Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-30, 10:00   #1621
lza_slonca
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXVI

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4580963 9]Ja lubie Toblerone. Ale dzisiaj widziałam że to takie małe g....nka. Też mi promocja. Poproszę żeby mi z UK przywieźli. Tam duże kosztują 5zł.[/QUOTE]

nikt nie każe Ci kupować...ale jak ktoś ma mi przywieźć słodycze z UK i płacić za wysyłkę..wolę kupić na miejscu

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 10:11   #1622
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
nikt nie każe Ci kupować...ale jak ktoś ma mi przywieźć słodycze z UK i płacić za wysyłkę..wolę kupić na miejscu
Przywiezc to raczej nie przyslac tylko przy okazji
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 10:56   #1623
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
korzystając z promocji kupię trochę słodyczy na święta, nie dla mnie, więc możecie mi napisać jakie są najsmaczniejsze, najlepsze, godne polecenia. bo ja się nie znam na tym.
Kruszynki i pryncypałki
Stary 2014-03-30, 11:10   #1624
aleksandra112233
Zadomowienie

polecam rybki w galarecie szczególnie łosoś i pstrąg- po prostu pyszne. Jak będą w promocji od czwartku to kilka wpadnie bo dzisiaj braki w mojej B. W jakiej cenie jest folia aluminiowa i ile ma długości??? zapomniałam dziś sprawdzić :/
Stary 2014-03-30, 11:13   #1625
201803120844
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
Co do cen produktów zagranicznych w polsce to akurat mnie to nie dziwi. Polskie marki za granicą też są droższe niż u nas... Zazwyczaj na rynku lokalnym jest taniej.
Powiedziałabym raczej że zarobki polaków są znacznie za małe,a nie ceny za wysokie. Np. dzisiaj wyszłam z chłopakiem do kawiarni pod domem na kawę i ciastko i rachunek ponad 40 zł...
W niemczech jest kawiarnia przy kawiarni i ludzie sobie mogą normalnie iść codziennie na kawę i nie jest to dla ich budżetu obciążeniem, a ceny w kawiarniach dokładnie takie jak u nas...
Ogólnie to nie wiem czy w polsce jest z każdym rokiem coraz gorzej, czy dopiero zaczęłam dorastać i coraz więcej złego widzieć, ale nie raz rozmawiamy z przerażeniem o warunkach życia w polsce....
Ale dziewczyny pisały o cenach konkretnych produktów i konkretnych marek. I to jest fakt, że na Zachodzie gdzie zarobki wyższe te marki są tańsze. Nie wiem ile teraz kosztują wody Tesori d'oriente, jeszcze kilka lat temu w Polsce kosztowały 3 razy więcej niż we Włoszech. Przywożę wiele produktów z zagranicy albo tych niedostępnych, albo o wiele tańszych niż u nas.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnulka90 Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie na temat patelni,garnków itp z biedronki z powłoką ILAG, jak sie sprawują przy dłuższym użytkowaniu? zakupiłam tą kolorową patelnie a teraz ma być http://biedronka.pl /brytfanka/ i marze o niej od dłuższego czasu, jednak troche kosztuje i jestem ciekawa jak trwala będzie, a patelnie zbyt krótko użytkuje żebym sama mogła stwierdzić

Co do awanturujących sie klientów to wczoraj byłam w biedronce, stoje w kolejce przedemna dwie osoby za mna kilka, podchodzi Pan od wejścia do kasy i mówi że ma w woreczkach 20, 50 groszówki przeliczone i by chciał wymienić bez liczenia bo mu sie spieszy. Kasjerka sie zgodziła poczekała aż policzy klienta i kasa jej sie otworzy i w momecie kiedy wziela woreczek z monetami rozpetało się piekło!! Ludzie którzy stali za mną w kolejce zaczęli wrzeszczeć na kasjerke "co pani wyprawia tu kolejka pani to liczyc bedzie wieki a my czasu nie mamy","ja tu z dzieckiem","pan sobie stanie w kolejce jak pan chce kase wymieniac" polecialo pare ostrych słów, kasjerka nawet sie do nich słowem nie odezwała, a ciekawe jakby nie miała drobnych w kasie i poszła rozmieniac do innej kasy i trwałoby to dłuzej to by chyba ją zlinczowali.. Ludzie są straszni ;/

Czegoś nie rozumiem, sklep to nie bank.
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 11:22   #1626
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do was pytanie na temat patelni,garnków itp z biedronki z powłoką ILAG, jak sie sprawują przy dłuższym użytkowaniu? zakupiłam tą kolorową patelnie a teraz ma być http://biedronka.pl /brytfanka/ i marze o niej od dłuższego czasu, jednak troche kosztuje i jestem ciekawa jak trwala będzie, a patelnie zbyt krótko użytkuje żebym sama mogła stwierdzić

Co do awanturujących sie klientów to wczoraj byłam w biedronce, stoje w kolejce przedemna dwie osoby za mna kilka, podchodzi Pan od wejścia do kasy i mówi że ma w woreczkach 20, 50 groszówki przeliczone i by chciał wymienić bez liczenia bo mu sie spieszy. Kasjerka sie zgodziła poczekała aż policzy klienta i kasa jej sie otworzy i w momecie kiedy wziela woreczek z monetami rozpetało się piekło!! Ludzie którzy stali za mną w kolejce zaczęli wrzeszczeć na kasjerke "co pani wyprawia tu kolejka pani to liczyc bedzie wieki a my czasu nie mamy","ja tu z dzieckiem","pan sobie stanie w kolejce jak pan chce kase wymieniac" polecialo pare ostrych słów, kasjerka nawet sie do nich słowem nie odezwała, a ciekawe jakby nie miała drobnych w kasie i poszła rozmieniac do innej kasy i trwałoby to dłuzej to by chyba ją zlinczowali.. Ludzie są straszni ;/
Kiedyś Pani się awanturowała, że kasjerka nie ma jak wydać a jej się spieszy.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 11:24   #1627
Madziarka.n
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Prawda. Mnie kiedyś pani kierowniczka zapytała czy mam paragon, czy będę pisać oświadczenie, że reklamowany towar kupiłam w biedronce (było to urządzenie produkowane dla biedronki)..tak więc może to jednak kwestia woli obsługi. Facet mógł mieć rzeczywiście rację. Może to wyglądać z boku upierdliwie ale jeśli sami się nie upomnimy o swoje to w interesie sklepu z pewnością to nie jest. Warto znać przepisy.
jeżeli rozstrzygnięcie tego sporu zależało od obsługi to wcale się nie dziwię że tak go potraktowały bo facet od początku był strasznie niemiły i wydzierał się na nie zamiast spokojnie sprawę załatwić gdzieś z boku, uśmiechnąć się, wytłumaczyć.. możliwe że potraktowany byłby inaczej

Cytat:
jeżeli wpadłabym do B. na szybkie zakupy i byłaby taka sytuacja to też bym się wkurzyła bo znając życie to takie skrupulatne liczenie przez kasjerkę potrwałoby dobre kilkanaście minut
z taką wymianą pieniędzy to albo przychodzi się gdy jest mały ruch albo idzie się do banku i tyle

Madziarka.n jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-30, 11:25   #1628
orangemisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamcia2306 Pokaż wiadomość
Legowisko dla swojego pupilka kupilam przy poprzedniej okazji chyba ze dwa lata temu. Nic zlego z nim sie nie dzieje a jest prane regularnie z racji jasnego koloru mate kupilismy ale jeszcze nie bylo testow wiec wypowiedziec sie nie moge material wydaje sie byc wytrzymaly
Cytat:
Napisane przez Ammia Pokaż wiadomość
Legowiska widziałam, dotykałam i wydają się być solidne, wielkościowo spore, uważam że warte ceny, matę widziałam ale była w folii więc nie wiem jak z jakością.
Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Macałam legowisko - wydaje się być naprawdę w porządku ale jak chcesz kupić to szybko - u mnie została tylko 1 sztuka.
Dziękuje za odpowiedzi. Dziś zrobię rajd po pobliskich biedronkach, może jeszcze znajdę te legowiska

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
co to za legowiska? chyba coś przegapiłam w ktorej gazetce są i za ile?
Są w gazetce Wiosenne porządki, cena to 29,99zł.

orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 12:08   #1629
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
Co do cen produktów zagranicznych w polsce to akurat mnie to nie dziwi. Polskie marki za granicą też są droższe niż u nas... Zazwyczaj na rynku lokalnym jest taniej.
No ale toblerone w UK też jest zagraniczne, więc wg tego co piszesz w tam powinno być tez drogie jako zagraniczne.

Siła nabywcza pieniądza w Polsce jest śmiesznie niska. Najniższa pensja powinna być ze 3,5 tysia na łapkę.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 12:14   #1630
martha330
Zakorzenienie

potrzebuje pomocy... a wiem,ze moge na Was liczyc.

moja mama wypatrzyla podobno ratanowe/wiklinowe kosze zamykane na bielizne w biedrze - kolor braz i bez. ale ja w ogole ich nie kojarze a szybko musze sie zdecydowac. i to w sumie na odleglosc. koszt ok40zl.
przejrzalam gazetki ale nie widze ich... wiecie moze o ktore chodzi?

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 12:20   #1631
iwa_m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
potrzebuje pomocy... a wiem,ze moge na Was liczyc.

moja mama wypatrzyla podobno ratanowe/wiklinowe kosze zamykane na bielizne w biedrze - kolor braz i bez. ale ja w ogole ich nie kojarze a szybko musze sie zdecydowac. i to w sumie na odleglosc. koszt ok40zl.
przejrzalam gazetki ale nie widze ich... wiecie moze o ktore chodzi?
Kosz jest plastikowy, taki a'la rattan. Kupiłam go i jest świetny Polecam LINK

... Tag: Książki
... Bell Long Lasting Mat - trwały fluid matująco - kryjący
... Ladycode by Bell - DD Cream - matujący fluid ochronny
iwa_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-30, 12:24   #1632
paskiwkropki88
Raczkowanie

Moze chodzi o te ? http://tugazetka.pl/biedronka/2014.0...sz,na,bielizne

Ja kupilam w ubieglym roku jak tez byl z gazetki i jest super, polecam

Edytowane przez paskiwkropki88
Czas edycji: 2014-03-30 o 12:25
paskiwkropki88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 12:40   #1633
Winona
Rozeznanie

Czy ktoś wie dlaczego na paragonie mam wybitą informację "rabat w stawce Vat 23%". Jakaś promocja?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 12:50   #1634
Artm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anna_Konda Pokaż wiadomość
Wlasnie przed chwila wyrzucilam do kosza filet z makreli. Co za smród!
Ja miałem taką sytuację dwa razy i przestałem po tym kupować wędzone ryby w sklepach samoobsługowych.
To nie jest kwestia jakości towaru, ale zachowania klientów i obsługi. U siebie nie raz widziałem towary z lodówki poutykane w koszach i regałach. Zwyczajne chamstwo.
A obsługa powinna takie rzeczy wyrzucać do zwrotów, a nie pakować z powrotem do lodówki.

A przy okazji. Kupiłem sobie ten silikonowy lunch box. Trochę załuję, że jest okrągły a nie prostokątny. Jestem też ciekawy, czy ta pokrywka będzie szczelna?
Fajne były też w tej serii pojemniki na dwa kawałki pizzy. Jakby kosztował połowę ceny to też bym go kupił.
Artm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 13:16   #1635
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie dlaczego na paragonie mam wybitą informację "rabat w stawce Vat 23%". Jakaś promocja?

A jakie masz produkty na paragon ie?
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 13:16   #1636
zle_emocje
Raczkowanie

Czy w Biedronce są teraz jakieś garnki, rondelki etc.?
zle_emocje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 13:41   #1637
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość

Ja miałam taką informację na paragonie, gdy kupowałam chipsy. Była wtedy promocja, że przy zakupie 2 paczek zapłacimy 3,99
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 14:06   #1638
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikam Pokaż wiadomość

Czegoś nie rozumiem, sklep to nie bank.
ale też potrzebuje drobnych.... a później wielkie zdziwienie, że kasjerka nie ma czym wydać.... ja nie wiem z czym macie problem....
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 15:04   #1639
alegoria26
Raczkowanie

co jutro na promocji %.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

juz widze ryby.
ostatnio przeczytalam ze margaryny, ide do biedronki 8dni temu i co?proszki. zle przeczytalam. sie wkurzylam bo proszek 7kilo 3 za 22 zl nie mialam tyle kasy.
alegoria26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 15:08   #1640
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alegoria26 Pokaż wiadomość
co jutro na promocji %.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

juz widze ryby.
ostatnio przeczytalam ze margaryny, ide do biedronki 8dni temu i co?proszki. zle przeczytalam. sie wkurzylam bo proszek 7kilo 3 za 22 zl nie mialam tyle kasy.
czytać też trzeba ze zrozumieniem od jutra ciastka, ryby od czwartku

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 15:17   #1641
delfix10
Zakorzenienie

kupiłam dzisiaj w Biedronce żel pod prysznic be beauty Japonia ekstrakt z alg za 2,19
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 15:25   #1642
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
kupiłam dzisiaj w Biedronce żel pod prysznic be beauty Japonia ekstrakt z alg za 2,19
Ooo a czego taka promo?
Stary 2014-03-30, 15:48   #1643
Madziarka.n
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
ale też potrzebuje drobnych.... a później wielkie zdziwienie, że kasjerka nie ma czym wydać.... ja nie wiem z czym macie problem....
problem jest taki że osoba która chce wymienić kasę powinna to zrobić gdy nie ma dużego ruchu, gdy jest otwarta więcej niż jedna kasa
bo nie każdy ma ochotę marnować swój cenny czas stojąc w kolejce

Madziarka.n jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-30, 15:49   #1644
Ervisha
Zakorzenienie

Na jednym z blogów widziałam taki krem z Biedronki.... Jest u Was? Podobno krem jest niemiecki...Autorka nie napisała czy kupiła go w polskiej czy niemieckiej biedronce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02145.jpg (119,1 KB, 122 załadowań)

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 15:52   #1645
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Na jednym z blogów widziałam taki krem z Biedronki.... Jest u Was? Podobno krem jest niemiecki...Autorka nie napisała czy kupiła go w polskiej czy niemieckiej biedronce
to w Niemczech są Biedronki?
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 15:58   #1646
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
u mnie jest od jakiegos czasu, stoi w lodówce tam gdzie serki i jogurty
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 16:03   #1647
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
u mnie jest od jakiegos czasu, stoi w lodówce tam gdzie serki i jogurty
Ja jutro popatrzę u siebie... Autorka bloga napisała ze to krem typu Nutella, ale ma mniej cukru i tłuszczu....

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4581583 7]to w Niemczech są Biedronki?[/QUOTE]
Ja tego nie wiem

Stary 2014-03-30, 16:06   #1648
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Ooo a czego taka promo?
nie mam pojęcia, ale mile mnie zaskoczyła
(wszystkie zapachy były w promocji)
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 16:06   #1649
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Ja jutro popatrzę u siebie... Autorka bloga napisała ze to krem typu Nutella, ale ma mniej cukru i tłuszczu....
Wiesz co nie patrzyłam na skład bo z racji diety omijam takie łakocie szerokim łukiem ale widziałam, ze jest dość drogi bo kosztuje jakieś 5-6zł za dość małe pudełko
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 16:09   #1650
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Wiesz co nie patrzyłam na skład bo z racji diety omijam takie łakocie szerokim łukiem ale widziałam, ze jest dość drogi bo kosztuje jakieś 5-6zł za dość małe pudełko
Ja na angielskiej stronie widziałam tylko kalorie, zawartość cukru i tłuszczu. Składu też nie widziałam, ale nie przepadam za takimi produktami Myślałam o siostrze ale jak 6zł to rzeczywiście drogo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości