![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
uuu co się dzieje ??... serducho nie sługa, nie mów, że jesteś głupia... |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Raczkowanie
|
nie pożegnał się ze mną...chociaż prosiłam, bo chciałam mu coś dać
![]() Olał mnie? Zobaczymy czy odezwie się po powrocie... Nie chcę kolejny raz przerabiać tego samego ![]()
![]() |
#1623 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Nasteczko trzymaj sie dzielnie, wiem, ze Ci teraz bardzo trudno to znieść!!!
![]() A ja tylko chcialam powiedziec, ze umowilam sie w koncu z nim, spotkanko czysto przyjacielskie ![]() ![]() ![]()
#1624 |
Rozeznanie
|
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Przyczajenie
|
Pozwolę sobie wtrącić do tej dyskusji. Otóż moja krótka historia wygląda następująco.
Od jakiegoś czasu zarejestrowałam się na pewnym portalu randkowym. Coraz częściej na mój profil zaczął wchodzić pewien Pan, brunet. Wchodził pewnie ot, tak coby mnie zobaczyć, bo przez pewien czas nie domagał się bliższego poznania. Ja też nie reagowałam. No, może w jednym niewinnym mejlu podziękowałam za częste odwiedziny (nie ukrywam, z nadzieją na odzew z jego strony). Minęło kilka miesięcy, aż tu pewnego dnia otrzymałam od niego potężny list. Odniósł się do naszych (wielu!) wspólnych zainteresowań, znaku zodiaku etc. Nie ukrywam, że ucieszyłam się i niezwłocznie odpisałam. Korespondowaliśmy przez pewien czas, ja udawałam niedostępną, ale liczyłam, że przerodzi się w to poważniejszą znajomość. Zapytał o GG. Podałam. Po kilku dniach odezwał się, cudownie nam się rozmawiało. Prowadzi własną firmę, więc rozmawialiśmy co kilka dni. Podczas pewnej "głębokiej" rozmowy zapytał czy nie zostalibyśmy wirtualnymi przyjaciółmi. Przyznam, że z lekką obawą zgodziłam się. Teraz wiem, że chyba moja głupia fascynacja przyćmiła rozsądek. Pisał, że w moich okolicach jest kilka razy w roku, planowaliśmy spotkanie. Ot, przyjacielskie. Po deklaracji naszej "przyjaźni" zmniejszyła się częstotliwość naszych rozmów. Rozmowy były suche, wydawało mi się, że przymuszone. Ale to on nalegał na taki układ. A ja byłam w stanie zaufać. Ucieszył mnie okres świąteczny, bo każdy ma więcej wolnego czasu, będziemy mieli więcej okazji do rozmów. Jednak tak się nie stało.. Złożył mi życzenia urodzinowe, później ja jemu. Ostatnią rozmowę już po kilku minutach niespodziewanie przerwał. A było to kilka dobrych dni temu. Oczywiście mam świadomość, że ślepo zaufałam, że może on jest szalenie zajęty, że praca go pochłania, że to i owo. Chciałam dzisiaj napisać mu PORZĄDNY list. O moim a jego podejściu do tej znajomości. Ale czy warto ? Czy warto się upominać o to co... zapewniał ? O "przyjaźń"? Bo to do czegoś zobowiązuję. A i dodam, że nie jest oszustem. Dokonałam pewnej weryfikacji jego osoby. Pozdrawiam i proszę o radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane moje!!!!
Żadnych domysłów, zadnych... ja przez to straciłam szanse dla siebie ![]() Oni muszą mieć podane wszystko na tacy, kawa na ławę , DOSLOWNIE! Nic sie nie domyślą, a jak już się domyslają to tych złych rzeczy. Nastuś, sobota teraz. Aj... Pogadam sobie z nim o facetach ehehhe ![]() Natuniu, slonko, trzymaj sie dzielnie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tasiemiec- stawiaj na KONKRETY, dobrze Ci radze ![]() ![]()
#1627 |
Rozeznanie
|
Tasiemiec słuchaj Myszeczki... Konkrety
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
Aj facet to typ normalnie nie do życia
![]() Facet to istota, którą trzeba prowadzić przez życie, bo sam zginie ![]() ciekawe stwierdzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Rozeznanie
|
ciekawe stwierdzenie
![]() ostatnio ciągle sie o tym przekonuję ![]()
#1630 |
Zakorzenienie
|
A ja się własnie umówiłam z nim na spotkanie w ten czwartek łoł, troszkę mi się nogi ugięły...
![]() Zapytał do kiedy zostaje we Wrocławiu, powiedziałam że może do piątku a on że sobgie weźmie wolne w pt specjalnie ![]() No zobaczymy jak będzie ![]()
#1631 |
Raczkowanie
|
odezwał się jak tylko był na miejscu hehe - konkret?
![]() |
#1632 |
Rozeznanie
|
a ja się zauroczyłam internetowo, super. I z moim nastawieniem to ciągle i tak myślę że facet okaże się nienormalny zboczony albo nie wiem co jeszcze. Eh, cała ja.
Siedzę i czekam aż napisze itp, odezwie się pierwszy.. czasem się odzywa pierwszy a ja się cieszę jak szczerbaty na suchary ![]() ogólnie to sie niedługo spotykamy (trzymajcie kciuki ![]() ![]() ![]() a teraz On ciągle jest w robocie... a nie przyjedzie dopóki nie będzie mieć wolnego, bo w ogóle dzieli nas 350 km. Trochę wkurza mnie, że te wiadomości wymieniamy takie krótkie itp. Z drugiej strony w tym kraju małomówność nie jest niczym bardzo dziwnym ![]() w ogóle zestresowana byłam jak do Niego dzwoniłam z dworca, bo nienawidzę gadać przez telefon po fińsku xD osobiście b.lubię, bo jest łatwiej, ale przez telefon... siara straszna ![]() i teraz znowu siedzę na portalu bo widzę ze jest online, to myślę ze moze napisze... ale chyba włączył kompa i polazł gdzieś :P nie można się przecież zauroczyć przez neta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
taka_sobie_ja trzymam kciuki
![]()
#1634 |
Wtajemniczenie
|
ekhm ja chcialabym, sie przypomniec i podzielic z Wami
![]() male streszczenie wklejone z innego watku; chodzi o moje znajomosci internetowe; ktore od paru miesiecy sa 'rozdwojone' ![]() 1. trener druzyny futbolowej w USA; wspanialy charakter, po prostu wspanialy; swoja droga cialo tez ![]() ![]() ![]() 2. pewien muzyk z paryza...czesto tam bywam, na 2 tyg lub miesiac zawsze zostaje...mamy sie spotkac i wiem jak to sie skonczy ![]() no i tak wygladaja moje "znajomosci" internetowe z obcokrajowcami ![]() i teraz mianowicie: 2. luty sie zbliza, spotkanie juz jakby umowione, mam mu przywiezc polska wodke na sprobowanie, o czym tez byl watek... 1.pan nr 1 zaczal intensywniej ze mna gadac i chce do mnie zadzwonic zeby pogadac przez tel ![]() ![]() ![]() rozpisalyscie sie okrutnie ![]()
#1635 |
Rozeznanie
|
hehe to historyjka miłosno-internetowa z zagranicą w tle
![]() ![]() ja znowu cykam się spotkać z tym gościem, z jednym pamiętam się spotkałam przez tem sam portal. też myslałam że jest taki och ach. i zacznijmy od tego że koleś przyszedł na spotkanie nieco hmm rozluźniony alkoholem xD potem stwierdził że wypił tylko 2 piwa na odwagę, oj to słaba główka, a jak na Fina to tym bardziej ![]() a ja jestem całkowitą abstynentką... u poprzedniego faceta który swoją drogą do kieliszka lubił zaglądać potrafiłam wyczuć piwo z poprzedniego dnia XD wszyscy się smieją że powinnam zostać alkomatem :P także ten biedak z którym się spotkałam miał pecha ![]() dobra ale ja trzymam kciuki za tych gości z Francji i USA, a Wy trzymajcie za mojego Fina! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Wtajemniczenie
|
oniesmielasz go widac
![]() ![]() chociaz z drugiej strony niewiem czy ja sobie nie walne kielicha na odwage ![]()
#1637 |
Raczkowanie
|
Mojego faceta poznałam na necie prawie dwa lata temu. Przypadek sprawił, że trafiłam na jego bloga...on zaczal czytac mojego
![]() ![]() Obecnie konczymy studia ... pierscionek zareczynowy mam na reku od roku ![]() W wakacje szukamy mieszkania, a gdy sie tylko wprowadzimy ustalamy date slubu.... "Miłość jest trudna i kazdy o tym wie..." ![]() My wiemy, ze prwdziwy zwiazek zbudowalismy w realu ![]() Pozdrawiam ![]()
#1638 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() iniax - gratuluj€! a prcz tego to takie podbudowujce! ![]() sorry za te "orty", już mi się nie chce poprawiać, miałam fiński układ klawiatury włączony :/ Edytowane przez taka_sobie_ja Czas edycji: 2009-01-06 o 21:39 Powód: bo miałam fińską klawiaturę włączoną :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mielismy sie spotkac....ale on myslal...za duzo myslal. Spotkal sie z inna.. i z nia jest... No coz.... a mowil do mnie tak cudnie ech.... zbiera mnie na wymioty jak mysle o tym ;/
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-01-06 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najlepszy jego tekst: ....i tak bede cie kochal....platonicznie... .. do konca zycia.... ![]() Rozwali mnie doslownie.... facet ach.... NIEDOJRZALY!
![]() |
#1642 |
Rozeznanie
|
ale się zbłaźnił xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Raczkowanie
|
a czy wy dajecie numer tel komuś z neta po dwóch czy trzech wymienionych wiadomościach? czy to nie za wcześnie?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Rozeznanie
|
też tak robię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Wtajemniczenie
|
ja dalam po dluuuugim okresie czasu
![]()
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh ... faceci ... w gadaniu są dobrzy :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Wtajemniczenie
|
oj myszeczko bezczelny egzemplarz Ci sie trafil
![]() moj pan nr 1. (ten trener z usa) chcialby porozmawiac ze mna przez telefon ![]() ![]() ![]()
#1649 |
Wtajemniczenie
|
Witam!!! Jestem tutaj nowa, ten wątek znalazłam całkiem przypadkiem. Jeśli chcecie wiedzieć, co ja sądzę o facetach poznanych przez sieć to powiem tak : miałam kilka spotkań, głównie pojedynczych z kilkoma kolesiami poznanymi czy to na czatach, czy nawet przez gg. Ale to nie wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.