|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Passion i jak akcja anty smoczkowa? Ja kurcze jedyna zdrowa w całym domu jakasepidemia no tragedia
Super,że się udało porobią jej badania, gorzej że będzie pewnie conajmniej 3dni w szpitalu nie? I_K pochwalę się kołderką M dostała ją na gwiazdkę Sprułam i zrobiłam dokładnie tak jak chciałam
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej jestem. Juz po świętach. Pochwałę się ze TŻ od lutego będzie ze mna
wybaczcie ze nie nadrabiam.
|
|
|
|
|
#1623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grunt, że Wam odwidziny nie przeszkadzają Cytat:
Cytat:
pisz częściej Ewka, M zdrowa, wiyta u specjalisty bo M szybko schodzi niżej. /W grudni 2 razy zapalenie oskrzeli, jedno po drugim muszę wiedzieć co robić, na szczęście ten lekarz konkretny i udało mi się z tym szpitalem. Mówi, że ludzi dużo, na marzec, mówię, że zmieniam pracę, nie mamy pomocy, babć itp i sie udało sama mówiła, że w szpitalu nei oszczędzają nabadaniach, więc będzie komplet i zobaczymy czy to te choroby z jakiegoś powodu czy tak po prostu, np żłobek. I jakie leki ewentualnie.---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- akcja smoczkowa. Wróciliśmy późno, M poszła spać dopiero przed 22 więc padła bez problemu. Ok 6 płacz na mleko, po chwila płaczu, smyrałam po włoskach, ciii i zasnęła. spaliśmy do 8 ![]() drzemka gorzej. Położyłam Ją ciut póxniej, płacz, marudzenie, w końcu dziadek ululał na rękach. Moi rodzice oburzeni brakiem smoczka wieczzór też płacz, kręcenie się, na rękach mi padła w ciągu 5 minut ![]() a wczorajsza noc bez ŻADNEJ pobudki! chyba tak nigdy nei było
|
|||
|
|
|
|
#1624 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia to SY US duży. Moi ledwo co ponad 2500 mieli. P 2525jh 2690i alex2660
a jak dobrze kojarze to może poród będzie szybszy bo szyjkę masz krótszą/)Ewa wspolczuje masarzu i zastanawiam się czy yrz miałam ale chcyba n Pasion mi P bite 3m-e chorował w żłobku. Miał 8 mc-y jak poszedł. Co chwilą cos. Potem był spokój. |
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Qsloncu mam nadzieję, że choroby w końcu odpuszcza
Asia wg mnie waga A będzie po prostu normalna Tutaj na wątku fakt sporo kurczaków ale to z jakiegoś powodu. |
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Passion to szybko poszlo ze smokiem
U nas teraz jak nie je w nocy to jest bez pobudek, czasem jedna po 6 ale wtedy biore ja do nas Sama przestala jesc w nocy nic nie robilam. Po prostu sie nie budzi.Do szpitala kiedy idziecie? Bo zapomnialam kiedy mialas sie zapisywac ;P |
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dzwonie. Dobrze ze mi przypomnialas
![]() Towarzystwo w pracy, szkole, żłobku a ja jako szczęśliwa prawie bezrobotna leze w łóżku W piątek miałam mega dola Takaya ile M miała po urodzeniu? |
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Pasion super ze bedziecie miec wszystkie badania
![]() I za akcje smoczkowa szybko poszlo oby tak dalej![]() Zadnych mi tu dolow! Qsloncu kope lat super ze juz niedlugo tz bedzie z WamiDzien dobry
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Passion no grubiutka się urodziła bo 3600 i 54cm
Teraz ma ponad 12kg No ale dopiero teraz taki żarłok się zrobiła wcześniej różnie jadła.Dół a dlaczego? Chorobami M? Ja też chodzę w nerwach bo teraz mi kaszle. Odciągaliśmy po 3 razy dziennie ale poza wielkim rykiem nic z tego nie wyszło ;/ Raz odciągnęło się sporo a później już tylko trochę wody którą jej wstrzyknęliśmy. Wczoraj w nocy juz nie kasłała przez sen. lekarka mówiła, że to dlatego że katar spływa. Mam nadzieję, że to oznacza koniec choroby ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Qsloncu super,że się pojawiłaś! ![]() Ewka i jak M? Zmieniliście mleko? Pije wam wodę czy nie dajecie? M zaczęła pić bardzo późno bo tak to nie chciała wody, a teraz śmiga sama z bidonem i się poi ![]() Wczoraj zrobiłam sok z 5kg marchwi Super wyszedł, ale następnym razem musze dodać czy pomarańcza czy banana bo tak sam marchwiowy to nie bardzo. M złapała pare łyków i tyle, ale jak przelałam jej do niekapka to łaziła z nim aż wypiła wszystko
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde ale extra!!!! Muszę pomyśleć jak to uszyć i bym M sprezentowała
Bo robi sobie 'domek' pod stołem u nas Chowa się tam i cieszy straszliwie
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
Ewcia, ja nie dałam rady przy masażu szyjki.... toż to paść z bólu można. Ale podobno to bardzo pomaga. Może jak dałabym sobie zrobić to nie byłabym nacinana ![]() Takaya, to M sporo je chociaż Nasz M ostatnio bije rekordy w jedzeniu Passion, super, że udało się z tym skierowaniem a ja koło 20ego będę mieć już USG połówkowe nie moge się doczekać ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Takaya, w Lidlu były super domki z tektury |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya praca przede wszystkim
przykro mi trochę ![]() Czym odciagacie? Ostatnio kupiłam katarem. W koncu, strzał w 10! Madzia miała normalna wagę ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Dell super ze M je! Teraz będziesz się zastanawiać czy nie za dużo ![]() Już polowkowe?! Przecież ledwo chwalilas się nowina
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya nie zmienilismy bo juz mielismy malo do miastadaleko a w spozywczym nie bylo tego na zaparcia i wzielam to co miala ale juz jest tylko polowa
Dzis jedziemy do lekarza wiec zapytamy Dajemy wode z rumiankem Kiedys w sobote chyba zrobila 3 kupki i od tego czasu cisza ![]() Dell wydaje mi sie ze to bardziej na przyspieszenie Aby rozwzrcie sie szybciej robilo Mnie nie minelo ani nacinanie ani masaz ![]() Fakt boli jak cholera
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-07 o 09:43 |
|
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkich z rodzinki to cieszy o tym samym pomyslałam ostatnio..ledwo potwierdzałam, a tu już połowa szybko zleciało..... ![]() ale nie dałas mi odpowiedzi skąd ten Twój dół?
|
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam
![]() praca przede wszystkim przykro mi trochę ![]() inne sprawy też się zebrały ![]() ale już mi lepiej
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu rumianku bym nie polecała bo potrafi uczulać. Lepiej dać zwykła przegotowaną ciepłą wodę, albo czasem dawac o jedna miarke mleka mniej
ja taki myk robiłam jak nie chciała mi M pić :pDell no u nas też jest faza MEGA głoda Jeszcze tak nie miała i własnie chce to wykorzystać do zmniejszenia ilości mleka i rozpoczęcia nauki samodzielnego jedzenia ![]() karton nie wchodzi w grę ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Passion my już dawno katarkiem, ale nie wiem czy źle to robimy, czy po prostu katar jest tak gęsty, albo nie ma go tak dużo Z rana trochę się odciąga a tak to w ogóle nic |
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
kurtka od kombinezonu po Z jest za szeroka
![]() więc właśnie kupiłam kurtkę, z punktami payback od taty wyszło neicałe 25zł ![]()
|
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takaya dajemy juz tydz i jest ok
|
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Takaya super to jest!!! Jak znajdziesz tutorial to się podzielił ![]() Ewa ja przy każdym byłam nacinana i teraz położna powiedziała ze lepiej naciac niż popekac bo mniejsze problemy na starość tzn z utrzymaniem moczu. Passion dzielna jesteś Zapomnialam oplacic rachunek za tel i mi zablokowali dzwonienie haha |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
a kurtka ze smyka
![]() Ewka, jeśli brzuszek nei boli to nie ma sie co przejmowac kupą co kilka dni |
|
|
|
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój się bawi w tym domku non stoper... chowa się, prosi aby ktoś z nas się w nim chował jest zabawnie ja osobiście mleka bym nie rozrzedzała Cytat:
pokaż na małej modelce |
||
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dziadek zmarł dziś rano
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, współczuje
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, przykro mi
nie rozrzedzałabym mleka bo to ani pełna porcja posiłku, ani picie. |
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwonił TŻ godzinę temu zmarł jego tata. Nie idziemy na wesele w sobote. Jeśli nie będzie pogrzebu w sobotę to pójdziemy na ślub.
Passion od strony mamy, od strony taty zmarł wiele lat temu jak byłam mała. |
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, o matko, kondolencje dla Ciebie i męża.
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Taktyka to i dziadek i Tata TZta? Jaki zbieg okolicznosci. Trzymajcie sie
Moje kondolencje
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-01-07 o 13:14 |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
teść w szpitalu zmarł?
Asia, wysłałam zaproszenie na fb, ciekawe nazwisko masz
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Dziadek w szpitalu, teść w hospicjum. Przenieśli go przed świętami jakoś.
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Jeszcze mnie Play wpienił. Wystawili nie słusznie fakturę i musze za nią zapłacić bo inaczej nalicza odsetki. Oczywiście zaproponowali rekompensatę i mam gdzies,że faktura na 3zł ale to już drugi raz kiedy muszę się przez nich denerwować. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

M dostała ją na gwiazdkę
Sprułam i zrobiłam dokładnie tak jak chciałam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chyba tak nigdy nei było

chociaż Nasz M ostatnio bije rekordy w jedzeniu

Z rana trochę się odciąga a tak to w ogóle nic

Moje kondolencje