Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 17:47   #1621
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
Nie zosia, ja nie napisałam że sobie ze wszystkim radzę i na wszystko mam rozwiązanie. Po prostu nie użalam się nad sobą i robię tak, żeby było dobrze.
Ja ci wczesniej nic nie pisałam, nie radziłam, bo szlag mnie trafiał, jak dziewczyny się produkowały, doradzały ci, a ty w kółko swoje, że nie wiesz, że nie masz siły i nic sobie z tych rad nie robiłaś. I widzę, że dalej tak jest. Z twojej strony słyszę tylko żal i utyskiwanie, a nie robisz nic konkretnego, nie mierzysz się aktywnie z problemem. Chciałbyś żeby ktoś do ciebie przyszedł, napisał to odwołanie za ciebie, wysłał czy zaniósł i załatwił wszystko za ciebie. Taka jakaś niezaradna jesteś. A komu ma zależeć najbardziej jak nie tobie??? Dojrzyj bo już nie ma odwrotu.
I nie traktuj mojej wypowiedzi jako atak na twoją osobę, po prostu się we mnie nazbierało (bo przecież znam twoją historię od poczatku).

ja już się nie wypowaidam na ten temat no bo ile można tak się dziwie dziewczynom że jeszce chce im się język strzępić bo każda ich rada zostaje wpuszczona jednym a wypuszczona drugim uchem nie przynosi to żadnego skutku nawet opuszczam już neiktóre posty bo jak czytam to marudzenie że jak to źle i źle to się we mnei gotuje u mnie też nei jest kolorowo sytuacja nei wesoła al enei jęcze nei męcze nie marudze nie użalam się a na pewno nie zawracam jednym tematem d...y dziewczynom bo gdyby było jakieś rozwiązenie na moje kłopoty i by mi dziewczyny doradzały na pewno bym skorzystała no bo co szkodzi spróbować ale ..... eeeee nie dobra nei wypowiadam sie bo co się będe denerwować ja już stwierdizłam że nie ma sensu się produkować

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

dzięki kochane jakoś staram się nie myśleć tyle o tym uspokoić sie w końcu nerwy dzidzi nie służą teraz potrzebny jest mi spokoj ale tak ciężko wyłączyc to chol...e myślenie ;(
Stary 2011-08-08, 17:51   #1622
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez Oluska1988 Pokaż wiadomość
Cześć mamusie u mnie dziś 18tc i 2 rocznica ślubu

Od kilku dni zastanawiam się czy to moje jelita wariują czy też dzidzia szleje mi się nawet wydaje ze czuje ją/go jak obracam się z boku na bok w łóżku

Bebi wyglądałaś przecudnie

Jutro o 12 mam wizyte nie mogę się doczekać.
Ja usg miałam w 7 przez brzuch, w 11 dowcipnie, i w 15 przez brzuch.

Ide jeść pierożki leniwe mama robiła od dziś ma urlop i bedzie mnie troche rozpieszczć
Oluska Gratuluje 18 tc i rocznicy ślubu. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
po wizycie

Maleństwo rośnie Wszystko ok. Poznałam też płeć

synek
WOW gratuluję synka
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:58   #1623
Haniula
Zakorzenienie

Odnośnie probek to jakis czas temu zamowilam te z johnsona, i dzis dostałam paczuszke miło, zawsze cos na sprobowanie czy nie uczula
I jeszcze cos takiego bylo chyba na stronie bebilonu ale nic nie dostalam narazie

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Dziewczyny SOS! Czy też macie takie dziwne bóle brzucha tzn. czuje jakby coś mnie kuło z lewej strony i od niedzieli pojawia się to uczucie dość często. Nie jest to ból intensywny ale troszkę mnie niepokoi... W sobotę byłam u gina i było wszystko ok ale wtedy nic mnie nie kuło. W środę idę do niej po L4 (to tak zamiast urlopu, by przyoszczędzić ) to może coś zaradzi i mnie uspokoi...
ja nie wiem czy to to samo, ale mnie czasem tak kłuje w środku coś jakby szyjka macicy dostała taki chwilowy prąd nie potrafie wyjasnic.
Mowilam o tym mojemu lekarzowi, a on podczas badania stwierdził, ze moze dlatego ze moja szyjka jest bardzo delikatna. Wtedy tez pobrał mi cytologie i mowil ze moge lekko krwawic na brazowo, i podczas tych plamien wlasnie czulam ten sam bol
Sama nie wiem, ale staram sie oszczedzac mimo wszystko.
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:59   #1624
agacia_cz
Zadomowienie

Witam
Po dzisiejszej wizycie lekarz stwierdził ze wszystko jest ok dzieciak rośnie ufff
Tylko wiecie co stwierdził? Ze płeć może mi podać dopiero w 23 tc!? Lol
Muszę poszukać jakiegoś gabinetu gdzie wykonują polowkowe
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:02   #1625
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Odnośnie probek to jakis czas temu zamowilam te z johnsona, i dzis dostałam paczuszke miło, zawsze cos na sprobowanie czy nie uczula
I jeszcze cos takiego bylo chyba na stronie bebilonu ale nic nie dostalam narazie
ja się boję zamawiać... dane podam a oni potem to wykorzystają czy co

znowu zaczął mnie kopać- chyba za długo leżę albo domaga się czegoś do jedzenia hihihi

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-08-08 o 18:14
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:16   #1626
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
mnie na prawdę w ciąży inteligencja spadła
ubzdurałam sobie, ze tam jest napisane, ze jedną.....
Uwaga, nadrabiam od końca

Ja też zamówiłam jedną

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
No tak.
Dobrze chociaż ,że Ty sobie ze wszystkim radzisz i na każdą sytuację masz rozwiązanie, bo z tego co piszesz to własnie tak wygląda ananke.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Napisać , napiszę , ale wracać do pracy nie chce.
Zoska, nie wściekaj się na anakee,bo ja w pierwszej chwili pomyślałam sobie to samo. Nawet gdybym nie miała siły, to napisałabym po to, żeby wyczerpać wszystkie możliwości, a nie pluć sobie w brodę, że mogłam zrobić coś więcej.
Zrobisz jak uważasz.

Cytat:

a ja się dzisiaj wnerwiłam- laska z ktorą siedzę w pokoju poszła sobie kolejny raz na zwolnienie.... no to ja tez mam wszytsko w d... i jak 18.08 idę na wizytę to tez proszę o zwolnienie bo juz mam dość zasuwać na 2 etaty....
No to koniecznie w tej sytuacji powinnaś tak zrobić. Ja od przyszłego tygodnia będę pracować na dwa etaty, bo koleżanka idzie na urlop. Ale w sumie właśnie po to wróciłam, żeby mogła pójśc, więc jakoś przezyję

Renatka
, super,że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Gratuluje kochane udanych wizyt
ja tez jestem po ale zla na maxa wrrrrrr nie cierpie tej angielski słuzby zdrowia :/
Wszystko jest oki polazali mi nozki gołwke roczki zoładek kregosoup ipt itd ale nawet nie bylo lekarza z ktorym mogła bym porozmawiac czemu mnie ten brzuch tak boli :/
porazka
Kasia, jak to nie byłolekarza? To kto robił usg?

Cytat:
Agatek ma nowy av

własnie napchałam się brzoskwiń i jabłek
A ja właśnie zeżarłam pół paczki chipsów

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Super, że wszystkie wizyty udane.

Kasia, może zadzwoń i zapytaj.

mnie też od kilku dni kłuje, głównie z lewej strony, też nie wiem co to jest, zapytam lekarza, ale wizytę mam dopiero 22.08. Najgorzej jak leżę i muszę się przekręcić albo wstać.

właśnie pisałam o tym, ja mam dokładnie to samo i nie wiem co to

czytałam, że to albo od macicy rozciągającej się albo może być torbiel jeśli po jednej stronie -> mnie też kuje lewej. Jak byłaś u lekarza i nic nie widział na jajniku to znaczy chyba że macica ja wczoraj schizowłam że coś nie tak z tego powodu

Inutil,
mnie lekarz uspokajał, mówił, że to nie jajk=nik, tylko dzidzia na cośtam uciska i promieniuje, ale nie pamiętam co to dokładnie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:19   #1627
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dziewczyny, jak znajdziecie stronki z wysyłkami darmowych próbek to podzielcie się nie każdy ma czas na siedzenie w necie i szukanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 18:21   #1628
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Uwaga, nadrabiam od końca

Ja też zamówiłam jedną

Zoska, nie wściekaj się na anakee,bo ja w pierwszej chwili pomyślałam sobie to samo. Nawet gdybym nie miała siły, to napisałabym po to, żeby wyczerpać wszystkie możliwości, a nie pluć sobie w brodę, że mogłam zrobić coś więcej.
Zrobisz jak uważasz.

No to koniecznie w tej sytuacji powinnaś tak zrobić. Ja od przyszłego tygodnia będę pracować na dwa etaty, bo koleżanka idzie na urlop. Ale w sumie właśnie po to wróciłam, żeby mogła pójśc, więc jakoś przezyję

Renatka
, super,że wszystko ok

A ja właśnie zeżarłam pół paczki chipsów

Inutil,
mnie lekarz uspokajał, mówił, że to nie jajk=nik, tylko dzidzia na cośtam uciska i promieniuje, ale nie pamiętam co to dokładnie
kochana ale ta moja kolezanka to jzu nie wiem ktory raz w tym roku jest na zwolnieniu.... oszalec idzie... a teraz nagle, ze zapalenie oskrzeli ma.. my wszyscy wielkie oczy bo ona nawet przeziębiona nie była...
a dopiero co przed swoim urlopem tez pracowalam na dwóch etatach boo ona miala urlop..
i tak w kołko.. urlop-zwolnienie-zwolnienie na dziecko-dzien na ządania-urlop... no ile mozna. a ja jesczze nigdy w zyciu na zwolnieniu nie byłam...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:21   #1629
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
ale pomijając to, to serio zauważyłam, ze z moją inteligencją nie najlepiej ostatnio ;D
Podobno ciąża powoduje dziury w mózgu

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Cześć. Czy tylko ja jestem taka panikara?!!! Poleciałam jak głupia dziś do ginekologa po opinie co do brania antybiotyku DUOMOX. Uspokoił mnie Jest Bezpieczny. Mój maż twierdzi, że mi odbija - ale ja tak bardzo boje się o tego dzidziusia.

Opuchlizna zeszła!!! Hurrraaaa
Dobrze, że Cię lekarz uspokoił

Stary 2011-08-08, 18:23   #1630
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:

W UK usg robie panie wyszkolene do tego ale one lekarzami nie sa :/

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:24   #1631
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ale ta moja kolezanka to jzu nie wiem ktory raz w tym roku jest na zwolnieniu.... oszalec idzie... a teraz nagle, ze zapalenie oskrzeli ma.. my wszyscy wielkie oczy bo ona nawet przeziębiona nie była...
a dopiero co przed swoim urlopem tez pracowalam na dwóch etatach boo ona miala urlop..
i tak w kołko.. urlop-zwolnienie-zwolnienie na dziecko-dzien na ządania-urlop... no ile mozna. a ja jesczze nigdy w zyciu na zwolnieniu nie byłam...
Dlatego idź, należy Ci się odpoczynek. Niech ona za Ciebie popracuje

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
W UK usg robie panie wyszkolene do tego ale one lekarzami nie sa :/
O matko A my narzekamy na naszą złużbę zdrowia ... a tu idziesz na usg i nawet lekarza nie widzisz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 18:24   #1632
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
po wizycie

Maleństwo rośnie Wszystko ok. Poznałam też płeć

synek
gratuluję

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
dzisiaj dzwoniłam do 2 lekarzy w sprawie usg 3d - 1 lekarz powiedział ,że między 22-26 tygodniem a 2 lekarz ,że 27-28 tydzień?????
ja będe mieć połówkowe 3d i będzie to ok 22tyg. Mi dwaj lekarze mówili że między 20 a 24 najlepiej.

Cytat:
czesc

Gratuluję wszystkim udanych wizyt

co do ostatniej wypowiedzi Anankee - popieram w 100%

dzisiaj przysżły moje spodnie zamowione na all wrzucilam do prania. wygladaja jak nowe za 25 zł +przesyłka warto było

a ja się dzisiaj wnerwiłam- laska z ktorą siedzę w pokoju poszła sobie kolejny raz na zwolnienie.... no to ja tez mam wszytsko w d... i jak 18.08 idę na wizytę to tez proszę o zwolnienie bo juz mam dość zasuwać na 2 etaty....
nie denerwuj się, idź na zwol i miej ją gdzieś, a ona też w ciązy czy często 'choruje' sobie żeby zaoszczędzić na urlopie?

Cytat:
tz zrobił na obiad nalesniki z nutellą i bananami
mniam, zdolny ten twój tż

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
MissZuzia masakra rzeczywiście i cenowa i jedzeniowa u was dobrze że mazury się udajamy też zrezygnowaliśmy z Krymu na rzecz polskiego morza jedziemy w ten piątek ale mamy 150zł za pokój/dobe bez jedzenia co prawda ale to się na miejscu zorientujemy czy można wykupić śniadania chociaż...strasznie u was drogo...mam nadzieję że u nas będą knajpy z rybami świeżymi
no drogo jak choler.a
To będziecie mieć piękną pogodę nad morzem bo od weekendu wraca gorąco

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Dziewczyny SOS! Czy też macie takie dziwne bóle brzucha tzn. czuje jakby coś mnie kuło z lewej strony i od niedzieli pojawia się to uczucie dość często. Nie jest to ból intensywny ale troszkę mnie niepokoi... W sobotę byłam u gina i było wszystko ok ale wtedy nic mnie nie kuło. W środę idę do niej po L4 (to tak zamiast urlopu, by przyoszczędzić ) to może coś zaradzi i mnie uspokoi...
mnie kuło podbrzusze, dość nisko ostatnio przez pół godz a potem przeniosło się na pachwinę wiec nic nie rozumiem

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Super, że wszystkie wizyty udane.

Kasia, może zadzwoń i zapytaj.

mnie też od kilku dni kłuje, głównie z lewej strony, też nie wiem co to jest, zapytam lekarza, ale wizytę mam dopiero 22.08. Najgorzej jak leżę i muszę się przekręcić albo wstać.

Aha zapomniałam wam napisać, pisałyśmy kiedyś o poduszkach do spania, w czwartek będą w lidlu takie, ja się chyba skuszę
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_20679.htm

i tu jest link do darmowych próbek johnson'a https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

właśnie pisałam o tym, ja mam dokładnie to samo i nie wiem co to

czytałam, że to albo od macicy rozciągającej się albo może być torbiel jeśli po jednej stronie -> mnie też kuje lewej. Jak byłaś u lekarza i nic nie widział na jajniku to znaczy chyba że macica ja wczoraj schizowłam że coś nie tak z tego powodu
ja ciągle schizuję jak coś dziwnego czuję i martwię się, jęczę mężowi

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:25   #1633
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Dlatego idź, należy Ci się odpoczynek. Niech ona za Ciebie popracuje
własnie taki mam zamiar...juz inne dziewczyny powiedzialy, ze pewnie wykorzystuje ostatnią okazję, zeby pójsc sobie na zwolnienie bo jak ja pójde to nie bardzo będzie mogła...
Stary 2011-08-08, 18:25   #1634
*Agatek*
Zakorzenienie

Zamówiłam 3 próbki, a co mi tam ciekawe ile ml wysyłają...

Stary 2011-08-08, 18:35   #1635
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
nie denerwuj się, idź na zwol i miej ją gdzieś, a ona też w ciązy czy często 'choruje' sobie żeby zaoszczędzić na urlopie?

)
nie, ona nie jestw ciąży :d ale jest strASZNIE zazdrosna wiec się nie zdziwię jak niedługo będzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 18:41   #1636
NataliaM1103
Rozeznanie

butelki,smoczki,podgrzewa cze,laktakory - aveny czy tommee tippe??
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:49   #1637
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowanie avent

Stary 2011-08-08, 19:01   #1638
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupie smoczek avent, butelki tomme tippe, chociaz ostatnio slyszalam ze dobrze miec inna butelke do soczkow/herbatek inna do mleka, chociaz nie wiem czemu
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:14   #1639
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupie smoczek avent, butelki tomme tippe, chociaz ostatnio slyszalam ze dobrze miec inna butelke do soczkow/herbatek inna do mleka, chociaz nie wiem czemu
avent i canpol są najbardziej popularne i wybierane - wybierałabym między tymi dwoma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:16   #1640
czubasek20
Zakorzenienie

Hej mamusie
My z maleństwem zaczęliśmy 13 tydzień

Co do tych bóli podbrzusza i kłucia w pachwinach to mi się to zdarza dosyć często, jak będę u gina to się zapytam, bo teraz to jak najwięcej leże i się nie przemęczam bo sie o dzidzi boje ;/

Ja miałam robione usg w 5 i 8 tyg, teraz będę miała w 15 tyg.

zoska Ty się musisz wziąć się za siebie, dziewczyny dobrze mówią, każdy ma problemy ale nie zawraca i nie męczy non stop tym samym gadaniem. Rozumiem gdybyś miała taką sytuację że żadne zaproponowane rozwiązanie by nie pomogło, to wtedy ok dalej szukamy wyjścia ale Ty nawet nie próbujesz. Zrobisz co będziesz chciała. Ja się za dużo na forum nie udzielam bo korzystam z internetu w kom ale czytam wszystkie posty i jestem na bieżąco więc wiem że od początku jest coś nie tak a Ty nawet rad nie słuchasz, bo ,, nie masz siły" to sobie wyobraź dalsze życie jak maluch się na świecie pojawi a Ty przez to co wyczyniasz nie będziesz miała co do garnka włożyć. wcale się nie dziwię że dziewczynom już czasem ręce opadają.

buszowałam po innych wątkach i zauważyłam że napisałaś to odwołanie

Któraś z was pisała o zgadze po zjedzeniu czosnku... ja mam tak nawet z cebulą , przez pierwsze tygodnie nie mogłam znieść zapachu cebuli surowej jak i smażonej, teraz mi przeszło , uwielbiam cebulę ale potem mam tak potworną zgagę że wolę z niej zrezygnować na okres trwania ciąży.

Macie też takie straszne rwanie w dole brzucha jak kichacie? ja to muszę aż cała się skulić bo czuje jakby w brzuchu mi wszystko podskakiwało i opadało...

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-08-08 o 19:59
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:21   #1641
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
avent i canpol są najbardziej popularne i wybierane - wybierałabym między tymi dwoma
Ja zakupilam zestaw startowy avent 4 butelki smoczek szczoteczka całość mnie wyszła 60
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:34   #1642
uska000
Zadomowienie

Czesc dziewczynki
Gratuluej udanych wizyt i poznania plci u mnie caly czas jest chyba chlopak.. ale mowi niech Pani nie kupuje jeszcze niebieskich ciuszkow;p

dzieki za linka z probkami i prosimy wiecej

co do kichania ja jestem alelrgiczka i mowie ze mam takie takai to troche sie wystraszyl i zbadal mi macice bo mowi ze takie ataki moga skurcze wywolac;/ i zeby mowic o tym

zrobiil mi usg tez dlatego zeby zobaczyc czy ok, choc nie chcialam bo w czwartek mam 3d polowkowe

mam nadzieje ze nic nie pominelam

aha Monia nie martw sie i nie mysl o tym bedzie dobrze

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:34   #1643
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja juz po kolacji
kanapki z żółtym serkiem i pomidorek ze śmietanką i cebulką
czekamy z dzidzią na TZ
za półtorej godzinki powinien byc z pracy
Stary 2011-08-08, 19:46   #1644
uska000
Zadomowienie

http://www.bebilon.pl/rejestracja

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:03   #1645
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
co do kichania ja jestem alelrgiczka i mowie ze mam takie takai to troche sie wystraszyl i zbadal mi macice bo mowi ze takie ataki moga skurcze wywolac;/ i zeby mowic o tym

kurcze a ja mam wizytę dopiero 17 sierpnia a to kichanie mnie męczy już trzeci dzień, może jakieś przeziębienie mnie zacznie łapać bo sobotę i niedzielę spędziliśmy z Tż na zapraszaniu rodzinki na ślub a pogoda była nieciekawa.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:03   #1646
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

uciekam bo lapciakowi bateria siadaa.. lecę pod prysznic i dalej na męża czekac
dobranoc
Stary 2011-08-08, 20:21   #1647
nawojka8583
Zadomowienie

Dziewczynki ja też gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt, rozpoczętych tygodni i poznanych płci. Mam dziś jakiś dziwny dzień, nic mi się nie chce. W pracy już po 4 godzinach opadłam z sił, a trzeba było pracować jeszcze następne 5. Za tydzień w poniedziałek mamy usg i jak dzidziuń się dobrze ułoży to pewnie się dowiemy cio to tam siedzi. To będzie moje drugie i ostatnie usg w UK. A tak naprawdę ostatnie będzie za jakieś dwa, trzy tygodnie jak będę na urlopie w Polsce. Czyli odległość czasowa pomiędzy jednym a drugim będzie niewielka, no ale chcę się przebadać u mojego ginekologa w Polsce, bo tutaj to tak różnie bywa. Moja koleżanka robiła cytologię i niby wszystko było ok, a po trzech miesiącach robiła kolejną w Pl i skończyło się leczeniem antybiotykami. Poza tym, jak mi powiedziała położna nie będę tu mieć żadnego badania dowcipnego, a to też nie jest chyba bez znaczenia. Dobranoc Mamusie. Uciekamy spać bo padam na twarz.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 20:31   #1648
kamciurka
Zakorzenienie

hej dziewczyny co ja dzisiaj mialam za dzien najpierw poodbieralam te wszystkie wyniki, na szczescie wszystkie dobrze, pojechalam do mojego ginekologa i jak juz czekalam na wizyte dostalam smsa z kliniki gdzie robilam testy Pappa, ze testy wymagaja konsultacji lekarskiej zapraszamy na bezplatna wizyte :/ zaraz zadzwonilam i umowilam sie od razu. No i nie za ciekawe mam te wyniki testu, co prawda lekarz powiedzial, ze ogolne nie sa zle, tylko z krwii cos nie bardzo, ze moze cos z hormonami u mnie, powiem wam ze sama nie wiem, fakt moze stad te moje jakies plamienia, no i przez ostatnie pol roku mialam problemy z cera, a nawet wyciek z brodawek, jak konsultowalam to z lekarzem to powiedzial, ze mozliwe ze podwyzszone jakies tam hormony bo bralam po mojej tamtej ciazy leki na nerwice, moze ja faktycznie mam rozwalone te hormony jakos. Powiedzial, zeby dla pewnosci zrobic test potrojny no i w przyszlym tyg. mam isc. Moj gin jak mi robil dzis usg to wszystko ok. Martwie sie strasznie, podam wam wyniki ryzyko biochemiczne +NT 1:1036, test podwójny 1:153, ryzyko wieku 1:548 i trisomia 18 + NT 1:10000, wolne B HCG 46,6 ng/ml, Pappa 0,98 mlU/ml

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:35   #1649
Oluska1988
Raczkowanie

nawojka8583 dziękuje za troche się stesuje zresztą jak zawsze boje się że powie mi ze coś jest nie tak

Co do Zosi to ja już się nie wypowiedam a anankee za twoją wypowiedz.

Dobranoc mamusie

Edytowane przez Oluska1988
Czas edycji: 2011-08-08 o 20:38
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:42   #1650
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej dziewczyny
W końcu ten dzień w pracy się skończył......w przerwie was podczytałam i teraz mi łatwiej bo tylko jedna strona została

Klaurencja gratuluję synka
i Renatko córeczki

i ogólnie gratuluję udanych wizyt

Bebi śliczne wyglądałaś...wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Czubasek
ja z kichaniem to też mam taki problem często się łapię za brzuch, bo boli a już kiedyś pisałam że mi sie zdarzyło posikać jak kichnęłam i dzisiaj było to samo
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości