|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
nie cwicze bom len ![]() diety nie stosuje jakiejs specjalnej, staram sie jesc o stalych porach czyli ok 6, 10, 13, 16/17 potem na ogol juz nic nie jem bo ne jestem glodna, a zaczynam byc glodna jak juz mam isc spac wiec wytrzyymuje z tych glodkiem do rana. zauwazylam ze faktycznie nie czuje sie tak czesto glodna, nie potrzebuje jesc tak duzo jak wczesnej, i wystarczy ze zjem cos malo sycacego i czuje sie pojedzona
![]() |
![]() |
#1592 |
Zadomowienie
|
ja wam powiem, że wzięłam jakoś o 9:40 tą meridię i czekałam te 2godz by zrobić śniadanko (a ssało mnie w żoładku) ale brat mnie nawiedził, zrobilam mu herbate, zjadl arbuza przed chwila pojechal a ja nic.. nie chce mi sie jesc wogole, nie weim czy to podswiadomosc dziala czy tabletka( w co watpie-by tak szybko zaczela dzialac). Czuje sie znacznie pobudzona, poskladalam w 5 minut sterte prania w kosteczke, pozmywalam i tak jakos troche patrze szalenczo na wszystko;p
cos czuje ze chyba sama sobie wmawiam... Musze sie dzis zwazyc co by wiedziec od jakiej wagi startuje (pewnie znow zalamka bedzie)...
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
ja wzięłam tabletkę o 7 rano i dopiero teraz będę jeść
![]() ![]()
![]() |
#1594 |
Zadomowienie
|
Odważe się na ten krok, mimo, że jest mi bardzo trudno ale mam nadzieję, że mnie wesprzecie, dodaję zdjęcia w bieliźnie, co byście zobaczymy z kim macie do czynienia.
Nawet mój braciszek dziś mnie widząc zapytał "Co ty robisz, że taka pulchna jesteś? Przydałoby ci się schudnąć.." To nie są miłe słowa (heh pocieszeniem jest to że on ma jakieś 110 kg żywej wagi a mówi mi co mam robić... ![]() Ale do rzeczy, ostatnio również przytyłam (2kg-ale podejrzewam, że to może być skutkiem zatrzymania wody w organiźmie-wczoraj wieczorem dostałam okres...) Mam straszne boczki i w brzuchu ok.100cm co jest przerażające, zdjęcia zrobiłam przed chwilą, nie są retuszowane. Mam brzuch, wielkie obtłuszczone uda, pulchne łydki i co najgorsze-strasznie grube ramiona. Naprawde nie moge na siebie patrzec i to nie chodzi o to bym nagle stala sie modelka a o to by cialo nabralo lepszych proporcji bo nie wychodze z zalozenia ze musze byc chuda, bo taka nigdy nie bede, ale by cialo zgubilo choc troche tluszczu. zaczelam czesciej robic peelingi, no i szynki, ser zolty itp rzucam w kat, bede sie racjonalniej odzywiac, choc to sie ma nijak do tego ze jeszcze nic procz kawy dzis sobie nie zaserwowalam... ![]() Ile dałybyście mi wagi? Przyznam się bez bicia ile ważę, choć to oczywiście wstyd jak nie wiem, że można się tak zapuścić a mam 21lat, ale jestem ciekawa czy dacie mi więcej czy mniej.. No już koniec moich smutnych wywodów.. p.s. nie licze na to ze powroce do rozmiaru 38 bo normalnie jestem wieksza babka ale chcialabym choc troche wysmuklec by w jakiekolwiek spodnie wejsc;/
![]() |
#1595 |
Zadomowienie
|
hmm nie chce cie oczywiscie jakos dolowac jesli ebde zgadywac wage. zreszta wiadomo ze waga nie zawsze idzie w parze z tym jak wygladamy bo ktos moze wazyc 560 kilo ale wygladac np szczuplo [np rihanna ktora ma tyle wzrostu co ja czyli 170 i wazy 60 kilo ale cialko ma boskie]
ok, strzelam 80 kg. nie bije jesli przesadzilam zreszta moge pokazac tez foty. ja sie nie wstydze... tzn wstydze ale mam nadzieje ze to minie. zdj_a6360259d7e8512bc1c8e3dffcb2baae.jpg
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Kochane ja wyglądam podobnie
![]()
![]() |
#1597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Raczkowanie
|
słuchajcie dziewczyny-----wracając do tematu --alkohol w czasie brania Meridii to mogę powiedzieć tylko tyle oczywiście z mojego doświadczenia ,że wczoraj o 23 wypiłam jednego drinka i miałam poprostu jak to się mówi zwłoki--jeszcze nigdy tak źle się nie czułam po alkoholu--byłam bardzo słaba i nie potrafiłam dojśc do siebie -po jakimś czasie minęło ale postanowiłam,że w czasie kuracji nie będę używała alkoholu --pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Linus..normalnie masz figure jak ja:P bez kitu hehe :P ja bym strzelila ze ok 78 ale roznie to bywa..wystarczy na mnie spojrzec niby wygladam na mniej a tu kurde 8 z przodu :P:P
a meridia dziala od pierwszej tabletki i dlatego jestes pobudzona ![]() a mnie dzisiaj boli brzuch straszliwie..gdzies cos w jelitach mnie kreci:/nie wiem czyja to wina bo i tabl.anty zmienilam i od srody biore nowe wiec to moze byc to:/
![]() |
#1600 |
Zadomowienie
|
elffee zgodze sie..cos z tym jest, mozna tez wygladac szczuplo a miec ciezkie kosci;/
sweetpinky ja mam 171cm madzia12g nie zartuj.. choc oczywiscie otylosci nie mam ale do zrzucenia jakies 20kg(wg BMI..) Candy Killer tej normalnie jaja jak berety ![]() -poukladalam cale pranie a walalo sie na calym fotelu i poukladalam w kosteczke do szafy -bylam na zakupach -wynioslam smieci -posprzatalam kuchnie -poodkurzalam -poscieralam kurze -pomylam takie male kamyszki ktore mam na stole na szkle do ozdoby i je wypolerowalam ![]() Hmm.. nie wiem czy to przez tabletke czy przez okres bo zwykle wtedy tez jestem pobudzona ale w 1i 2 dzien umieram i nic nie moge zrobic.. Aha. I jeszcze cos.. rano sie wazylam w tym samym stroju co mam teraz, w kilku miejscach jako ze z waga roznie bywa, ubylo 2,5kg ![]() ![]()
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
te oszukancu maly :P mialas powiedziec ile wazysz a nie nam tu historie kanapkowe:P:P
ja dzisiaj zjadlam troszke salatki jarzynowej a wieczorem grilujemy ale wcale mi sie nie chce..jak moj nie kupi mi dorsza to nic nie bede jadla na grilu i juz:P:Pnapije sie moze jakiegos piwka bo tez za bardzo mi sie nie chce ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
noooo to startujemy z taka sama waga :P przepij piatke:P:P taaa jakby bylo sie z czego cieszyc co :P:P
no ja w tamtym roku mialam 76 i schudlam do 68 i tak mi fajnie bylo ale maszz hiszpania nowe potrawy co to trza poprobowac..mniej ruchu..duuuzo mniej ruchu no i o..slon sie zrobilam :P:P
![]() |
#1604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
170 :p
![]() |
#1606 |
Zadomowienie
|
no to Gosiaku czuje w Tobie jeszcze wieksza pokrewna dusze niz wczesniej;p
![]()
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
odgapiaczka jestes i tyle:P:P heheh no ale razem razniej wiec bierzemy tylki w troki i chudniemy :P:Pmoze nie do 38 ale do 40 by sie przydalo:P
![]() |
#1608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam naprawde dosc slyszenia "W pani rozmiarze nic nie ma"-gdy wchodze do sklepu, ilez mozna..
![]() |
![]() |
#1609 |
Raczkowanie
|
ciągle ..ciągle mnie ciągnie żeby cos zjeść i tak pochłaniam coraz więcej...a łykałam rano meridię..niby nie czuje głodu a ciągle cos biorę i zjadam...nie chce wrócić do wagi wyjściowej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Zadomowienie
|
ja jeszcze nie spie, dzis zjadlam meridie bez jedzenia sniadania [sniadanie bylo dopiero po 2 h] i czuje ze lepiej dziala. mniej dzis jadlam niz ostatnio, poza tym mam suchosc w buzi wreszcie [ haha czekalam na to jak na zbawienie]
dobranoc. w poniedzialek sie waze chociaz nie czuje by bylo mnie mniej
![]() |
#1611 |
Zadomowienie
|
Drogie dziewczyny, od jutra i ja dołączam do grona zażywających Meridię.
Przyznam, że mam stracha i to mocnego. Boję się wysokiego ciśnienia ... Ale jak piszecie kilka postów wyżej - już dość słyszenia w sklepach, że brak rozmiaru i szukania spodni nie wiadomo gdzie, a poza tym samopoczucie pozostawia wiele do życzenia jak się nosi 20 kilo więcej niż powinno. W moim przypadku spowodowane rzuceniem palenia 2 lata temu. Trzymajcie za mnie kciuki, a ja za Was, będę tu częstym gościem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
naczytalas sie pewnie jakis glupot od ludzi ktorzy nawet meridii nie zarzywali i teraz myslisz ze nie wiadomo co. sama zobaczysz jak na ciebie dziala meidia. u mnie jest ok, jedynie suchosc w buzi i brak apetytu czyli wszystko ok ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1613 |
Raczkowanie
|
u mnie wczoraj minęły 2 tygodnie na M15 i mam 5 kilo na minusie
![]() ![]() Szkoda tylko, że nie zmierzyłam się w pasie przed braniem M, ale po tych spodniach widzę, że minimum 7 cm już ubyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem w sumie po obwodach mi nic nie zeszlo ![]() zobacze czy chociaz na wadze cos spadlo
![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
A co do ceny... to ja ostatnio przerzuciłam się na Zelixę (ten sam składnik czynny co w Meridii) lekarka przepisała mi 60 tabletek, od razu na 2 miechy i za te 60 tabletek Zelixy 15 zapłaciłam niecałe 58 zł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1616 |
Zadomowienie
|
ja wczoraj zjadłam:
godz. 11-kawa ze słodzikiem bez mleka godz. 14- 2 kanapki z serem białym i pomidorem, 1 brzoskwinia godz. 17- zielona herbatka godz. 21- biały serek wiejski z papryką pokrojoną, zielona herbata i później jeszcze jogurt jakoś 300ml i do tego 2 wafle ryżowe. W sumie na tą kolację mi sporo wyszło.. a tak cały dzień nie chciało mi się jeść, dużo się ruszałam i jak narazie(1dzień) 2,5kg w dół. Suchości w ustach nie czuję.
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
ja na kolacyje zjadlam 2 maluskie kawalki ryby (chyba morszczuk lub szczupak) z grila i byla pyszotna
![]() ![]()
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1619 |
Zadomowienie
|
dużo się ruszałam i dużo sikałam;p poza tym to był 1 dzień okresu (dostałam dzień wcześniej ok.21) więc znaczna część z tego to była zapewne sprawka zatrzymanej wody w organizmie, którą wypróżniłam;p
![]() |
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.