|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Ja proponuję lewitującą ramke na zdjęcia z jakimś
wspólnym zdjęciem ![]() Pomimo , że ramka to dość oklepany prezent, lewitująca napewno zrobi wrażenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() link do pościeli z imionami ![]() http://allegro.pl/item475954266_zest..._rocznica.html fasolka i love you http://allegro.pl/item475633185_magi..._z_puszki.html
Edytowane przez Hot Lady Czas edycji: 2008-11-15 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
PomylonaKsiezniczka, skoro lubi komputery to moze coś z akcesorii typu jakas fajna myszka z przyciskami "wstecz" i "dalej"? Oczywiscie jeśli nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zobaczcie na te rękawiczki dla zakochanych
http://allegro.pl/item478363613_reka...a.html#gallery fajnym pomysłem jest również wasz kalendarz ![]()
![]() |
#1626 |
Raczkowanie
|
ja natomiast przerabiałam już prezenty typu:
- ramka ze zdjęciem - perfumy - bransoletka z wygrawerowanym imieniem Tż-ta - książka Stephena Kinga - super fajny obiad zrobiony przeze mnie ![]() itp. w tym roku na święta dostanie grę na pc... myślę o call of duty 5.. świeżynka dopiero wyszła a mój Tż ciupał w cod4 i mu się podobało ![]()
#1627 |
Przyczajenie
|
To ja tez podziele sie prezentami, ktorymi obdarowywalam swojego TZ
![]() - portfel, chyba bedzie niedlugo nowy, bo tamten juz nie wyglada fajnie - ramke z naszym zdjeciem - moje pierwsze doswiadczenie z photoshopem ![]() - kosmetyki rozne - skarpetki ![]() - slodycze - ale jako dodatek - golarke elektryczna - perfumy - przejazdzka na gokartach - puzzle ze zdjecia - niesmertelniki z napisem: <data urodzin> That day I became a winner! (juz pozniej sobie uswiadomilam, ze trzeba bylo date o 9 miesiecy pozniejsza napisac ![]() - koszulka z napisem - Shumaster (to jego nick) Inc. Property of Tatiana. All rights reserved. - samochodzik taki, ktorym sie steruje (nie pamietam, jak sie to dokladnie nazywa ![]() - pandrive w ksztalcie karty kredytowej Jeszcze mam problem, bo TZ ma urodziny w 17 grudnia, a po nich juz i swieta blisko... Chcialam jeszcze napisac, co teraz planuje, ale lepiej nie, bo moze przeczytac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Rozeznanie
|
dziewczyny dzis spedzilam dobrych kilka godzin z TZ na zakupach staralam sie podpatrywac na co zwraca uwage wiec szalik bo kupil nowa kurtke dzis
![]() szukal jakis butow bialych ostatnio kupilam mu na urodziny wymarzone buty na rower kiedys jezdzil profesjonalnie byl zaskoczony i zadowolony ![]() moze macie jakies pomysly dla pasjonata rowerowego??? do roweru wszystko juz ma sam tak stwierdzil ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Przyczajenie
|
jestem z moim chłopakiem króciótko bo dopiero miesiąc i tak się zastanawiam czy jakiś gadżet związany z klubem drużyny piłkarskiej której kibicuje byłby dobrym pomysłem na prezent??? Co myślicie o tym? Może jakaś koszulka, skarpetki hehe widziałam też kufel do piwa =) Doradźcie proszę bo nie wiem sama co po tak krótkim okresie możńa kupić na mikołajki czy święta poza tym prezenty typu poduszka ze zdjęciem czy kubek ze zdjęciem itp wydją mi się banalne takie mam odczucie. Będe wdzięczna za porady
![]()
![]() |
#1632 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EDIT: gdzie mozna znalezc ladny meski szalik? bo to dobry pomysl, zima idzie^^a on ciagle by tylko marzl, widziala ktoras z was jakies warte uwagi? ![]() ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 Edytowane przez ona2008 Czas edycji: 2008-11-16 o 10:32 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Rozeznanie
|
O jaaaa, czy tylko mnie prezent dla Tż-ta spędza zawsze sen z powiek? Hardkor. Co kupić facetowi który masz wszystko i niczego nie potrzebuje? Grrrr
No ale wymyśliłam! Z racji tego, że nie mam obecnie zbędnych 8 tys zł. na przejazd formułą jeden, muszę się zadowolić innymi rzeczami ![]() Więc: jako że informatyk z niego dostanie koszulke z koszulki.com - My computer is bigger, faster and better than yours. Myślę, że powinna mu się spodobać ![]() Poza tym dostanie wizytownik srebrny z grawerem: nazwą firmy + imię i nazwisko ![]() ![]() A żeby mu osłodzić tą formułę 1 - dostanie jeszcze kosz ze słodkościami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Raczkowanie
|
mój jak do tej pory ucieszył się najbardziej z kubka termicznego (np McKinley, Jack Wolfskin) i mapnika. Super że mój TŻ ma pasje ;] Są to rzeczy które mu się naprawdę przydadzą. Zastanawiałam się jeszcze nad krzesiwem i suszarką do butów, ale tymczasowo nie na moja kieszeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
no moj to zbiera noze.. drogie noze.. no a do tego lubi gadzety maxpedition, tatonki itp. kubki termiczne mamy, mapnik ma, szaszetki ma, sporki ma.. i co by mu tu nabyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja przerabialam:
-obraczke -niesmiertelnik ze zdjeciem -kapcie - stopy dinozaura -koszulka z grafika - moim zdjeciem -normalne zdjecia w ramkach ![]() -koszulki najrozniejsze -perfumy teraz sluchawki dostanie ![]() ![]()
#1637 |
Zadomowienie
|
ja tżtowi który interesuje się kulturystyką, ćwiczy, ma wyniki ale ciągle mu mało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Wtajemniczenie
|
hmm..w grudniu czeka mnie duży wydatek..mamy pierwszą rocznicę z ukochanym no i Boże Narodzenie, niedawno zaczął nowa prace dlatego zdecyduje się na jakąś elegancką aktówke, kalendarz aby mógł zapisywać wszystkie spotkania z klientami.
A co juz kupiłam: -koszulka Barcelony - jego ulubiony klub ![]() - perfumy które sobie upatrzył - koszula - zawsze trafiam w jego gust ![]() - ramka z naszym zdjęciem i wyywołane zdjęcia z roznych naszych wyjazdów http://czerwonamaszyna.pl/ - polecam tą stronkę, można tam kupić m.in mini zestaw do gry w kule ![]() http://www.studioindygo.pl/- m.in miłosna patelnia ![]()
![]() |
#1639 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny macie super pomysły!! Na pewno z nich skorzystam
![]() Chciałabym Was prosić o radę, ponieważ chciałabym sprawić nam tj, TŻ-towi i mnie koszulki z napisami. I tu pojawia się problem bo chciałabym, żeby to były takie napisy, które będą nawiązywać do siebie. Myślałam żeby TZ miał koszulke 'Chłopak mojej dziewczyny to super facet' a dla mnie 'Dziewczyna mojego chłopaka to super babka' Ale nie jestem jeszcze zdecydowana. Może macie jakieś fajne pomysły?? Dla ułatwienia podaje kilka onformacji o nas, oboje kończymy w tym roku studia na kierunkach ekonomicznych i oboje pracujemy, TZ jest fanem gier, komputerów i sportu a ja fotografii. A póki co to podaje jakie prezenty do tej pory wręczyłam TZ: - bardzo duża ilość ubrań, koszule, t-shirty, bluzy, sweterki - lampka nocna w kształcie serca - kosmetyki - magiczny kubek, który pod wpływem temperatury "odsłania" zdjęcia + nasze wspólne zdjęcia - gadżety do komputera - wizytownik z okazji rozpoczęcia pracy - album z naszymi wspólnymi zdjęciami Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1640 |
Wtajemniczenie
|
Na mikołajki kupiłam bombkę Lindt
![]()
#1641 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz kupilam mu kiedys rekawiczki ale fakt wlasnie nie obejrzalam sa lekko zniszczone wiec napewno ucieszy sie z nowych telentu do rysowania nie mam ale moze cos wykabinuje ps.ja widzialam piekne szaliki meskie w next wczoraj wiem, ze to angielki sklep ale napewno sa na allegro a powiem, ze naprawde sa mieciusie i milusie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Rozeznanie
|
sluchajcie a gdzie mozna dostac ten kubek ze zdjeciem ktore wychodzi pod wplywem ciepla??
bo ja tego jeszcze nie przerabialam ![]() ps. kupilam TZ dzis spodnie takie niezwykle do chodzenia po gorach chyba bo z takiego specjalnego sklepu wygladaja jak zwykle materialowe ale podszyte sa bawelna taka jak w ubrankach dla niemowlakow niesamowicie delikatna i miekka teraz mam nadzieje, ze beda dobre ![]() ![]() ach wymyslilam, ze zrobie ksiazeczke czekowa i wymysle czeki ktroe podpisze np za rozne rzeczy ktore dla niego bede robila ugotuje barszcz czerwony ![]() dawno nic takiego nie robilam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W sklepach z zabawkami tez powinny byc, ale mysle ze w hipermarketach beda tansze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() np http://www.empikfoto.pl/index.php?m=gadzety https://ssl.allegro.pl/search.php?fr...ing_interval=7 http://www.nana.krakow.pl/sklep/inde...atalog&k_id=29 http://www.fujifilm.pl/page,223.html http://www.fotofocus.pl/gag%201.htm bez przesylki albo w empiku z odbiorem na miejscu albo w sklepach fotograficznych w hipermarketach tez na miejscu ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Rozeznanie
|
To co ja przerabiałam:
-poduszka z nadrukowanym moim zdjęciem (gdy jeszcze nie mieszkaliśmy razem) - kubek z myszą na uchwycie (bo jestem jego myszą;b) -do tego zestaw herbatek chyba vitax-a wtedy kupiłam -ramka na zdjęcie ale taki niby album może sobie przekręcać na inne zdjęcie -model statku ze star wars do składania;b (uwielbia modele) -książka warhammera której nie mógł nigdzie dostać- ot mały liścik do wydawcy i udało się;b -bokserki z fajnym nadrukiem nie zdradzę jakim;b - koszulkę do spania - popielniczkę śmieszną -perfumy -balsam po goleniu daxa -elektroniczny organizer -kajdanki z futerkiem -plecak -ciepła czapka bo szalików nie lubi -portfel z łańcuchem przyczepianym do szlufki spodni -skarbonka w kształcie komputera Chciałabym mu w tym roku kupić coś związanego z WoWem szaleje za tą grą ale nic o niej nie wiem, wyszedł podobno dodatek do niej ale ponad stówkę kosztuję zresztą pewnie sam do świąt kupi.....ciężko coś wybrać lubiącemu fantastykę, figurki,modelarstwo,Wowa dla mnie to czarna magia ![]()
#1647 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Kobietki
![]() A co można dać w prezencie komuś z kims się w zasadzie nie jest, ale spotyka ??? To osoba z którą dużo rozmawiam na rózne tematy. Lada dzień ma urodziny i jestem w kropce... Powiedzial ze nie chce nic materialnego ode mnie... ale powiedzial mi juz kilka razy, że uwielbia mój wzrok (taki "spod" kubka) jak patrzę na niego gdy piję herbatę. Może pójdę do fotografa zrobić taką fotkę z kubeczkiem herbatki i poproszę o big format ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
调解人
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w tym roku znowu mam problem z prezentem na święta dla TŻ, bo niedawno miał urodziny. Nie lubię, jak jest zbyt mały odstęp czasowy między okazjami, no ale cóż poradzić ![]() malenstfo24 Ja jestem wieeeeeelką fanką WoWa (zresztą jak mój TŻ) więc mogę Ci podpowiedzieć: kup mu figurkę! Najlepiej dowiedz się jaką gra postacią (o ile to możliwe) i strzel mu taką figureczkę. Mój się cieszył jak dziecko w zeszłe święta, przez dwie godziny się na nią patrzył, najchętniej pewnie by z nią spał ![]() Wklejam link do sklepu, w którym ja kupiłam: http://www.rebel.pl/product.php/1,11...on-Figure.html
Make up, not war! Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2008-11-17 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Ja mam co roku problem z prezentem..chce by na święta nie było to nic praktycznego tylko coś takiego o czym zawsze marzył ale zawsze szkoda mu było na to kasy....
przerabiałam już własne zdjęcia, filmik ze striptizem, szalik ulubionej drużyny, kosmetyki, maszynkę do golenia,poduszkę z fajnym nadrukiem, roślinki doniczkowe(Tż je uwielbia ale ma już ich dosyć w pokoju) zawsze kupowałam coś praktycznego bo boję się,że kupię jakiś fajny gadżet a jemu się nie spodoba... wiem na bank,że wszelkie poduszki ze zdjęciami, kubki, wszystko z napisami kocham cie itp...to dla niego przesłodzone i nie chciałby takiego czegoś. tak samo kapcie-zwierzaki...najpierw ciągle mi gadał,że mu się takie podobają a jak mu powiedziałam,że chce kupić to stwierdził,że nie bo by i tak ich nie nosił ![]() jeśli chodzi o zainteresowania to nie ma żadnych.. słucha rapu ale zna się na tym bardziej ode mnie- poza tym muzykę ściąga z netu wiec z płyty by się nie ucieszył, tak samo z koszulki z ulubionym zespołem..za stary jest na to, podobnie jeśli chodzi o koszulkę ulubionej drużyny (wiem,że głupio byłoby mu taką nosić), książek nie czyta wiec i to odpada. ubrań też wolę nie kupować bo ubiera się w skateshopach i chociaż sama lubię takie ubrania najczęściej jemu podoba się coś innego niż mi. Wiem,że chciałby tatuaż albo maszynkę do tatuażu ale ja nie pracuję i nie stać mnie nawydatek powyżej 100zł. czasami jak ogląda z moim małym siostrzeńcem gazetki z zabawkami to mu się bardzo podobają modele samochodów albo samochody na sterowanie... ale z drugiej strony on ma 24 lata....pobawi się chwilę i postawi na półce. Gadżety do kompa odpadają bo kompa ma razem z braćmi w ich pokoju. O prezentach z toy4boys myślałam już rok temu ale jak mu powiedziałam o zimnym kuflu do piwa to stwierdził,że na co mu to...i ogólnie żadna z tych rzeczy jakoś mu do gustu nie przypadła...z jednej strony raz woli coś praktycznego z drugiej coś odjechanego.... beznadziejny przypadek ![]() a jako jeden z fajniejszych prezentów uważam kalendarz ze swoimi zdjęciami(z sexy zdjęciami) wykonanie dużego kalendarza, który profesjonalnie wygląda nie kosztuje wiele...a przynajmniej na ścianie zamiast panienek z CKMu bedzie wisiała własna dziewczyna ![]() tylko ja już mu tyle swoich fotek dałam,że nie chce wyjść na egocentryczkę, która na każdą okazję daje mu swoją podobiznę... ![]() ![]()
#1650 |
Raczkowanie
|
No co do tego kubka mam obiekcję, bo zdania są podzielone. i co do tego zdjęcia też nie wiem co mam zrobić, bo nas w zasadzie łączy rozmowa, chyba nic więcej.
Mam inny pomysł... kupię foremki do ciastek i zrobię mu takie ciastkowe ozdoby na choinkę hihihih ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.