|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
ja wysłałam Cv do 2 sklepów.. i odzewu żadnego :/... wysyłałas cv przez neta??
ehh.. cały tydzien szykuje mi sie zabiegany, chcem na weekend wyjechac nad morze... znaczy juz w czwartek chcem wyjechac... tylko ze jeszcze sie zobaczy.. bo dzisiaj dzwonie do promotora i zobaczymy co on mi powie... a jesli wyjazd wypali to do srody musze się ze wszystkim uporac...ehh.. i zaraz ide pomału sie zbierac.. bo dzisiaj do pracy lecę...
|
#1622 |
|
AGA :)
|
ojej, nad morze, ale fajnie !!!
Nabierzesz siły napewno! i energii ![]() tak, cv wysyłałam przez neta, potem miałam rozmowę i dostałam pracę, no ale stwierdziłam że to nie dla mnie
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawi mnie co brali pod uwagę, jak wybierali osoby na rozmowy... hmm.. no dobra.. nevermind..
jak tam wam dzisiaj dzionek minął..?? bo mi w pracy... dzwoniłam dzisiaj do promotora.. spotkanie w przyszłym tyg chyba, jeszcze w pon mam zadzwonic... najblizsze 3 dni trzeba bedzie przysiąśc... ehh..a tu tyle na głowieee
|
#1624 |
|
|
ja cały dzień się leniłam
![]() no ale jutro muszę wcześnie wstać bo jedziemy z tżtem do zg. Zajdę do tej hurtowni kwiatów, może znajdę coś ciekawego ![]() Isi, a masz już termin obrony ?
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
a czego ciekawego szukasz?? ;?
do hurtowni tez musze.. ale chyba dopiero w srode..bo jutro to latania a latania.. fryzjer, klientki i zakupy na prezent dla przyjaciółki... a terminu obrony jeszcze nie mam... a wiecie że górzykowo bedzie miało swoje winobranie?? w niedziele 14.09... na terenie osrodka szkolno-wychowawczego... ma byc pieczony dzik i kiełbaski i wino z miejscowej plantacji... i niby duzo atrakcji.. i pokaz talentów.. i sasiedzi mnie molestuja zebym kartki wystawiła
|
#1626 |
|
|
właściwie niczego konkretnego nie szukam,
chcę się rozejrzeć za jakimiś dodatkami do pokojów bo jeszcze nie mam. O, fryzjer powiadasz? co będziesz robić? ja też się wybieram, zdecydowałam, że ścinam się na krótkiego boba, włosy mi się wzmocnią. Winobranie w Górzykowie, no proszę! Kto będzie bachusem ? a kartki wystaw, moim zdaniem to świetny pomysł !!
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
oj.. do pokoju mówisz... no to chyba ze kwiatki chcesz
.. albo w tej dalszej czesci sobie cos wyszperasz... tej dekoracyjnej, na samuiskim koncu.. powodzenia w poszukiwaniach..a fryzjer.. nie bede nic obcinac bo zapuszczam długie.. ale po warkoczykach to trzeba odrosty zrobic, bo normalnie ich nie widac az tak bardzo a na zdjeciach wychodze jak... oj ![]() Aga wysyłam dzisiaj zamówienie chcesz ta pomadke spa za 11,90 jest... jak cos to pisz.. wysyłam koło 18 dobra lece bo dzisiaj znowu bieganina... miłego dzionka dziewczyny
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2008-09-09 o 09:05 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie w sobite robiłam włoski i wkurzona jestem troszku bo za 2 tygdnie bym musiała zrobić poprawkę robiłam balejaż jak zwykle tylko tym razem tylko 1 kolor blonf żeby jaśniejsze były a że laska która mi zawsze robi nie mgoła to poszłam do innego z przymusu ściecia grzywki bo była max długa i nic nie widziałam i zrobila mi ale wydaje mi się że one żółte wyszły
a miałam takie ładneee... środe piątek sobote i niedziele byłam bna grzybach normalnie max tyle tego że uwioerzyć nie można mam myślała że się zarobi i gdy już w niedziele kończyłyśmy tz dawałyśmy do suszenia po przebraniu brat zadzwonił że wiezie grzyby mamie ta jak zobaczyła to do wczoraj wieczora i mówiła że jeszcze dziś będzie musiała je poduszać tyle w niedziele nazbieraliśmy! aż szok a dziś musze jechać też na uczelnie póżniej do fryzhjerksiego i tak jakoś leci a za tydzień w piątek mam egzamin z ochrony środowiska na ten musze już iść nie ma zmiłuj się bo to poprawka i nie da rady nie iść :P
|
|
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Nie orientujecie sie może, czy w Zielonej jest jakiś dietetyk? Możecie mi polecić jakieś dobre siłownie w Zielonej pod względem finansowym i jakościowym?
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Oli
masakra.. no grzybów to w tym roku jest max... moi tez byli na weekend na grzybach.. poł godziny i pełne koszeaneczka witamy ... ja sie niestety nie orientuję w siłowniach w zg... trzeba by gdzies na necie poszukac
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
uff.. juz koniec zabieganego dnia....ale udało mi sie załatwic wszystko a nawet wiecej... wiec jutro nie ruszam się z domu tylko działam...
najbardziej to zadowolona dzisiaj jestem z mojej fryzurki (nowy kolorek- teraz jestem ciemna... prawie czarna z kilkoma jasniejszymi pasemkami).. i znalazłam chyba zapach dla siebie... kupowałam z paczka przyjaciółce prezent...znaczy składaliśmy sie a na mnie padł wybór co do zapachu i wybrałam jej Naomi campbell "cat deluxe at night"![]() zakochałam sie chyba... kiedys sobie odżałuje na niego... jeszcze mi łapka pachnie...
|
#1632 |
|
|
hej
![]() ja też dziś zabiegana, 2 razy musieliśmy z tżtem jechać do zielonej, nie na moje zdrowie to Isi chyba się spóźniłam z tą pomadką, ale w sumie to narazie nie będę zamawiała bo ostatnio nie używam wogóle nic, strasznie mi się usta wysuszyly i tylko balsamem delikatnym je traktuję. Gratuluję nowej fryzurki ! ![]() Ja się zapisałam na poniedziałek do fryzjerki. Muszę ściąć włosy bo mi tak wypadają, że masakra. Pozatym chciałabym jakąś nową fryzurkę. Oli no jak nie ma zmiłuj to musisz iść na egzam. Trzymam kciuki ! ![]() Mój tata też ostatnio na grzyby jezdzi, tak go jakoś napało na nowe hobby ![]() on zbiera sowy, bo bardzo lubi. Ja nie wiem, gdzie jest dobra siłownia w ZG bo ne chodzę. A co do dietetyka to kiedyś znajoma szukała i nie było no ale teraz może jest, poszukaj w necie, albo zapytaj w aldemedzie, powinni wiedzieć.
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Aga jak chcesz, to możesz mieć pomadek...
zamówiłam 1 nadprogramowo bo by mi punktów zabrakło...ja dzisiaj siedze w domku, i dziergam kartki... chyba zrobie ta kartke na to winobranie nasze... efektami sie pochwalę of kors
|
#1634 |
|
|
Isi o, dobrze wiedzieć, jak się zdecyduję to dam znać
![]() a kartkę zrób koniecznie, masz talent i powinnaś go pokazać wszystkim ja też dziś siedzę w domu, wczoraj tak się nalatałam z tżtem, że dziś nie mam ochoty nigdzie wychodzić. Z resztą chyba mnie jakieś choróbsko bierze noo a świadomość że zostało jeszcze 2,5 tygodnia wolnego potęguje fakt, że mi się chce leżeć w łóżku i nic nie robić bo wiem, że niedługo za tym zatęsknię
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie.. leniuchuj póki masz do tego okazję
![]() ja na razie ni chwili oddechu... dzisiaj cały dzien coś... miałam zrobic 2 kartki... po południu liczba ta cudownie rozmnozyła sie do 4 ![]() oprócz kartki slubnej i na winobranie, zrobiłam kartke do przyjaciółki na urodziny bo jutro do niej jade, i zadzwoniła Pani która słyszała o kartce która robiłam dla Koleżanki Oli...i tez chciała na ślub karteczke szybko.. no a przeciez nie odmówię... ![]() i teraz stoja w pokoju 4 sztuki, tylko jeszcze opakowac muszę.... fotki jutro jako 1 zobaczycie co wystawie na to winobranie ![]() dobra zmykam sprzatać i powoli sie pakowac trzeba... bo jutro wyjazd a ja w proszku
|
#1636 |
|
|
Isi no koniecznie pokaz ta na winobranie !
![]() to juz jutro nad morze? zazdraszczam !!!! baw się dobrze !
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
jutro do znajomych, w piatek rano nad morze...
a karteczka winobraniowa skromniutka... po lewej duzy napis, po lewej obrazek wykonany niby przestrzennie... hmm.. troche tego na fotkach chyba nie bedzie widac ale co tam.. dobra zmykam, jeszcze duzo musze zrobic dzisiaj. kolorowych snów laski
|
#1638 |
|
|
dobranoc : ) i udanego wyjazdu !!
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak szybcikiem... 2 ślubne, 1 na miejscowe winobranie i 1 dla przyjaciółki co uwielbia kalie(zeby nie było
)jak sie uwine szybciej z pakowaniem itp. to jeszcze do was tu zajrzę
|
#1640 | |
|
|
Cytat:
![]() Piękne śliczne !
|
|
|
#1641 |
|
Rozeznanie
|
Jestem z Zielonej Góry i dołączam do grona
Winobranie poprostu uwielbiam, a przede wszystkim (o mamo!) te wielkie naleśniki. Uwielbiam ten rozgardiasz, tłum ludzi, wate cukrową smakową, pączusie, mmm... Szykuje sie jakies spotkanko, dziewczyny?
|
|
|
|
#1642 |
|
|
Rider hej
![]() Na spotkanie szykujemy się od dawna tylko coś nie możemy się zebrać... heh, no ale myślę, że w końcu dojdzie do skutku Co do winobrania to ja tak średnio lubię, niby fajne, no ale w sumie ile można chodzić po tych straganach. Naleśniki duże w zeszłym roku były przepyszne, pamiętam że zakochałam się w tym z serkiem homogenizowanym. W tym roku kupiłam z serkiej domowym i było dużo grudek, a ja taka wybredna do jedzenia więc wyrzuciłam całego :/ Kupiłam z serem i ketchupem ale zjadłam troche i już nie mogłam tż mówi, że chyba umrze ze mną z głodu kiedyś.. heh Powiedz nam coś o sobie ![]()
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Rider witamy
napisz nam coś o sobie ![]() ja winobranie lubie, ale tego tłumu to nie bardzo dobra ja zmykam przed 13 ma byc mój transport to pora się szykowac.. miłego weekendu!!!
|
#1644 |
|
|
Isi udanego wypadu !!
baw się dobrze !
|
|
#1645 |
|
Rozeznanie
|
Och! Jakie ciepłe powitanie na wątku
he he Jeżeli chodzi o naleśniki to zawsze biorę na ostro z serem zółtym, sosem meksykańskim i pieczarkami... poprostu bajeczne. Nad oboma co wymieniłyście zastawiałam sie ostatnio Studiuje dwa kierunki na uniwersytecie na wydziale artystycznym i inżynierii. Wy, dziewczyny z ZG? Właściwie to widzę, że Isis z okolic, tzn skad? A Ty Ag4? Może któraś z Was tez tu studiuje? hm?
|
|
|
|
#1646 |
|
|
Rider kurcze, 2 kierunki, ale zupełnie różne dziedziny, fajnie !
zdolniacha z Ciebie musi być ![]() Ja studiuję w Sulechowie, już ostatni rok kurde, narobiłaś mi smaka na te naleśniki
|
|
#1647 |
|
Konto usunięte
|
Hej, wybieracie się może na Rap Grę, na parkingu przy MOSiRze? Ja się wybieram, ale jestem z Wolsztyna, więc nie wiem, czy jeszcze są bilety...
Czy w związku z tym, jakbyście przechodziły gdzieś, gdzie sprzedają bilety na ten koncert mogłybyście wdepnąć i zapytać, a potem dać mi znać? Była był baaardzo dźwięczna Pozdro, miłego winobrania! ![]() Edit: I winochlania
|
|
|
|
#1648 |
|
|
ja się nie wybieram,
kiedy to jest? jeśli będe w zg do tego czasu to spróbuję się czegoś dowiedzieć.
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tak jest bo tez niejadek jestem
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Rap mnie nie inetersuje
Winobranie takie sobie. W tym roku moze zawitam tam, chociaz takie tlumy jak tam mnie dobijaja. A jesl chodiz o RapGre to posukaj w necie namiary na nr telefonow napewno bilety sprzedaja albo w muzarcie albo jakims innym sklepie.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

a miałam takie ładneee
masakra.. no grzybów to w tym roku jest max... moi tez byli na weekend na grzybach.. poł godziny i pełne kosze

zamówiłam 1 nadprogramowo bo by mi punktów zabrakło...

Czy w związku z tym, jakbyście przechodziły gdzieś, gdzie sprzedają bilety na ten koncert mogłybyście wdepnąć i zapytać, a potem dać mi znać?