|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
BAN stały
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Malla...kochana...jakiś inny zestaw pytań mogę poprosić?
te..za trudne... ![]() wynik tomografu nie wskazuje wiele, nie znam się na tym nic a nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Gdybyś wiedziała, jakie jest źródło Twoich problemów, łatwiej byłoby dobrać ćwiczenia.
![]() |
![]() |
#1623 |
BAN stały
|
tego to nawet najstarsi górale..nie wiedzą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja na moment
Black, jestem jestem. Wczoraj oglądaliśmy film wieczorem a dzisiaj cały dzień na działce, padam ze zmęczenia Tęskniłaś? ![]() Mam nadzieję że spacer dzisiaj z dziewczynkami był? Taka piękna pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mym swiadectwie bedzie na pewno: 5 z geografii 5 z informatyki 5 z przedsiebiorczosci 5 z fizyki 5 z angielskiego 4 z biologii 4 z chemii matematyka licze na 5* polski rowniez licze na 5, ale pewnie 4 bedzie* historia 4 wos - marzy mi sie poprawic na 5 z 4 Heh, kujon ze mnie... *bo to nigdy niewiadomo czy nauczyciel kiepskiego nastorju miec nie bedzie
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-04-18 o 20:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
BAN stały
|
tęskniłaś??
ja tu już zastanawiałam się gdzie wyjechaliście z Tż na jakiś wypoczynek wiosenny z odcięciem od świata.. myślę o żesz...nic nie napisano,że odjeżdżają na dłużej..może kręgosłup boli jak Moher mówię Boże gdzie się podziewa nasza Aga ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ![]() aaa no a spacerek? wczoraj do szkoły pojechałam sie zapisać już tu wczoraj świętowałyśmy bez Ciebie kochana.. więc nadrobić to trza a spacerek? był...zdjęcia na blogu sztuk kilka Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-18 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Nie depcze krokusów
|
Szpiegu - pięknie
![]()
![]() |
![]() |
#1628 |
BAN stały
|
Aga pewno poszłaś...
czeka mnie ![]() dziś to ja nie wyściubiłam nosa nigdzie ale poprawię się.. tylko niech mnie nie boli ten gupi kręgosłup no ![]() cisza tu straszna... zmierzam w kierunku części sypialnianej naszego pokoiku życzę Wam Mohery spokojnej nocki i do jutra Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-18 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
BAN stały
|
bry
spanie u mnie od dziś do wczesnych godzin, nawet gdybym mogła to zaczynają się nam panowie przed oknami rozkładać ![]() będą nam ocieplać stare mury ![]() zastanawiam się jak tu teraz funkcjonować, podczas gdy widownia będzie - jak ja nie lubię ![]() ale zimą cieplej będzie no i ładniej będzie to wyglądać, nasz blok taki...stary i nieestetyczny po wielu latach hehh..no niepokoi mnie,że tu tak mało nas jest wiecie... życzę Wam dobrego dnia Mohery Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-19 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje MANIA.wiedziałam,ze ci się uda. ja idę do lekarza,trzymajcie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
BAN stały
|
Margo dzielna bądź, trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
BAN stały
|
Margo..
ja akurat wiem co znaczy strach..przed wizytą lekarską bądź dobrej myśli będzie dobrze, postaraj się odtrącić myśli związane z wizytą nastawię antenkę bereta,żeby być w łączności my z jednego regionu jak widzę to damy radę ![]() ściskam! ps. ja tu biegam dziś, bo nam rusztowanie rozkładają i z panami z budowy zaczęłam konwersację, bardzo mili ludzie, prądu nie mieli skąd zaczerpnąć,żeby rusztowaniu wywiercić otwory no i dzwoniłam trochę do administracji też do mojego taty żeby podpytać co i jak.. jednak wśród moich sąsiadów... nie ma ludzi... wiem od dawna,że i ja sama tutaj nie czuję się komfortowo, bo każdy sobie.. hehh ale panowie z rusztowania wiedzą,że na mnie można liczyć ![]() Mohery górą! z tego wszystkiego nawet śniadania nie zjadłam... chyba się przewrócę.. ![]() jak tu łazić po pokoju, kiedy oni mi zaglądają ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- no i sama tu jestem ![]() nikt mnie nie lubi nie potrzebuje... to idę do kuchni tam gdzie miejsce Mohera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Zadomowienie
|
black ja jestem...chwilowo..... Była w nocy gorączka miałam majaki, myślałam że zwariowałam, bo wiedziałam że to głowa płata mi figle. Do tego ogłuchłam na jedno ucho. może nie powinnam mieszać polopirynki z aspirynką????
![]()
![]() |
![]() |
#1635 |
BAN stały
|
Chanelko co to się dzieje???
wróciłam w kuchni, zrobiłam mielone już żeby na obiad były wrzuciłam do lodówki i zaglądam tutaj no łączenie leków ze sobą nie jest wskazane.. ja od czasu ostatnich przebojów z lekami w postaci zastrzyków..czopków...tab letek...dałam spokój póki daje radę..ból mnie nie pokonuje to bez mam nadzieję,że masz dobrego lekarza.. i że ta gorączka to wynik zwykłego przeziębienia ![]() pij dużo, zawsze przy gorączce..czy zatruciach stosuję tą zasadę..dużo płynów wracaj do zdrowia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Nie depcze krokusów
|
Terrorysta sprzedał Ci chorobę? Jak się Młody czuje?
![]() |
![]() |
#1637 |
Wtajemniczenie
|
Chanela Ty zdrowiej i nie głuchnij bo się spotkać musimy
![]() Dzień dobry wszystkim, wczoraj nie miałam netu. Muszę iść po zakupy, zrobić obiad i na uczelnię a wieczorem śpiew mam.... Anka, wpędzasz mnie w kompleksy ![]() Margola, trzymam kciuki!!! ![]()
![]() |
#1638 |
BAN stały
|
aaa no tak...
powiem Wam,że u nas podczas przeziębień dziewczynek moich...kiedy ja coś złapię to przechodzę dużo gorzej.. jesienią też dopadła mnie taka słabość,że nie potrafiłam wstać gorączka też potwornie mnie osłabiła.. no ale..oby lepiej było minie Chanelko na pewno tylko nie mieszkaj leków kąpiele ochładzające bezpieczniejsze.. przy wysokiej gorączce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u lekarza,nie jest dobrze.nie chce pisac na ogólnym szczegółów.prosze o wybaczenie. ![]() Cytat:
całą cytrynę wyciśnij,wlej do szklanki z 2 łyżkami stołowymi miodu i zalej dobrze ciepłą wodą,aby się miód rozpuścił ,potem,jak wystygnie dolej sok z cytryny i wypij. mnie zawsze to pomaga,więc i tobie pomoże.proste ,a skuteczne. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witam witam wszystkich
Anus, brawo ![]() Szanelka, kurczę. To u Was szpital, powiadasz? Wracajcie do zdrowia ![]() Margoś ![]() Black ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
Margo ja rowniez trzymam kciuki...badz dzielna
Malla planuje "przygarnac "pieske..ale jeszcze nie teraz... tzn mysle ze za jakies 2 miesiace odwiedze schronisko..tymczasem wieje pustka z kazdego kata..odczuwam to dzisiaj jakos bardziej..jestem sama w domu..wiec moze dlatego Btw Chwalmy kefir... Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-19 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
BAN stały
|
Margo..
będzie dobrze... staraj się w TO uwierzyć ja wiem co znaczy... naprawdę no i rozumiem niepisanie ogólnie czasem lepiej nie wiedzieć.. więc dopytywać nie śmiem Chanelko tak mi teraz przyszło też do głowy z domowych mikstur, o ile nie będzie konieczny antybiotyk..bo u mnie jednak wymagało podania paskudztwa.. ale w pierwszej kolejności ratowałam się też domową miksturą ciut inną jak proponowana już dziś tutaj próbuj może któraś pomoże syrop domowy czosnek posiekany (lub wyciśnięty) miód sok z cytryny cukier wszystko razem zamieszać odstawić woń jednorazowa, ale..skuteczne ja tym syropkiem ot durna...zniechęciłam Mocherzątko młodsze do wszelkich leków, bo się zawzięłam i żeby ją przed antybiotykami uchronić - podałam łyżeczkę no i to była ostatnia łyżeczka z czymkolwiek co ma pomagać przy przeziębieniach trzeba wszelkich środków pomyśłowości używać,żeby podać małej królewnie lekarstwa w postaci syropków czy tym podobnych innych.. powoli do przodu.. teraz no ..chyba wspomniałam,że czekamy na ospę bo w przedszkolu jest...a u nas jeszcze nie ma... ![]() zastanawiam się dlaczego no ale to tak..tylko..ma być to będzie, nie to nie. Aniko ![]() Aga ...nie po oczach w każdym razie... dziś wyjdę po południu z dziewczynkami chociaż coś o jakichś chmurach mówią związanych z wybuchem... no a że ja tiwi to tak przypadkiem słyszę bo nie lubię to do końca nie wiem o co chodzi ![]() ależ się rozpisałam... ekskjuzmi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tia.... jak był chory pozwoliłam mu spać z nami. Obudził mnie którejś nocy kaszląc mi prosto w twarz ![]() Cytat:
Cytat:
Aniko nie będę sprzedawać frazesów bo to nic nie da... Niestety swoje musisz odcierpieć. Ale będzie lepiej. Dasz radę! ![]() MARGO PW Piiiissssss AGA - Tia Do tego jeszcze wczoraj biegunka (to wszystko wina Mallej ![]() ![]()
Edytowane przez cc_chanel Czas edycji: 2010-04-19 o 12:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
BAN stały
|
Chanelko
jak na jedną Ciebie to sporo tego... ale dzielna bądź! najważniejsze,że gorączka minęła! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
BAN stały
|
i zaś...ja nie wiem o co chodzi z tym kefirem...
![]() takie życie początkującego Mohera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Kefir jest pyszny...mniam..ostanio ciagle pije..
![]() Jade pozniej na sklepy polowac na sukienke...nie chce mi sie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
BAN stały
|
Chanelko sio kurować się
Ani nic nie poprawia humoru tak jak..zakupy zakupuj się i pochwal się co nabyłaś ja właśnie powiesiłam pachnącą firankę, przez którą mam nadzieję mniej widać jak przez poprzednią ![]() jak ja nie lubię jak mi ktoś przez okno zagląda będąc smarkatą... zostałam sama na noc z ówczesną psiapsiółką rodzice moi pojechali gdzieś (pamięć nie ta..nie wiem dokąd..pewno do jakiejś mojej ciotki) i obie z psiapsiółą włączyłyśmy uwaga New Kids On The Block - bo to był taki czas ![]() tańce odstawiałyśmy i takie tam wygłupy, jak na podlotki ( NA TAMTE czasy przyzwoite przystało) i nagle widzę!! że ktoś przylepił nos w szybę mojego pokoju wieczór... ciemno na zewnątrz i ta twarz! do dziś to widzę tak obie się darłyśmy,że szok okazało się,że to koledzy z podwórka przechadzali się no i zerknęli widząc,że my potańcówkę we dwie urządziłyśmy to oni siup i podglądali ale słuchajcie to... rano niedziela my się budzimy.. psiapsiółka do domu się zbiera i ja wyglądam przez okno a tam w ogródku pod moim oknem??? sracz znaczy muszla klozetowa, którą ktoś wyniósł na śmieci koledzy niezłe pomysły mieli co? ![]() ![]() ![]() ja..od tamtego czasu mam schizę serio zaglądam wieczorem przez okno czy nikogo nie ma ![]() dziś z tego pieję, ale musiałyście nas dwie zobaczyć w uścisku lęku o jaaaa szkoda,że moja psiapsióła wyjechała i kilometry nas podzieliły, no ale..wspominam to jako najlepszy numer z wielu innych jaki wspólnie przeżyłyśmy macie też swoje takie przypałowe wspomnienia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() blacksheepe - też tak miałam, ale nie słuchałam NKOTB, tylko Kelly Family ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-04-19 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.