się, że cukier szkodzi skórze i będę szybciej się starzeć, z dnia na dzień go odłożyłam. Nie słodzę kawy ani herbaty, nie jem juz ciastek ani czekolady po obiedzie. Raz w tygodniu, gdy jestem na większych zakupach kupuję sobie batonika Amigos w biedronce. Czuję się lekka i szczęśliwa
właśnie najgorzej (a może to najlepiej) że ja nie tyję jakoś specjalnie, dlatego nie umiem się zmobilizować. Może rzeczywiście zacznę myśleć o zmarszczkach

Cytat:
Napisane przez lush_lover Pokaż wiadomość
Moze zacznij sie przestawiac na gorzka i powoli zmniejszaj tez ilosc? Np. nie wiem jak w Polsce, ale w UK sa troche mniejsze czekolady i lepiej chyba zjesc tabliczke mniejsza, jak juz sie musi.
Asia Styledigger kiedys zamiescila u siebie fajny przepis na paleo nutelle - bardzo smaczna, chociaz oczywiscie nie smakuje jak prawdziwa, ale warto wyprobowac.
http://styledigger.com/2013/04/real-food.html
Co do ciastek, skoro juz juz musisz je jesc, moze sprobuj takich bez bialej maki, z miodem zamiat cukru i naladowane suszonymi owocami i orzechami? Na kwestiasmaku.com jest ostatnio sporo przepisow bezglutenowych, bez bialego cuktu etc.
tu z maka razowa:
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...e/przepis.html
tu z makami bezglutenowymi:
http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html
tu znowu z maka razowa:
http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html
(pierwszy i ostatni przepis wyprobowalam i sa swietne)
Uwazam, ze jak sie ma na cos ochote, to lepiej po prostu zjesc to w zdrowszej wersji, niz caly czas sobie odmawiac i czuc sie przez to ograniczonym.
Jesli dodatkowo masz problem ze slodzeniem herbaty/kawy, to probuj na poczatek slodzic o polowe mniej (lyzeczka zamiast dwoch, pol zamiast calej). Sama rowniez, jesli pije soki owocowe, to je rozcienczam troche woda mineralna, zawsze to mniej cukru w diecie tez. Podpowiedzialam to tez znajomemu i trzyma sie tego i calkiem mu ta rada sluzy.
Powodzenia!
dzięki zaraz przeglądne te przepisy
Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
no wiesz... zależy jaką kwotę się rozumie pod pojęciem porządnie Przy tej ilości wrzucanych filmów i ilości współprac myślę, że Karolina spokojnie wyciąga ok. 2,5 tys. na miesiąc. No i pracuje w Mediacrafcie, więc tam również zarabia No i jednak sporo rzeczy dostaje za darmo (niby nic, ale tu kosmetyki, tam ciuchy, zawsze to mniej do wydania ze swoich, część zakupów ma z głowy). Ja tam za nią nie przepadam, widać, że ma dziewczyna parcie na szkło, ale z drugiej strony skoro taki ma pomysł na siebie, to niech robi to co lubi, nikomu tym krzywdy nie robi

Melevis, lubię Ciebie i Twój kanał, ale nie obraź się - masz mało filmów i wyświetleń w porównaniu do Karoliny, Szusz czy RLM, więc i zarobki z reklam czy współprac masz mniejsze. Ja nie twierdzę, że ich zarobki z YT to jakieś niebotyczne kokosy, ale podejrzewam, że sumka jest już całkiem przyzwoita. No chyba, że dla kogoś nawet 2 tys. to kieszonkowe, to można się kłócić

Dlaczego miałby nie udzielić?

A co do informacji na temat rodziców, to pewnie wszystko z Googli wzięte. Informacji jest ogrom, tym bardziej, że ludzie rzadko przeglądają co wyskakuje po wpisaniu ich imienia i nazwiska.
Nasz wątek to przy GG ciągnie się jak flaki z olejem
ja tam myślę, ze te 2 tys to kieszonkowe dla vlogerów i sumy są o wieeeele wyższe. Nie wiem dokładnie jak te nasze wszystkie Polki oprócz szusz, karojalny, oleski, ale wiele Niemek utrzymuje się już tylko z vlogowania i noo wszystko na wypasie Nie wiem dokładnie jakie są u nuch zarobki, ale tak jak oglądałam to YT rozwijał się dosyć podobnie do naszego, dopiero jakieś 2 lata temu zaczęłam widzieć znaczące różnice.
Cytat:
najpierw generalizujesz a potem próbujesz narzucić innym swoje prywatne poglądy. Nie, nie miałam księżniczkowego ślubu, miałam bardzo skromny, ale jestem w stanie pojąć, że kogoś cieszy wypasiona oprawa i mnie nic do tego.
dokładnie! ja też nie lubię takiego narzucania, że o boże jakie to wieśniackie te kokardki i diamenciki. To jej wesele i tak samo może śmiać się z innych, że o boże jakie odludki, nawet kilku znajomych nie mają (bez przytyku! sama planuję ślub w gronie tylko rodziny i przyjaciół daleko stąd). W ogóle bez urazy, ale dziwne jest porównywanie komunii do wesela, Przecież to są dziewczynki, nawet nie nastolatki. Ja nie wiem dla mnie fakt ważna była ładna sukienka, ale o tipsach i solarium to nawet pojęcia nie miałam
Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

Wasi faceci lubią Was w pełnym makijażu? Moj nie za bardzo, najlepiej jakbym nic na twarzy nie miala tylko tusz na rzęsach, ja za to uwielbiam pelne makijaze, konturowania, rzesy sztuczne, kreski, rozświetlacze itd. Oczywiście na co dzien nie robie takich, ale jak mam okazje jestem mega szczesliwa
nie! dosyć często chodzimy na imprezy i wtedy mam okazję zaszaleć z okiem i zawsze widzę to krzywe spojrzenie ale nie lubi tylko smoky eyes (i to w różnych kombinacjach) i mocnych ust (hah chociaż w sumie to najważniejsze w takim makijażu :P)
Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
To dlaczego dziewczynki sa tak krytykowane w dniu pierwszej komuni? Moze one tez chca byc ksiezniczkami wozonymi karoca w tipsach, "pieknej" solarnej opaleniźnie i makijazu, a kazdy krytykuje?
Cytat:
A jest co czytać momentami i tu i tu, oj jest

Ano właśnie. Jak ktoś ma wizję, pieniądze i chęć na zrobienie wielkiej imprezy z milionem kryształów i tym podobnych akcesoriów, to nie będę mu wmawiać, że gupi i bez gustu, bo się powinno przecież inaczej. Nie ma "powinno", nie ma jednego odpowiedniego modelu ślubu i wesela.

ale powiem wam szczerze, że pierwszy raz spotykam się, że zaprasza się tylko na ślub, a z waszych wypowiedzi wynika, że to powszechna praktyka. Ja tam myślę, że to tak niespotykana w naszym rejonie praktyka, że pewnie Ci co bym zaprosiła tylko na ślub by się obrazili o wiele bardziej, niż jak gdybym ich w ogóle nie zaprosiła
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-10, 08:51   #1602
isabelka00
Wtajemniczenie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49687528]
ale powiem wam szczerze, że pierwszy raz spotykam się, że zaprasza się tylko na ślub, a z waszych wypowiedzi wynika, że to powszechna praktyka. Ja tam myślę, że to tak niespotykana w naszym rejonie praktyka, że pewnie Ci co bym zaprosiła tylko na ślub by się obrazili o wiele bardziej, niż jak gdybym ich w ogóle nie zaprosiła [/QUOTE]
szczególnie jak niektórzy goście muszą jechać na ślub 300 km i nikt nawet ciepłej herbaty im nie da... ja bym zaprosiła na ślub jedynie znajomych z pracy, którzy mieszają blisko mnie a nie ludzi z całego świata
Stary 2015-01-10, 08:58   #1603
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49687528]
ale powiem wam szczerze, że pierwszy raz spotykam się, że zaprasza się tylko na ślub, a z waszych wypowiedzi wynika, że to powszechna praktyka. [/QUOTE]
Ja to się spotkałam z jeszcze innym zwyczajem - wrzucanie zaproszenia na ślub na fb
Stary 2015-01-10, 09:11   #1604
satine
Zadomowienie

Cytat:

No sorry wielka Pani korektorka na codzień pracująca w "powaznych instytucjach"
Juz pomijając kwestie kokałd i diamencikow to wydawało mi sie ze ich poprostu na to nie stać, Bogusia czesto mówiła ze musi zaciskac pasa, że Bałtek ciężko pracuje itp. Myślicie że to za hajs z jutuba?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

satine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 09:25   #1605
Amerie
Raczkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=cBbavv1sU4Y

Szusz i Vlog....
Ona tyle lat jeździ na te narty, a jeździ słabo. Przynajmniej się pośmiałam
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 09:33   #1606
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

nie rozumiem, lista kosmetykow jest podana na blogu a nie mozna jej wkleic tez pod filmik? taki to jest wysilek? :/
Stary 2015-01-10, 09:38   #1607
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

nie rozumiem, lista kosmetykow jest podana na blogu a nie mozna jej wkleic tez pod filmik? taki to jest wysilek? :/
Jak to nie rozumiesz? Chodzi o zwiększenie ruchu na blogu.

Odkryłam nowy kanał z przepisami z filmów.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 09:49   #1608
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez satine Pokaż wiadomość
Juz pomijając kwestie kokałd i diamencikow to wydawało mi sie ze ich poprostu na to nie stać, Bogusia czesto mówiła ze musi zaciskac pasa, że Bałtek ciężko pracuje itp.
A to swoją drogą, taka impreza to duże pieniądze...ale znam osobę, która od chyba dwudziestego roku życia odkłada kasę na ten cel, ma lokatę ślubną więc nic mnie już chyba nie zdziwi
Stary 2015-01-10, 09:56   #1609
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość

wkurza mnie to
Stary 2015-01-10, 10:08   #1610
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
O tak! Jeżeli ten kanał będzie fajnie prowadzony, to będzie moim ulubionym kanałem, łączącym dwie z moich największych pasji! Ale czekam teraz! <3

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość

Szusz i Vlog....
Szusz mówiła kilka razy, że jeździ średnio, ale uwielbia takie wyjazdy ze znajomymi czy partenerem - wcale jej się nie dziwię. Góry i znajomi to świetne połączenie Na nartach kilka lat jeździłam, ale nie wiem, czy teraz dałabym radę swoją drogą

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja taka niby hejterka, a jest wideo, gdzie ten pan mówi, że robi sobie obiady na trzy dni i dzięki temu oszczędza prąd na leki, popłakałam się, jak to oglądałam, czemu dobrzy ludzie mają taki ciężki los, a stare dziady ubeki siedzą na ogromnych emeryturach? CHory kraj
Przyczyny rozwarstwienia społeczenego i biedy upatrujesz się w emeryturach dla UB? Kurcze, byłoby pięknie, gdyby rozwiązanie tego jednego problemu, pozwoliło wszystkim godnie żyć.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 10:08   #1611
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, że obiecałam komuś pokazać moją gąbkę real techniques jak już ją zużyję. Nadszedł ten dzień. Miałam ją 6 miesięcy, używałam głównie z colorstayem. Ciężko się spierał, zresztą widać po przecięciu jak mocno i głęboko odbarwił dupki gąbeczki. O dziwo, z zewnątrz to się tak nie rzuca w oczy. To dlatego nie mogłam już jej doczyścić. Zamówiłam sobie nową, bo już coraz trudniej się ją myło i mam też wrażenie, że zrobiła się taka tępa w dotyku, zmieniła fakturę. Zaczynała się też zachowywać momentami jak plastelina. Zatem adiós! Brzegi mają zupełnie inny kolor niż wnętrze, są duuuuużo jaśniejsze, miejscami zafarbowane. A w środku... Załączam zdjęcie tych wstrętnych robali, pleśni i grzyba. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!!!!!
Pęknięcie w środku mogło powstać przy przecinaniu, nie wiem.

Myślałam, że to ziemniak.
Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Mnie się na ślubie marzy kilka osób ... świadkowie, rodzice i rodzeństwo. Potem kolacja w restauracji i do domku.

Ot takie szaleństwo.
Moim marzeniem jest ślub na egzotycznej wyspie w pięknej zwiewnej sukni, tylko ja, mój luby i dosłownie garstka przyjaciół i rodziny.
Cytat:
najpierw generalizujesz a potem próbujesz narzucić innym swoje prywatne poglądy. Nie, nie miałam księżniczkowego ślubu, miałam bardzo skromny, ale jestem w stanie pojąć, że kogoś cieszy wypasiona oprawa i mnie nic do tego.
Ano właśnie.
Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie, ze dzieci ogladajace lalki barbie, tez by chcialy miec piekna i strojna sukienke, makijaz i pomalowane paznokcie jak kupione przez mamy zabawki. A to mama im mowi, ze nie wypada, narzuca im swoje zdanie.

Po prostu chyba w slubie chodzi o co innego przed tym Bogiem, niz robienie przedstawienia, ale co ja tam wiem niech kazdy robi to co mu pasuje. Jestem w stanie zrozumiec wesele na 250 osob i te na 13. Chociaz wewnetrznie napewno sklaniam sie ku jednej opcji.

Ostatnio przeliczalismy koszta na 100 osob i wyszlo sporo, a co dopiero na 250.
Bogusia może mieć sukienkę jak księżniczka Disneya i przyjechać złotą karocą pod kościół, ale nie będzie świadczyło to o jej słabej wierze czy chęci zrobienia przedstawienia i zadrwienia z boga. Nie ma jakiegoś przymusu życia w ascezie dla katolików z tego co się orientuję. Ma założyć najprostszą sukienkę i zaprosić 50 osób, żeby nikt przypadkiem nie popatrzył krzywo?

Wciąż mnie to zaskakuje, przecież każdy wie, że ślub powinien być zorganizowany tak jak życzy sobie tego para młoda, a wciąż pojawiają się głosy "no jakże to, taka sukienka? tyle gości?" Ni w ząb tego nie kminię.

I na ślubie jak najbardziej powinno się być sobą. Myslę, że Bogusia już bardziej sobą być nie może.
Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

No cóż, jakoś trzeba nabić liczbę wejść na bloga.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 10:20   #1612
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Czy wiecie gdzie dostanę takie naklejki?

Ale piękne dłonie!

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:

Ja też nigdy się nie zapuściłam tam ani na mamę z klasą, bo mnie to przerasta, wolę sobie nie psuć nerwów i tak już zszarganych przypadkowymi wątkami na głównej osi

Co do całej tej ślubnej dyskusji zgadzam się z Salix - wiele rzeczy to dla mnie inny świat, ale no - rozumiem, że można tak chcieć. Jak sobie myślę o liczbie 500 osób i ile to w tym momencie zachodu, pieniędzy, za które możnaby zobaczyć tyle cudownych miejsc, to mi się słabo robi, ale no - każdy ma inne priorytety. Ja wolałabym na ślubie być w 8 osób, zamiast wesela zaprosić gości na obiad i już, a pieniądze odkładać na podróże.
Swoją drogą skumajcie 500 gości, dla mnie to jakieś niewyobrażalne.
Stary 2015-01-10, 10:21   #1613
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
A to swoją drogą, taka impreza to duże pieniądze...ale znam osobę, która od chyba dwudziestego roku życia odkłada kasę na ten cel, ma lokatę ślubną więc nic mnie już chyba nie zdziwi
nieźle chociaż to i tak według mnie mądrzejsze niż kredyt na 40 tys wzięty na ten cel (znam takich )
Stary 2015-01-10, 10:21   #1614
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość

Szusz i Vlog....
zawsze ją lubiłam, ale teraz jest jeszcze bardziej super. baaardzo pozytywna zmiana przy Tomku.

Cytat:

no jakoś nie jestem na tak.
pomalowane paznokcie i mięso wg. mnie równa sie odpryskujący lakier w mięsie.
zobaczymy co będzie dalej
Stary 2015-01-10, 10:34   #1615
olenkasz
Zakorzenienie

super ten nowy kanał!
lubię takie kobiety w typie Wellman
Stary 2015-01-10, 10:35   #1616
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=TEyaUQPW9sY ulubieńcy grudnia u Zamalowanej

https://www.youtube.com/watch?v=Tdwtu7LmCiw czytanie z ruchu ust z Albertem u kajmanowej
Stary 2015-01-10, 10:44   #1617
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Bogusia w dniu ślubu może wyglądać cała jak kokardka.
Tylko kwestia gorsetu w jej przypadku jest dla mnie niezrozumiała.

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 11:21   #1618
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

jak smakuje burgera to przypomina mi sarunię

leci w suby
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 11:31   #1619
201705230905
Konto usunięte

Munkaaa, chodziło mi raczej o niesprawiedliwość, że Pan Mirek, dobry człowiek, angażujący się wielokrotnie w bezinteresowną pomoc ledwo ciągnie koniec z końcem, a taki stary ubek ma emeryturkę kilka tysięcy, mimo że przyczynił się do wielu zbrodni.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 11:31   #1620
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Ja się nie zapuściłam (tak samo jak na mamę z klasą ), ale byłam na wieeelu weselach i różne rzeczy widziałam, od panny młodej w trampkach po księżniczki. Ja też miałam bardzo niestandardowy ślub, więc serio, niech każdy przeżyje ten dzień jak chce. Co ma wiara w Boga do wyglądu księżniczki też nie bardzo rozumiem, B. może i szczerze ślubować przed ołtarzem i wyglądać jak jej się tam wymarzyło.

tak z ciekawości, co bylo niestandardowe?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości