|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Raczkowanie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już znalazłam i zagłosowałam ![]()
![]() |
#1623 |
Wtajemniczenie
|
OriOri...filmik oceniony i obejrzałam cały.
Masz piękne oczy,takie duże i niebieskie ![]() Osobiście nie lubię Oriflame,bo dla mnie są to nie trwałe kosmetyki i osypywały mi się. Wstawiaj takie filmiki,bo ja lubię się dokształcać w tej kwestii ![]() Poza tym makijaż to taka mieszanka wybuchowa co do kolorów jak dla mnie.Kolory chyba nawet nie moje.....ale ja nawet nie wiem jakie to są moje ![]() ![]()
#1624 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
BAN stały
|
OriOri oglądnełam filmiki i oceniłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
OroOri ja też obejrzałam i oceniłam
![]() ![]() ![]() Ja siię chyba zaraz zanudze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
OriOri ocenione
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
co u Was slychac przepraszam,ze sie nie odzywalam ale.....przezywam nie mile dni i chwile w moim zyciu i nawet nie mialam sil tu pisac. juz za kilka dni zobacze moje cudenko i poznam plec ![]()
#1629 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
wczoraj przez chwilę mieliśmy wahanie, czy nie zaryzykować. ale ja wymiękłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki
![]() Rany ale sie wczoraj rozpisalyscie hihi ![]() Eniggma kochana ciesze sie ze juz u Ciebie i malenstw dobrze ![]() ![]() Agusiu kochanie suuper ze sie odezwalas ![]() ![]() ![]() A u mnie hmm humorek dalej srednio ![]() ![]() Martwie sie jedynie co w domku sie bedzie dzialo pod moja nieobecnosc ![]() Ehh jakas dziwna niepewnosc we mnie jest... Milutkiego dzionka kochane ![]()
#1631 |
Wtajemniczenie
|
witam raknowo
KICIA zaslugujesz na solidny odpoczynek i odskocznie od codziennosci.oj mysle,ze nie masz sie az tak czym przejmowac Twoj tz to nie dziecko i mysle,ze Wam obojgu przyda sie mala rozlaka ![]() nawet sie nie zastanawiaj a ja jak zwykle do pracy.... a zapomnialam sie pochwalic.moje dzidzi dwie nocki temu zaczelo kopac,tak ze czuc juz przez brzuszek ![]() ![]() do pozniej milusinskiego dnia zycze
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka cieszę się, ze Cię widzę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kicia będzie dobrze- w końcu odwiedzisz znajomych, spotkasz się z przyjaciółką i wszystko przemyślisz na spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Och co za okropny wczorajszy dzień był i poprzednia noc ![]() ![]() A wczorajszy dzień był okropny, żeby kaszel nie męczył to jechałam cały dzień na hydroksyzynie i cały czas spałam. Dziś jest już lepiej nawet mam ochotę, żeby coś porobić i chyba zaraz wezmę się za prasowanie bo przez tą moją chorobę to tyle się nazbierało... Leczyli mnie na przeziębienie a okazało się że już na oskrzelach były szmery i w płucach mi warczało ![]() ![]() ![]()
#1635 |
Zakorzenienie
|
atinas wiem co czujesz po hydroksyzynie.... dostalam ja od dermatologa jak mialam mega uczulenie.... biorac ja wieczorem przed snem nie moglam sie rano dobudzic a w pracy normalnie przysypialam na siedzaco :/
ja dzisiaj mam wolne, przez pol nocy mialam takie skurcze ze myslalam ze nie wyrobie, nafaszerowalam sie lekami zeby zasnac. na szczescie dzis juz tak nie boli. smutno mi w sumie wczoraj bylo bo bylismy z TŻ u jego siostry, a ona ma dwojke dzieciaczkow, w tym 3 latka. i tak jakos siedzialam tam jak na scieciu tym bardziej ze ogarnely mnie mysli ze TŻ nastawil sie bardziej ode mnie ze bedzie malenstwo. no ale.... mamy mnostwo czasu na przytulanki i mam nadzieje ze w koncu wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Raczkowanie
|
bajka wyjdzie wyjdzie jedziemy na tym samym wozku tylko mnie takie mysli czasami nachodza ze po tych anty to cizeko bedzie zajsc w ciaze i wogole sie dołuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj mam wolne i siedzę z juniorem w domu,bo ma kaszel nie wiem skąd i podaję mu flegaminę.A żeby w przedszkolu nie denerwował personelu kaszlem
![]() Obiad zrobiony,jeszcze tylko lekcje z duńskiego mojemu TŻ muszę zrobić ![]() Alexa.....co tam słychac?? Kicia...ja chyba nie w temacie jestem ![]()
#1638 |
Zakorzenienie
|
Atinas nie zazdroszcze choróbska.
Bajka czasu musicie sobie więcej dać... Niestety jak przychodzi co do zcego to nei zawsze od razu się udaje. Sensuel fajnie masz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
katarzy mi sie tam mysli pojawialy ze nigdy w ciaze nie zajde, ze cos ze mna nie tak i takie tam bzdety. ale to tylko glupie myslenie. bedzie dobrze zobaczysz. najwazniejsze to odpuscic sobie przesadne myslenie na ten temat, bo inaczej los ci na zlosc bedzie robil i przedluzy sie to w nieskonczonosc. ja po @ totalnie wylanczam myslenie o dzidzi ( o ile sie da
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Między mną a TŻ może jest troszkę lepiej...
W sumie jestesmy na skraju, on zastawania sie czy to ma dalej sens itp... Ale wczoraj cos sie wydarzyło, jak poszłam spać na ten mój narożnik to przyszedł do mnie i zaczal rozmawiac i zapytal sie czy przyjde do niego z moją cieplą kołderką ;-) bo chyba nei chce go mieć na sumieniu jak zamarznie pod cieplym spiworem... i w ogole całą noc sie tak do mnie tulił że masakra... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ori Ori....mój robi identycznie jak nie gadamy ze sobą,albo jest jakiś dym.A on chce już to zakończyć tylko nie wie jak,albo głupio mu.Ja to odbiera jako takie jego "przeprasza" ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
1.Mój synek ma taka bekę z Twojego avataru,ze go naśladuje ![]() 2.Takie myślenie jak Ty o tym,że nigdy dzieci mieć nie będziesz to chyba jest najnormalniejsze w świecie.Chyba każda tak ma jak chce mieć dziecko jak cos tu nie wychodzi.Spoko....jak lekarz nie widzi problemu to tylko kwestia czasu i tyle.
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
sensuel hehe na cos sie przydal moj avatar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
zazdroszczę Wam, że macie taką sytuację, że możecie myśleć o dzieciach i je mieć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
magialena nie przesadzaj, ja tez nie mam idealnej sytuacji... tak naprawde to TŻ zarabia jakies pieniadze, bo ja poki co to zarabiam na "waciki" pracuje na umowie zlecenie wiec nawet o macierzynskim moge zapomniec jak cos. narazie nie mieszkamy razem bo mieszkanie w remoncie i nie wiadomo czy bedzie nasze. moja matka nie chce zebym miala teraz dzicko bo ona jest jeszcze na to niby za mloda i w ogole chcialaby chyba zebym kariere robila co zupelnie mi nie lezy, ja koncze licencjat w czerwcu. ale dwie kreseczki na tescie beda dla nas najszczesliwsza chwila na swiecie, a nie koncem swiata. wiem ze jesli bede odkladala decyzje o dziecku na pozniej to do 30-tki nie bede matka bo znajdzie sie milion powodow na to by to jeszcze odlozyc. a wy jestescie malzenstwem, macie w jakis sposob ustabilizowana sytuacje, wiec to ja tobie powinnam zazdroscic chyba
![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2009-10-29 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Raczkowanie
|
kochane kolejny przełom
![]() Co do tematu planowania dzieci itp... jestem bardzo młoda, zaczełam studia, TŻ pracuje ja dorabiam tu i tam, nie mamy mieszkania, nie mamy praktycznie nic a jeżeli zobaczyłabym 2 kreski na teście to myślę że świat by mi się nie załamał ;-) nerwy jakieś by były itp ale myślę że dzidzia to nie konieć świata |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo dziecko to nie jest koniec świata.Ja też byłam w trakcie studiów,bez pracy,bez mieszkania,bez niczego swojego,a mój TŻ wtedy miał co prawda pracę,ale wypłaty nawet co 2 miesiące.Ogólnie to masakra.Moja mama ręce załamywała,jak to będzie wyglądało i czy damy sobie rade. I ......pracę znalazł stałą (do dzisiaj pracuje,zarabia baaaardzo dobrze i w związku z tym zamieniliśmy PL na DK),ja wtedy też prace złapałam (ale nie mówiłam,że jestem w ciąży),studia skończyłam i mieszkanie wynajmowaliśmy.Bywało różnie z kasą,bo wiadomo....czasami były spore niespodziewane wydatki,ale dziecku nigdy niczego nie brakowało.Miał co jeść,co ubrać i czym się bawić. Dziecko naprawdę nie jest problemem,życie z momentem ujrzenia II kresek zmienia się o 180st.
![]() |
#1647 |
BAN stały
|
Witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() Jak sie czujecie kochane??Jak Wam minął dzień??Ciekawe jak tam Alex,na opisie gg ma,że jest w szpitalu ![]() ![]() A co do tematów odpowiednich pór na dzieci to sądzę,że każda jest dobra. Bo jak my byśmy mieli czekać na odpowiednią porę to chyba bym się nie zdecydowała,mieszkanie wynamujemy i wogóle,tylko mąż pracuje,ale damy radę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- O ALEX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Anusia zgadzam się z Tobą, dobry moment może nigdy nie nadejśc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.