![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Wonder - to moja pierwsza Anastasia, już od dłuższego czasu chciałam wypróbować, ale na te cudeńka NIGDY nie ma promocji
![]() Poza tym - kilka razy doświadczałam zawrotu głowy przed ekspzycją Anastasii, chyba ze dwadzieścia rodzajów produktów do brwi - przeróżne kredki, pisaki, pomady, pudry, linery, definery ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Maskotka - witamina C wysusza i lekko złuszcza, więc może to jest przyczyna "problemu" LRP |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Taka sliczna bluzke widziałam dziś w M&S...Styl lat 60, rękaw 3/4, spory łódkowy dekolt, marynarskie kolory...Po prostu dla mnie. No i został rozmiar 36 i potem od 42
![]() ![]() ![]() Nie wiedziałąm o istnieniu tej Anastasii ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-11 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Raczkowanie
|
Caffeine, nie wiedziałam, że krem z witamina C, może złuszczać. Nigdy tak nie miałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
Maskotka - witamina C przyśpiesza przemianę komórkową, odnawia skórę, delikatne złuszczanie jest więc ok.
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Kama - Anastasia to królowa stylizacji brwi, podobno najlepsze kosmetyki na świecie - no i to od niej rozpoczęło się to całe szaleństwo na podkreślanie brwi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Przetestujemy, Caffe, przetestujemy...
![]() Pusto tak dzisiaj... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-12 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Gang Iren
|
1:0
![]()
#1597 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kama za wskazanie drogerii. Do Sephory zajrzałam a o Douglasie zapomniałam
![]() Piłkarskie emocje nie udzieliły mi się. Jakoś nie wierzę w nich, stąd brak mojego kibicowania. U mnie deszczowo. Kawa i do pracy rodacy. Caffe pytałaś jak czuje się w blondzie. Jest dobrze. Przy nasadzie włosów mam odcień ciemniejszy kolor niż na końcach i taka wersjami bardzo mi odpowiada. Nie lubię u siebie bardzo jasnych odcieni tuż przy skórze. W sobotę z koleżankami miałyśmy taneczną noc. Było bardzo wesoło, ale ja jeszcze dziś odczuwam skutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() u mnie piękne słońce od rana a pogoda weekendowa iście wymarzona ![]() ![]() NYX otworzył tydzień temu salon w galerii w mojej okolicy - boom kolorów i wyboru - głowa kwadratowa ![]() ![]() ![]() ![]() testowałam również podkład PUPA ![]() ![]() ![]() ![]() prawda jest taka, że przy zadbanej cerze każdy podkład jest dobry, moja koleżanka używa mayballine - podkład za 30 zł, wygląda fenomenalnie ![]() ![]() ![]() mam ten pilnik school i jak dla mnie żadna rewelacja, stosunek jakości do ceny marny - 189zł - cena regularna ![]() ![]() ![]() ![]() mam we wtorek imprezę służbową, jednak nie jest to stricte formalna gala, szukałam kiecki, nie znalazłam...dlatego też założę czarne klasyczne szpilki, spodnie rurki oraz białą koszulę, do tego czerwone usta i paznokcie ![]() mecz słaby...nie było ofensywy, irlandia 90 minut miała postawę tylko i wyłącznie obronną..polacy niby się starali ale jak zawsze robili minimum bez większego zaanagażowania no ale jest 1:0 ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kawusia? Gosia -ło matuchno..pająków się boję..Brrrr.. ![]() ![]() Anastasia ![]() ![]() Korektor Mishy oddałam koleżance.Mnie nie leżał.Za to dobrze sprawdza się u mnie clarins i ten co kupiłam na ebayu.. Caffe chwalą też korektor Mac Pro Longwear. Scholl pilnik -gdy sobie przypomnę,że go mam używam,ale cudów nie uzyskuję. ![]() ![]() Meczyk oglądałam.Lubie piłkę nożną.Trochę nudnawy był,ale wynik jak najbardziej zasłużony.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Kawa, dużo kawy
![]() Ciśnienie leci w dół. Za oknem szaro i buro, leje. Temperatura niestety nie powala, więc jeansy, długi rękaw i kurtka przeciw deszczowa. Od jutra mały remont- wymiana prysznica, armatury i takich tam. Strach się bać. Oby jak najszybciej się zakończył ![]() Mecz nie był porywający, ale z wyniku jestem zadowolona. To był mój typ. Gorzej będzie w czwartek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, jak minął weekend?
Mecze piłkarskie mogłyby dla mnie nie istnieć, ten cały hałas przechodzi gdzieś obok mnie bez echa ![]() Wczoraj bylismy na rajdzie rowerowym i miałam okazję poznać Thora Hushovd ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
U mnie pada, siąpi i zimno. Napalone w kominku
![]() Wczoraj nikogo nie było prawie to nie nadmieniałam, ze czekam na życzenia urodzinowe ![]() ![]() Lubie szybkie makijaże poranne ![]() ![]() ![]() ![]() Kawa. Meczu nie oglądałam, znam wynik i tyle. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-06-13 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Kama - czy już mam śpiewać 100 lat???
Czy to dziś? ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Kama - kawa dla Ciebie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa- nawet jak spóźnione to szczere życzenia- Wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Gang Iren
|
Sto lat Kama!!
![]()
#1606 |
Zadomowienie
|
Kama, wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam dzisiaj weny na nic, zwalam na to, że dziś 13.... Mecz ogladałam, byliśmy u znajomych, w kupie zawsze weselej ![]() ![]()
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
Kama - Oby Twoja osiemnastka
nigdy się nie skończyła ![]() ![]() Życzę Ci drogowskazów na zakrętach życia i pomyślnych wiatrów na oceanie wyzwań ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zadomowienie
|
Kama, dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Pięknie dziękuję za wszystkie życzenia i kawę z kotem tudzież hm...kwiatodeser...? Kiedyś się bardziej przejmowałam urodzinami, teraz po prostu są
![]() Dopiero teraz siadam i odpoczywam...Przed urlopem mam ciężki tydzień ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Pięknie dziękuję za wszystkie życzenia i kawę z kotem tudzież hm...kwiatodeser...? Kiedyś się bardziej przejmowałam urodzinami, teraz po prostu są ![]() Dopiero teraz siadam i odpoczywam...Przed urlopem mam ciężki tydzień ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- no i mi jeszcze zdublowało wpis ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Kam nie zanotowałam i nie mogę znaleść wpisu
![]() ![]() ![]() Upiec ciasto hmm...bym upiekła ![]() Rzućta ![]() ![]() Zapowiadają się goście.To ugoszczę domowym ![]() Tu z Tygryskowej kuchni http://tygryski-to-lubia.blogspot.co...abel/truskawki To wygląda też ciekawie..http://tygryski-to-lubia.blogspot.co...uskawkami.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
Miszka, nie tylko ja podawałam, ja mówiłam, co teraz oglądam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Kama sto lat ![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Soso, tak - co zwiedzacie?
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Miszka - podawałam przepis na muffinki z wiśniami, są łatwe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Kama, jest impreza!!! Wszystkiego naj! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Caffe mufinki piekłam.Wiśniowe,serowe ,otrębowe-różne.Już się nasycili.
Chciałam zabłysnąć nieznanym ![]() Kam delecte podałam w ten weekend ![]() Fakt-szybkie i w sezonie owocowym trafne. Ostatni okręt już oglądnełam ![]() Fajny ![]() Patrzę na kolory Anastasa hills dipbrown pomade.. Tylko ,który kolor wybrać ![]() Pięknie się prezentuje na tym zdjęciu ![]() Na allegro to chyba podróbki, w takich cenach ![]() Tu coś wybiorę http://www.mojewypieki.com/tag/nutella Babka z nutellą i orzechami laskowwymi,albo tort czekoladowy z nutellą i truskawkami <3 Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-06-13 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Raczkowanie
|
Kama, życzę Ci wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!
![]() Miszka, ja mogę polecić tiramisu z tego przepisu http://piatnica.com.pl/p/porady-kulinarne/110.html Bardzo szybko sie robi i jest smaczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Miszka - doradzę w sprawie Anastasi - jaki masz obecnie kolor włosów? Jaki odcień karnacji - ciepły czy zimny? Brwi naturalnie jasne czy ciemniejsze?
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Dzis oglądałam produkty Anastasii na ebay - śmiesznie niskie ceny... to nieco podejrzane. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Thor Hushovd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Gang Iren
|
Caffe, też patrzyłam na ebayu, że niedrogo ta anastasia. I w sumie myślę o kupnie. Tam wiele rzeczy jest sporo taniej, więc nie wiem czy być podejrzliwym...
#1618 |
Zadomowienie
|
Miszka, Shameless sobie obejrzyj, powinno Ci się spodobać.
Jest już kilka sezonów. Dzień dobry ![]()
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
Witam, witam... Wonder jak samopoczucie?
Co u Ciebie? Niewiele piszesz ostatnio... Gosia - spojrzałam na pędzelki Anastasii na ebay - niestety nie wyglądają na oryginalne, widać różnicę. Ta marka ma bardzo precyzyjnie wykonane opakowania, są tak dopieszczone w każdym detalu, absolutnie bez skazy. Ale widzę że jest także sprzedawca z UK... tylko ma same ciemne kolory. |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Miszka, to proszę o wpisanie na liste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.