![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Jowiszq fajny ten kubeczek.
Z drugiej strony chodzenie na rozmowy, nawet jak sie nie dostajesz tez ma plusy, bo uczysz sie walczyc ze stresem i nowe doswiadczenie nabierasz. A ja sie czuje zle...boli mnie zoladek od 2 godzin i mi nie dobrze. mam nadzieje, ze nic nie zalapalam. Troszke mi przeszlo, wypilam miete i wzielam amol z cukrem...nie mam na nic sily. |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
oj veronko uważaj na siebie, może się połóż, odpocznij //życzę zdrówka
jowiszku superaśny ten kubek, ale czy Idźka nie będzie za każdym razem wyczekiwać na jakiś prezent |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie lezalam teraz, ale to nie na moje nerwy, leze i mysle, co moglabym zrobic w tym czasie, wiec przyszlam na razie do kompa, poszukac kilka rzeczy w google i all
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa - mam nadzieję, że nie zginiesz w morzu kandydatek
![]() ![]() swoją drogą - współczuję temu pracodawcy tyle cv przeglądać ![]() ![]() kubek z księżniczką jest boooski ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
kurcze...musze isc na piechote do zlobka
![]() hehe sprawdzilam na maps.google, ze mam do zlobka cale 1200m hihi i jeszcze narzekam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
heloł ja dziś znów obudziłam się z mega pms-em.. do tego uderzenia gorąca.. jeja, może to jakaś menopauza
![]() co do wiary, to musicie wiedzieć.... żartowałam, chciałam Was nastraszyć, że rozkręcam na nowo temat. ![]() Ruuusałka... widzę Cię ![]() ![]() Wiecie może co dać młodej na ropny katar? Rano mi wysmarkała zielone gluty - byłam już nawet umówiona do przychodni, ale ponieważ potem się uspokoiło, to postanwiłam odczekać do jutra (żeby iść do innej przychodni, poza tym miałam wizytę na 14:40, a młoda była tak już nieznośna, że podróż do lekarza była z góry skazana na porażkę..) Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-01-12 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Ale super, ciekawe czy u mnie jest taki kubek
![]() ![]() ![]() Sosnowa wysyłam Ci moje fluidy @ (małpowe) bo przy powrocie z Fantazji ten wytwór mojego organizmu wykluł się, więc czeka mnie teraz 6-7 dni zapodpaskowania. Odnośnie pms-a to mam tak samo, bucha mi jak kobitkom w menopauzie. Na początku ciąży buchało mi ze zdwojoną siłą ![]() Jowiszkowa i jak tam Obcy? ![]()
#1630 |
Zakorzenienie
|
Aniś, dzięki
![]() Kasiu, współczuje @, ale małpowych fluidków mi nie posyłaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- zaraz skoczę do apteki i ten syropek nabędę.. no i krople chyba też zapodam.. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- zaraz skoczę do apteki i ten syropek nabędę.. no i krople chyba też zapodam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||||
Zadomowienie
|
Przywołana do tablicy zgłaszam się
![]() Ja bardzo lubię was podczytywać dlatego się nie odzywam, pewnie już wiecie drugiego bobasa mam 3 mce już ma ,Lena Paulinę uwielbia, nie jest zazdrosna ale muszę uważać bo czasami nie uważa i może przez przypadek uderzyć. Widzę że będą tutaj mamusie drugi raz gratulacje a kiedy następne ![]()
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
Sosno na ropny katar zawsze lekarka kazała dawać do nosa np atecortin, bo jak ropa to znaczy że w nosie bakterie. Ale takie maści są na receptę/
Rusałko miło Cię widzieć ![]() Ja zaraz zmykam do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
zielony glutek po nocy, to na szczescie jeszcze nie tragedia. takze sprobuj powoli z jakimis delikatnymi lekami, a jak pojawi sie w dziec, to wtedy dopiero cos mocniejszego.
wrocilismy...jestem padnieta!! spacer z parasolka to dla mnie masakra w tym stanie i po tej nawierzchni (ostatki sniegu z piaskiem) |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | ||||
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Byłam dzisiaj w Pepco gdybym wiedziała że są tam taki kubki to bynm zakupiła bo Lena lubi małą księżniczkę a najbardziej Peppe :P
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć Rusałko ![]() ![]()
![]() |
#1636 | ||||
Zadomowienie
|
Kasiulko drugi o niebo lepiej tzn duzo krótszy gdzieś ok 5 rano byłam w szpitalu bo sączyly mi sie wody tak jak za pierwszym razem ale teraz to miałam też lekkie bóle, natomiast urodziłam 7,35 w szpitalu w Gliwicach.
Myślę że tak szybko poszło bo gorąca woda pod prysznicem pomogła nawet położna była zaskoczona jak poszłam się upomnieć że chyba już bo wg nich to jeszcze miało trwać. No i same parte to 10 min.
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
elo. małż polazł do lekarza, może dostanie antybiotyk i w końcu wyzdrowieje
![]() ![]() Veronka ja mam taką samą odległość do przedszkola i to JEST daleko ![]() ![]() Kasiu TEN obcy u mnie dziś wylądował ![]() Idźka nie spała w przedszkolu, ponoć siedziała. a w domu mi jeszcze zrelacjonowała,że ona tam krzyczała,że "nie będzie spać koło Matyldy" ![]() to że coś tam je widzę codziennie po bluzce ![]() do tego dziś się zlała w majtki ![]() ![]() edit. kubek 14,99 z tego co pamietam. ale nie jest idealny - słomka jest w 2 częściach i napój przepływa jeszcze przez niewielki pojemnik w zakrętce. ale kazałam małżowi kupić zwykłe długie słomki w markecie i ominę ten bajer ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-01-12 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Baby mam interes o ciemnej stronie mocy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
uff...polozylam dziecia do spania...ciekawe o ktorej zasnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
Judi, Veronka, dzięki za porady. Zobaczę jak jutro będzie.
Rusałko, fajnie, że coś napisałaś ![]() Kurna, współczuje rodzinom załogi tupolewa... i powiem szczerze, że nieprzyjemne uczucie towarzyszy mi ilekroć puszczają w tv ten końcowy krzyk z kabiny :| |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
hello
spędziłam z Mikim dzień poza domem wracałam z nadzieją, że już mamy gaz a tu dupa blada nic , cisza aż sie wkurzyłam i zadzwoniłam na pogotowie gazowe, facio niemiluch jakiś przyjął zgłoszenie, nie wiem ile przyjdzie mi czekać ![]() żebym jeszcze miała tylko kuchenkę na gaz, a jak jest ogrzewanie to już niefanie, choć nie ma tragedii bo zima zelżała Cestusia biustonosze z ebaya ale coś nie trafiam ostatnio z rozmiarami ![]() znowu mi dziś przyszedł ,niby miał być super ścisły na moje żebra ![]() nie wiem czy ta sprzedaż mi pójdzie tak dobrze , bo to juz inna firma stanikowa ![]() no nic najwyżej ciotce sprezentuję na imieniny ![]() a fotki dziś dotarły te tanie allegrowe, jak na zdjęcia za 21 groszy ,do albumu moga być szału nie ma , ale może to też zależy od jakości plików ![]() grunt że widać kto jest kto na zdjęciach , nie za ciemne i kolory zblizone do oryginałów ![]() jupi juz mogę się grzać z Mikim przemili panowie naprawili co trzeba ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-12 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
no bo ogólnie nagranie jest mocno zaszumione..., ale na końcu niestety da się odróżnić, nawet nie krzyk.. wrzask.. dobra nie ważne...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
Iga śpi, małż śpi. dostał antybiotyk, jutro nie idzie do pracy (dżisas) i zamierza się wyleżeć i wyleczyć (dżisas)
Igę zaprowadzę do przedszkola żeby nie chuchał na nią ![]() i co ja mam robić, jeszcze 21. nie ma. dżisas! |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
będę monotematyczna
stanik sprzedany w godzinę ![]() ![]() nie moge się nadziwić że ostatnio mi tak ekspresem idzie ![]() ![]() ![]() ale fart , bo inaczej miałabym kasę uziemioną ![]() a Miki wszystkim gada że tata przyjedzie , taty nie ma bo w pracy normalnie leję po nogach, jak gada to po swojemu obcym, facetom z gazowni, babkom w biedronie, w autobusie dziadkom ![]() ![]() ps. dziś sąsiad ten sławetny ![]() ![]() ![]() ![]() co by tu porobić i ja mam już wolne Miki zdążył usnąć w moim łóżku nim wziełam prysznic, mam nadzieję, że się nie obudzi jak go wyniosę do łożeczka ![]() zjadłam kanapkę z chlebem żytnim na zakwasie ze słonecznikiem , pyszne plus masło i szynka pachnąca szynką nie wzmacniaczami smaku ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-12 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
też będę monotematyczna, kliknęłam perfumy
![]() ![]() ![]() głowa mnie coś ćmi, tak się zasiedziałam na tyłku,że wycieczka autobusem do P-nia to taki wysiłek,że się kończy bólem głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
hej a ja znów o tak późnej porze
no ale wcześniej nie byłam wstanie poszłam do szkoły na 17 a wróciłam o 21 //następnym razem będzie trzeba pomyśleć o jakieś kawce // po zebraniu ogólnym dyrektor zrobił małe zebranie dla rodziców z 6 klas //no i muszę sie przyznać że tak zacięcie nie walczyłam jeszcze z dyrektorem o swoje zdanie co dziś // potem jeszcze wywiadówka i zebranie rady rodziców, no i tak przeleciało. Jak przyszłam do domu to dzieciaki oczywiście jeszcze nie spali, a do tego jeszcze nagle każdy coś odemnie chciał przez telefon, więc wisiałam na tel i na migi wydawałam dyspozycję dzieciakom ![]() rusałka super że się w końcu odezwałaś ![]() ja też żadnego krzyku z samolotu nie słyszałam ![]() więcej już nie pamiętam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.