Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-07, 11:13   #1621
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Kochana nie lekceważe , bylam wczoraj u internisty , osłuchowo jest ok , padlo nawet że to może alergia , ale ja wiem ze sie zaziebiłam i zmokłam na tej majówce i wtedy tez mnie zaczelo bolec gardlo , a w tej chwili mam tylko ten suchy kaszel, jak sie za 3 dni nie poprawi mam wrocic do Lux Medu na badania. A inhalacje jak robiłaś , rozpuszczałas w wodzie w misce i wdychałaś ? bo mi tz wczoraj zrobił cos takiego i niby było lepiej , a dziś go wyśle po te siemie lniane , bo chciałam iśc ale pada deszcz

Mój męzulek to Mikołaj i uważam że to najpiękniesze imie meskie na świecie Mikuś , Mikusiek , Mikulinek
D

Mój to Darek i też mi się strasznie to imię podoba.

To dobrze,że byłaś u internisty.
My mamy inhalator, o taki:
http://allegro.pl/inhalator-philips-...180909933.html

Kupiliśmy go jak Majulka była malutka i ogólnie polecam- dla dzieci to świetna sprawa.

Robię inhalacje z roztworu fizjologicznego soli morskiej, kupiony normalnie w aptece,ale myślę,że takie w misce też w jakiś sposób pomagają. Jak byłam mała mama nam robiła w łaśnie z gorącej wody i chyba jakichś ziół i tak trochę ręcznikiem nakładała, by parowało na nas, a nie tylko do góry.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:16   #1622
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Zaraz będzie ze nie na zamiaru do klubu przystąpić.

Nie chciałam żeby tak było jak na innych wątkach. Ze watek sie dzieli przez klub.
Ale czy tak trudno zrozumieć ze klub ma jakies zadanie. Ja nueam zamuaru Pokazywać swoich czterech liter i mojej facjaty całemu światu, dlatego powstał klub. I na pewno na forum nue bede pisac ze dostalam ropnego zapalenia odbytu i nuevede tu prosić o pomoc w tej sprawie (dla wyjaśnienia ti tylko przykład) bo to bardziej do zaufanych osob a nie setek ludzi którzy czytaja nasz wątek.

Agrrrr

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No i tak napisałam? I co teraz? Bo nie chce przystopic ale jak ktoś chce przystąpić i tak jak ty pokazać twarz i mówić o swoich nie przyjemnych dolegliwościach to nie może przystopic do klubu? Bo z tego wychodzi ze ten kto jest w klubie to ok a kto jak chce przystąpić to mu się zabrania bo nie jest godny zaufania itd. I dlatego z tego juz powodu nawet zastanawiam się czy tu na forum można się wypowiedzieć bo zaraz jest się atakowanym. Ja jak pisałam nie chciałam robić zamętu i nikogo obrażać czy atakować wyraziłam tylko swoja opinie
60cm
Monika moja coreczka

Edytowane przez malgosia1051
Czas edycji: 2014-05-07 o 11:17
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:16   #1623
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość

To dobrze,że byłaś u internisty.
My mamy inhalator, o taki:
http://allegro.pl/inhalator-philips-...180909933.html

Kupiliśmy go jak Majulka była malutka i ogólnie polecam- dla dzieci to świetna sprawa.

Robię inhalacje z roztworu fizjologicznego soli morskiej, kupiony normalnie w aptece,ale myślę,że takie w misce też w jakiś sposób pomagają. Jak byłam mała mama nam robiła w łaśnie z gorącej wody i chyba jakichś ziół i tak trochę ręcznikiem nakładała, by parowało na nas, a nie tylko do góry.

No mi tż własnie tak wczoraj zrobil jak twoja mama kurcze bo troche szkoda mi teraz kady na taki inhalator

A co do Darków mam brata i jest ekstra Darkiem hehe
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:19   #1624
Paulina Darek
Rozeznanie

Cytat:
mój też Darek, ale miał być Piotruś...

miłość od pierwszego wejrzenia
12.2005
razem przez życie 05.05.2012
Filip jest już z nami 05.09.2014
oczekujemy maleństwa 21.07.2016

Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy...
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:20   #1625
Metamfetaminax
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46339218]U mnie też pogoda beznadziejna. Uwielbiam mielone z sosem pomidorowym a robiłyście kiedyś takie a'la gołąbki? Wersja gołąbków dla leniwych Do mięsa mielonego dodac kapuste i ryżu (ja daję już ugotowanego) i dopiero z tej całej pomieszanej masy uwinąć mielone za☠☠☠iaszcze kurde znowu jestem głodna [/QUOTE]
Lubię i czasem robiłam W sumie wolę je bardziej niż klasyczne gołębie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Nasz wózek dzisiaj będzie
Super

Cytat:
Napisane przez martek Pokaż wiadomość
Witam dziewuszki, gratulacje dla wszystkich, które wczoraj dowiedziały się,że z dzidzią ok, a już szczególnie dla tych, które poznały płeć Przybijam piątkę dzisiejszym mamuśkom,które idą na połówkowe, ja mam na 15:30 i jakoś no stress mimo że nie znam jeszcze płaci i pewnie się wściekne, jeśli dziś bobo odwróci się znowu pleckami Co do włosków to ja wyglądam jak orangutan haha, ale też słyszałam,że nie warto ich golić, bo kiedy po ciąży hormony się wyregulują to one znikają, oby to była prawda
No i mas rację a czym masz się stresować przed połówkowym przecież wszystko gra pewnie Obyś dzisiaj nas poinformowała kto tam mieszka
Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość

Ja z regularnym braniem witamin mam problem, więc może Maleństwo pozostanie Maleństwem :P
Ja też... Czasem tydzień nie biorę nawet,bo zapominam

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Ha mam takie włosy na brzuchu że jak przeciagne koszulka do góry to się elektryzuja i stercza

Haha leżę

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Chyba w d... będziesz miala 36,6º jak na Hawajach

a wiesz ja zmarźluch jestem to u mnie może i o wiele mniej

Cytat:
A i czy bedziecie używać smoczków , bo moje bratowe nie używają.. i teraz nie wiem czy ja wyskocze ze smoczkiem czy mnie nie zamordują wzrokiem... a sa teraz w promocji firmy Nuk smoczki uspoające w supher pharmie i mysle czy nie kupic
Ja kupię w razie W,ale dziecka zmuszać do smoczka nie będę. Będę się cieszyć jak nie będzie chciało od samego urodzenia
Choć takie dzieci często zamiast smoczków to kciuki ssą i potem to jest bolesne w skutkach,bo jak mają zęby to do krwi potrafią pogryźć się...
Mój chrześniak od narodzin nie chciał smoczka za to uspokaja się tylko przy butelce z piciem a wcześniej z mlekiem i myślę,że to właśnie tak zastąpił sobie smoczek,czyli też łatwo go nie jest odzwyczaić

Cholera jasna... smażyłam kotlety i coś zepsuła mi się patelnia i chciałam je przełożyć na drugą i olej mi kapnął i się między kciukiem a wskazującym poparzyłam.. ałł..
Do tego kotlety mi się rozwaliły,nie wiem co dzisiaj się dzieje...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:21   #1626
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
mój też Darek, ale miał być Piotruś...
A mój to Piotruś właśnie Piterek hehe
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:23   #1627
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Lubię i czasem robiłam W sumie wolę je bardziej niż klasyczne gołębie

Super

No i mas rację a czym masz się stresować przed połówkowym przecież wszystko gra pewnie Obyś dzisiaj nas poinformowała kto tam mieszka

Ja też... Czasem tydzień nie biorę nawet,bo zapominam

Haha leżę

a wiesz ja zmarźluch jestem to u mnie może i o wiele mniej

Ja kupię w razie W,ale dziecka zmuszać do smoczka nie będę. Będę się cieszyć jak nie będzie chciało od samego urodzenia
Choć takie dzieci często zamiast smoczków to kciuki ssą i potem to jest bolesne w skutkach,bo jak mają zęby to do krwi potrafią pogryźć się...
Mój chrześniak od narodzin nie chciał smoczka za to uspokaja się tylko przy butelce z piciem a wcześniej z mlekiem i myślę,że to właśnie tak zastąpił sobie smoczek,czyli też łatwo go nie jest odzwyczaić

Cholera jasna... smażyłam kotlety i coś zepsuła mi się patelnia i chciałam je przełożyć na drugą i olej mi kapnął i się między kciukiem a wskazującym poparzyłam.. ałł..
Do tego kotlety mi się rozwaliły,nie wiem co dzisiaj się dzieje...
Jak robisz takie rzeczy dzis to lepiej idź sie połóż i nic nie rób
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-07, 11:23   #1628
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Cytat:
Przecież Mistic nie miała na myśli nic złego i nikogo nie atakowała.
Członkinie klubu muszą być po prostu ostrożne i tyle. W klubie też jest pełno mamuś, które napisały i uciekły...
no ale do ludzi trzeba mieć zaufanie. I od tego chyba jest od tego regulamin i jak ktoś się nie udziela to jest usuwany z klubu.
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:23   #1629
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Pamiętacie moją schize z początku na temat smazonego czosnku? Że tak mi się chciało? Przyprawiam mięso i poczułam zapach... I mam na patelni 2 kawałki karkowki niby z grila i 7 zabkow czosnku do tego a moja dzidzia tak mi szaleje że szok

Co do smoczkow...ja mam krzywy zgryz bo ssalam do 4 roku życia....... Tylną szczękę mam cofnieta przez to. Ale uważam że wszystko z umiarem.

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:23   #1630
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
jest wiele imion które nie pasują dorosłym, a jak już stajemy się babciami i dziadkami to w ogóle... np. babcia Paulina nie uważacie, że to dziwne... albo Maja, Kornelia... no i Filip pewnie też, ale ja się tym nie przejmuję, jak bym wybrała inne też by nie pasowało, bo chciałam Mikołaja...
nie ma co dewagować zawsze może sobie zmienić w urzędzie jak mu nie pasuje...
Babcia Paulina, babcia Maja, mi się podoba;p.

Aleno gustach się nie dyskutuje, a poza tym sama nie wiem czy jeszcze zdania nie zmieniamy i nas synek będzie Filip;p
Stary 2014-05-07, 11:24   #1631
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
czego wy tu nie wymyślicie

a o co chodzi z tymi smoczkami? ze potem mogą być wady zgryzu? bo ja jak zwykle nic nie wiem
u mnie były, po cześci od smoczka a po czesci po moim tatusiu bo jak poszłam do ortodonty z tatusiem i żeśmy obydwoje weszli to pani odrazu powiedziała że wie po kim mam wade zgryzu
ale nie koniecznie musi cos byc po smoczku

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:27   #1632
Paulina Darek
Rozeznanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46340447]A mój to Piotruś właśnie Piterek hehe[/QUOTE]

a jeszcze mam taką opiwiastkę... brat mojego męża to Krzysiek z tym, że cała rodzina mówi na niego Krzysztof, bo teściowa tak mówi/chciała, a na mojego mężulka wszyscy mówią Daruś,ale nie wiem czemu, że niby młodszy, zawsze ten mniejszy czy co...

12.2005

Stary 2014-05-07, 11:30   #1633
anesh_
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46339218]U mnie też pogoda beznadziejna. Uwielbiam mielone z sosem pomidorowym a robiłyście kiedyś takie a'la gołąbki? Wersja gołąbków dla leniwych Do mięsa mielonego dodac kapuste i ryżu (ja daję już ugotowanego) i dopiero z tej całej pomieszanej masy uwinąć mielone za☠☠☠iaszcze kurde znowu jestem głodna [/QUOTE]

Kapustę, pokrojoną? Jak?
Stary 2014-05-07, 11:33   #1634
Konto usunięte

Cytat:
a jeszcze mam taką opiwiastkę... brat mojego męża to Krzysiek z tym, że cała rodzina mówi na niego Krzysztof, bo teściowa tak mówi/chciała, a na mojego mężulka wszyscy mówią Daruś,ale nie wiem czemu, że niby młodszy, zawsze ten mniejszy czy co...
Hehe mój też młodszy to może coś w tym jest
To mojego też w rodzinie mówią Piotruś, co go trochę drażni ale z niego jest właśnie taki Piotruś w kontaktach z nowo poznanymi osobami za to jak się wkurzy (co rzadko mu się zdarza, wcielenie spokoju i opanowania) to prawdziwy z niego Piotr

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Kapustę, pokrojoną? Jak?
Tak, poszatkowaną ja ją zawsze lekko podgotuję żeby nie była twarda. Ale moja mamuśka wkłada surową i dusi potem całość w sosie pomidorowym i też jest
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:34   #1635
Amelie
Raczkowanie

Witam dziołszki, gratulacje dla wszystkich po połówkowych Ja czekam na piątek na 14:40 strasznie dopada mnie stres oby wszystko było git majonez

Ja też pochwalę się swoim brzuszyskiem Jest już z niego spora kulka

Dziewczyny padło mi na łeb, ja już mam 15 szt. bodziaków z krótkim rękawem, 10 z długim, 5 par spodni, 10 pajaców, 5 bluz i sporo innych i ciągle gdzieś coś kupie po dwie sztuki i wciepuje do szafki, jak wczoraj to zliczyłam i poukładałam to dopadł mnie szok... chyba muszę przystopować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2373.jpg (115,7 KB, 46 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-07, 11:34   #1636
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
No i tak napisałam? I co teraz? Bo nie chce przystopic ale jak ktoś chce przystąpić i tak jak ty pokazać twarz i mówić o swoich nie przyjemnych dolegliwościach to nie może przystopic do klubu? Bo z tego wychodzi ze ten kto jest w klubie to ok a kto jak chce przystąpić to mu się zabrania bo nie jest godny zaufania itd. I dlatego z tego juz powodu nawet zastanawiam się czy tu na forum można się wypowiedzieć bo zaraz jest się atakowanym. Ja jak pisałam nie chciałam robić zamętu i nikogo obrażać czy atakować wyraziłam tylko swoja opinie
I inni również wyrazili swoją opinię. Co do zaufania nigdy nie ma pewności. I wiem ze to absurd po 1 miesiącu sobie takie zaufanie zyskać, ale klub nie należy do jednej osoby a do wszystkich czlonkin, np jak bedzie taka sytacja że ktoś po miesiącu aktywnego udzielania sie chce sie dostac do klubu a 3/4 czlonkin napisze ze nie i uzasadnia to to taka osoba do klubu nie trafi i dlatego jest forum. Nie chcę żebym została zle zrozumiana. Ale ten temat jest już zakończony. Jest regulamin koniec kropka.

Stary 2014-05-07, 11:37   #1637
Konto usunięte

Amelie ładny brzucholek
Stary 2014-05-07, 11:38   #1638
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Pamiętacie moją schize z początku na temat smazonego czosnku? Że tak mi się chciało? Przyprawiam mięso i poczułam zapach... I mam na patelni 2 kawałki karkowki niby z grila i 7 zabkow czosnku do tego a moja dzidzia tak mi szaleje że szok

Co do smoczkow...ja mam krzywy zgryz bo ssalam do 4 roku życia....... Tylną szczękę mam cofnieta przez to. Ale uważam że wszystko z umiarem.

moj tata tez ma krzywy zgryz i w ogole zęby to mu sie niemal rozleciały bo mial tez bruksizm przez to ze smoczek a potem kciuk...

a macie kolki w ciąży? bo ja mam nawet jak wyjde na spacer i moja kolezanka w 6m-cu ma to samo

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:39   #1639
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość
Witam dziołszki, gratulacje dla wszystkich po połówkowych Ja czekam na piątek na 14:40 strasznie dopada mnie stres oby wszystko było git majonez

Ja też pochwalę się swoim brzuszyskiem Jest już z niego spora kulka

Dziewczyny padło mi na łeb, ja już mam 15 szt. bodziaków z krótkim rękawem, 10 z długim, 5 par spodni, 10 pajaców, 5 bluz i sporo innych i ciągle gdzieś coś kupie po dwie sztuki i wciepuje do szafki, jak wczoraj to zliczyłam i poukładałam to dopadł mnie szok... chyba muszę przystopować
Piękny brzusio
Wiesz, ja mam tylko 5 bodziaków z krótkim, spodenki, spodnie sztruksowe, swterek i czapeczke bo była w komplecie i tyle a no i wczoraj co siostra kupiła mi kaftanik - że tez ona wiedziała jak to sie nazywa i takie 2 pary ogrodniczek jak cieplej bedzie
Ale juz powoli też zaczniemy sukcesywnie kupować ubranka małemu, no bede czekac az ktos mi cos da, bo potem z kasa sie nie wyrobimy, a ubranka to tylko cześc, jeszcze kosmetyki, przybory, mebelki itd.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-07, 11:39   #1640
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Kapustę, pokrojoną? Jak?
Ja kroje drobno i didaje do mielonego do tego ryż ja dahe surowy i zagniatam jak normalne mielone, wiesz jajko bulka tarta troche wody przypraey itd. Potem formuje dosc spore mielone i podsmazam po obu stronach i wkladam do żaroodporki i talewam rosolkiem z przecierem i do piekarnika jak daje mniej rosolku to przykrywam i do miękkości ryżu. Potem zlewam sos i go pimpuje pycha

Stary 2014-05-07, 11:43   #1641
ZygaEffka
Zadomowienie

Słuchajcie robie fotki ciuszków które już mam , jak uda mi sie je umieścić na kompie to powrzucam , trzymajcie kciuki
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-07, 11:44   #1642
Mo_onika_ika
Rozeznanie

mogę powiedzieć że zeżarłam te 2 kawałki, tyle czosnku.... dziecko to mi chyba salta wywija w brzuchu a ja mam ochotę na jeszcze kolejne 2 kawałki jejuuu jakie dobre było... tylko jak ja chuchnę dzisiaj lekarzowi ? ale w to mam moje dziecko chce karkówy ostrej z czosnkiem to dostani kolejną porcję jak wejdę na wagę to +10 murowane dzisiaj

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:46   #1643
Amelie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

a macie kolki w ciąży? bo ja mam nawet jak wyjde na spacer i moja kolezanka w 6m-cu ma to samo
i to jeszcze jakie kolki... oprócz zwykłych i nerkowe pełen pakiet

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-07, 11:49   #1644
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Nasz wózek dzisiaj będzie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
A słyszałyście o tym, że dziewczynki podobno rodzą się przed terminem? Jeszcze się okaże, że mój szkrab przyjdzie na świat w sierpniu :P
Ja urodziłam się ponad dwa tygodnie wcześniej, moja siostra też trochę przed terminem... Może coś w tym jest... Choć z drugiej strony kiedyś nie było takiego sprzętu jak dzisiaj....
Ja urodziłam przed,ale czy to się ogólnie sprawdzas nie wiem.

Cytat:

Coś może w tym być , bo u mnie w rodzinie tez wszytskie dziewuszki przed terminowe... a mój mąz powiedział że mnie zwiąże i zaszyje mi cipke bo mam urodzic. w jego urodziny czyli 27 wrzesnia a nie 26 wrzesnia
jest:
Biedna! Juz to widzę ze skurczami, a cipka zszyta.

Cytat:
A wiecie że ja nie miałam nigdy włosów na nogach ? zaczeły sie pojawiać teraz w ciązy dopiero i kiedy endokrynolog zmienila mi na mocniejsza dawke hormony tarczycy , wczesniej nic nigdy tylko w okolicach kolan moze troszke ale to i tak takie jasniutkie ze ich widac nie bylo ale jak biore ten euthyrox teraz to i moje włosy na glowie rosną jak szalone i paznokcie też

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Ale z tą fazą to niby prawda
Takiej to dobrze

Cytat:

A i jeszcze mam pytanko do mam które już maja dzieci czy prałyście może ciuszki w mleczku do prania dla dzieci typu lovell czy moze tylko w proszkach ? bo ja preferuje płyny i proszków w ogóle nie używam ...

A i czy bedziecie używać smoczków , bo moje bratowe nie używają.. i teraz nie wiem czy ja wyskocze ze smoczkiem czy mnie nie zamordują wzrokiem... a sa teraz w promocji firmy Nuk smoczki uspoające w supher pharmie i mysle czy nie kupic
Ja prałam w proszku loveli.

Smoczka uzywałam od 2 m-ca życia Mai, bo wisiała ciągle na cycu, musiała po prostu ssać. Niestety do teraz używa, ale widzę,ze tego bardzo potrzebuje.
Oczywiście martwie się o ząbki.

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Moja córka została poczęta podczas pełni księżyca.
Jadę na drugie połówkowe, trzymać kciuki proszę😊
Jakieś choróbsko mnie dopadło, boli mnie gardło i głowa i ogólnie czuję się słabo😐

Zaciśnięte.

Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość

Ja się chyba wścieknę z tymi moimi łydkami już nie wiem jak mam leżeć/chodzić/stać żeby mnie nie bolały cały czas taki pulsujący ból jest w dzień że wytrzymać nie idzie, ale za to w nocy mam spokój.
Magnez + masaż, ja sobie sama robiłam masaże.

PaulinaDarek mój tez zwykle nie bardzo.... Może takie by mu podpasily.
Stary 2014-05-07, 11:55   #1645
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość
i to jeszcze jakie kolki... oprócz zwykłych i nerkowe pełen pakiet
tzn ja mam takie zwykle takie jak się ma jak sie wypije np wode i idzie sie potem zaraz biegac hehe
czyli nie jestem sama

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:56   #1646
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Witamy się w 24tc czyli 6mcu czyli 3 trymestrze :p u mnie w domu domowy szpital :/ dostalam tel z przedszkola że starszy synek ma gorączkę i trzeba go jak najszybciej odebrać. Jak tam dotarłam to normalnie sajgon. Jedną dziewczynkę bolal brzuch a jakis chlopiec przy mnie zwymiotowal :O najgorsze jest to ze mlodszy synek też jakis taki niewyrazny i marudny a ja modlę się tylko żeby mnie nie dopadlo bo przecież w piątek wyczekiwane usg polowkowe
Amelie czyli w piątek jestesmy dwie ja mam na 16:00

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-07, 11:56   #1647
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
No mi tż własnie tak wczoraj zrobil jak twoja mama kurcze bo troche szkoda mi teraz kady na taki inhalator

A co do Darków mam brata i jest ekstra Darkiem hehe
To rób tak jak wczoraj mąż zrobił, jak się dzidzia urodzi to wtedy kupicie taki inhalator, bo wiadomo,ze dziecku inaczej nie zrobisz, a działa cuda.. Żałuje tylko,ze my kupilismy jak Maja miała dwa miesiące, bo może uniknelibysmy dwóch pobytów w szpitalu jak była malutka.
Stary 2014-05-07, 11:56   #1648
ZygaEffka
Zadomowienie

kurcze nie moge wrzucic fotek bo maja za duzy rozmiar , kto mi pomoże ???
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-07, 12:01   #1649
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
no ale do ludzi trzeba mieć zaufanie. I od tego chyba jest od tego regulamin i jak ktoś się nie udziela to jest usuwany z klubu.
Z Twoich wypowiedzi wynika,ze bardzo chcesz do klubu należeć;p.
Ja akurat decyzji nie podejmuje o tym, ale podtrzymuje swoje i dziewczyn zdanie,ze trzeba być ostrożnym.
Co z tego, ze kpogos przyjmiemy i usuniemy jak się nie udziela jak juz może pokopiowac sobie nasze zdjęcia np.
Stary 2014-05-07, 12:05   #1650
Paulina Darek
Rozeznanie

Cytat:
kurcze nie moge wrzucic fotek bo maja za duzy rozmiar , kto mi pomoże ???
otwieraj zdjęcie na cały ekran potem wciskasz na klawiaturze PrtSc, otwierasz painta i robisz wklej później tzreba troche jeszcze pzryciąć i znowu paint i zapisz jako...
pomogłam???

12.2005

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości