|
|
#1591 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
hej
w Zgierzu polecam dr Artura Bobeffa. Gabinet ma przy ulicy Dąbrowskiego 19 (o ile dobrze pamiętam). Nie słyszałam żadnych negatywnych opinii na jego temat. Wszystkie badania zrobisz u niego na miejscu, jest bardzo miły i, co dla mnie bardzo ważne, konkretny. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1592 |
|
Przyczajenie
|
chciałabym się dowiedzieć kiedy przyjmuje i gdzie dr Witold Malinowski?? Mógłby ktoś mi odp... bo nie wiem gdzie mogłabym to znaleźć a nie mogę się dodzwonić do tego doktora. Przyjmuje on w Kutnie i Żychlinie. proooszęęę
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.google.pl i proszę: http://www.szpital.kutno.pl/page.php?p=90&mn=90 http://www.supermedica.pl/?pid=lekarze&id=3350&lang=pl |
|
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
WARSZAWA
Polecam dr Micułę przyjmuje w An-Medzie na ul. Powstańców Śląskich 104. Przemiły człowiek, nie spieszy się, wszystko wytłumaczy. Odpowie nawet na najgłupsze pytanie. |
|
|
|
#1595 |
|
Rozeznanie
|
Bydgoszcz
Ze swojej strony mogę polecić doktora Knypińskiego, który przyjmuje w gabiniecie przy ulicy Ogrody. Przemiły facet, zna się na rzeczy, poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu, prowadził całą moją ciążę do momentu szczęśliwego rozwiązania. Z tego co wiem zadowolone są z niego pacjentki w całym przedziale wiekowym 20-70 lat. Cenowo akceptowalny. |
|
|
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Barbara Rajewska Szczecin
Witam!
Czy posiada ktoś namiary na dr. Rajewską? Byłabym wdzięczna za informacje. |
|
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
WROCŁAW
który z lekarzy polecanych we Wrocławiu przyjmuje na NFZ? stron jest zbyt wiele żeby wszystko przekopać... |
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś był może u Dr.Lewandowskiego Warszawa.
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
na górze masz opcje Przeszukaj wątek, wpisz nazwisko lekarza to sie dowiesz.
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
kobitki...bardzo bym prosiła o namiary do lekarza z Łodzi(wiem,że juz tu było pełno ich wymienianych),ale który zajmie się konkretnie ednometriozą...tzn narazie podejrzeniem,bo chodze od jednego do drugiego i zaden nie umie sobie poradzić z tym problemem...najlepiej na kase chorych,ale sprawdzony,zaufany i konkretny!błagam!!!
|
|
|
|
#1602 |
|
Przyczajenie
|
nie znalazłam nic na temat tego lekarza ale dzięki za pomoc
|
|
|
|
#1603 |
|
Przyczajenie
|
Może ktoś coś napisze o Dr Lewandowskim Warszawa Mokotów.
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was leczyla sie u Pani Urszuli Kloc w Sandomierzu?
bede wdzieczna za jakies info o niej..
|
#1605 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: polećcie mi gobrego ginekologa w Kielcach
KIELCE
Ja również polecam panią doktor Jolantę Komorowską Przyjmuje na ul.Paderewskiego 4a w City Parku na 4 piętrze pokój.10 (tel.041-366-00-30).Wizyta kosztuje 70zł+10zł wymaz z pochwy.Pani doktor jest przemiłą i sympatyczną osobą.Byłam ostatnio u niej z moją 12 letnią córką dla której był to "pierwszy raz".Córcia moja wyszła z gabinetu zachwycona i stwierdziła że tylko do tej pani doktor będzie chodziła bo jest świetna. Pani doktor jako jedyna w woj. świętokrzyskim dostała dyplom i została wyróżniona jako lekarz przyjazny kobiecie (jakoś tak), była opisana w gazecie, a dyplom i nagrodę otrzymała z rąk Jolanty Kwaśniewskiej i Pieńkowskiej. Jest znakomitym lekarzem, specjalistą najlepszym w KIELCACH. Kształcona, nagradzana, uczciwa i pracowita! Jest poza tym psychologiem, potrafi rozmawiać, wysłuchać, zażartować, rozluźnić. Pani doktor pracowała 30 lat w szpitalach, w przychodniach. Wykładała wszystkim położnym w Kielcach przez kilka lat. Zawsze u niej jest pełno kobiet, zawsze jest kolejka...no to o czymś świadczy prawda?
Edytowane przez dorocik39 Czas edycji: 2008-07-31 o 20:38 |
|
|
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Przyczajenie
|
witam jestem nowa na tym forum
poszukuje dobrego ginekologa ale panstwowego z gdyni . najlepiej jak by pracował w szpitalu w gdyni redlowie. jestem w 8 miesiącu ciazy pomóżcie gg 9337029 agnkel@wp.pl |
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
tak, spróbowałam i akurat nie znalazłam tego co mnie interesuje, są dane sprzed ponad 2 lat, najczęściej o prywatnych przychodniach przyjmujących również na NFZ o których nie wiadomo czy przyjmują nadal, póki co nie jestem we Wrocławiu więc sama tego nie sprawdzę. Z resztą skoro tak cenisz swój czas to nie rozumiem po co zużywasz go na odpisywanie mi? najłatwiej jest napisać "poszukaj tego sam" "nie znasz www.google.pl?" itp. Na każdym forum można się tylko z tym spotkać. a wcale nie jest takim wysiłkiem dla osoby która wie napisać w 3 zdaniach kto AKTUALNIE we wrocławiu na nfz przyjmuje i gdzie.
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisuję, ponieważ nie po to dziewczyny wypisują lekarzy i miasta i nie po to jest wyszukiwarka by iśc na łatwiznę i samemu nie poszukać. Życzę powodzenia w poszukiwaniach! |
|
|
|
|
#1611 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktoś z rz-wa orientuje sie gdzie i w jakich dniach przyjmuje pan Młynarczyk? Z góry dzięki
|
|
|
|
#1612 |
|
Przyczajenie
|
SZCZECIN
DR PIOTR HAJDASZ przyjmuje w piątki w przychodni szpitala na Unii Lubelskiej i w Policach w Klinice Rozrodczości i ginekologii. Tel do recepcji w szpitalu 914253395 Wspaniały ginekolog, specjalizuje się w płodności. Ja od kilku lat leczyłam sie na płodność (wcześniej u innych lekarzy, którym ślepo wierzyłam, że MNIE LECZą, a okazało się że jeszcze bardziej spaprali mi macice) I trafiłam w styczniu 2007 do dr. Hajdasza. W piątek (8 sierpnia 2008) dowiedziałam się, że jestem w 3im tygodniu ciąży!!!!!!!!! Świetny lekarz- mówi co jest nie tak, robi wszelkie badania nie patrząc na koszty i ma świetne podejście do pacjentek ))Naprawdę polecam. |
|
|
|
#1613 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Poszukuję dobrej niezbyt drogiej Pani ginekolog z Radomia, ewentualnie z Ostrowca Świętokrzyskiego gdyż to bedzie mój pierwszy raz i chciałam się dowiedziec na czym to polega. Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
|
|
#1614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy Wrocław
Cytat:
Do p. Roszyk wybrałam parę m-cy temu na pierwszą w życiu wizytę. Zadecydowały o tym przychylne opinie Wizażanek oraz to, że p. Roszyk przyjmuje bezpłatnie. Celem wizyty była co prawda antykoncepcja, ale podczas badania doktor wykryła infekcję (tylko że dokładnie jaką i czego infekcję- już mi nie powiedziała). Zapisała więc globulki i kazała przyjść na następną wizytę (już z wynikami prób wątrobowych)na cytologię. Z pierwszej wizyty byłam więc zadowolona. Miałam zrobione podstawowe badanie, skierowanie na próby i cytologię, a niestety wiem, że często się zdarza, że podczas wizyty ginekolog dziewczynie to chyba tylko w oczy patrzy i za te oczy leki wypisuje... Niemniej jednak po dwóch następnych wizytach doszłam do wniosku, że p. Roszyk ideałem ginekologa nie jest. Na wizytach prawie nic nie mówi, o nic nie pyta i ja już nie wiem, kto jest bardziej przestraszony- ja czy ona. Przez swój wstręt do mówienia p. Roszyk by mnie jeszcze trochę rozdziewiczyła jakimiś "subtelnymi" narzędziami, które na pewno do badania dziewic nie służyły;] Gdy lekko przestraszona ich widokiem wyjaknęłam "Ale ja jeszcze jestem dziewicą..." doktor zmieszana powiedziała "A ja myślałam, że skoro na poczekalni czeka jakiś mężczyzna..." ![]() Jedno jej trzeba oddać- badania wykonuje delikatnie. Poza tym krzywdy jakiejś też mi nie zrobiła. Postanowiłam jednak poszukać bardziej rozmownego ginekologa
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjmuje na NFZ w przychodzni "Na Biskupinie". Ul. Olszewskiego 21. tel. (0-71) 348-42-91 gabinet 110. Nie pamiętam w jakie dni przyjmuje. Najlepiej zadzwonić do rejestracji i zapytać. |
|
|
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
tychy
dr ostrowski |
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
KIELCE
Dr Jolanta Komorowska, przyjmuje przy ul. Paderewskiego 4a na czwartym piętrze. Wspaniała doktor! Pierwszy raz byłam badana przez ginekologa. Najpierw pani dr przeprowadziła ze mną szczegółowy wywiad, założyła mi kartę. Następnie zostałam zbadana. Potem pani dr powiedziała mi jakie badania będę musiała mieć wykonane i dlaczego. Prawdziwy lekarz z powołania!! Szczerze polecam
|
#1619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
godna polecenia
|
|
|
|
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
Polecam lek.med. Barbarę Frankowską-Konopę (specjalista ginekologii i położnictwa) w Gdańsku na Chełmie. Dokładnie Chałubińskiego 33 parter w bloku przy basenie i nowej pętli tramwajowej. Można też wejść na stronę www.doktorbasia.pl Pani doktór jest konkretna i bardzo miła. Trafiłam do niej przy moim pierwym badaniu i wogóle nie czułam się zawstydzona, speszona- bardzo miła i naturalna atmosfera. Można zawsze zadzwonić na komórkę i umówić się na każdą godzine- nie wiem czy ta kobieta wogóle sypia
Polecam gorąco! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

w Zgierzu polecam dr Artura Bobeffa. Gabinet ma przy ulicy Dąbrowskiego 19 (o ile dobrze pamiętam). Nie słyszałam żadnych negatywnych opinii na jego temat. Wszystkie badania zrobisz u niego na miejscu, jest bardzo miły i, co dla mnie bardzo ważne, konkretny. Pozdrawiam