Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-03, 14:28   #1621
SammaMia
Raczkowanie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Eirene piekna ta fotka - paluszki faktycznie rozczulaja

Oluś
SammaMia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:34   #1622
wikakika
Rozeznanie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
O kurcze zaczynam miec wystajacy pepek jak to smiesznie wyglada. Nie mialam okazji zobaczyc jak wyglada pepek od spodu no to juz wiem
24 tydz 72kg czyli 5,1kg na +
Kokr3..ale juz masz duzy brzuszek...az nie moge uwierzyc ze wkrotce i ja taki bede miala

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Co do kg, to ważę o 1 kg mniej niż miesiąc temu a brzuch większy i to sporo.
Aja1 ty chyba sobie zartujesz..nam tu kilogramy przybywaja a ty kilo w dol?? Jak to mozliwe

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
My już po USG. mała waży 385gram i leżała sobie w pozycji jak do porodu, główką w dół. Od rana brykała jak szalona a u lekarza chyba spała. Ale na szczęście wszystko w porządku
mordka gratulacje

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Moje polowkowe 20 listopada jeszcze 18 dni
Moje polowkowe bedzie 21 listopada

Eirene1987 swietne zdjecie ma Twoja dzidzia..i te malutkie raczki...slodko...
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:40   #1623
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
ja właśnie też zaczęłam 17 tc moja 1 ciąża i też czekam z niecierpliwieniem ... na pewno wkrótce się doczekamy
moja ginekolog też uważa ze nie trzeba dużo usg i dopiero połówkowe mam w 23 tc . a ostatnie usg miałam w 9tc .... tyle czasu nie widziałam maluszka
Pewnie,ze sie doczekamy A ja jestem szczęściarą(choć pobyt w szpitalu nie zaliczam do pozytywnych wydarzeń w ciązy)widziałam Maleństwo juz 5 razy!W 6tyg.,potem dwa razy w szpitalu w 8 tyg.,w 11 tyg,i tydzien temu w 16 tyg.I tak mi mało Jak ja wytrzymam jeszcze 3 tygodnie do kolejnego
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:48   #1624
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

dziewczynki wklejam zdjęcie mojego szkraba tylko tak się skubany ustawił że tylko od góry można go było podejrzeć i ładne zdjęcie zrobić bo tak to się tak ruszał że lekarz stwierdził że tylko takie zdjęcie zrobi
najbardziej mnie te paluszki rozczulają

Załącznik 3509010
słodziak

coralady wytrzymasz a jaką będziesz mieć potem radość

a ja znowu przegapiłam dwie aukcje chyba sobie strzele
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:51   #1625
SammaMia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Pewnie,ze sie doczekamy A ja jestem szczęściarą(choć pobyt w szpitalu nie zaliczam do pozytywnych wydarzeń w ciązy)widziałam Maleństwo juz 5 razy!W 6tyg.,potem dwa razy w szpitalu w 8 tyg.,w 11 tyg,i tydzien temu w 16 tyg.I tak mi mało Jak ja wytrzymam jeszcze 3 tygodnie do kolejnego
no to ja chyba rekordzistka jestem, bo przez te moje problemy z lozyskiem w poniedzialek zobacze moje Szczescie po raz 11ty (a w czwartek 12ty), a to dopiero 16ty tydzien Wypytalam juz 4 lekarzy czy tak czeste USG ma wplyw na Maluszka ale wszyscy twierdza, ze na obecnym sprzecie absolutnie Oby!

Oluś
Stary 2010-11-03, 14:55   #1626
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość
no to ja chyba rekordzistka jestem, bo przez te moje problemy z lozyskiem w poniedzialek zobacze moje Szczescie po raz 11ty (a w czwartek 12ty), a to dopiero 16ty tydzien Wypytalam juz 4 lekarzy czy tak czeste USG ma wplyw na Maluszka ale wszyscy twierdza, ze na obecnym sprzecie absolutnie Oby!
najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką, usg teraz są bezpieczne

ja chodzę raz w miesiącu na USG
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 15:01   #1627
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Aja1 ty chyba sobie zartujesz..nam tu kilogramy przybywaja a ty kilo w dol?? Jak to mozliwe
Obawiam się, że mnie nerwy zżerają (to temat poruszony w klubie)
Dzwoniłam dziś do gina, bo znów się wpieniłam i powiedział, że można wziąć Persen.

Eirene1987 świetne to zdjecie

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2010-11-03 o 15:02
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 15:01   #1628
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
i nosek od góry chyba widać, prawda?
i te paluszki...

Ja jak patrzę na Wasze zdjęcia Maleństw - nadal nie wierzę, ze noszę pod sercem takie Szczęście.... Nie wierzę....
no nosek normalnie ja też nie wierzę mimo że widzę na usg czuję ruchy ale i tak to niesamowite

Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość
lol no na dzisiejszym sprzęcie nie masz się co martwić jak trzeba to trzeba

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 15:12   #1629
gosikk_s
Zakorzenienie

Subtelle, trzymam kciuki Dla mnie podejście gina jest dziwne, usg połówkowe jest bardzo istotne.

Ciastko, to witam kolejną krajankę Super

Eirene, super te paluszki

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 15:14   #1630
ego_ego
Wtajemniczenie

Eirene super zdjęcie, ja na którymś też mam podobne paluszki słodkie są
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 15:34   #1631
Jok3r
Zadomowienie

Nadrobilam, bo wczoraj wczesniej poszlam spac i dzis masakra.

No wiec Iza gratki upragnionej dziewuszki
Ogolne gratki dla laseczek po usg i obu do polowkowych

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
podobno rzeczy dla maluszka nowe się pierze przed pierwszym założeniem. będzie od początku stosować proszki dla niemowlaków czy od razu prać w proszku którego używacie na co dzień ??
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
tylko i wyłącznie w dziecięcym.
Ja mam Lovelę
Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
a tolerujesz jej "zapach"?? mnie odrzuca i naciąga spróbuję najpierw od vizira sensitiv, jak mała źle zareaguje, to będę szukać czegoś innego. a czy ciuszki dziecięce koniecznie trzeba prasować?? niestety pewnie tak
Powiem co zaobserwowalam w domu i z opinii tesciowej. No wiec proszek maja firmy Dzidzius, ktory pachnie bajecznie, ale jest dosc trudno dostepny. Tz wiem, ze na pewno jest w Realu. Jednak generalnie tesciowa stwierdzila, ze nawet po proszku dla dzieci ciuszki sa bardzoej szorstkie i sztywne niz np po praniu w mleczku. Jesli chodzi o zapachy to Mleczko do prania Lovela kladzie mnie na polatki. Jest sliczny, zaraz po nim Jelp i dzis kupila Bobasa za 6zl, ktory tez zly nie jest, ale jednak Lovela rzadzi W szpitalu powiedzieli mi, ze na poczatku mozna prac w proszku czy mleczkach dla dzieci, ale pozniej wystarczy zwykly proszek, ale Sensitive, bo jest delikatny i tez jest ok. Jesli chodzi o prasowanie to sa ciuszki po, ktorych nie widac, ze nie sa wyprasowane, bo taki material, ale i tak wole wyprasowac, duzo czasu nie zajmuje, bo to mozna wlaczyc serial i jechac z koksem, a dziecko jakies takie ladniejsze jest hehe.

Cytat:
Napisane przez ChiQuitA89 Pokaż wiadomość
Wiadomo, świadomość noszenia w sobie Nowego Życia jest niesamowita Ale "lubić" można to tylko jeśli nie ma się żadnych komplikacji i ciąża przebiega wzorowo. W moim przypadku tak nie jest, w zeszłym tygodniu znowu miałam skurcze więc przez cały byłam przykuta do łóżka na podwójnej dawce leków. Ale i tak się cieszę, bo udało mi się przekonać lekarza, że mogę leżeć w domu (szpital mam w razie czego bardzo blisko) więc łaskawie nie kazał mi spędzać tego tygodnia w szpitalu. I po za złym samopoczuciem, to świadomość, że coś złego dzieje się z moim Maleństwem, a ja nie mam na to wpływu i nie mogę go należycie ochronić, jest najgorszym uczuciem, które do tej pory mi się przytrafiło. A wiadomo, jak ja się niepokoję, to i Brzdąc. I błędne koło się zamyka.
Tak jak piszesz jesli ktos ma bez problemowa ciaze to spoko sielanka, ale problemy z oddychaniem, ucisk na zoladek, napiecie, zmeczenie itp to juz nie takie fajne chyba, ze ktos jest masochista i mimo tych dolegliwosci uwaza, ze to istny cud natury

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Co do wielkosci dziecka i cc to moj maly mial 4100kg i cc nie mialam kolezanki mala 5200g i tez sn wiec to zalezy od postepu porodu i poloznej i lekarza choc dodam ze po ciazy lekarz powiedzial mi ze gdyby wiedzieli ze synek bedzie duzy to zrobiliby cc a ja na to teraz to juz bezznaczenia jak synek na swiecie tylko ze jak ja przed porodem mowilam ze na usg dzidzius duzy byl to mi polozna powiedziala ze bezprzesady tylko 3600g na usg bylo a ja tak ale w 8m-cu !!!!!!a moj gin mowil ze bedzie wiekszy do porodu to polozna do mnie ze dzieci juz tak szybko nie rosna w ostatnich tyg ...no tak przeciez one sa najmadrzejsze a my matki mamy siedziec cicho i ich sluchac.Ciesze sie bardzo ze synek urodzil sie zdrowy dzieki ordynatorowi oddzialu bo go normalnie ze mnie wycisnal.... jak malemu tetno zaczelo spadac to odlaczyli ktg zebym nie slyszala i zaczela sie panika co dalej-bo ja nie mialam boli -nic mnie nie bolalo choc polozna mowila ze sa parte a ja zero nic i ciezko bylo urodzic duze dziecko...ale dzieka Bogu wszystko skonczylo sie dobrze .....wiec dziewczynki jak tylko mozecie to cc przy duzym dziecku wydaje mi sie byc lepszym rozwiazaniem niz sn......zastanawiam sie teraz ile bedzie mial dzidzius bo ja mialam 3800g a Tż 4600g wiec troszku zaczynam panikowac

Tylko dodam jeszcze jedno dzieci 4kg sa roze tzn moj byl typowy grubasek jak to sie mowi "ciezkiej kosci" wygladal 2 dni po urodzeniu jakby z 2m-ce mial a mojej siostry mala rowne 4kg a wygladala na 3500g bo drobnej kosci wiec to tez roznie bywa
Ja zalecenie cc mam ze wzgledu na miesniaka, ale glownie z powodu astmy. Gdyby nie to to bankowo kazaliby mi rodzic sn, bo moj szpital ma na tym punkcje krecka.

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
No ale ileż można te ciuszki kupować
ja kupowałam,kupowałam i już mam 3 kartony ...
Ja mam 2 komody i 1/3 szafy. Tez sie zatrzymalam juz i teraz raczej kupuje to czego mi brak.

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Montii, jeśli przed ciążą nie miałaś płaskiego brzucha a skóra była miękka to faktycznie może się łatwiej rozciągać. No i piszesz że generalnie przytyłaś a koleżance pewnie weszło tylko w brzuch więc i napięty. Ja poprzednio w pewnym momencie miałam wrażenie jakby skóra miała pęknąć, byłam pewna że wyskoczą rozstępy ale nie. A potem się rozciągnęła i już było ok.

Jok3r, o kurcze, kuruj się Widać że synek będzie duży bo brzuch już teraz masz naprawdę ogromny, choć to pewnie wina mięśniaka. Ile teraz ma? I współczuję duszności, ja w pierwszej ciąży miałam je od 24 tc a brzuch ledwo było wtedy widać. Przed porodem miałam mniejszy niż Ty teraz. Więc na pewno Ci ciężko oddychać, ja już się boję tego okropnego uczucia jakbym miała się zaraz udusić.

Eirene, fajnie że wizyta udana

Aja, szkoda że nie zobaczyłaś płci ale gratuluję spadku wagi Mnie rośnie

Iizabelaa, gratuluję córeczki, super
Lykam proche, altam do kibelka i leze w wyrku. Mam nadzieje, ze do konca tyg mi przejdzie, ale generalnie czuje sie duuuzo lepiej. Chlop rosnie mi jak tur, ale ile ma to nie wiem, bo ostatnio szukalam i dupa. Nie wiem jakim symbolem jest oznaczona wielkosc. Dusznosci mam potworne i juz mi nawet dodatkowe dawki lekwo na astme nie pomagaja. Mam juz zaklepana wizyte u pulmonologa, wiec zobaczymy czy cos mi na to poradzi.

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
helooł mamuśki
wybaczcie mi tak długą nieobecność, ale wreszcie wracam do was jako szczęśliwa mężatka w sobotę stanęliśmy w trójkę na ślubnym kobiercu jestem przeszczęśliwa i mam nadzieję, że maluch to czuje i wybaczy mi te wariacje całonocne
niestety nie mam w tej chwili za dużo czasu na nadrabianie Was ale jeszcze wrócę, całuję !
Gratki zono
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 15:47   #1632
gosikk_s
Zakorzenienie

Jok3r, no to dobrze że już lepiej Długość dzidziola to CRL (od główki do pupy) ale mnie poprzednio na tym etapie gin już jej nie mierzył. Im maluch większy tym ten pomiar trudniejszy, bo wiadomo że leży już w pozycji płodowej ze względu na brak miejsca. Kurde, współczuję takich duszności, mnie leki pomagały a potem w ogóle przestałam brać. Ale i fakt że idąc pod górkę musiałam co chwila przystawać i zipać. Ja to jestem panikara, strasznie się tego boję.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 16:24   #1633
SammaMia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką, usg teraz są bezpieczne

ja chodzę raz w miesiącu na USG
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
lol no na dzisiejszym sprzęcie nie masz się co martwić jak trzeba to trzeba

Ostatnie wyniki, badanie i USG byly juz jak najbardziej w porzadku, wiec mam wielka nadzieje, ze lekarz po badaniu w przyszlym tygodniu powie, ze wszystko juz cacy i, ze widzimy sie najwczesniej za miesiac

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Tak jak piszesz jesli ktos ma bez problemowa ciaze to spoko sielanka, ale problemy z oddychaniem, ucisk na zoladek, napiecie, zmeczenie itp to juz nie takie fajne chyba, ze ktos jest masochista i mimo tych dolegliwosci uwaza, ze to istny cud natury
nie uwierzysz, ale znam i takie

Cytat:
Kurde, współczuję takich duszności, mnie leki pomagały a potem w ogóle przestałam brać. Ale i fakt że idąc pod górkę musiałam co chwila przystawać i zipać. Ja to jestem panikara, strasznie się tego boję.
hmm...o gorkach to ja wole nawet nie myslec, bo ja juz sapie na trasie sypialnia-kuchnia-kibelek

Oluś
Stary 2010-11-03, 16:25   #1634
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Obawiam się, że mnie nerwy zżerają (to temat poruszony w klubie)
Dzwoniłam dziś do gina, bo znów się wpieniłam i powiedział, że można wziąć Persen.
Kurcze aja1 wspolczuje ci stresow, zaraz wejde na klub bo ostatnio zadko tam wchodze i poczytam co sie dzieje.
Wiem, ze latwo sie pisze...ale staraj sie jak najwiecej relaksowac i duzo spokoju ci zycze
Stary 2010-11-03, 16:28   #1635
iizabelaa
Zakorzenienie

Ja dzisiaj idę do swojego gin
Po wczorajszym usg nie za bardzo mi się chce iść na wizytę,
w szczególności, ze ostatnio ciągle są jakieś poślizgi,
i czeka nawet godzinę w poczekalni

Montii wpisz mi na pierwszą stronę dziewczynkę Idalia

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-11-03 o 16:31
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 16:32   #1636
Olusiaa_
Zakorzenienie

Jok3r
duży juz brzusio

Eirene1987
oj, to szkoda, że poznaliście płci... fotka fajowa

iizabelaa
gratulacje!

Tity
fajny brzuszek

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
A ja bardzo lubie byc w ciąży
ja też lubię zwłaszcza odkąd przeszły mi mdłości

Cytat:
ja też już mam kilka kartonów
ale uważam ze jeszcze troszke potrzebuje konkretnych ciuszków i teraz jak się wybiorę do lumpka to z konkretnym nastawieniem np. na polspiochy ,kaftaniki
wow chyba tylko ja nie mam NIC.

agaaga89 gratulacje

przyszły mi dziś legginsy ciążowe. Na brzuszku na razie za duże, luźne
byłam dziś na wizycie, waga dalej 0 kg na plusie nie wiem jakim cudem. poza tym wszystko ok. Na usg się wybieram jakoś za 2-3 tygodnie.

Montii gdzie te zdjęcia brzucha??
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 16:35   #1637
iizabelaa
Zakorzenienie

aaa zapomniałam napisać że kupiłam sobie dżinsy ciążowe w H&M
w sumie to tż mnie namówił

zrobię zdjęcie i wkleję
Stary 2010-11-03, 16:39   #1638
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj idę do swojego gin
Po wczorajszym usg nie za bardzo mi się chce iść na wizytę,
w szczególności, ze ostatnio ciągle są jakieś poślizgi,
i czeka nawet godzinę w poczekalni

ładne imię

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość

przyszły mi dziś legginsy ciążowe. Na brzuszku na razie za duże, luźne
byłam dziś na wizycie, waga dalej 0 kg na plusie nie wiem jakim cudem. poza tym wszystko ok. Na usg się wybieram jakoś za 2-3 tygodnie.
a jakie dokładnie legginsy zamawiałaś ?
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 16:54   #1639
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa zapomniałam napisać że kupiłam sobie dżinsy ciążowe w H&M
w sumie to tż mnie namówił

zrobię zdjęcie i wkleję
Ja tez sobie kupiłam w sobote i własnie w nim sobie siedzę Jestem zadowolona,mają duży zapas na brzuszek,ale troche górna gumka uciska jak siedzę.A że pracuje przy komputerze to zmuszona jestem dużo siedziec i to minus.Mam nadzieję,że będziesz zadowolna
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 16:56   #1640
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie dokładnie legginsy zamawiałaś ?
o takie: http://allegro.pl/leginsy-getry-zimo...283332505.html

cieplutkie są, fajne, myślę, że za jakiś miesiąc będą dobre i na brzuszku
Stary 2010-11-03, 16:59   #1641
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Jok3r, no to dobrze że już lepiej Długość dzidziola to CRL (od główki do pupy) ale mnie poprzednio na tym etapie gin już jej nie mierzył. Im maluch większy tym ten pomiar trudniejszy, bo wiadomo że leży już w pozycji płodowej ze względu na brak miejsca. Kurde, współczuję takich duszności, mnie leki pomagały a potem w ogóle przestałam brać. Ale i fakt że idąc pod górkę musiałam co chwila przystawać i zipać. Ja to jestem panikara, strasznie się tego boję.
No to mi juz nie mierzyl. Zreszta maly potworek ledwo miescil sie w kadrze, bo nawet jak na zdjecia patrze to na jednym sam kregoslup, na drugim glowa,a na reszcie cos

O gorkach to ja nie mysle, bo dostaje zadyszki jak 5min gadam przez tel
Stary 2010-11-03, 17:05   #1642
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
na różowiutko faaajne oryginalne imię

Cytat:

wiecie co jest fajne tu? że hurtem kupujemy rzeczy, jak jedna kupi to ju,ż lawina później - za to mamy sprawdzone i przetestowane
lecę ja też kupić na allegro legginsy
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:05   #1643
Montii
Zakorzenienie

Olusia oto ja z synem ,hah 23 tydzień

wróciłam z uczelni i jestem ledwo żywa...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:21   #1644
Jok3r
Zadomowienie

No w koncu widac u Ciebie brzuch chudzino Widze, ze jeszcze dajesz rade malowac paznokcie u stop. Ja to juz skarpetek nawet nie moge normalnie jak czlowiek zalozyc
Stary 2010-11-03, 17:24   #1645
wikakika
Rozeznanie

Montii brzusio fajowy
Stary 2010-11-03, 17:25   #1646
Montii
Zakorzenienie

już mi lakier odchodzi i walne sobie dzisiaj jakąś czerwień póki mogę

[LEFT]
Stary 2010-11-03, 17:26   #1647
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:

ja już mam te leginsy u siebie, zamawiałam jakieś dwa tygodnie temu i uwaga dziewczyny są trochę krótkie z tyłu. mają miejsce na brzunia, i przód całkiem w porządku ale mało adekwatny tył... może rozwiązaniem jest kupno trochę większego rozmiaru - ja kupiłam L i mam jeszcze sporo miejsca na brzuchol więc i tył jeszcze tak źle nie wypada, ale myślę, że jak się poszerzę to legi pójdą w odstawkę... poza tym przyjemne w dotyku i całkiem fajne
Stary 2010-11-03, 17:28   #1648
blackrose4u
Wtajemniczenie

było pytanie o konflikt serologiczny. Ja mam minus a mąż plus. Podobno przy pierwszy dziecku to nie ma obaw, ale zaraz po nim dostajemy zastrzyk (ja już poroniłam raz więc mi go zaaplikowali) a teraz tylko kontrolne badania krwi w 16 tc, 28tc i 3któryś. Tyle odemnie

po wizycie u gina ok, położna słuchała serducha małej ale jej się chyba nie podobało bo zaczęła się wiercić aż położna to poczuła hehe. Następna wizyta za 3 tygodnie.
Przyszły moje spodnie ciążowe, ale mam awizo i po obiadku lece je odebrać, ale jestem ciekawa

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:30   #1649
Olusiaa_
Zakorzenienie

Montii marny, bo marny ten brzuch, ale jest

masz zwykłe legginsy czy ciążowe?

ja kupiłam te legginsy XL (normalnie noszę rozmiar 40), i są dobre, tylko na brzuchu jeszcze za luźne ale ja mam na razie mały, więc nic dziwnego.
Stary 2010-11-03, 17:31   #1650
Montii
Zakorzenienie

zwykłe w C&A kupiłam

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości