Jestem stara i przegrałam życie - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Czy przegrałaś życie?
Przegrałam 85 72,03%
Tak 33 27,97%
Głosujący: 118. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-16, 10:06   #1621
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Jestem stara i przegrałam życie

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość
A tak wracając jeszcze do otwierania drzwi...
Księdzu po kolędzie otwieracie?

W ogóle przyjmujecie księdza po kolędzie? Co o tym sądzicie?
Jak mieszkałam z rodzicami to tak, zawsze. Teraz mieszkam z Tż i uznałam że na stancji nie będę przyjmować. Nie moje mieszkanie, nie jestem do tej parafii "zapisana" tylko w mieście rodzinnym tak więc... Chodził u nas w zeszłym tygodniu, ale nie otwierałam tym bardziej że sama w domu byłam. Do kościoła chodzę ale nie w każdą niedzielę, idę jak czuję że chcę, a nie dlatego że niedziela to trzeba. Dziś się obudziłam po 6 to u sąsiadki na cały regulator radio maryja grało, jak mnie to irytuje Ciekawe jakbym ja sobie tak głośno eskę właczyła o tej godzinie to pewnie zaraz by waliła w drzwi ale rydzykowe to wolno i o 6 nie...

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Jak byłam młodsza to pamiętam że ksiądz od razu zapisywał w notesie ile dostał, na legalu przy nas A jak roznosili opłatki to była z góry ustalona opłata chyba 50 czy 60zł (na ogrzewanie + na kościół) straszny był ten ksiądz

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Baby_Spice Pokaż wiadomość
Aż mi się szkoda zrobiło tego księdza.
Też nie mam bierzmowania
Uważam że jak się dobrze skradasz bez kapci tylko w skarpetkach tup-tup to Cię wogle pod drzwiami nie słychać
hehe u mnie panele troszkę trzeszczą;/ niby minimalnie ale w takich chwilach to jak achtungi Chociaż mamy takie przeciwwłamaniowe drzwi i jak chcę coś na klatce podsłuchać to się nie da bo strasznie zagłuszają, to może i te trzeszczące panele też są dla intruza niesłyszalne?:P
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-16, 10:50   #1622
skazana_na_bluesa
.

u mnie zawsze szczekają psy jak ktoś puka, więc łatwo ukryć skradanie się. tym bardziej, że mamy płytki na podłodze :P

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-16, 11:55   #1623
_Juliette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rany Koguta Pokaż wiadomość
Poza tym ostatnie wspomnienie związane z księżmi, to spowiedź przed bierzmowaniem, która poskutkowała rezygnacją z tego bierzmowania...
Ojej, współczuję bardzo Czasem trafia się na takiego buca w konfesjonale, że żal d... ściska.

Z tym bierzmowaniem to śmiech na sali. Latałam do Kościoła od września do czerwca kilka razy w tygodniu, spowiadałam się, zaliczyłam 10 różańców, 10 gorzkich żali, 10 rorat, i 10 wszystkiego, co tam jeszcze było, bo byłam przekonana, że mi to bierzmowanie będzie potrzebne, jak będę chciała wziąć ślub. Buahahaha, ale człowiek był głupi.
_Juliette_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-16, 12:03   #1624
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Ojej, współczuję bardzo Czasem trafia się na takiego buca w konfesjonale, że żal d... ściska.

Z tym bierzmowaniem to śmiech na sali. Latałam do Kościoła od września do czerwca kilka razy w tygodniu, spowiadałam się, zaliczyłam 10 różańców, 10 gorzkich żali, 10 rorat, i 10 wszystkiego, co tam jeszcze było, bo byłam przekonana, że mi to bierzmowanie będzie potrzebne, jak będę chciała wziąć ślub. Buahahaha, ale człowiek był głupi.

Dobreee Która z nas wtedy rozważała opcję "Nie będzie mnie stać na ślub/nie będę miałą z kim go wiząć" hahahah
Stary 2014-01-16, 13:37   #1625
201705080934
Konto usunięte

Cytat:
Współczuć nie ma co, bo na dobre mi to wyszło, jak sądzę. Też się nalatałam po tych "kursach" do bierzmowania, czy cokolwiek to było. Spotkanie z bucem w konfesjonale spowodowało, że zastanowiłam się, po jaką cholerę uczestniczę w tym cyrku. Rozumiem i szanuję osoby, które do sakramentów podchodzą z wiary. Ja byłam typowym niestety przypadkiem "pójdę, bo trzeba, wypada, babcia się ucieszy". Wtedy się otrząsnęłam i pomyślałam, że wyznawanie wiary przeze mnie byłoby ciężką obłudą, i że dla świętego spokoju idę za tłumem. Może to dziwne, ale w ten sposób odzyskałam spokój sumienia. Nie wykluczam, że kiedyś wrócę do Kościoła, bo nigdy nic nie wiadomo, ale na pewno tylko w przypadku, gdy poczuję taką silną wewnętrzną potrzebę.
A jak z tym jest u Was?
201705080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-16, 13:53   #1626
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Rany Koguta Pokaż wiadomość
Współczuć nie ma co, bo na dobre mi to wyszło, jak sądzę. Też się nalatałam po tych "kursach" do bierzmowania, czy cokolwiek to było. Spotkanie z bucem w konfesjonale spowodowało, że zastanowiłam się, po jaką cholerę uczestniczę w tym cyrku. Rozumiem i szanuję osoby, które do sakramentów podchodzą z wiary. Ja byłam typowym niestety przypadkiem "pójdę, bo trzeba, wypada, babcia się ucieszy". Wtedy się otrząsnęłam i pomyślałam, że wyznawanie wiary przeze mnie byłoby ciężką obłudą, i że dla świętego spokoju idę za tłumem. Może to dziwne, ale w ten sposób odzyskałam spokój sumienia. Nie wykluczam, że kiedyś wrócę do Kościoła, bo nigdy nic nie wiadomo, ale na pewno tylko w przypadku, gdy poczuję taką silną wewnętrzną potrzebę.
A jak z tym jest u Was?
Ja nie mam określonego stanowiska, jednak jak byłam młodsza często bałam się np zatajając jakiś grzech, potem miałam ogromne wyrzuty sumienia, biłam się z myślami itp. Przestałam chodzić do spowiedzi i mi przeszło :P
Stary 2014-01-16, 15:01   #1627
_Juliette_
Wtajemniczenie

Ja jestem wierząca i chciałabym chodzić do Kościoła, ale na pewno nie w Polsce. Jeśli idę, to chcę posłuchać o sprawach związanych z wiarą, a nie o polityce, a praktycznie co niedziela jest gadanie o polityce, przynajmniej w mojej parafii. Denerwuje mnie to, że koleś, który z ambony pluje jadem na osoby jakkolwiek odmienne od jego pojęcia o człowieku miałby mnie spowiadać i decydować, czy dostanę rozgrzeszenie. Mam bardzo lewicowe poglądy polityczne i uważam, że to, że ja bym pewnych rzeczy osobiście nie zrobiła, nie znaczy, że innym muszę tych rzeczy zabraniać- wszystko jest dla ludzi. I w polskim Kościele najbardziej mnie właśnie mierzi to gadanie, że niby wszystkich mamy miłować, połączone z kompletnym brakiem szacunku do drugiego człowieka, a bez szacunku żadnej miłości nie ma i koniec.

Do spowiedzi nie chodzę, ale chciałabym pójść, jak będę wreszcie "gotowa psychicznie"- warunkiem spowiedzi jest żal za grzechy, a ja nie za wszystkie "grzechy" żałuję, chciałam dobrze i robiłam tak, żeby było dobrze, wychodziło różnie. Nie miałam żadnych złych doświadczeń ze spowiedzią, czasem trafił się buc w konfesjonale, ale wtedy często wiele mu nie mówiłam, wolałam mieć nieważną spowiedź, niż wypruwać przed takim koleżką flaki. Nie byłam u spowiedzi ponad 4 lata i po takim czasie na pewno nie wybiorę się do takiego zwykłego konfesjonału, poszukam spowiednika z prawdziwego zdarzenia, który mnie naprawdę wysłucha i porozmawia, ustosunkuje się jakoś.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 15:03   #1628
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Ja jestem wierząca i chciałabym chodzić do Kościoła, ale na pewno nie w Polsce. Jeśli idę, to chcę posłuchać o sprawach związanych z wiarą, a nie o polityce, a praktycznie co niedziela jest gadanie o polityce, przynajmniej w mojej parafii. Denerwuje mnie to, że koleś, który z ambony pluje jadem na osoby jakkolwiek odmienne od jego pojęcia o człowieku miałby mnie spowiadać i decydować, czy dostanę rozgrzeszenie. Mam bardzo lewicowe poglądy polityczne i uważam, że to, że ja bym pewnych rzeczy osobiście nie zrobiła, nie znaczy, że innym muszę tych rzeczy zabraniać- wszystko jest dla ludzi. I w polskim Kościele najbardziej mnie właśnie mierzi to gadanie, że niby wszystkich mamy miłować, połączone z kompletnym brakiem szacunku do drugiego człowieka, a bez szacunku żadnej miłości nie ma i koniec.

Do spowiedzi nie chodzę, ale chciałabym pójść, jak będę wreszcie "gotowa psychicznie"- warunkiem spowiedzi jest żal za grzechy, a ja nie za wszystkie "grzechy" żałuję, chciałam dobrze i robiłam tak, żeby było dobrze, wychodziło różnie. Nie miałam żadnych złych doświadczeń ze spowiedzią, czasem trafił się buc w konfesjonale, ale wtedy często wiele mu nie mówiłam, wolałam mieć nieważną spowiedź, niż wypruwać przed takim koleżką flaki. Nie byłam u spowiedzi ponad 4 lata i po takim czasie na pewno nie wybiorę się do takiego zwykłego konfesjonału, poszukam spowiednika z prawdziwego zdarzenia, który mnie naprawdę wysłucha i porozmawia, ustosunkuje się jakoś.
a skąd wiesz czy w innych krajach księża nie mówią o polityce?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-16, 15:07   #1629
_Juliette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a skąd wiesz czy w innych krajach księża nie mówią o polityce?
Wszędzie pewnie niektórzy mówią Ale w cywilizowanych krajach nie ma tego przebrzydłego tematu "dżender" na tapecie od miesięcy, a aborcja, eutanazja, związki partnerskie itp. są w wielu krajach zalegalizowane od lat, więc nie toczy się o tym dyskusja z duchownymi. Kościoł katolicki np. w Anglii jest naprawdę inny od naszego, mój znajomy z żoną chcieli tam ochrzcić dziecko i nikt ich nie pytał o to, czy mają ślub, ani czy dziecko jest z in vitro Ślub też tam brali wiele lat temu już, ani za ślub, ani za chrzest, ani za nic nikt od nich nie wołał kasy.
Stary 2014-01-16, 15:16   #1630
Farisss
Wtajemniczenie

A bylas we wszystkich kosciolach katolickich ze wiesz o czym sie tam mowi?
Raczej trudno zeby w innym kraju gdzie glowna religia jest inna albo spora mieszanka roznych sile przebicia miala mniejszosc.
Bo pojedyncze przypadki odstepstw sa wszędzie. W Polsce tez.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-16, 15:17   #1631
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:

Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale zgadzam się niestety z tymi kazaniami - w kościołach parafialnych nieraz różne cuda są, księża na włościach itp. Ale jeśli masz możliwość chodzenia np. do dominikanów albo saletynów to polecam w szczególności tych pierwszych. Wiadomo nie wiem, jak jest we wszystkich miastach itp., ale moim zdaniem jest to miejsce, gdzie polityki niemalże nie ma, gender też nie, można iść i posłuchać o czymś innym niż wybory. Generalnie niestety/na szczęście zakony bardzo często są lepsze pod tym względem, o wiele mniej uwikłane w jakieś niedorzeczne sprawy.
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-16, 15:21   #1632
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Wszędzie pewnie niektórzy mówią Ale w cywilizowanych krajach nie ma tego przebrzydłego tematu "dżender" na tapecie od miesięcy, a aborcja, eutanazja, związki partnerskie itp. są w wielu krajach zalegalizowane od lat, więc nie toczy się o tym dyskusja z duchownymi. Kościoł katolicki np. w Anglii jest naprawdę inny od naszego, mój znajomy z żoną chcieli tam ochrzcić dziecko i nikt ich nie pytał o to, czy mają ślub, ani czy dziecko jest z in vitro Ślub też tam brali wiele lat temu już, ani za ślub, ani za chrzest, ani za nic nikt od nich nie wołał kasy.
Przepraszam, ale straaasznie mnie wkurza takie porównywanie Polski do zachodu i pogląd, że tam jest super, wszystko tam jest idealnie i w ogóle Polska jest 100 lat za murzynami. I nie mów, że wszystkie kraje rozwinięte są za aborcją i eutanazją, bo tak nie jest. A za aborcją jest także Białoruś albo Rumunia - i co, tam też jest lepiej?

Ja od dobrych kilku lat nie chodzę do kościoła, nie interesuje mnie co ksiądz mówi z ambony. Niech sobie mówi o aborcji, homoseksualizmie, o wszystkim czym chce, póki nie ingeruje w moje życie.

Może w Anglii jest inaczej, bo katolicy są w mniejszości a przez to księżom katolickim zależy na tym by jak najwięcej osób przeszło do ich parafii?

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2014-01-16 o 15:22
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-16, 15:32   #1633
_Juliette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam, ale straaasznie mnie wkurza takie porównywanie Polski do zachodu i pogląd, że tam jest super, wszystko tam jest idealnie i w ogóle Polska jest 100 lat za murzynami. I nie mów, że wszystkie kraje rozwinięte są za aborcją i eutanazją, bo tak nie jest. A za aborcją jest także Białoruś albo Rumunia - i co, tam też jest lepiej?
Lepiej w jakim sensie? Nie mam pojęcia, jak tam jest, nie mieszkałam nigdy w Rumunii ani na Białorusi Czy w Anglii jest super? Jest inaczej, pewne rzeczy są lepsze, inne są gorsze, niż w Polsce. Źle na pewno nie jest. Nie chcę się wdawać w rozmowy o gospodarce, jeno o kościele mówiłam.

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;44641313]Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale zgadzam się niestety z tymi kazaniami - w kościołach parafialnych nieraz różne cuda są, księża na włościach itp. Ale jeśli masz możliwość chodzenia np. do dominikanów albo saletynów to polecam w szczególności tych pierwszych. Wiadomo nie wiem, jak jest we wszystkich miastach itp., ale moim zdaniem jest to miejsce, gdzie polityki niemalże nie ma, gender też nie, można iść i posłuchać o czymś innym niż wybory. Generalnie niestety/na szczęście zakony bardzo często są lepsze pod tym względem, o wiele mniej uwikłane w jakieś niedorzeczne sprawy.[/QUOTE]

Dzięki , przejadę się więc do dominikanów i "obczaję", czy chociaż ich trochę interesuje co innego niż polityka.
Stary 2014-01-16, 15:54   #1634
zakonna
Naczelna Nastolatka

Ja jestem niewierząca więc mnie temat kolędy wcale nie dotyczy. A poza tym to mam taki przegrany tydzień, że masakra, czuję się całkiem wyzuta z energii i sił. ledwo daję radę.
Stary 2014-01-16, 16:17   #1635
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Przepraszam, ale straaasznie mnie wkurza takie porównywanie Polski do zachodu i pogląd, że tam jest super, wszystko tam jest idealnie i w ogóle Polska jest 100 lat za murzynami.
Przecież jest ;p

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Ja jestem niewierząca więc mnie temat kolędy wcale nie dotyczy. A poza tym to mam taki przegrany tydzień, że masakra, czuję się całkiem wyzuta z energii i sił. ledwo daję radę.
To ja wczoraj miałam taki dzień i zakończyło się kłótnią z Tż :/ Wróciłam ze spożywczaka mało mnie baba nie przejechała Już chyba 3ci raz na tym samym przejściu jakieś nawiedzone Zatrzymała się i przepuszczała dwie osoby z jej strony drogi, ja już minęłam połowę (od drugiej strony ulicy szłam), one przeszły a mnie już nie zauważyła i ruszyła sobie prawie siadłam jej na masce Jak mnie zobaczyła w ostatniej chwili to ja dałam krok do tyłu a ona się nie zatrzymała tylko przejechała dalej głupia ☠☠☠☠a To się wyżaliłam :P

Edytowane przez GrumpyCat
Czas edycji: 2014-01-16 o 16:18
Stary 2014-01-16, 16:20   #1636
201705080934
Konto usunięte

Cytat:
Co się stało?
Stary 2014-01-16, 17:06   #1637
zakonna
Naczelna Nastolatka

odwiedziłam rodzicielkę i tak mnie to doświadczenie wyczerpało psychicznie, że od niedzieli nie mogę się zregenerować. jedyna nadzieja w tym, że niedługo mam ferie więc może odeśpię i odpocznę jak normalny człowiek.
Stary 2014-01-16, 18:13   #1638
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Przepraszam, ale straaasznie mnie wkurza takie porównywanie Polski do zachodu i pogląd, że tam jest super, wszystko tam jest idealnie i w ogóle Polska jest 100 lat za murzynami.?
Zgadzam sie z Toba wiec nie wypowiadam sie tym bardziej, ze mieszkam na Muzulmanskim Bliskim Wschodzie i zamiast muezinow chetnie uslyszalabym bicie dzwonow nawet o 6 rano.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-16, 18:19   #1639
ona679
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Toba wiec nie wypowiadam sie tym bardziej, ze mieszkam na Muzulmanskim Bliskim Wschodzie i zamiast muezinow chetnie uslyszalabym bicie dzwonow nawet o 6 rano.
A ciepło tam choć masz?
ona679 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-18, 00:30   #1640
ama
Wtajemniczenie

Co tu taka cisza? Powiedzcie co dziś przegrałyście w życiu Ja dziś na kolację zjadałam paczkę chipsów, popiłam piwem, a następnie zagryzłam to opakowaniem żelek.
Stary 2014-01-18, 10:23   #1641
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: Jestem stara i przegrałam życie

Cytat:
Napisane przez ona679 Pokaż wiadomość
A ciepło tam choć masz?
Mamy zime więc dzisiaj 22'C

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-18, 10:51   #1642
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Co tu taka cisza? Powiedzcie co dziś przegrałyście w życiu Ja dziś na kolację zjadałam paczkę chipsów, popiłam piwem, a następnie zagryzłam to opakowaniem żelek.
Ja ostatnio piję za dużo kawy i jem za dużo czekolady, nowe Milki mnie tak kusiły
Stary 2014-01-18, 11:46   #1643
ona679
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Mamy zime więc dzisiaj 22'C
Nie, to faktycznie zimno :P
ona679 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-18, 12:40   #1644
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość

Byłam w rosmanie oglądałam przeceniona biżuterie schylalam się aby zobaczyć wisiorek, ale nie wzielam go. Chodziłam po sklepie i stanelam przy pólce z przecenionymi produktami. Pdchodzi do mnie ochroniarz i mówi "Pani ma metke we wlosach" a ja taaaak? i macam się po głowie. Metka(duża taka na kórej umieszcza się w siecówkach np kolczyki) była umieszczona na czubku głowy w pozycji pionowej.
Tak właśnie chodziłam sobie po sklepie.Przynajmniej znam powód dziwnych spojrzeń w moją stronę...
201604280909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-18, 13:01   #1645
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baby_Spice Pokaż wiadomość
Byłam w rosmanie oglądałam przeceniona biżuterie schylalam się aby zobaczyć wisiorek, ale nie wzielam go. Chodziłam po sklepie i stanelam przy pólce z przecenionymi produktami. Pdchodzi do mnie ochroniarz i mówi "Pani ma metke we wlosach" a ja taaaak? i macam się po głowie. Metka(duża taka na kórej umieszcza się w siecówkach np kolczyki) była umieszczona na czubku głowy w pozycji pionowej.
Tak właśnie chodziłam sobie po sklepie.Przynajmniej znam powód dziwnych spojrzeń w moją stronę...
to jest zabawne przecież!

ja zeżarłam resztę czipsów, sprawdziłam konto, i jestem bankrutem do wypłaty (czyli za tydzień ) na nic mnie już nie stać...
Stary 2014-01-18, 13:04   #1646
zakonna
Naczelna Nastolatka

ja nie wiem co będziemy jeść do 3 lutego, kasę mamy na całkowitym wykończeniu
poza tym, jestem na najlepszej drodze do TOTALNEGO PRZEGRANIA mojego życia zawodowego. Zostało mi pół roku do skończenia awansu zawodowego i nie mogę się zmusić do zrobienia tego co muszę żeby to zamknąć. To jest dopiero przegranie, na własne życzenie
Stary 2014-01-18, 13:48   #1647
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie wiem co będziemy jeść do 3 lutego, kasę mamy na całkowitym wykończeniu
poza tym, jestem na najlepszej drodze do TOTALNEGO PRZEGRANIA mojego życia zawodowego. Zostało mi pół roku do skończenia awansu zawodowego i nie mogę się zmusić do zrobienia tego co muszę żeby to zamknąć. To jest dopiero przegranie, na własne życzenie
oj nie, zawsze może być gorzej, serio
Stary 2014-01-18, 13:56   #1648
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
to jest zabawne przecież!

ja zeżarłam resztę czipsów, sprawdziłam konto, i jestem bankrutem do wypłaty (czyli za tydzień ) na nic mnie już nie stać...

Dla przechodzących koło mnie napewno było zabawne I dla czytających mego posta,btw Cieszyłam się że nikogo znajomego nie spotkałam.

Piekna pogoda u nas,słoneczko, normalnie wiosna
201604280909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-18, 14:03   #1649
Farisss
Wtajemniczenie

A u mnie mgliście, zimno, fuj i w ogóle. Nawet wychodzić nigdzie mi sie nie chce... lenistwo totalne.
Ale 2 prania zrobiłam, umyłam wannę, zjadłam kanapkę z nutellą w ramach deseru

może czas za coś konstruktywnego sie wziąć...
Stary 2014-01-18, 20:55   #1650
201705080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
Ale 2 prania zrobiłam, umyłam wannę, zjadłam kanapkę z nutellą w ramach deseru
To już coś i nagroda się należała! Jak nie biegiem, to pełznąc, byle do przodu!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości