|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Witaj Nowaken w naszym brzuchaczym gronie
.Kasiulka, mnie tez zgaga straszna meczy codziennie i nie wiem juz co robic. Migdaly nie pomagaja. Mam pytanko, co sadzicie o sprayach do noskow dla maluchow. Nie mam pojecia jak sie ich uzywa, czy nalezy maluszkom codziennie czyscic nosek i w jaki spoosb? czy wystarczy tylko cos w rodzaju gruszki czy dobre sa te specjalne spraye? |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
oto ja w połowie 25 tygodnia
mały słonik hihi
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
samoopalacz ja używałam, ale już mi się nie chce ostatnio
ale ogólnie można |
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Judi brzuszek rośnie w oczach, ślicznie
![]() właśnie zjadłam obiad, teraz kąpiel i po 18stej przywiozą meble |
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykła gruszka czy aspirator ? http://www.dlabobaska.pl/product_inf...oducts_id/2193 |
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko, co sadzicie o sprayach do noskow dla maluchow. Nie mam pojecia jak sie ich uzywa, czy nalezy maluszkom codziennie czyscic nosek i w jaki spoosb? czy wystarczy tylko cos w rodzaju gruszki czy dobre sa te specjalne spraye?[/quote]
na początek wystarczy ci gruszka na różne spraye będziesz mieć czas później wszystko zależy od kataru a co do aspiratora to ja go mam używałam go tylko dosłownie parę razy tyle co go wypróbowałam i wolałam używać gruszkę moim zdanie jest bardziej skuteczna |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu 4 strony małpy nabazgrały od rana....
Nie pamiętam co komu pisac... Najpierw pochwalę brzuszki - Dorbar, Kristi, Judi - brzuchate śliczności macie Nowaken - witam kolejną sierpnióweczkę i w dodatku krajankę Aaaaa i przy okazji, że dwukrotnie zostałam wywołana do odpowiedzi przez przemiłą koleżankę Jowisz posłusznie melduję, że oczywiście jestem jak najbardziej za majowo-czerwcowym spotkaniem przy szarlotce Nie wiem czy nawet kiedyś nie jadłam tych pyszności przy Wronieckiej ![]() Agnes300 - ja używam od czasu do czasu balsamu brązującego (polecam Dove). Jeśli chodzi o wózki to dla mnie temat-masakra, który wałkuję gdzieś od 2 miesięcy i nadal nie znalazłam nic co by mnie zadowoliło Chyba mam zbyt duże wymagania czy cóś...A pasy ciążowe właśnie wczoraj zakupiłam na allegro-sztuk 2, wlaśnie po to żeby zakryc przykrótkie bluzki letnie, które niebawem przywdzieję
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
No wlansie Kristi ja taki aspirator kupilam, do jakiego podala linka Jowiszka. I nie mam pojecia czy to jest rzecz uzyteczna. Tutaj niestety gruszki dostac nie moge.
A czy codziennie trzeba noworodkowi czyscic nosek takim aspiratorem czy tylko jak ma katar? Judi, mi wydaje mi sie, ze brzuszek mam normlanie taki jak Twoj. Zaraz sprobuje zrobic pare fotoskow...normalnie wydaje mi sie, ze rosne w oczach. A i fotoski dla Wersty mebelkow zaraz cos cykne
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - czytałam na wrześniówkach...Człowiek czasem zapomina jak wiele powodów ma do radości i narzeka na faldy i tyłek...A tu taka tragedia
Koszmar i tyle.
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
marticia czekamy na fotoski
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
A to moj olbrzym-brzuchol, nadgonilam Was jak nic
![]() A dla Wersty pare mebli moich tesciow i cudne zerandole z krysztalami jeden a drugi porcelanowy recznie malowany Normalnie cuda. Mala a jaka tragediawe wrzesniowkach? nie doszukalam sie... |
|
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez chce taki zyrandol !!!!
|
|
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
cos mi szwankuje internet! ja mam upatrzony wózek implast bolder4 ten bezowy w niebieskie kwiatuszki super! tak mi sie podoba ten czarny w biały tez fajny ale maz nie chce takiego ciemnego! i jak myslicie dziewczyny ładny? podoba wam sie tylko szczerze! teraz ide do dentysty...trzymajcie kciuki....troszke sie denerwuje....... www.implast.com.pl
|
|
|
|
#1634 |
|
Wtajemniczenie
|
Judi, brzuch piekny ! Marticia twoj tez !
Ja musze swoj obfotografowac, bo tez urosl od ostatnich fotek. U nas wreszcie zrobila sie ladna pogoda. Az sie nie chce w pracy siedziec.... (tak jakby sie kiedykolwiek chcialo conajmniej, nie ?....) Dzis o 18.00 jedziemy z mezem zwiedzac pierwszy z dwoch szpitali, w kotrym moglabym rodzic. Jestem bardzo ciekawa, i notuje moje wszytskie pytania, zeby potem nie zapomniec z wrazenia. Opisze wszytsko wieczorem jak wroce, wiec przeczytacie sobie jutro rano. Milego wieczoraka wam zycze brzuchatki i wracam do zajec. |
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie kolory ładne, mnie się podoba granat bo ani za ciemny ani za jasny
![]() my z Judi myślimy o implast bolder 3
|
|
|
|
#1636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
lustro, żyrandol
w ogóle wszystko piękne och to możesz się napatrzyć, jak te meble są we Włoszech popularne - zazdroszczę ![]() no nareszcie masz jakiegoś brzuchola |
|
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
Judi , Matricia brzuchole fajniutkie-śliczniutkie
agnes300 wózeczek cudowny...sama taki chciałam ale pewnie w rezultacie kupimy taki jak Kasi tyle ze czarny...ale Ja jestem za spaniale sa te wózkiA jezeli chodzi o taki aspirator do noska to powiem Wam,ze bylam ostatnio u mojej znajomej i jest bardzo,bardzo z niego zadowolona....zachwyca sie nim strasznie...mowi ze o niebo lepsze niz gruszka ze wzgl bezpieczenstwa...bo jak gruszka mozna zassac skóre w nosku i mozna zrobic krwiaczka co napewno nie bylo by mile dla malucha....Takze pewnie sie rowniez na taki zdecyduje...
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
tera ja i mój pępol - tydzień 28
Poulette tu masz linka do wózka http://allegro.pl/item333151441_impl...tis_torba.html kosztuje ok. 1500 - gondola + spacerówka. jest wersja 3 - 3 koła i od tego roku 4- kołowa do wyboru. edit: "IMPLAST" S.J. - spółka z Poznania (nawet nie wiedziałam) |
|
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
Jowiszku brzuszek ja ta lala
sliczności
|
|
|
|
#1641 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dokłądnie za miesiąc będę go miała w domeczku będę miała z parasolką, torbą i śpiworkiem za 1585![]() Cytat:
a cena-Jowiszek wszystko już napisała![]() Cytat:
Mój nie wylazł i nie zanosi się by miał wyjść piękny
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
niezły ten baniak muszę przyznać
Jowiszku okrąglutki i zgrabny |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Marticia - wklejam Ci linka, post 3608....
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...28090&page=121 A Twój brzuchol w którym miejscu ogromny Wg mnie zgrabny i fajny Jowiszku a Ty się aby dokulasz z tym Twoim pępolem na czerwcowe spotkanie Jeszcze nam urodzisz przy szarlotce hehe ![]() Poulette - czekamy na relację ze zwiedzania szpitali |
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
jowisz i marticia prześliczne brzuszki
a co do tych aspiratorów może się i sprawdzają przy lekkich katarach i tych wodnitych ale jak dziecko ma dużo gęstego kataru to nie idzie go wyciągnąć stosowałam go do mojego młodszego syna i on też wolał jak wyciągam mu gruszką przedtym się strasznie bronił i niechciał żeby mu tym robić To są tylko moje spostrzeżenia i mojego dziecka Te wózki są prześliczne moja dzidzia chyba was polubiła bo jak siadam przed kompem to się nagle ożywia i bryka sobie w środku a tak to siedzi sobie spokojnie. |
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta jak chcesz to moge Ci podrzucic te meble bo ja jestem raczej zwolenniczka tych nowoczesnych. A wlasnie w tym pokoju z lustrem mamy sie urzadzac. Jest tam tez taki ogromniasty stol rzezbiony i nie bardzo wiem co mam z nim zrobic. Choc bardzo mi sie podobaja wlasnie te meble to nie mam pojecia jak to zrobimy, zeby tam wstawic jesczez lozeczko, bo mamy male mozliwosci. innej nie ma, bo reszta pokoi jest zajetych. No ale jak cos wymysle to wkleje fotoski, to bedzie dla mnie wyzwanie
. Uwielbiam meblowac i upiekszac pokoje, a skoro sa tam juz te meble, to bede chciala z<robic to tak, zeby nie zaklocac piekna tego pokoju . Juz nei bede taka . Z checia pooprowadzalabym Cie tutaj po sklepikach pelnych roznych takich tam obiektow w tym stylu .A Implast bardzo mi sie podoba Agnes .No jak to gdzie wielki brzuch, ja dopiero mam 23 tygodie, a tu w ciagu tygodnia urosl znwu tak bardzo, ze teraz to juz buty maz mi zaklada
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A z aspiratorkiem to chyba bede musiala potestowac. Ale Wam zazdroszcze tego spotkania, ja tez chce takiego brzuchacza przy mnie, co to chodzic bede mogla z nim na szarlotki i badanka . Obiecajcie, ze zalaczycie fotoski ze spotkania. A moze kazda z nas zalaczy takiego fotoska przy ciachu i kawce i w ten sposob wyobrazimy sobie, ze sie spotkalysmy? hihihi
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietki prześliczne brzuszki macie
![]() Wiecie co moja dzidzia chyba się na mnie obraziła bo nie chciała pokazać co ma między nóżkami. Ani siusiaka ani sisi nie było widać. Lezała na brzuszku i nie chciała sie ruszać zbytnio-leniusezk z tej maludy ale prwadidłowo się rozwija. Ma jakieś 16cm, serduszko rytmicznie bije, jest kochana, tak ją lub jego kocham ![]() A ja waże już 62 kg. Agnes ja czasami używam balsam brązujacy ![]() Ale jestem zadowolona, ze maleństwo widziałam, mimo, że nie poznałam płci
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

.
ale ogólnie można 

Chyba mam zbyt duże wymagania czy cóś...A pasy ciążowe właśnie wczoraj zakupiłam na allegro-sztuk 2, wlaśnie po to żeby zakryc przykrótkie bluzki letnie, które niebawem przywdzieję

w ogóle wszystko piękne