|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Buu, a mój tż tylko się śmiał
szoku nie dostał A jak tam Mała już się rozruszała w brzuszku? Mala, ale masz lokatorkę...ehh Melbi, Ty chudzino! powodzenia na badaniach ![]() Paulina, brawa dla Twojej rodzinki! Dzielnie się spisują |
|
|
|
#1592 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za wagę i kciuki za szpital
|
|
|
#1593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to widze to panika mnie ogarnia, bo ja jeszcze w szlafroku! A latem jak ganiają o tej porze już za piłką! Albo ja robimy jakąś impreze i widzę na drugi dzień z rana, że sąsiedzi, którzy u nas byli już ganiają po dworze, a my dopiero pół oka podnieśliśmy... |
|
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
Mamazuzi super ze tz tak sięsprawdza i Zuzia
Mlebi ale będziez ciebie zgrabna mmamuśka
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na obiad, a potem na odwiedziny rodziców i męża.
Zaczęłam chrapać bo tu mega suche powietrze i jeszcze dodatkowo gardło mnie boli. Maz mi tabletki i wodę morska przywiezie bo głupio mi jak ktoś nie moze przeze mnie spać. Sama się dzis średnio wyspalam przez laske traktor a ja podobno mniej ale też daje czadu
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha będzie telefon do babci wtedy z rana haha Musimy liczyć na to,że może nasze organizmy same przestawia się na inny poziom haha Ja juz ( hehe juz) po śniadaniu, Wstawiłam tez ręczniki do prania, ale chodzenie dziś to dla mnie udręka grrr ja nie wiem... A takie piękne słońce u nas... Aż szkoda w domu siedzieć buuu
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-02-01 o 11:30 |
|
|
|
|
#1597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale Mała wwierca, wkręca mi się w szyjkę, że chodzić się nie da! Złożyłam pranie, zaraz pójdę pomrozić pierogi i to by było na tyle co dzisiaj jestem w stanie zrobić :P A mieliśmy w planie Cinnabona ale kurna no nie dam rady!Ale mamy ciacha od Mamy, wiec, aż tak nie boli |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę wyjąć i powiesić pransko będzie ładnie pachnieć w domku ![]() Tez bym zjadła coś słodkiego, ale nie mam... Tylko kisiel
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
Kasia trzymam kciuki za cesarke! Na pewno szybko dojdziesz do siebie :-*
Mala strasznie współczuję i nierozkręcającego się porodu i kłopotów ze spaniem. Ale juz bliżej niż dalej :-* |
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po obiedzie. 2 obiad kolo 16 mama przywiezie wiec luzik.
Byłam na ktg i skurczy brak. No moze jeden do 40byl. Ciekawi mnie co jutro powiedza co ze mną bedzie ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Fajnie by było jakby Kasia była juz po
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2015-02-01 o 13:06 |
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Mała toz to szok...moze cie jutro wypuszcza.....:/
Dotarła do mnie moja zaginiona paczka.. Właśnie sąsiad ją przyniosł Z innej klatki - nie znam człowieka.Dopiero dziś ![]() nie no mówię wam, brak mi słów na tego kuriera i teraz nie wiem, czy bawić się jutro w składanie jakiś zażaleń ,czy dać se luz dla swojego spokoju. I dziś naleśniki z konfiturą malinową robię mniamiiiiiiiiii
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym Aga robiła aferę. Bo to tylko dobra wola sąsiada ze przyniósł. Równie dobrze mógł sobie zatrzymać czy sprzedać a Ty byś tego na oczy nie zobaczyła. Co innego ktoś w miarę znany ale obcy?
|
#1603 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mala dobrze pisze, że to tylko dobra wolankolesia, że Ci to przyniósł. A i trzymam kciuki za naleśniki ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Musisz z nią poważnie porozmawiać, bo to tak dalej być nie może! ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- A właśnie, co się dzeje z Duszoną? Ktoś coś wie? Urodziła czy co? |
||
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze sie nie odniose- postaram nadrobic sie z domu
Pochwale sie tylko, ze dzis wychodzimy do domu Robili nam dzisiaj badanie na zoltaczke bo maly podejrzanie wyglada :p No i co sie okazalo, ma taka ciemna karnacje po tatusiu przeciez ![]() Nie pamietam kiedy spalam ale chyba dawno :p Tz napisal mi, ze w domu ja tylko karmie- on robi reszte a ja odpoczywam :p No ciekawe jak on sie dyga go brac na rece hihi ![]() W glowie caly czas slysze ryk, chyba juz fiksuje ![]() I pochwale sie dzisiaj, ze juz schudlam 9 kg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję utraty wagi
|
|
|
|
|
#1606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak zrobię. Ciekawe właśnie co u niej.... Cytat:
|
|
|
#1607 |
|
Raczkowanie
|
Aga ja bym nie odpuszczała kurierowi.
Mala Ty to jesteś biedna z tym czekaniem na poród ![]() Kasiulka trzymam chociaż pewnie już po wszystkim ![]() Ilona super,że wychodzicie i za zgubione kg ![]() Przyszedł luty... Chciałabym już rodzić a tu nic...
|
#1608 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie przyszedł luty!
A tu nic! Cisza! Czekamy ![]() ![]() Chociaż Aga niedzieli nam jeszcze trochę zostało |
|
|
|
#1609 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć babeczki
![]() Podczytuję was. Oglądam zdjęcia,ale absolutnie siebie nie poznaję nie mam ochoty nawet pisać :ʹ( jestem kompletnie do luftu. Puchnę jak balon napompowany, aż mnie skóra boli jakby miała pęknąć nawet na piszczelach mam celulit wodny nie pamiętam jak wyglądają kostki na nogach i rękach Dzieciaczki przecudne. Stper mamuśki silne, trzymam za was kciuki. MamaZuzi płaczę ze wzruszenia za każdym razem gdy czytam o Twojej rodzince super,że mężul tak się odmienił.Mała,współczuję, że dalej się męczysz. Maleństwo całkiem spore. Ale dasz radę ![]() Kasiulka,kciuki. Maciejka,mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej. Lubcia,dużo cierpliwości kochana i wytrwałości a wszystko będzie dobrze. |
|
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie mamuśki
Kasiulka trzymam za udaną cc pewnie już maluszek jest na świecie Mlebidakin za ciebie też już trzymam aby jutro wszystko ładnie i sprawnie przebiegło i żebyś już mogła tulić swoje maleństwo ![]() Przeklęte pragnienie za utratę wagi oraz za to że już do domku idziecie zawsze to lepiej w domowych pieleszach ![]() maladT ja dzień wcześniej byłam na ktg i żadnego nawet małego skurczyka nie było a w nocy się akcja zaczęła że wody odeszły i trzeba było jechać nigdy nic nie wiadomo kiedy się zacznie. Jak dzwoniłam do męża bo był na nocce że ma przyjechać bo mam skurcze i wody odeszły to się zapytał czy żartuje czy faktycznie coś się dzieje
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Olcia,mamazuzi dzieki ze pytacie,mala dalej aktywna,czuje przesuwanie czy wypychanie bardziej,i kilka ruchow bylo,licze je skrupulatnie Olcia no to dobrze ze tz-et szoku nie przezyl haha xD Mamazuzi to super wiesci u was,bardzo milo sie czyta niech tak zostanie juz caly czas Zuzia pewnie dumna starsza siostra jest ![]() Kasia juz pewnie po,mam nadzieje ze dojdziesz szybko do siebie po wszystkim Gosia oo za 40tydz gratki,cos sie dzieje juz przynajmiej ![]() A myslalam ze sie jeszcze moze spotkamy w szpitalu ale u mnie cisza jak na razie Ilonka super ze was do domku wypuszcza Tz-et pomoze i mam nadzieje odpoczniesz Lubcia mam nadzieje ze Wojtus szybko oswoi sie z nowa sytuacja,wiadomo ze tu czas tez role swoja odgrywa,bedzie dobrze |
|
|
|
#1612 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alunia jeszcze troszeczkę luty juz jest więc dzidzia co raz bliżej dasz radę dzielna dziewczyna z ciebie a jak będzie po wszystkim to dolegliwości znikną woda wyparuje, kilogramy spadną Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1613 |
|
Rozeznanie
|
Cześć 😃
A ja dzisiaj bez humoru, dowiedziałam sie od mojego tż, że jestem sapiacą wiecznie narzekającą babą w szlafroku i psuje mu plany bo śpię do 11 a on nie może do sklepu pojechać spodni kupic. Nie spodziewałam sie że na koniec ciąży cos takiego usłyszę. Nie ma to jak zepsuta niedziela😞 Widziałam że już dziewczyny założyły wątek mam październikowych szooook
|
|
#1614 |
|
Raczkowanie
|
Agata widzę, że nasi TŻ-eci są na koniec ciąży nieocenieni
Mój ostatnio też ma chwilami takie wejścia, że brak słów... ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Lubcia no kiedyś na pewno... Tylko kiedy
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata męża tylko
![]() Lubcia no no wiemy, że będzie nam dane, tylko kiedy ![]() Lubcia a gdzie Ty w końcu rodziłaś? |
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj taka...leniwa
zrobiłam obiad i ciągle ziewam...pochodzę, położę się i ziewam ![]() Ilonka, jak fajnie, że już wychodzicie do domku ![]() Aga, złóż skargę. Nie może być takich błędów, niech coś z tym zrobią. Buu, super, ze Mała się rozruszała. Mój po obiedzie ciągle w lewy bok mnie stuka ![]() Agata, wrrr co za mąż Już chyba im odbija...Kasiulka już pewnie tuli maluszka Własnie, ciekawe co z Duszoną... ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Alunia, ajjj Lubcia, dużo cierpliwości Ci życzę. Mam nadzieję, Wojtuś w koncu oswoi się i zaakceptuje sytuację, ze ma rodzeństwo
|
|
|
|
#1617 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie ładnie No i nie pojechałam na zakupy Tz pojechał z bratem na łyżwy ![]() grrrr |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1618 |
|
Wtajemniczenie
|
Inco dzięki za rady,ale co to za buteleczka?
Super,że w domku się sobą cieszycie i że jesteś zadowolona ze środowiskowej ![]() Ania moja kruszyna we czwartek ważyła 2600g Super,że mama pomaga Ci chociażby z gotowaniem. Mi by się przydał ktoś,kto by mnie z tego wyręczył. Mój Tadzik chętnie gotuje ale jak jest w pracy to wyjścia nie mam. Dziś mu mówiłam,co ma wrzucać i jak robić,żeby było po mojemu ![]() Zielona współczuję Ci wycieczki po Ikei. Od razu przypomnił mi się mój czwartkowy powrót z wizyty u gina. Bo oczywiście jak na złość nie było żadnego autobusu, Tadzik na zebraniu u prezydenta miasta, ja 0 kasy na taxi i żadnego bankomatu w pobliżu Dobrze,że się znalazł ktoś kto Ci pomógł. Niestety chyba wszystkie się czujemy jak ubezwłasnowolnione |
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Alunia Tobie mialam pisac ze Cie podziwiam za ta pomoc znajomej
A powiedz mi w jakim ona ma wieku dzieci? Lubcia jej oby sie ulozylo jakos ![]() Agata |
|
|
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc korzystam że dziś jakiś lepszy dzień mam i ide prasować. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

szoku nie dostał
powodzenia na badaniach 

za wagę i kciuki za szpital
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale kurna no nie dam rady!

ślub 28.04.2012
Mój ostatnio też ma chwilami takie wejścia, że brak słów... 

Tz pojechał z bratem na łyżwy