|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Darusia no wlasnie tez ze wzgledow praktycznych mysle- u mnie w rodzinie same dziewczynki, nawet moj tzt sie smial ze jakby to wczesniej wiedzial to by sie ze mna nie zenil bo on chcial koniecznie chlopca...no to bedzie mial 2
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie za to ostatnio sami chlopcy sie rodza, wiec wypadalo tradycje podtrzymac
![]() Moj Filipek razej Filipinka nie jest, bo trzech roznych lekarzy widzialo siusiaka, a ostatnio w szpitalu mi lekarz jajka pokazal, taaaaakie byly wielkie
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mówiłam o czymś takim wymiary 78x37 http://www.maredo.com.pl/images/Mate...-_do_wozka.jpg
9 miesięcy z OliV http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2011-07-28 o 09:54 |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
glam to mu powiedz teraz ze za 2 to ci sie TAAAAAAAAAAAAAAAAKI PREZENT nalezy hahaha
|
|
#1625 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
Darusia suuuper to 3 dziewczynka grudniowa
Ja jak mężowi powiedziałam że jest aż 14 chłopców na grudzień na tym forum a 3 dziewczynki to powiedział że: "nie mógł mu się ten chłopak trafić " ale jeszcze zobaczy że się w niej zakocha tak samo jak ja gdy zobaczyłam jej buźkę na usg 3d. I codziennie na nią patrze. I już bym każdy fragment jej ciałka wycałowała
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Tigresa obiecane fotki. Jakos kiepska bo cykalam je wczoraj wieczorem. W rzeczywistosci kolory sa zywsze i ladniejsze.
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Joamic dzieki
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
A my też już po śniadanku
Teściunio kupił mi rano drożdżóweczki z jagodą jak wracał z pracy (jeszcze jutro i w sobote bede miała bo ma nocke wiec rano może kupić) a we wtorek i środe mi mężuś kupi bo on z kolei ma 3 zmiane hehehe normalnie wstyd sie przyznac ale mi już jedna drożdżówka nie starcza na śniadanie musze zjeść 2 ale to pewnie jedną ja drugą Miki i dlatego tak ( tak se tłumacz głupia babo )
|
#1630 |
|
Zadomowienie
|
Darusia super
czyli odpadnięcie siusiala jednak się zdarza ale ja to jednak już bym wolałażeby ten Synuś u nas został ![]() Ela mnie też Mały kopie na dole- czsem aż mam takie dziwne uczucie, że nóżki są w pochwie
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem co sie przy porodach okaze. Miesiac temu koledze urodzila sie cora, chociaz synek mial byc
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
Ja to już wierzę na słowo lekarzowi, że będzie synio. Był przekonany w 100 procentach więc tgo się trzymam
Bo już dostałam nawet ciuszki na chłopaczka
|
|
|
|
#1633 |
|
Zadomowienie
|
Jak bym nie była na L4 to mogła bym zlecić firmie RADIR by zrobili Ci na wymiar do kołyski materacyk. Odebrała byś w Świecie Dziecka.
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie mamuśki
Ja już po śniadaniu tż zostawił mi tylko jedną bułkę to musiała jeszcze zjeść jogurt i serek waniliowy ale mała coś czuję że tym się nie zadowoli na długo ech będzie trzeba iść do sklepu a tak mi się nie chceDarusia gratuluję córeczki już wpisałam na listę![]() A tak a propo wczoraj sąsiad z dołu mnie zobaczył młody gówniarz (nie lubię akurat ich raz jestem na 100% pewna oni wezwali policję że niby się kłócimy a chodziła pralka i telewizor i się nie kłóciliśmy a to było zaraz po tym jak wróciliśmy z pracy więc jakim cudem ). jego mina jak zobaczył brzuch była bezcenna śmiałam się jeszcze z godzinę. Tż powiedział że mała jeszcze się na nich odegra
|
|
|
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
JOAMIC nie wiedziałam, że jesteś na L4. Mam nadzieję, że nie masz żadnych problemów?
No i wcięłam tę sałatkę z tuniaka na śniadanie (ryż, papryka, korniszon, cebulka, tuniak i kukurydza) - a teraz mam wyrzuty sumienia łeeeeeeee |
|
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
Witanko
![]() Ja też już po śniadaniu, teraz godzinka odpoczynku i za porządki muszę się zabrać.Darusia, fajna zmiana, prawda? Ja cały czas się boję, żeby mojej malutkiej siusiaczek się nie znalazł...Ubranka mam uniwersalne w większości, choć ostatnio sukieneczkę kupiłam Do tej pory to w rodzinie męża sami chłopcy się rodzili od trzech pokoleń Moja mała leży tyłkiem do dołu, więc kopie mnie w okolicach pępka, wczoraj pierwszy raz tak intensywnie, że brzuch ewidentnie podskakiwał Dziś w nocy miałam pierwszy skurcz łydki - masakra! Na szczęście innych dolegliwości nie mam. Sporadycznie trafi mi się zgaga, ale mleko albo Rennie sprawę szybciutko załatwiają
|
|
|
|
#1637 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze któraś dziewczyna dziś miała mieć glukozę badaną (chyba truskafka) to też kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() ![]() Darusia gratuluję drugiej córeczki ![]() Zaspałam do pracy, ale na szczęście szefa jeszcze nie było to mi się upiekło
|
||||
|
|
|
#1638 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najwyżej Adasiowa musiałaym chodzić w męskich ciuszkach lub te na gwałt zaczęłabym sprzedawać i kupować nowe :P Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na początku miałam plamienie i dostałam L4 i od tamtej pory siedzę w domkuMy na glukozę idziemy 18 sierpnia. A moja niunia ostatnio była ułożona wszerz brzuszka - główka po lewej stronie, nóżki po prawej
|
|
#1640 | ||
|
Raczkowanie
|
dzień dobry w ten ciemny, brzydki dzień
Darusia gratuluję córci ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1641 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Ja już po glukozie ![]() Moja ukochana teściowa dzwoniła rano zapytać się jak te moje bóle brzucha - bardziej się interesują teściowie niż rodzice bo rodzice to nawet nie wiedzą że mam bóle nie pytają się jak się czuje to sama nie gadam![]() Ja juz głupiałam i nie wiem czy bolą mnie te skurcze Braxtona-hicksa czy jak mu tam czy mi Mala na coś uciska Cytat:
![]() Cytat:
ja się już do Lenki przyzwyczaiłam ale podświadomie nadal czuję że noszę chłopa i raczej jak przyjedziemy z wczasów to pójdę na 3D bo chciałabym już być pewna. Nawet ubranek nie kupuję na razie bo cos mi sie nadal wydaje że będzie jednak chłopakCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
goldika dzięki za zdjęcia, wygląda bardzo fajnie, chyba się skuszę.
Darusia gratuluję córeczki! Ale niespodzianka! Ja jednak mam nadzieję, że mój synek się w dziewczynkę nie zamieni, bo już przyzwyczaiłam się do myśli, że to chłopiec. Dziewczyny, kupiłam wczoraj kilka rzeczy na allegro (w chłopięcych kolorach, więc tym bardziej liczę na siusiaka ) i dziś chciałam zadzwonić do sprzedawcy, a tam ciągle abonent poza zasięgiem. Teraz się zastanawiam, czy to nie jakiś przekręt. Ale to ten sprzedawca, którego któraś z Was polecała: InterBabyLand, więc chyba to nie żadna ściema?
Edytowane przez Tigresa Czas edycji: 2011-07-28 o 11:16 |
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
Magnolina super, że już po badaniu
![]() Mamuśki jadacie pasztet w ciąży? taki pieczony z działu wędlin? Bo ja do tej pory darowałam sobie skoro już 2 razy tuńczykiem zgrzeszyłam no i konserwy mięsne wcinałam. Ale odkąd zaczęłam 6 miesiąc mam takie zachcianki, żę aż mnie to dnerwuje ![]() Witaminka pewnie na obserwacji, bo wchodziłam na jej profil i na wizażu ostatnio była aktywna właśnie jak miała jechać na IP. |
|
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Pracę wykonałam, nawet dwa prania wyprasowałam. Obiad prawie gotowy, tylko ugotować ziemniaki. Zaraz lecę umyć głowę, potem kawka
.Muffinko szyję taki widoczek, to na prezent dla mojej dyry, mam nadzieje go skończyć w wakacje, bo potem kolejne czekają .Darusia ale czad, w zyciu bym się nie spodziewała że sisior odpadnie, jeju!!! Chawa ja nie taki pracus, to co zwykle, koło siebie i synka porobię i tyle |
|
|
|
#1645 |
|
Zadomowienie
|
A ja w piżamce
nic mi się nie chce.
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie Sonia urodzila to moja przyjaciolka- hinduska powiedziala ze nie ma zmiluj musi mi pierscionek z diamentem kupic a zaraz potem jeszcze moje urodziny byly i na ta podwojna okazje jeszcze nowy super wypasiony laptopek dostalam ![]() no to teraz jak dwojka i na dodatek chlopcy to moj tzt bedzie musial z jakas ciezarowka podjechac albo jubilera obrabowac ![]() a ja tam jem wszystko na co mam ochote- po prawdzie to dziwnych zaachcianek nie mam, ale ostatnio mi posmakowaly pasty kanapkowe- tunczykowa i jajeczna, no i potrafie cala taka paste na sniadanko z buleczka wciagnac i jeszcze z dodatkiem pomidora a wyrzutow sumienia nie mam, nalezy nam sie cos od zycia za te niewygody wszelkie
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Elu ja teraz staram sie na zapas naszyc, az mi sie znudzi, bo ze studiami i niemowlakiem to juz czasu dlugo nie bedzie.
|
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
marli piszesz, że u Ciebei pochmurno - a u mnie pierwszy raz od 2 tygodni świeci słońce
Wreszcie bo ile może padać?pluusia21 - mój TŻ od początki chciał cóeczkę - i jak się dowiedzieliśmy, że będzie dziewczynka, to oboje baaaardzoooo sie ucieszyliśmy. I teraz jakoś nie wyobrażamy sobie, że to jednak może być chłopczyk. elf27 - ja jadłam kilka razy pasztet - uwielbiam i po prostu nie byłam w stanie się powstrzymać :/ A dzisiaj zjem tuńćzyka - bo w sumie od lutego nie jadłam, więc chyba nic się nie stanie jak raz zjem...
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Joamic to mi umknelo ze na L4 jestes az od kwietnia. Ale chyba dobrze sie juz czujesz?
Tunczyk to grzech w ciazy?? Bo ja wlasnie zamierzalam salatke z tunczykiem zrobic
|
|
|
|
#1650 |
|
Zadomowienie
|
Tak czuję się dobrze - dziękuje
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

jak wracał z pracy (jeszcze jutro i w sobote bede miała bo ma nocke wiec rano może kupić) a we wtorek i środe mi mężuś kupi bo on z kolei ma 3 zmiane hehehe normalnie wstyd sie przyznac ale mi już jedna drożdżówka nie starcza na śniadanie musze zjeść 2 ale to pewnie jedną ja drugą Miki i dlatego tak

już wpisałam na listę
). jego mina jak zobaczył brzuch była bezcenna