|
|
#1621 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Ilona super że waga spada.
Ja już po badaniach w szpitalu. Jutro rano cc Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj przygotowalam lozeczko, posciel i ochraniacze i juz moglabym rodzic. Dziewczyny czy Wy uzywacie materacykow po swoich wczesniejszych dzieciach lub i nie swoich? Ja mam po corci, wypralam poszewke, wywietrzylam materacyk ale tak mysle czy nie ma jakichs przeciwskazan. Bo to tania sprawa w sumie to jak nie mozna to kupimy nowy.
|
|
|
#1623 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ehhhhhCytat:
![]() Cytat:
![]() Wlasnie napisalam piekna skarge z opisem sytuacji. Nie napisalam tylko,ze paczka sie znalazla to na razie jest niewazne nie ?![]() jak mi jutro nie odpisza, to zadzwonie taaaam znow ![]() Cytat:
![]() Kasiula juz na pewno tuli swoje bejbi, jutro Ty, znow nam sie lista skroci ajjajajjaj, a dopiero 2.02 bedzie ja dzis czuje taka niemoc, ze chyba nadawalabym sie na porodowke tylko by mi musieli kroplowe z glukoza zapodac,co bym nie padla Ale jestem marudna, krocze boli - juz chyba pisalam, mlody jak sie wierci to kłuje... plecy napitalaja, zaraz tensa podlacze. i czuje sie jak kupa lutowa aaaaaaaaaaaa gr. jeszcze to robienie nalesnikow ponad godzine w kuchni bleeeeeee czeka prasowanie cholera wypadaloby to zrobic moze sie zdrzemne i to zrobie... ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Ewcik no ponoc lepiej nowy materac, bo jakies odksztalcenia, kazde dziecko jest inne, to tak jak buty ponoc i wkladka w nich Ale nie wiem jak to w praktyce ![]() Wymacaj materac ,czy nie jest ogdnieciony mocno itd
|
|
|
#1624 |
|
Konto usunięte
|
Patrzyłam dziś na listę bo już sobie cały dzień chodziłam i siedziałam przy komp i strasznie mało nas zostało i jeszcze dziś i jutro ja z kasia ubedziemy
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
A ja tam w niedziele nigdy nie robię nic... Jak cos nieskończone to musi poczekać do poniedziałku
jedyne co to zawsze obiad trzeba... Dzisiaj jestem tylko z cora w domu i mamy labe...Pisalyscie kiedyś o bólach tych krzyzopodonych. Chyba mała mi na jakiś nerw zaczeła od wczoraj uciekać bo wlasnie mnie AZ mnie zgina.. Lubcia, sciagaj tylko do uczucia ulgi, bo jak będziesz doila na Maxa to sobie jeszcze napedzisz laktacje zamiast przynieść ulgę. Edytowane przez nicki86 Czas edycji: 2015-02-01 o 16:41 |
|
|
|
#1626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1627 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też dzisiaj czuję się jak kupa!! Zero mocy, nawet kawę sobie wypiłam... i nic, zaraz chyba sie zdrzemnę! ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi ja tym bardziej Ci zazdroszczę.
Mnie znowu brzuch boli ale skurczy brak. Za to mala szaleje jak głupia aż mama mówiła ze mi kwiatki na koszulce faluja Ja też mam po corce materac. Wypralam,wywietrzylam na mrozie i tyle.on mega twardy jest i nic się nie odksztalcilo wiec się nie martwie
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2015-02-01 o 16:42 |
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Mala , oby do jutra, bedziesz chyba wiecej wiedziala niz dzis, bo niedziela taki martwy dzien co w szpitalu :/
ehhhhhhhh M pojechal do T ta drukarke im ogarnac. Szkoda mi go,bo nic nie odpoczal w weekend..caly czas cos robil, dzis zakladal fige jakas elastyczna w salonie w miejscach gdzie jest cos tam .. to sie jakos nazywa- miejsce gdzie pracuje podloga wiec fuga musi byc inna ehhh no i od rana cos... biedny serio a ja bym tak chciala pomoc, a jestem kupą. Bolą plecy, napiera mi na tyłek znów coś, krocze, brzuch i na dodatek mnie mdli :/
|
|
#1630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem tak obrażona na tż, że nawet obiadu nie ugotowalam pojechal sobie do castoramy coś zjeść i w piwnicy siedzi, jakąś rurę tam przepycha a ja po kątach beczę. Mam nadzieję ze u Was lepsza niedziela 😃
|
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
nicki jak pracowałam to nigdy w niedziele nic nie robilam, tylko obiad gotowalam, lubiłam mieć dzien w którym moge odpoczac ale teraz te dni tygodnia mi sie tak zlewaja że gdyby nie to że do kościoła ide to bym nie wiedziała że niedziela jest i jakoś mi tak nie robi różnicy czy niedziela czy inny dzień.
|
|
|
|
#1632 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje dziewczyny. Powiem wam że z 1 strony się cieszę bo nie muszę czekać kiedy się zacznie a z 2 strony mi smutno że tz nie zobaczy porodu i nie przetnie pepowiny. Że będę spać i dopiero potem zobaczę małego.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- No ale po tym co przeszłam to też poród naturalny byłby dla mnie trudny bo bym się bała że dziecko umrze. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1633 |
|
Rozeznanie
|
Kasia- jestem z Tobą myślami, trzymaj się dzielnie.
|
|
#1634 |
|
Konto usunięte
|
Kasia to już pewno po:p
|
|
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
Melbi kciuki za jutro
![]() u mnie byli rodzice, przywieźli górę jedzenia i po kawałku makowca, sernika, ciasta słonecznikowego mnie głowa coś boli, oczywiście całą noc prawie nie spałam przez katar, ja naprawdę się oczyszczam przez nos |
|
|
|
#1636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam zdjęcie Kamilka Kasi na fb
.. Ale jest sliczny
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się trochę zdrzemnęłam...pospałabym jeszcze, ale mój mąż zaczął kibicować i później cieszył się jak wariat, ze Polska ma brąz w piłce ręcznej..
Eh..i jak tu spać...A ja Wam powiem, ze sobota i niedziela to jest taki czas, w którym mogę spędzić z Tż, bo zwykle poniedziałek - piątek .. niestety mało mamy tego czasu razem. Więc całe prasowanie, sprzątanie , pranie odkładam na poniedziałek ![]() Cytat:
będzie dobrze! I nie martw się, ze tż nie przetnie pępowiny, ani Ty nie zobaczysz Małego ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ahhh, ciekawe kiedy my zobaczymy ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Agata, a Ciebie nie ma na pierwszej stronie...tylko jesteś w planowanych CC. chyba, ze się mylę bo już oczopląsu dostałam ![]() podaj mi dane to Cię zaraz szybko wpiszę
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-02-01 o 17:10 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Za chwile zobaczycie juz wklejam
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata Twojemu Tż też by się teraz diody przydały
no jak można tak na sam koniec? faceci powinni też chodzić w ciąży żeby zobaczyć jak to jest. W tedy mieliby nauczkę.Tutti powrót był masakryczny. Kawałek dalej w myślach modliłam się tylko żeby nikt mnie czasem nie poszturchnął bo bym padła jak długa. Nie wiem jakim cudem dotarłam do domu zmarzłam oczywiście przeokropnie.Buu, sama kiedyś byłam w bardzo ciężkiej sytuacji i wiem jak to jest dostać choć jedną pomocną dłoń. Mleko, chleb czy cokolwlek. Bo Ty sobie odejmiesz od ust ale dziecko nie zrozumie tego. Zwłaszcza gdy dzieje się to z dnia'na dzień. Dla tego też pomagam na tyle, na ile mogę. Niestety utrudnia mi to pracę.. Jej córki mają 12 lat(ta jest bardzo wymagająca,roszczeniowa i złośliwa) i 7 lat (ta znów problematyczna co do nauki i jedzenia,bo wybredna) Mlebi, za Ciebie też kciuki zaciskam ![]() Amarantas, jak będziesz miała chwilkę, to napisz coś więcej. Lubcia, mięta i szałwia wstrzymują laktację. Położna mówiła,że jak będzie za bardzo doskwierać, to żeby wypić szklankę lub dwie. Lepiej miętę bo szałwia zmienia smak mleka i dzidzia może różnie zareagować. A z Wojtusiem,hmm chyba musicie z mężem codziennie wypracować taki czas, który Ty będziesz mogła poświęcić tylko Wojtusiowi. Iduużo z nim rozmawiać. Tak mi się wydaje. Na pewno nie będzie to łatwe. |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zakochana w tych naszych lutowych cudach
![]() KAMIL KASIULKI <3 ![]() Kasiula pisała, że cc szybko,ale zaczyna już boleć. Miała straszne drgawki po znieczuleniu. Całuje nas ! Malutki jeszcze u niej nie był, bo musi byc chwile pod tlenem,ale wszystko jest OK z nim ![]()
|
|
#1644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wyskoczylam z pizamy, mamusia zadzwonila moja,ze tatulek sie za coreczka stesknil i ma dla niej salatke ktora lubie , i ciasteczka i sie pytaja czy moga wpasc
no jaaaaaaaaasne ![]() ide szybko buzie umyc bo zaraz powinni byc moi kochani ah !
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki Kamilek przystojniak
|
|
|
|
#1647 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje za kciuki.
Kamilek śliczny Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1648 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Melbi, a Wy już macie imię dla synka czy nie chcesz zdradzać?
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Agata, wpisuję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

nie mam ochoty nawet pisać :ʹ( jestem kompletnie do luftu. Puchnę jak balon napompowany, aż mnie skóra boli jakby miała pęknąć 

to na razie jest niewazne nie ?

Eh..i jak tu spać...
będzie dobrze! I nie martw się, ze tż nie przetnie pępowiny, ani Ty nie zobaczysz Małego 

.jpg)