![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Elf, jak Ci idzie przejście na mm? Dalej się budzi z przyzwyczajenia na memlanie cyca ?
Bo jak przejde na mm tylko tego się obawiam, że wpadnę w panikę, a młody w szał, że nie będzie cycucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zadomowienie
|
OLUSIA zapomniałabym- z cynamonem uważaj, często uczula alergików.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zadomowienie
|
BAHA my już na mm bez cyca
![]() ![]() Ryczeć mi się chce, ale trudno - to dla jego dobra. Strasznie nie lamentuje choć pierwsze dni nie były łatwe, nie wiedział o co chodzi, gdzie mamy cyco, płakał i lamentował,musiałam go dużo całować i tulić. Może większy dzidziol łatwiej zaakceptuje nową sytuację? W końcu Twój Michał już ma mocno rozszerzoną dietkę, zacznie raczkować, siedzieć i nie będzie się tak skupiał na braku maminej piersi? |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Priv poszedł ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Elf będzie dobrze. Bobek musi przyzwyczaić się do nowej sytuacji.. Każde dziecko inaczej reaguje.. Minie trochę czasu i zapomnicie o tym zmartwieniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też czekamy, tak się ślini, że szok :/ Cytat:
![]() ![]() Ziemniaczek i marchew to już zupka ![]() Basiula co za teściowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ja karmiałm 10,5 mies i córa sama cyca porzuciła, ale też płakać mi si,ę chciało przez kilka dni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gluten jest w: pszenicy, orkiszu, jęczmieniu i owsie Nie ma w: ryżu, kukurydzy, prosie (kasza jaglana), gryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gilki wycieram już w rękaw ![]() ![]() ![]() Elfiku, z dnia na dzień bedzie coraz lepiej ![]() Zupka + ziemniak to zupa na wypasie dla początkujących ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zadomowienie
|
DOMI coś w tym jest bo ja karmiąc piersią miałam bardzo niskie libido a teraz moje myśli non stop krążą wokół gwałtu na tż-cie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
A dziewczyny, zapomiałam się pochwalić.
Michał od wczoraj robi "kosi kosi łapki' ja mu spiewam a on klaszcze ![]() Rozpiera mnie duma ![]() Idę się szykować. Bajjj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zadomowienie
|
brawo
![]() w ogóle jakiś rozwinięty ten wasz kawaler ![]() nasz jest 1 do michy, dlatego taki duży ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Mam w domu Pudziana
![]() ![]() w ogole to tak sie balam tego raczkowania, ale jest w sumie nawet lepiej, Filip potrafi w koncu zajac sie soba i nawet nie chce, zeby nad nim wisiec, bo jest strasznie zajety zwieszaniem. Oczywiscie trzeba na niego uwazac, ale mozna w tym czasie przygotowac obiad, czy... posiedziec na wizazu ![]() no i zgadzam sie co do malych metrazy: maja jeden plus: sprzataja sie blyskawicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |||||||
Rozeznanie
|
O mamo, ja szczesliwa ze Was nadrobilam wchodze na wizaz a tu 3 strony, nic tylko kopnąć Was w te chude zadki
![]() ![]() Cytat:
Karmisz dalej piersią ile Ci posiłków na dobę wychodzi poza tymi 3ma bezmlecznymi? libido? a co to jest libido? ![]() ![]() Cytat:
ale ostatnio przerzuciłąm się na zielone z rossmana bo są biodegradowalne. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Młody po zajęciach umuzykalniajacych padł i śpi w foteliku samochodowym na balkonie ... ![]() idę |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zadomowienie
|
hehe no my u neUrologa bo z inną przypadłościa, ale jest też pediatrą więc sprawdzał wsio - dzięki, będę małego molestować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
witam...
my po szczepieniu,Fifi troszkę popłakal ale szybko mu przeszło ![]() ![]() Zwróciłam uwagę pani doktor na to że Filipek mało się przekręca i nie chce się podciągać do siadania i dostaliśmy skierowaniew na rehabilitację,powiedziała że do szpitalal ale tam się długo czeka nie oriętujecie się czy można iść gdzie indziej??? lecę szyk0wać obiadek bo głodna jestem strasznie jestem. któraś dziewczyna pytała czy daje mm na noc, nie tylko cycuś no i obiadek w dzień i deserek a mm nic. aaaa w☠☠☠☠iłam się sama na siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1640 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wogole pędzicie jak nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zadomowienie
|
Kasiaa ja też miałam dyskomfort długo długo, okazało się że stresowałam się że mały się obudzi, albo że coś innego. Jak psychika się odblokowała to super
![]() Muff Fifi już tak "profesjonalnie " raczkuje? Super ![]() ![]() Pokszyfko nie przejmuj się tajemniczym żulem ![]() ![]() Basiula znam znam takie dzieci śmierdzące jajo ![]() ![]() Dziewczyny co powiecie na to ze moja znajoma podawała dziecku niespełna 6 miesięcznemu normalne swoje obiady, głównie zupy, np barszcze, biały i czerwony, ziemniaki ze śmietanką itp itd. Czym to może rokować na przyszłość? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie, że może rokować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oswiecilyscie mnie chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zadomowienie
|
moja znajoma daje dziecji tydzien mlodszemu od mojeego pierogi:| chyba tylko bez tego farszu, tak przypuszczam, ale i tak przegięcie, ale ona wogole troche dziwna wiec nie komentuje tego
a apropo przytulanek to była u gina 6 tyg po porodzie i mowil że ok, pytałam czy przypadkiem nie za wąsko mnie zszyli ale mowił ze nie,może faktycznie to psychika, widać jeszcze porzebuje czasu a teraz sie pochwale, mały dostal wczoraj pierwszą zupke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Wtajemniczenie
|
Nie pisze duzo bo Was czytam a mam net w zwyklym tel i jest bardzo wku..mala dostaje banana i jablko.aha jestem przygnebiona bo po wykorzystaniu wszystkich urlopow w lipcu do pracy a podobno wg psychologow to najgorszy czas na rozlake.musze wrocic bo umowa do stycznia i boje sie ze nie przedluza
#1647 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie po rehabilitacji, spacerku i spotkanku z nasza blizniacza mama- kolezanka
Za 10 min nam wozek dowioza 3- miesieczne blizniaki kolezanki waza 6100 a my? Jutro sie okaze czy magiczne 7 przekrozyli ![]() Postarm sie nadrobic ale baby co wam wali zeby tyle pisac?????
#1648 |
Zadomowienie
|
jestem spowrotem po40 minutowym spacerze....20 min w wozku i 20 na rekach...wymiekam. wychodzenie na ten spacer mija sie z celem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zadomowienie
|
Glam a te bliźniaki- koleżanki, to łącznie tyle ważą czy kazde osobno? A wogle jakie płcie i imiona mają? Zawsze temat bliźniąt mnie fascynował
![]() ![]() Mila gdzieś zniknęła, a dopiero co wyszła z ukrycia ![]() Nika mało pisze, gdzieś polazła znów ![]() ![]() Kasiaa będzie dobrze, potrzebujesz czasu. Mnie bolało do 5 miesiąca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.