|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Konto usunięte
|
Na szczęście bo nie nawidze dentystow brr na sam zapach mnie odrzuca
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie
Jednak lepiej mi się idzie na samą wizytę kontrolną niż jak już wiem co mnie czeka No i ta ulga jak się schodzi z fotela
|
|
|
|
|
#1624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
Ma sie w koncu jedne na cale zycie! No, ale jak ma wybierac to wole isc na kase chorych, place 20-40 zl a to samo co u prywaciarze. Wada jest to ze dlugo sie czeka na wizyte......... A ile kasy poszlo mi na aparat..... W PL za zwykla plombe czy kanałowe tyle placisz? ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
Kanalowoego nigdy nie mialam
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-02-15 o 18:01 |
|||
|
|
|
|
#1625 |
|
Konto usunięte
|
W pl plomba 100-150 wyrwanie 220 prywatnie
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
to i tak drogo. U mnie od zeba gdzies ponad 50, nie wiecej jak 100. Sam nie chodze , ale od ludzi wiem, no ale moje miasto jest male stad niskie ceny.
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
biedronka ah biedronka
![]() A tak a propo moj dzisiejszy obiad dla tz . Salatka grecka, pieczone ziemniaczki i nugetsy ![]() Ja sie objadlam. A teraz skonczylam pic grzane piwo z sokiem
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja rok temu leczyłam zęby na kasę i było tak, że do trójek biała plomba się należy bez gadania... a do piątek jest kanałowe refundowane... nawet w necie można znaleźć całą listę co się należy pacjentowi w ramach NFZ... warto to wiedzieć żeby potem nie dać się nabić w butelkę... ja jak miałam kanałówkę to się dentystka ze mnie śmiała, że jak ja będę rodzić skoro po znieczuleniu ząb bolał mnie tak samo jak przed no cóż... to chyba nie będę ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- wow Mada ale pychota nie pogardziłabym takim obiadem
|
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
uj
Cytat:
![]() A co do dentysty od listopada chodze i od początku musialam placic Na szczescie nieduzo...
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszedzie tak samow mowili...ja jeszcze nigdy nie mialam kanalowego i dobrze bo panicznie boje sie dentysty
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie Mada tanio masz
tylko się cieszyć bo sama gdybym miała takie ceny to bym nawet nie myślała o chodzeniu na kasę a tak... jak musiałam wybulić prawie 700zł na jednego zęba (kanałowo) to potem nie starczyło na inne ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Eve no to ja już nie wiem może moja dentystka miała jakieś chody w NFZcie
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo wogole bez znieczulenia nie dalabym sie dotknac
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
ooo... to ciekawe z tą symboliczną dychą
bo znieczulenie jest bezpłatne i to w każdego rodzaju xD ciekawe skąd unich taki pomysł? ja też nie dałabym się tknąć chociaż na mnie słabo działają znieczulenia i czasem musiała znieczulać mnie kilka razy żeby coś zadziałało ehh nie ogarniam tego całego NFZu... już widzę jakie będą cyrki jak będę chciała iść do lekarza z zagranicznym ubezpieczeniem Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2012-02-15 o 20:58 |
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno mnie tu nie było
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec trzeba doplacac... tylko ona dawala mi bezplatnie albo 10 zl przy tej plombie na przodzie bo wtedy wizyta byla calkiem prywatna, wiec to i tak tanio![]() teraz bede musiala sie zebrac i isc na kontrole troche sie boje bo moja 8 nadal nie wyrosla
|
|
|
#1639 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie troszkę się działo przez ten czas kiedy byłam nieobecna
Przede wszystkim- mam już napisane 2 rozdziały pracy- teraz tylko poprawki. Styczeń był dla mnie pracujący- stałam sobie na łódzkich ulicach i rozdawałam ulotki Ale z racji pogody teraz nie pracuje, a szkoda, bo nie ukrywam że mam parcie na prace. BARDZO chciałabym odłożyć kasę na wymarzony wyjazd Problem w tym, że mój TŻ chce zmienić pracę i nie wiadomo czy niewykorzystany urlop z obecnej pracy może wykorzystać w przyszłej, bo jeśli nie, to TZ musi wziąć urlop najpóźniej koło maja i najwyżej wtedy wyjechać, tyle że do tego czasu ja mogę nie zarobić tyle kasy. Kuźwa, zawsze jak mam jakieś marzenie to wszystko musi się pie***yć ![]() Sesję zdałam śpiewająco- nigdy nie miałam takiej dobrej średniej jak teraz, nawet w LO- może nie jest jakaś wybitna, ale biorąc pod uwagę, że to już są studia to jest naprawdę pozytywnie
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie każdy świętuję karnawał Kolorowo jest ![]() A jutro robię sobie wolne ![]()
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Konto usunięte
|
dobry
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj cisza
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
A gdzie plAnujecie jechac ?
|
|
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
ja usnelam nad kompem
po pracy hahahaa |
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Co tam u Was kobitki słychać? Ja wczoraj byłam na disco z siorą i kolegą Mi się strasznie podobało i miałam okazję pogadać z taaaaakim fajnym chłopakiem No i kilku innych poznałam ![]() Jeszcze przed wyjściem piłam z kolegą %%%% i na miejscu też a teraz... boli mnie głowa ![]() W domu byłam koło 6:30 i już koło 8:00 się budziłam Nie mogłam spać W końcu wstałam o 11:00 i tak zamulam :/ Miałam jechać na 'karnawał' do miejscowości niedaleko, ale jestem totalnie kaputt i moje nogi odmawiają posłuszeństwa ![]() No, ale... jutro też jest więc jutro na pewno się wybiorę
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
a no wlasnie jak to jesst z tym karnawalem tam u ciebie ? Nie slyszalam zeby w Niemczech hucznie obchodzono?
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1648 |
|
Konto usunięte
|
Ja skończyłam właśnie prace
![]() Ostatkow nie obchodze ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Huczny karnawał z kostiumami itd, świętują pod koniec, kilka dni ![]() Prawie wszyscy są za coś przebrani, leje się alkohol (i jakimś cudem nikt nie leży pod krzakami jak to czami bywała w PL na imprezach ) Gdziekolwiek się pójdzie - knajpa, bar, dyskoteka - ludzie są poprzebierani ![]() Najlepsza w tym wszystkim jest ta "parada", gdzie z pojazdów wyrzucają słodycze Cukierki, batony, żelki itd. (wbrew pozorom nie są przeterminowane) Jedni, przychodzą z reklamówkami nawet i rzucają się na to jak nie wiem co hehe ![]() Ogólnie jest kolorowo i wesoło Głośna muzyka i uśmiechnięci ludzie Strasznie mi przykro, że w PL nie organizują takiego czegoś... Niestety chyba nie byłoby ich stać na rozrzucanie ton słodyczy ![]() Zrobiłam kilka fotek Dwa musiałam ocenzurować, bo była nazwa mojej miejscowości, a wolę jednak pozostać anonimowa
|
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Perfekcjinistka fajnie to wyglada. Lubię takie imprezy.
A pamietam jak robili u mnie polsko nimieckie imprezy i był korowd, to Niemcy tez rzucali cukierki, rozdawali grillowana kielbaske, polewali wino. Gdybyscie widzieli Polaków jak pazernie sie na to rzucali
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

W końcu kanałówek i plomb codziennie się nie robi 

potem jest już ta "czarna" chociaż ona nie jest czarna tylko srebrna
i na dobra sprawę... jak się nie ma kasy żeby za każdego zęba dać 200zł to lepsza taka plomba niż dziury

musialam zaplacic...., siostra tez jak tylko ukonczyla 18 l tak dentystka powiedziala ze naleza jej sie tylko te szare

Ochoty mi tylko narobiłaś 

wiec trzeba doplacac... tylko ona dawala mi bezplatnie albo 10 zl przy tej plombie na przodzie bo wtedy wizyta byla calkiem prywatna, wiec to i tak tanio

Nie mogłam spać