|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#16411 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() zobacze co mi podłożą :P:, ale dzieki za szybką odpowiedź ![]()
![]() |
#16412 |
BAN stały
|
nie wiecie czasem, czy można zwracać tnik i krem do biustu z 06/2007? znaczy się klientka mi przyniosła, bo miała iśc na imieniny a nie poszła. Przynajmneij tak to tłumaczyła.. no i zwróciłabym, tylko że nna to był program zarobkowy.. i akurat 3 sztuki toniku miałam. Przyjmą mi zwrot, jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#16413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#16414 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16415 |
Zadomowienie
|
kiedys cos zwracalam z ofert laczonych i mi przyjeli. zreszta skoro gwarancja sa objete wszystkie rpodukty to zawsze powinni wszystko przyjac, bo przeciez co z tego ze cos jest w jakiejs promocji z czyms skoro klintka ma uczulenie albo jest niezadowolona to co ma zrobic? mi sie wyadaje ze mozna zwrocic
#16416 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16417 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny która z Was rozwiązuje krzyżówki w magazynie "Nova Ty" ???MOZE już rozwiązałyście tą krzyżówkę z gazetki 6-lipiec 2007???jakoś mi hasło wyjść nie chce...Może podacie mi jak Wam wyszło???dzięki z góry
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja niestety nie rozwiazywalam ,wiec halsa nie znam ![]()
![]() |
#16419 |
Zadomowienie
|
zdarzylo sie :PP
tzn ja juz nie pamietam dokladnie z jakiej przyczyny ale chyba dlatego ze wlasnie termin mi uciekl i zla bylam bo w sumie stracilam produkt bo mi go nie oddali a i tak nie mialam zwrotu. no coz. ale zeby nie rpzyznali mi zwrotu z powodu braku kartonika czy za bardzo zuzytego kosmetyku czy jeszcze z jakiegos innego dziwnego powodu to nie. zawsze przyjmowali. nawet ostatnio pokombinowalam [az wstyd sie przyznac] kupilam podklad PF ivory a w domu mialam cream ktory byl za ciemny i bylo go malo. zwrocic nie moglam a ni wymienic wiec wymieszlalam te dwa kolory, tak poprzelewalam z butelki do butelki by wymieszac te dwa odcienie i ta zawarosc w butelce po cream zostawialm dla siebie natomiast ivory odeslalam. haha niezla jestem kombinatorka, co nie? aa no i uznali ![]()
#16420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wlasnie sprawdzialm ale chyba jeszcze nie ma rozwiazania tej krzyzowki ktora ja rozwiazywalam bo sa podane ale inne hasla.
![]() |
#16421 | |
BAN stały
|
Cytat:
boję sie tylko że mi nie odeślą.. a ten tonik po zniżce 30 zł i krem koło 10, szkoda by było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16422 |
Raczkowanie
|
Witam moze nie zrana ale pozowlilam sobie pospac troszeczke przez te wakacje jakos czesto sobie pozwalam :-P i to nawet jeszcze do pozniejszych godzinek,ale to nie wazne. Dzieki Paulinkosia za te skaniki sa lepszej jakosci i widac wiecej szczegolow. :-* Wieciecie co?? (jestem zawzieta) mam znajomego który pracuje w drukarni w ktorej miedzy innymi drukuja katalogi AVON. Juz nie raz sie prosilam zeby mi podrzucil chociaz jeden, ale jakos nigdy to nie nastapilo :-( jak wroce do Polski (bo teraz jestem w Irlandii,miala byc praca ale ciezko jest) to poprostu musze wziasc sprawy w swoje rece i jak go tylko spotkam to musze z nim sie w koncu dogadac. Mam nadzieje ze tak sie wlasnie stanie a wy trzyamjcie kciuki bo te katalogi to wlasnie sa z dosc duzym wyprzedzeniem, a ze skanami nie bedzie problemu bo chlopak ma skaner i wsyztsko bedzie na biezaco. :-P pozdro wielkie dla was avomaniaczki
![]()
#16423 |
Raczkowanie
|
Ale sie rozpisalam :-o
#16424 |
Zadomowienie
|
radzilabym ci jednak albo zadzwonic albo jak masz mozliwosc to w coku sie spytac. ja zawsze wysylam i nie zastanawiam sie czy sa to oferty laczone czy nie.
#16425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#16426 |
Zadomowienie
|
heh przypomnialo mi sie jak pracowalam w fabryce avonu to tez mialam okazje poogladac rozne nowosci z duzym wyprzedzeniem. w ogole po calej tej produkcji to juz nie mialam ochoty nawet kupowac tych kosmetykow ktore produkowalismy hahaha.
dzis dostalam smsa wlasnie w sprawie pracy w tej fabryce, szukaja na wakacje, daja 6.50 brutto ![]() moze ktoraz was jest z okolic krk i chce? praca fajna na zmiany ![]() ![]()
#16427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#16428 |
Zadomowienie
|
dziewczyny prośba: potrzebna mi cena portfela, torebek plastikowych wszystkich rozmiarów, i notatnika z oferty logo ale tej starej czyli 2006/2007. Bo ofertę mam ale wcięło mi cennik
![]() ![]() ![]()
#16429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzilo o caly cykl produkcyjny, na lini bylismy podzieleni, jedni leja perfumy do buteleczek, inni przytwierdzaja ze psikacze, nastepni wkladana do kartonikow a potem do pudla zbiorczego itp. praca przyjemna ale po np 12 godzinach pracy przy perfumach to bolala cie glowa i mialam dosc tego zapachu przy ktorym pracowalas. tak akurat bylo z perfumami extraordinary. bleee ale przy reszcie bylo przyjemnie. lubialam mareczkowacczyli nklejac te naklejki z nazwa produktu, data produkcji itp fabryka jest w okolicach krk tylko sobie nazwy przypomniec nie moge ![]()
![]() |
#16430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za katalog oczywiście ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj mój TZ po tym jak używłam odżywki kiwi i papaja spytał czemu tak pachnę kisielem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Notatnik z kalkulatorem 19,90 torebki male 10 szt 1,00 torebki srednie 5 szt 1,00 duza torba 0,35
![]() |
#16432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
portfel-11,90 notatnik z kalkulatorem -19.90 zl Chyba ktos mnie uprzedzil ![]()
![]() |
#16433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Avon zawsze informuje,ze ich fabryka jest ta w Garwolinie ![]() ![]()
![]() |
#16434 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hasło to: METAMORFOZY Wąchałam dzis w COKu wody Urban Flowers i dla mnie ranking wyglada tak: 1. London (trochę słodkawy ale mi sie podoba) 2. Paris (mniej trwały, morski) 3. NY (poczatkowo pachnial znosnie, pozniej wyczulam w nim zapach popielniczki bleee) Nowe Senses nie podobaja mi sie, pachna troche męsko, zupelnie inaczej niz w katalogu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tzn oni mi sie wydaje ze to jest tak ze to avon wynajmuje przez firme o nazwie L`eadl czy jakos tak. nie wiem bo tam wszystkeigo nie robilismy tylko wybrane kosmetyki. nawet kosmetyki innych firm robilismy. jakies tusze do rzes w kamieniu :| nie pytajcie sie jak to dzialalo bo nie wiem kto teraz takich uzywa.
![]() |
#16437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ulotka kolekcji logo + cennik -0,25 zl aktowka- 19,90 zl zestaw 3 pojemnikow na probki- 9,90 zl podstawka pod tel.komorkowy- 5,90 zl parasolka-15,90 zl zawieszka z etui na tel-5,90 zl miniradio-8.90 zl atomizer-4.90 zl portfel-11.90 zl breloczek do kluczy- 9.90 zl dlugopis-3.20 zl kubek-9.90 zl karteczki samoprzylepne-3.50zl zestam 3 dlugopisow-2.90 zl zakladka z kalendarzem-1.50 zl komplet 2 podstawek-3.50 zl torebka papierowa-2.20 zl torebka plasikowa- mala x 10 -1,00 zl,srednia x 5 -1.00 zl,duza 0,35 zl torba konsultantki-29.90 zl notatnik z kalkulatorem- 19.90 zl wizytownik-7.90 zl
![]() |
#16438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzydkie te nowe torebki plastikowe....
![]() |
#16439 |
Rozeznanie
|
oooo,a mnie nowe produkty logo sie bardzo podobają
![]()
#16440 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie pAtiŚ...
Mi tez sie one nie podobają.... Z ostatnich zmian w Avonie nie jestem ani troszke zadowolona...!! ![]() WIELKIE DZIĘKI za katalog ![]() ![]() Największą ochotę mam na balsamy do ust, oczywiście mango i oczywiście brzoskwinka ![]() Biorę na bank....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.