![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22636812]Szkoda, ze Guerlain tej sprawy nie przejal.[/QUOTE]
napisala mi ta pani,ze przekazuje sprawe do dzialu prawnego - nie wiem co to znaczy ![]() no i po emailach , ktore dostalam wczoraj caly dzien brzuch mnie bolal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, ze to nie wychowawcze, ale moze nie warto... nie znam się na tym, ale nie masz dowodów, ze to od niej dostałaś ten podrobiony puder, a nie kupiłaś na bazarku i nie wiem czy nie będzie sprawa umorzona w związku z tym ![]() pewnie pozbyła się już podróbek ze swojego składu i nic jej nie udowodnią, a Ty narażasz swojego maluszka...
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zadomowienie
|
nie denerwuj się ,bo to szkodzi dziecku. Takie osoby i tak wcześniej czy póżniej poniosą karę. Nie wierzę,że tylko Tobie wysłała podróbkę ,takich osób musi być więcej. Może po Twoim komentarzu inni niezadowoleni też się ujawnią
Edytowane przez kosmetocholiczka4ever Czas edycji: 2010-10-13 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
PIP.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Edit: ja zrozumiałam, że to Guerlain przekazał sprawę do swojego działu prawnego... Za to Ty aż tak się nie powinnaś przejmować. Zostaw sprawę policji, nie przejmuj się jej gadaniną o czasie, który minął (rękojmia obowiązuje ją przez co najmniej rok - skoro twierdzi, że ma legalną firmę sprzedająca kosmetyki).
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2010-10-13 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() btw: nie przejmuj sie tym. Jeszcze sobie i dzidziusiowi zaszkodzisz. Pani mocne Cie cmoknac w trabke. Idz na policje i to zglos. Wydrukuj wszystkie maile od niej, maile od uzytkownikow, z ktorymi sie kontaktowalas (pisali, ze podrobki, ale ich straszyla), maila od Guerlain, zdjecie produktu ze strony Guerlain (coby Pan policjant wiedzial jak wyglada oryginal), wydrukuj jej strone z poskreslanymi negatywami, wydrukuj tez negatyw, ktory wystawila Tobie. Pamietaj, zeby skserowac ekspertyze od Guerlain (policja moze zgubic i zostaniesz bez glownego dowodu). Pamietaj, ze lepiej drukowac zrzuty ekranu niz tresc sama w sobie. Nie zapomnij przyniesc potwierdzenia samej transakcji, czyli potwierdzenia wplaty na jej konto. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1628 |
Kici kici miau miau
|
Irsin dziewczyny dobrze mowią - ona po prostu wymysla jakies wyssane z palca zarzuty i mowi rozne glupoty tylko po to zeby ciebie zdenerwowac.
nie przejmuj sie |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22642860]Chyba Pani chodzilo o dzial prawny jej firmy
![]() ![]() btw: nie przejmuj sie tym. Jeszcze sobie i dzidziusiowi zaszkodzisz. Pani mocne Cie cmoknac w trabke. Idz na policje i to zglos. Wydrukuj wszystkie maile od niej, maile od uzytkownikow, z ktorymi sie kontaktowalas (pisali, ze podrobki, ale ich straszyla), maila od Guerlain, zdjecie produktu ze strony Guerlain (coby Pan policjant wiedzial jak wyglada oryginal), wydrukuj jej strone z poskreslanymi negatywami, wydrukuj tez negatyw, ktory wystawila Tobie. Pamietaj, zeby skserowac ekspertyze od Guerlain (policja moze zgubic i zostaniesz bez glownego dowodu). Pamietaj, ze lepiej drukowac zrzuty ekranu niz tresc sama w sobie. Nie zapomnij przyniesc potwierdzenia samej transakcji, czyli potwierdzenia wplaty na jej konto. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Nie umorza. W pozniejszych mailach nie negowala, ze wyslala puder. Twierdzila, ze to oryginal. Irsin napewno zalaczyla zdjecie w mailu na poczatku calej akcji, wiec nie ma sie czym martwic.[/QUOTE] lejesz miód na nasze zszargane podróbami serca ![]() mam nadzieję, ze tak będzie ![]()
![]() |
#1630 |
PIP.
|
mysle, ze warto tez pokazac aukcje tej pani i to, ze nie umieszcza ona faktycznych zdjec sprzedawanego przez siebie przedmiotu, tylko fotografie z internetu
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Jamesku Ty nasz mądry, jak dobrze, ze jestes ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1631 | |
Konto usunięte
|
Raczej wznosze sie na wyzyny opanowania i staram sie byc "ponad to". Jestem strasznie nerwowa i zestresowana osoba. Mam duzo problemow i ogolnie -zwlaszcza kiedys - moje zycie nie bylo super. Od jakiegos czasu staram sie mniej denerwowac, nie chowac urazy i ogolnie byc lepszym czlowiekiem. Srednio to wychodzi, ale sie staram.
To, o ironio, Irsin jest osoba, ktora mnie ciagala na policje twierdzac, ze to ja wyslalam jej podrobe kiedys. Staram sie byc jednak ponad to i po prostu pomagam osobie, ktora tego potrzebuje. Mam nadzieje, ze za kilka lat bede jak mistrz Zen. Nie chce zostac zle zrozumiana; ze odgrzebuje sprawe, wypominam. Nie jest tak. Po prostu kilka znajomych wizazanek mowilo, ze nie powinnam jej pomagac po tym oskarzeniu mnie o podrobke. Jedna z tych osob jest tutaj (stad ta pisanina). A ja po prostu chce juz pewne rzeczy odpuscic. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Notabebe, jako jedno z konserwatoriow w tym roku wybralam "ochrone konsumentow". Moj temat prezentacji to "sprzedaz na odleglosc", czyli internetowe sklepy, allegro, ebay i inne cuda ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-10-13 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | ||
PIP.
|
ochrona konsumentow
![]() noooo tak tak, ucz sie, przy tej ilosci kupowanych przez nas rzeczy przyda nam sie ekspert w tej dziedzinie ![]() swoja droga strasznie denerwuje mnie na aukcjach u tej pani to, ze uzywa sobie opinii z KWC ![]() a z ciekawostek guerlainowych widzialyscie to? ![]() pani pisze, ze Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22643233]Raczej wznosze sie na wyzyny opanowania i staram sie byc "ponad to". Jestem strasznie nerwowa i zestresowana osoba. Mam duzo problemow i ogolnie -zwlaszcza kiedys - moje zycie nie bylo super. Od jakiegos czasu staram sie mniej denerwowac, nie chowac urazy i ogolnie byc lepszym czlowiekiem. Srednio to wychodzi, ale sie staram.
To, o ironio, Irsin jest osoba, ktora mnie ciagala na policje twierdzac, ze to ja wyslalam jej podrobe kiedys. Staram sie byc jednak ponad to i po prostu pomagam osobie, ktora tego potrzebuje. Mam nadzieje, ze za kilka lat bede jak mistrz Zen. Nie chce zostac zle zrozumiana; ze odgrzebuje sprawe, wypominam. Nie jest tak. Po prostu kilka znajomych wizazanek mowilo, ze nie powinnam jej pomagac po tym oskarzeniu mnie o podrobke. Jedna z tych osob jest tutaj (stad ta pisanina). A ja po prostu chce juz pewne rzeczy odpuscic. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- E tam, to nic wielkiego. Poza tym nie jestem taka madra. Powinnam juz w skonczyc studia a jeszcze dwa lata przede mna. Co prawda z przyczyn ode mnie niezaleznych no, ale... Notabebe, jako jedno z konserwatoriow w tym roku wybralam "ochrone konsumentow". Moj temat prezentacji to "sprzedaz na odleglosc", czyli internetowe sklepy, allegro, ebay i inne cuda ![]() bardzo ciekawy temat sobie wybrałaś i na topie ![]() o kurka poważnie? ale ironia faktycznie
![]() |
#1634 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Ej! Wstukalam z ciekawosci opis kulek tej kobity w google. Bylo on ladnie ujety i nie wygladal na robote tej baby. Wyskoczylo KWC. Opis kulek Mishy to zmieniony minimalnie opis Pastel White napisany przez Corii !!!!. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-10-13 o 13:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za pomoc i rady
![]() A z dobrych wiadomosci to taka,ze Guerlain wyslal mi pryszcze 03 w prezencie !!! Alexa wyslala mi zdjecie koperty i listu-donosu na mnie do US...bo czsami sprzedaje cos na swoim koncie All - jak kazdy. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22643233]Raczej wznosze sie na wyzyny opanowania i staram sie byc "ponad to". Jestem strasznie nerwowa i zestresowana osoba. Mam duzo problemow i ogolnie -zwlaszcza kiedys - moje zycie nie bylo super. Od jakiegos czasu staram sie mniej denerwowac, nie chowac urazy i ogolnie byc lepszym czlowiekiem. Srednio to wychodzi, ale sie staram. To, o ironio, Irsin jest osoba, ktora mnie ciagala na policje twierdzac, ze to ja wyslalam jej podrobe kiedys. Staram sie byc jednak ponad to i po prostu pomagam osobie, ktora tego potrzebuje. Mam nadzieje, ze za kilka lat bede jak mistrz Zen. Nie chce zostac zle zrozumiana; ze odgrzebuje sprawe, wypominam. Nie jest tak. Po prostu kilka znajomych wizazanek mowilo, ze nie powinnam jej pomagac po tym oskarzeniu mnie o podrobke. Jedna z tych osob jest tutaj (stad ta pisanina). A ja po prostu chce juz pewne rzeczy odpuscic. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- E tam, to nic wielkiego. Poza tym nie jestem taka madra. Powinnam juz w skonczyc studia a jeszcze dwa lata przede mna. Co prawda z przyczyn ode mnie niezaleznych no, ale... Notabebe, jako jedno z konserwatoriow w tym roku wybralam "ochrone konsumentow". Moj temat prezentacji to "sprzedaz na odleglosc", czyli internetowe sklepy, allegro, ebay i inne cuda ![]() skoro zadna z nas nie zrobila nic zlego w tamtej naszej sprawie to ja przyjelam wersje poczty i tyle. Bylo-minelo. Mysle, ze gdybys Ty Jamens byla na moim miejscu tak samo postapilabys jak ja ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22643535]Z Pani to niezla oszustka jest. Misha to zupelnie inna firma. ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Ej! Wstukalam z ciekawosci opis kulek tej kobity w google. Bylo on ladnie ujety i nie wygladal na robote tej baby. Wyskoczylo KWC. Opis kulek miszy to zmieniony minimalnie opis Pastel White napisany przez Corii !!!!.[/QUOTE] dostalam email od uzytkowniczki ,ktora u niej cos kupila i nie byla zadowolona, ze wyweszyla ja na ebayu-tam robi zakupy, a sprzedaje na Allegro u nas. Nick taki sam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
PIP.
|
James
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22643233]Raczej wznosze sie na wyzyny opanowania i staram sie byc "ponad to". Jestem strasznie nerwowa i zestresowana osoba. Mam duzo problemow i ogolnie -zwlaszcza kiedys - moje zycie nie bylo super. Od jakiegos czasu staram sie mniej denerwowac, nie chowac urazy i ogolnie byc lepszym czlowiekiem. Srednio to wychodzi, ale sie staram.
E tam, to nic wielkiego. Poza tym nie jestem taka madra. Powinnam juz w skonczyc studia a jeszcze dwa lata przede mna. Co prawda z przyczyn ode mnie niezaleznych no, ale... Notabebe, jako jedno z konserwatoriow w tym roku wybralam "ochrone konsumentow". Moj temat prezentacji to "sprzedaz na odleglosc", czyli internetowe sklepy, allegro, ebay i inne cuda ![]() Jamesku jestem z Ciebie dumna za to piszesz ![]() i super że będziemy miały w naszym gronie eksperta ![]() ![]() Cytat:
Irsin gratuluje prezentu ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Wiecie co Dziewczynki wieczorem pozgłaszam jej aukcjie do all bo mnie trafia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
PIP.
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1639 | ||
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22643535]Z Pani to niezla oszustka jest. Misha to zupelnie inna firma.
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Ej! Wstukalam z ciekawosci opis kulek tej kobity w google. Bylo on ladnie ujety i nie wygladal na robote tej baby. Wyskoczylo KWC. Opis kulek Mishy to zmieniony minimalnie opis Pastel White napisany przez Corii !!!!.[/QUOTE] nie wierzę w to, co za bezczelny typ! chamstwo na pełnej linii. Cytat:
![]() a z tym all'em to można by James poprosić o opinię, ja dopiero zaczęłam naukę cywilnego ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1640 |
Kici kici miau miau
|
ale tu prawnikow na tym forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, Guerlain napisal, ze przekazuje sprawe do dzialu prawnego ![]() Dl Alexy moja opinia nie jest opinia poniewaz wystawila ja Konsultantka, ktora ona zna i ktora w ogole w Guerlain nie pracuje.... ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- http://allegro.pl/guerlain-meteorite...266140167.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;22649130]Wow, respect dla Guerla! Swoją drogą co to dla nich jedne pryszcze
![]() A kopiowanie opinii KWC na All robi się powszechne ![]() mogliby dac kilkadziesiat sztuk dla rodziny i wizazanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22643535]
[/COLOR]Ej! Wstukalam z ciekawosci opis kulek tej kobity w google. Bylo on ladnie ujety i nie wygladal na robote tej baby. Wyskoczylo KWC. Opis kulek Mishy to zmieniony minimalnie opis Pastel White napisany przez Corii !!!!.[/QUOTE] Co??????!!!!!!!!!!!!!!!:m ad: ![]() ![]() ![]()
#1646 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Konto usunięte
|
Co za baba ... Nie podejrzewałabym jej o stworzenie rzeczowego, zgodnego z prawdą i ciekawego opisu produktu na potrzeby aukcji, ale żeby od razu tak żerować, kraść cudze recenzje, żeby tylko wcisnąć ludziom swój bubel? :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Irsinku, ta baba jest gorzej niż beszczelna! Nie wiem czy regulamin forum pozwala na używane recenzji kosmetyków gdzie indziej w sieci, poczytać muszę i zgłosić naruszenie, jak coś, bo nie pozwolę, żeby moje słowa reklamowały jakąś wstrętna podróbę!!
![]() Własnie poczytałam: "NAJWAZNIEJSZA RZECZ NA FORUM 8.1. Kopiowanie oraz rozpowszechnianie zdjęć i innych utworów stanowiących własność użytkowniczki Wizaż.pl bez jej pisemnej zgody jest zakazane i stanowi przestępstwo. Osoby łamiące ten zakaz będą bezzwłocznie banowane. W uzasadnionych przypadkach będziemy informować prokuraturę o popełnieniu przestępstwa. " Ja jej nie popuszczę...o nie.... Irsinku, mnie żal najbardziej Ciebie, bo Ty w błogim stanie i takie nerwy ![]() "
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostaly mi dwa tygodnie do terminu wiec wytrzymam - musze ![]() Edytowane przez irsin Czas edycji: 2010-10-13 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis w zwiazku ze sprawa Iris i na Macowym tez dzis temat podróbek nazgłaszałam mase podrób do allegro!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.