|
|
#1621 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
.
|
|
|
#1622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
ilez mozna walkowac temat o kawie
ja kawy nie lubie, napilam sie w czasie sesji to spac nie moglam cala noc a jednak pol nocy uczenia mi wystarczylo :P i wlasnie tylko te starbaksowe kofihewenowe lubie, ale traktuje je bardziej jak deser niz kawe, bo te syropki i bita smietana... jestem pewnie hipsterem
|
|
|
|
#1625 | |
|
Wtajemniczenie
|
O kurde, dopiero zobaczyłam wczorajszy wpis KT. Rozumiem (no, powiedzmy) posty sponsorowane, ale czegoś tak nienaturalnego, sztywnego i bez życia nie widziałam chyba nigdy. Smutne. I odkrywanie Ameryki:
Cytat:
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zdziwiłam tym postem. Czy ona zakłada, że ludzie są tak mało ogarnięci, że nie potrafią korzystać z Allegro?
|
|
|
|
#1627 |
|
Wtajemniczenie
|
Intrygujące jest też, że Allegro podejrzewa, że taka reklama coś im da. Myślałam, że każdy polski internauta zna Allegro, natomiast KT to nadal jakaś nisza, trafiająca w zasadzie tylko do młodych dziewczyn o konkretnych zainteresowaniach...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty, Szarri chyba powiększyłaś link do bloga w podpisie. Czyżbyś miała zamiar wygryźć Kasię? ![]() Edit: O, jaki Kasia ma fajny system do dodawania reklam na jej blogu. Widziałyście? Tam na tym pasku "Sponsorzy". Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-04-24 o 15:34 |
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w dodatku chyba trochę się pogubiła, bo z tego co pamiętam, to tę sukienkę czerwoną z tospshopu ma czarną, a nie czerwoną
|
|
#1630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: ej, dobra, zmienię na mniejszy, bo faktycznie trochę siara
Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-04-24 o 15:47 |
|
|
|
|
#1631 |
|
Rozeznanie
|
Yyy no nie mówcie, że Kasia Dobra Rada uczy teraz ludzi jak korzystać z allegro.
![]() Osz w mordę, idę obczajać te jej mądrości.O Boże... a jednak ._.
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-04-24 o 16:12 |
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Co do allegro to chyba jakaś większa akcja reklamowa, bo Charlize i Fashionelka też reklamują allegro w najnowszych wpisach. Tak więc nie tylko KT.
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
A propos allegro, to rozwaliła mnie ta aukcja:
http://allegro.pl/mgielka-koszula-mi...297928327.html Myląca miniaturka i -100 do lansu :P Sprzedawać taką tragedię pod szyldem miętowego hitu bloggerek... no, duża odwaga. |
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwalające jest to, że wpisałam sobie frazę: "miętowa koszula" i przy większości aukcji jest dopisek: "hit bloggerek/ must have" itp.
http://allegro.pl/listing.php/search...99towa+koszula
|
|
|
|
#1636 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
to coś grubszego (jakkolwiek to zabrzmi
)w tv tez sie reklamuja inaczej niz zwykle, pewnie nowa akcja.. no ale bez przesady, toż chyba czytelnicy blogów są grupą jedną z najbardziej uświadomionych co do tej formy zakupów, moim zdaniem powinni wycelować np. w pokolenie naszych rodziców
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
swoja droga charlize swietnie wyglada w najnoszym zestawie.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
||
|
|
|
#1639 |
|
Pełzanie
|
Mam kota czarnego i psa też
![]() Dzisiaj przyszło do mnie 5 kilo jerby Rzeczywiście może się zapach czy smak kojarzyć z tytoniem, ale dla mnie to dalekie od smrodu popielniczki.No i w dwa miesiące 5 kilo mniej - prawdopodobnie to właśnie picie jerby tak działa |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) ta spódnica to nie jest długość midi, a dziewczyna, która tak dużo osiągnęła w świecie mody powinna takie rzeczy wiedzieć
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Mnie rozwala fryzura - koczek, centralnie na czubku głowy, wygląda jak antenka teletubisia
i połączenie sportowa kurtka + eleganckie buty
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
O to jestem rozwalaczem
często sobie robię taki koczek szczególnie w robocie, bo jest on bardzo wygodny przy moich długich włosach teraz też mam taki I ciekawa jestem co z tym allegro tak konkretniej się dzieje... czy jest w ogóle ktoś kto korzysta z internetu i nie wie co to allegro? nie wiem co to ma na celu, mnie takie "akcje" tylko drażnią.
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalacz z dziś: laska odpicowana, tleniona blondi w trenczu plus beżowe adidaso-koturny. wtf? nigdy nie rozumiałam tych dzikich połączeń, zupełnie jak szpilkotrampki, litości...
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaczyna się robić ciepło i obawiam się, że co druga laska teraz będzie świeciła stringami (a przy okazji również cellulitem) w rajstopowych legginsach
. Cytat:
efekt - kok jest większy od głowy czyli jakby nie patrząć zamaskowała sobie ogólnie dużą głowe XD
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-04-24 o 21:38 |
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taka niewymuszona, wygodna fryzurka, z jednej strony można ją zrobić migiem (jak podejrzewam), a z drugiej wygląda lepiej niż włosy związane w normalną kitkę z tyłu głowy. Szkoda, że ja sobie jeszcze dłuugo takiego nie zrobię Ale ciekawe, jak bym w takim wyglądała ![]() Mam gdzieś zdjęcie, jak miałam ze 2-3 latka - mama mi robiła taką palemkę na czubku głowy, tzn. kucyka-cebulkę
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się, że takie koczki są fajne, ale bardziej z tyłu głowy, np tu:
http://wymarzonysylwester.pl/wp-cont...b27b9bbd_2.jpg a nie na czubku jak pani z prawej: http://z2.figa.pl/z2.figa.pl/8ab10b4...30388ed0f2.jpg ale to tylko moja skromna opinia
Edytowane przez Klementyna12 Czas edycji: 2012-04-24 o 21:35 |
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robię koczki różne, na samym dole, na środku albo na czubku głowy, ale mój czubek jest tam pomiędzy tym co pokazała Klementyna12 - bez przesadu z tym czubkiem jak ta modelka, troszkę niżej jednak
![]() Prawda jest taka że do koczków bardzo wysokich trzeba mieć dobry kształt głowy - jak ktoś ma niezbyt kształtną to lepszy jest koczek z tyłu bo lepiej tuszuje niedoskonałości
|
|
|
|
#1649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejszy rozwalacz - byłam z wosowym rozszerzeniem w sądzie na rozprawie. I zawsze wierzyłam, że jak ktoś ma proces/jest świadkiem, to elegancko się ubiera, a przynajmniej w miarę "skromnie" (nie wiem jak inaczej to określić).
A tu laska w panterce, mini spódniczce ledwo poniżej pupy, prześwitujących legginsach z jakimiś diamencikami naklejonymi z tyłu i kozaczkach. Kolor włosów w kolorze twarzy (taki marchewkowy). Jak ktoś lubi, no cóż... No ale do sądu to chociaż można troszkę co nieco zakryć, nie uważacie? A co do koczków, to ja noszę z tyłu lub w tym miejscu gdzie rozchodzą się u mnie włosy (takie kółeczko na czubku :3) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

.

zresztą ponoć sami Argentyńczycy podają taką yerbę dzieciom. Ekscytacji kawą nie rozumiem z dwóch powodów - po prostu mi nie smakuje, to raz, mam alergię na mleko, to dwa. Jeżeli już mi się zdarzy, to jest tam zwykle mnóstwo syropu, bitej śmietany, kakao i tym podobnych rzeczy, więc efekt końcowy jest taki, że ciężko to w sumie nazwać kawą 

Ale wolę już, jak nawija o kolczykach, niż prezentuje makijaże do szkoły... Chociaż właściwie to zamiast nawijać o pierdołach do kamerki internetowej i potem wrzucać to na YT, mogłaby iść odrabiać zadania.
ja kawy nie lubie, napilam sie w czasie sesji to spac nie moglam cala noc a jednak pol nocy uczenia mi wystarczylo :P i wlasnie tylko te starbaksowe kofihewenowe lubie, ale traktuje je bardziej jak deser niz kawe, bo te syropki i bita smietana... jestem pewnie hipsterem

)