|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Nie chodzi o jęki. Zresztą odkąd sieknął pewne zdanie, gra w tej samej lidze co Hans Frank. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1595 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Yak. Cytat:
Tylko że ja czuję dodatkowo potrzebę wyjścia z tego. A raczej nie posiadania powodów do tego bólu. No przykra sprawa... Cytat:
No cóż, tak czy siak nie lecę na nią. Ale nie ukrywam że część jej postów mnie trochę podkopała. Ciekawe jest to że 13cm to mały i niesatysfakcjonujący a o 15cm nikt tak nie może pomyśleć. Cytat:
Ale ja przynajmniej nie jestem uważany przez całą resztę (nie ręczę za część reszty) za pajaca. Chociaż gdyby mnie znali od tej strony co wy... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Obraziłem też osoby niepełnosprawne, ujmując ich wartości jako potencjalnych partnerów. Nie miałem tego na myśli. Chodzi o to że wiele kobiet nie zdecydowało się na związek z takim facetem (i na odwrót). Przepraszam za to. Cytat:
Które akurat zdanie? ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To bardzo ładnie, ale ani ja, ani Stewardesa ani Anna nie o tym mówimy. Cytat:
Ja widzę na jakiej podstawie Ty to sobie budujesz. A Ty zaczynasz łapać, dlaczego moje podejrzenia o Twoim debilizmie są tak silne? I dlaczego "czepiam się słówek"? Może jakby się ktoś czepił słówek w odpowiednim momencie, to by to nie było jednym wielkim "ja lubię lody truskawkowe, więc żadnych innych jadła nie będę, ale są kobiety, które lubią waniliowe - one mogą jeść byle jakie, bo im wszystko jedno" eq aequo z "ja lubię lody truskawkowe, więc żadnych innych jadła nie będę, ale są kobiety, które lubią waniliowe - pewnie dlatego, że truskawkowych nie próbowały, albo sobie znaleźć takich nie potrafią". Cytat:
Masz w tym samym poście, niżej. Ustęp pierwszy odnoszący się do wypowiedzi Anny. Cytat:
Gówno czujesz a nie potrzebę wyjścia z tego. Potrzebą wyjścia byłoby pragnienie zaakceptowania siebie takim, jakim jesteś. Ty chcesz po trupach. Jak chlastająca się bulimiczka, która nie pragnie niczego poza niejedzeniem i nie doprowadzaniem się w ten sposób do kolejnego cięcia. Cytat:
13cm - mały Co Ci się od tego podkopuje? 14,5cm - średni 15cm - niemały, w pełni satysfakcjonujący 17cm - duży 20cm - za duży Cytat:
Cytat:
Yesooo. Flashback! Walić wytwory silikonopodobne. Z dziesięć lat temu (jak nie lepiej) w Cosmo były recenzje obręczy na penisa z koziej skóry z futrem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziwne, przecież on nawet nie był Gruzinem ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale następnym razem mów wcześniej ![]() nie powinnam pić i wchodzić na wizaż... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 | |
Konto usunięte
|
Eee. Ten portal i tak umiera. Na stypie warto sobie golnąć.
Cytat:
![]() Może jestem staroświecka, ale nekrozoofilia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
BAN stały
|
I każdy się zgadza, że 14,5 i 15 dzieli przepaść?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1600 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie sądzę, zapewne są jeszcze jakieś smakowite kąski. Cytat:
Cytat:
Czuję taką potrzebę ale nie potrafię i nie chcę zaakceptować siebie takim jakim jestem. Chcę aby to się jakoś zmieniło, chcę mieć większego i nie mieć z tym już problemu. ![]() Cytat:
Dziwiła mnie tylko ta nagła różnica po 1,5-2cm. Zależy pewnie kto od jakiej strony mnie poznał. Sądzę że większość ma stosunek obojętny. -,- Cytat:
A myślałaś że co uważam za nieodpowiednie w tamtej wypowiedi? Cytat:
Doceniam elegancję, szyk, styl wysokich oficerów. W dodatku mieli piękne mundury. Rozumiem że ideologia może żywo kogoś zainteresować. Poza tym nic. Chyba że uważasz że sam Frank był przystojniakiem, podejrzewam jednak iż nie uważasz. Czuję się usprawiedliwiony. Może wystawisz mi ndst z wizażu ale nie śledzę jego poczynań i nie przypominam sobie wśród jego postów jakiegoś kontrowersyjnego, który wywołałby burzliwe reakcje. Nie kojarzę żadnej wymiany postów między nim a Tobą czy inną z wizażanek aktywnie dyskutujących. Może po prostu przeoczyłem że to on, mam sklerozę albo działo się to w tematach które mnie nie interesują. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-03-28 o 18:54 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Kaguya się zgadza, to jej lista.
Mi teraz wstyd, że jestem tak mało analityczna i mam niewrażliwą pochwę. Kahoko po raz kolejny przyznaje, że nie ma nic bardziej satysfakcjonującego niż fizyczna niekompatybilność. Zev wyczuwa, że coś jest nie tak i oponuje przeciwko wszystkiemu. Stagnacja. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
To zrezygnuj z wizażu. Skoro się tak przypadkiem non stop natykasz na penisy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Nie lubię się, uważam się za niepełnowartościowego mężczyznę, żadnej na mnie nie zamoknie, ale przynajmniej jacyś tam ludzie nie mają mnie za pajaca" brzmi jak frajer. Co to znaczy? Cytat:
Tam było tylko coś sprowadzającego się do "super, super, ale linienie niepokoi". Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie. Jeśli chodzi o modę męską, to preferuję zestawy z rajstopami. Kłamca. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1602 | |
BAN stały
|
I Ty nie jesteś trollem? Twoja pochwa czuje różnicę 0,5 cm?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 | ||||||
Konto usunięte
|
Bynde. Zdziwisz się jak często... Ale unikniemy nieporozumień. Czasami bywało tak że nie wiem czy sensownie odpowiedziałem, odpisałaś mi nie wiem czy na ten temat i dalej pisałem niepewny o czym my do cholery gadamy.
Zaniechałem. Wciąż to samo tylko w innych słowach i więcej osób. Cytat:
Nie tęskniłabyś? No to tak: Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A wiesz że czasem tak? Może nie cierpię ale przykro mi czasem że nie mam prestiżowego wykształcenia pozwalającego na taką pracę, szczególnie gdy zarobki są pokaźne. Cytat:
Mam sporo znajomych, kolegów, przyjaciół. To że reszta ma mnie za frajera to i tak lepiej niż za z-eba. Będąc kowalem z małym fiutem też nie będę czuł się męsko. Cytat:
![]() Czyli coś innego jeszcze było nie w porządku? Nie założę. ![]() Zatestuję kolorek Nie kłamię. Czuję, zgłaszam nieprzygotowanie. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1604 | |||||||
Zakorzenienie
|
dlatego mimo powinności regularnie spożywam
![]() może i ważne, ale też nudne. ![]() ależ oczywiście. Ty nie załapałaś, że piętnastka jest wyszczególniona dla naszego bohatera numer jeden? Cytat:
Cytat:
Cytat:
w obwodzie - ooj tak. w długości - zależy od sytuacji i pozycji. a tak właściwie to jak wyżej. Cytat:
o tym mówimy. Cytat:
są kobiety, które nie uznają ciała faceta z jednym włosem poza czupryną na czubku głowy - czy w związku z tym będziesz marudził, że nie stać Cię na laserowe usuwanie owłosienia, które i tak nic przecież nie daje? ![]() Cytat:
mogą Cię mieć i za jednego i za drugiego! ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | |||||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaczynam podejrzewać guz mózgu. Cytat:
Nie widzę różnicy w tym, za kogo mają mnie obcy ludzie. Póki nie dążą do tego, by móc mnie bezkarnie zamordować w imię swojego widzimisię. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
Cytat:
No to jestem rozjechana jak wiadro. Ne kufa. Sprawdziłam na marchewkach. Różnicy pomiędzy 12 a 12,5 w obwodzie nawet okiem nie widzę. To już prędzej pół centymetra na długość wyczuję (a i to nie sądzę, żeby p*zdą) |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaguya kiedyś pisała Zevowi, że 15 cm to nie jest mały penis. no i to jest jakaś tam średnia, pewnie dlatego się pojawił w zestawieniu. kaguya mówiła, że z penisem poniżej 13cm nie dojdzie, więc de facto wszystko powyżej jest dla niej okej. i mówiła też o za dużych penisach. ano olbrzym - zależy, gdzie go wkładasz ![]() Cytat:
dopiero teraz? ![]() no i mam tragedię życiową ![]() [QUOTE=adeedra;58049221] Nie, nie załapałam. I dalej nie łapię. W sensie, że jednak 15-centymetrowe f*uty małe, bo minimum to 15,5 - ale żeby frajerowi przykrości nie robić to mu się jakieś tam historyjki sprzedaje o niewiadomoczym? nie, 15cm nie jest małe, a normalne. mówiliśmy o 14,5 vs 15. 12 vs 12,5 w długości czy obwodzie pewnie też bym nie wyczuła, ale kto tam wie? może mam jakieś supermoce... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1608 | |||||||||
Konto usunięte
|
Bo to za mało by mieć takie życie erotyczne jakie chcę. By móc zadowolić nim partnerkę bez wspomagaczy.
Szerokość nie za dużego kciuka? Ale ja ich nie chcę. Nie chciałbym tak pracować. Cytat:
y not Cytat:
Zatkao, hehehe. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z ciekawości. Raz. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
BAN stały
|
E tam. Klasyczne zakompleksienie.Ja w ogóle nie wiem, o czym piszecie, pewnie mam studnię. Z żadnym żadnej różnicy nie czułam, jeśli chodzi o wielkość. Skąd w ogóle wiesz, że to kwestia rozmiaru, nie techniki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1610 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- Cytat:
Różnica na 12/12,5 jest niewidoczna, na 14,5/15 jest kompletnie abstrakcyjna. Różnicę w długości marchewki 0,5cm przynajmniej widzę - więc może bym wyczuła, ale zaznaczyłam, że nie pochwą. ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Bo chcesz zadowolić partnerkę penisem większym niż masz, bez względu na jej preferencje. I na tym koniec jej rozkoszy. ![]() Nie wiem o co Ci chodzi. Miałam na myśli teorie Kahoko. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I wystarczyło. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |||
Konto usunięte
|
A jeszcze niedawno Twoje zdanie na mój temat było całkiem pozytywne...
Cytat:
Cytowałaś mnie. Cytat:
Zabawne? Cytat:
Myślisz że w pełni świadom nie potępiłbym takiego postulatu? Jeszcze tego nie zrobiłem, pewnie nie będzie okazji. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jedno nie wyklucza drugiego. To, że masz rozum nie umniejsza debilizmowi. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Yoo. W miejscu, w którym stwierdzałeś, że na wizażu nie ma nic nowego w kwestii penisów napisałam -> do Ciebie - że TU mamy coś nowego. Bosh. Chorego na alzheimera czy parkinsona nigdy nie poznałeś? Albo kogoś, kto dostał w łeb cegłą albo odłamkiem i ma przebłyski świadomości, że nie pamięta co przed chwilą robił, panikuje, bo nie wie jak się nazywa i gdzie jest dom, albo zdaje sobie sprawę z tego, że kiedyś był inteligentny, a teraz nie potrafi policzyć ile to jest 5+11? ![]() Cytat:
Gdybyś był w pełni świadom czegokolwiek to byś miał zupełnie inną osobowość ukształtowaną. Ze wszystkimi pragnieniami tak masz, że czekasz na ekstremalnie mało prawdopodobny przypadek, żeby je zrealizować? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I tylko ja zwróciłam uwagę na to, że jeśli kciuk wg Kahoko ma 2 cm, to to przekreśla wszystko, co pisze o rozmiarach i okazuje się, że TŻ size to ~7cm? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1616 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tyle samo powinno, czy masz ugandę, czy nie. Cytat:
Cytat:
TY NIE MASZ MAŁEGO PENISA, TYLKO NORMALNEGO!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1617 | |
Konto usunięte
|
Nie. Dyskusja wyglądała tak:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
BAN stały
|
trolololo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | |
Konto usunięte
|
Nie oczerniaj mnie.
Cytat:
Twoje "wyczuwanie różnicy" zakłada jednoczesny maraton seksualny z dwoma penisami o tej samej średnicy, różniących się 5milimetrami długości, w różnych pozycjach i może jeszcze z obczajaniem dłońmi - i to jeszcze po wcześniejszym uprzedzeniu, że jeden z nich JEST 0,5cm dłuższy? ![]() Ale to miało dowodzić czego? Ta długość/grubość/szerokość/whatever kciuka? Trudno nie wyczuć różnicy pomiędzy sytuacją A - kiedy w pochwie jest kciuk, a sytuacją B - kiedy kciuka tam nie ma. Zresztą tampony są znacznie węższe, a jak się niedopchnie, to się można nacierpieć za wszystkie czasy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kłamiesz z tamponami - na pewno nie czułaś się wypełniona po brzegi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 20 (0 użytkowników i 20 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.