Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-03, 20:16   #1621
aktaga13
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez to tylko malutka ja Pokaż wiadomość
ja ogólnie rzecz biorąc jestem panikarą wiec pewnie bede chciala zeby mój mnie przytulił hehe no ale mój Skarbuś wie ze ja najlepiej czuje sie w jego ramionach to mam nadzieje ze sie domysli
:P
lepiej mu powiedz.

pozniej beda tematy: "nie domyslil sie"
Stary 2009-06-03, 20:31   #1622
to tylko malutka ja
Przyczajenie

he he pewnie masz racje
on sam sie przyznaje ze do niego trzeba prosto i jasno ale jak to powiedziec tak subtelnie zeby nie urazic go tym ze np mysle ze nie wie co w takiej sytuacji robic a wcale tak nie mysle
Stary 2009-06-03, 20:35   #1623
forumkowiczka
Zadomowienie

Rzeczywiscie kazdy jest inny.Moj mnie przytulil!!!
Wymiana zdan nastapila pozniej, jak ja odepchalam jego rece i polozylam sie obok. A zrobilam to dlatego,ze czulam,iz cos jest nie tak,a on obstawal przy swoim.

Jednak uwazam ze po pierwszym razie, zreszta po kazdym stosunku mezczyzna powinien mocno przytulic kobiete i powiedziec jej jak bardzo ja kocha. Moj zawsze mi mowi po intymnych sytuacjach

Teraz juz jest dobrze
p.s dzis biore 11 tabletke,a mam za soba 2 proby, albo jak kto woli 2 stosunki,z ktorych zaden nie konczyl sie we mnie.
forumkowiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 21:00   #1624
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez forumkowiczka Pokaż wiadomość
Rzeczywiscie kazdy jest inny.Moj mnie przytulil!!!
Wymiana zdan nastapila pozniej, jak ja odepchalam jego rece i polozylam sie obok. A zrobilam to dlatego,ze czulam,iz cos jest nie tak,a on obstawal przy swoim.

Jednak uwazam ze po pierwszym razie, zreszta po kazdym stosunku mezczyzna powinien mocno przytulic kobiete i powiedziec jej jak bardzo ja kocha. Moj zawsze mi mowi po intymnych sytuacjach

Teraz juz jest dobrze
p.s dzis biore 11 tabletke,a mam za soba 2 proby, albo jak kto woli 2 stosunki,z ktorych zaden nie konczyl sie we mnie.
ale zeby stosunek się odbył, to musi zakończyć się w Tobie? bo ja juz nie rozumiem. współżyjecie. wiele par nie kończy w środku (pomimo, że się zabezpieczają)... to znaczy, że stosunków nie ma? osobiście nie lubiłam nigdy finału wewnątrz...
Stary 2009-06-03, 22:19   #1625
forumkowiczka
Zadomowienie

Hm moze zle to napisalam. Ciezko mi sie przyzwyczaic do mysli, ze mam pierwszy raz juz za soba...zawsze myslalam,ze bede sie do niego specjalnie przygotowywac, swiece, wino, kolacja, natroj...my sami...a bylo zupelnie naturalnie, tak jak zawsze a jednoczesnie calkiem inaczej
Nie uwazam, ze stosunek jest tylko wtedy kiedy facet konczy w srodku...chociaz jestem bardzo ciekawa jak to jest...
jednak na razie nie spiesze sie z odkryciem owej tajemnicy
Stary 2009-06-03, 23:10   #1626
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Hm moze zle to napisalam. Ciezko mi sie przyzwyczaic do mysli, ze mam pierwszy raz juz za soba...zawsze myslalam,ze bede sie do niego specjalnie przygotowywac, swiece, wino, kolacja, natroj...my sami...a bylo zupelnie naturalnie, tak jak zawsze a jednoczesnie calkiem inaczej
Nie uwazam, ze stosunek jest tylko wtedy kiedy facet konczy w srodku...chociaz jestem bardzo ciekawa jak to jest...
A dlaczego nie? Bierzesz tabletki to korzystaj

Jest bardzo przyjemnie tzn ja samego wytrysku nie czuje, ale moj Tż przynajmniej nie musi sie kontrolować. Uciazliwe jest tylko wyciekanie spermy po stosunku, ale zawsze pod reka mamy chusteczki.

Na poczatku tez sie bałam zaufać tabletkom, jednak zaryzykowałam. Biore od 2 lat i w ciazy nie byłam ani nie jestem. Warto sprobowac
Stary 2009-06-04, 06:29   #1627
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
no bo ten seks to mimo wszystko taki właśnie zupełnie naturalny jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 08:40   #1628
forumkowiczka
Zadomowienie

Na to jeszcze nie jestem gotowa...moze sama do konca nie przekonalam sie co to pewnosci tych tabletek. Poczekam do drugiego opakowania, mam nadzieje,ze wszystko bedzie w porzadku. Ze @ dostane zgodnie z instrukcja :P chociaz jest mozliwosc, ze podczas pierwszego opakowania on sie nie pojawi w ogole...moj TZ wtedy chyba osiwieje :P
Stary 2009-06-08, 11:19   #1629
takazwyklaja
Przyczajenie

Witam!
Nie wiem czy wybrałam dobry wątek,ale kompletnie nie wiedziałam gdzie poszukać porady. Nie mam jeszcze za soba 1 razu..od jakiegoś czasu mam faceta i ostatnio u mnie nocował..wiadomo..niby grzecznie w łożeczkuale rączki mu chodziły..heh.Było bardzo miło,wręcz świetnie.Tylko czułam się trochę zestresowana,że on wyczuje że jestem 'niedoświadczona'.To nie był żaden seks itp,raczej pieszczoty. Ja nie jestem gotowa w sumie jeszcze. Biorę tabletki od jakiegoś czasu, ale to bardziej pod kątem zlikwidowania trądziku i zmniejszenia bólu podczas okresu. Mimo iż jest to antykoncepcja boję się 1razu,że może skończyć się ciążą. Może to głupie myslenie,ale wiadomo,że nie ma nigdy 100% pewności
W czym rzecz..otóz poszłam do łazienki i zauważyłam bezbarwny śluz na bieliźnie. I tak myślę,że gdyby było między nami coś więcej..(spałam w majtkach)to byłby on dla mnie krępujący Tym bardziej,że chłopak chciał cos więcej..i ja może nawet tez miałam małą ochotę..heh..to pomyślałam,że może głupio wyjść;/ Czy jest jakiś sposób żeby tego uniknąć czy to raczej normalne? Ogólnie mam taką blokadę 1.ze względu na strach, 2.ten śluz

Edytowane przez takazwyklaja
Czas edycji: 2009-06-08 o 11:22
takazwyklaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 11:29   #1630
xblackxshadowx
Rozeznanie

Ten śluz jest zupełnie normalny. Chyba każda kobieta robi się mokra podczas pieszczot. Takie przygotowanie do stosunku. Duże nawilżenie to lepszy poślizg ^^'
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 11:32   #1631
takazwyklaja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xblackxshadowx Pokaż wiadomość
Ten śluz jest zupełnie normalny. Chyba każda kobieta robi się mokra podczas pieszczot. Takie przygotowanie do stosunku. Duże nawilżenie to lepszy poślizg ^^'
acha..dobrze wiedzieć tylko czuję,że jakby co to będzie mi głupio i wstyd..heh a jak się zacznie do mnie dobierac od dołu to już w ogóle
ogólnie to muszę używać na co dzień wkładki higieniczne,bo bez nich bym nie dała rady..być może z tego względu ten śluz jest w większej ilości..nie wiem sama.
Stary 2009-06-08, 12:20   #1632
xblackxshadowx
Rozeznanie

Ja też kiedyś musiałam używać wkładek, ale teraz to się unormowało.
Chociaż fakt faktem trochę niezręcznie by było jakby mój TŻ zdjął mi majtki a tam taka "galaretka" ^^
Stary 2009-06-08, 12:47   #1633
takazwyklaja
Przyczajenie

Cytat:
Ja też kiedyś musiałam używać wkładek, ale teraz to się unormowało.
Chociaż fakt faktem trochę niezręcznie by było jakby mój TŻ zdjął mi majtki a tam taka "galaretka" ^^
no właśnie o to się boję.. czytałam gdzieś,że tego śluzu jest więcej kiedy się używa tabletki; a przecież mu nie powiem 'sorry..muszę na chwilę do łazienki' a może płyn do higieny intymnej może jakoś pomóc?bo kurcze to jest dla mnie dośc spory problem..chociaż może wyolbrzymiam..
Stary 2009-06-08, 13:09   #1634
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez takazwyklaja Pokaż wiadomość
no właśnie o to się boję.. czytałam gdzieś,że tego śluzu jest więcej kiedy się używa tabletki; a przecież mu nie powiem 'sorry..muszę na chwilę do łazienki' a może płyn do higieny intymnej może jakoś pomóc?bo kurcze to jest dla mnie dośc spory problem..chociaż może wyolbrzymiam..

A ja natomiast czytałam gdzieś, że facetów nasz smak i zapach bardzo rajcuje. Śluz ma na to wpływ więęęęęć... śluzuj ile się da, Tój facet będzie wniebowzięty [przepraszam ]
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 13:12   #1635
xblackxshadowx
Rozeznanie

Hmm, nigdy nie używałam płynów do higieny intymnej, ale przed pieszczotami zawsze się dokładnie podmywam wodą, chociaż mówił, że mu to nie przeszkadza, więc Twojemu też pewnie nie będzie przeszkadzać ^^
Stary 2009-06-08, 16:29   #1636
zoska22
Raczkowanie

takazwyklaja Nie wiem w czym problem z tym sluzem. Niepokoic moze jedynie jego brak. To naturalna reakcja organizmu. Kobieta wie czego spodziewac sie tam na dole w stanie podniecenia mezczyzny tak wiec kazdy "wyedukowany" mezczyzna wie co jest grane u nas na dole. No i w zwiazku z tym mezczyzne powinna rozpierac duma,ze tak sie podoba swojej kobiecie. To zupelnie normalne. A co doswiadczenia to nie przejmuj sie, szybko go nabierzesz,a potem bedziesz tesknic za tymi poczatkami

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=4130 MOJE NATURALNE PAZURKI
zoska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 17:55   #1637
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
acha..dobrze wiedzieć tylko czuję,że jakby co to będzie mi głupio i wstyd..heh a jak się zacznie do mnie dobierac od dołu to już w ogóle
ogólnie to muszę używać na co dzień wkładki higieniczne,bo bez nich bym nie dała rady..być może z tego względu ten śluz jest w większej ilości..nie wiem sama.
Cytat:
Niestety musze cie zmartwic/pocieszyc ze to naturalna reakcja organizmu i to ile kobieta wydziela sluzu to juz jest ustalone przez nature indywidualnie. Pytalam o to ginekologa i takiej odpowiedzi mi wlasnie udzieli.... ja rowzniez mam z tym klopot bo bez wkladki sie nie obejdzie u mnie. Nawet w normalnych sytuacjach czasami "plyne" oczywiscie przy seksie jest to duuuuze udogodnienie mozna zawsze, wszedzie i po krotkiej grze wstepnej a ja naleze do tych co lubia szybkie numerki
Ale faktem jest ze jest to krepujace, zwlaszcza jak chce zalozyc majtki bez wkladki. W pewnym momencie mam mokra plame na majtkach grrrr
Dodam ze jestem zdrowa i nie sa to uplawy. Poprostu ten typ tak ma.
Proponuje zaakceptowac to - da sie
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 18:58   #1638
takazwyklaja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Ale faktem jest ze jest to krepujace, zwlaszcza jak chce zalozyc majtki bez wkladki. W pewnym momencie mam mokra plame na majtkach grrrr
własnie!mam identyczny problem

dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi mam nadzieję,że jakoś się przywyczaję do tego..ogólnie było ok,poki nie miałam faceta..heh..dlatego jak idziemy spac to ja ładnie w majteczkach.. a on chętnie by się ich pozbył..hihi
Stary 2009-06-08, 19:47   #1639
karolcia106
Raczkowanie

Cytat:
własnie!mam identyczny problem

dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi mam nadzieję,że jakoś się przywyczaję do tego..ogólnie było ok,poki nie miałam faceta..heh..dlatego jak idziemy spac to ja ładnie w majteczkach.. a on chętnie by się ich pozbył..hihi
ja zawsze chodze spać w majtkach niewyobrażam sobie spać bez...tak mam
sorry za of top
karolcia106 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 20:28   #1640
aktaga13
Zakorzenienie

ale facetów to rajcuje w końcu ta wilgoć to w dużej mierze jego zasługa. na poczatku zwiazku takie skrepowanie jest normalne, ale z czasem mija. przestaniecie w ogole zauwazac takie rzeczy niewarto sobie nimi zawracac glowe.
Stary 2009-06-08, 21:35   #1641
takazwyklaja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
ale facetów to rajcuje w końcu ta wilgoć to w dużej mierze jego zasługa. na poczatku zwiazku takie skrepowanie jest normalne, ale z czasem mija. przestaniecie w ogole zauwazac takie rzeczy niewarto sobie nimi zawracac glowe.
możliwe..ale wiesz jak to na początku
niemniej cieszę się,że tu trafiłam..i naprawdę miło,że tyle dobrych duszyczek mi wyjaśnilo co i jak
ja tez zawsze śpię w majtasach
mam nadzieję,że to skrępowanie minie a jeszcze o jedno przy okazji zapytam..wiem,że gdzies tu jest podobny wątek..golicie się w miejscach intymnych?zawsze mnie zastanawiało czy raczej powinno sie czy jak kto woli (nie mam na mysli jakiego buszu..hihi tylko jakiś lekki zarost czy tak raczej zerowy)
Stary 2009-06-08, 22:11   #1642
xblackxshadowx
Rozeznanie

Hehe, mój TŻ zawsze mówi: mmm, jak mokro *_*. Twój pewnie też tak będzie.
Nie lubię spać w majtkach, mam za to takie luźne spodenki. A co do golenia to robię to na zero ^^
Stary 2009-06-08, 22:16   #1643
Hlaskoida przy czystej
Rozeznanie

mój Tż klubi taki 3-4 dnuiowy zarost, podnieca go to nie lubię być tam idealnie gładka, czuję się jakbym była malutką dziewczynką, taka.. niepoważna i niedojrzała seksualnie

świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania.
"Piękni dwudziestoletni"

Fat burning:
start:51,5 kg
brzuch:70 cm.
cel: brzuch 60 cm.
waga?może pozostać

Hlaskoida przy czystej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:21   #1644
xblackxshadowx
Rozeznanie

Ja właśnie taką małą dziewczynkę lubię, jeszcze na dokładkę zrobię szklane oczka mówiące: proszę nie rób mi krzywdy.
Stary 2009-06-08, 22:23   #1645
Hlaskoida przy czystej
Rozeznanie

Ahaaa;-) Taki sposób. Ja bardzo lubię jak mój jest twardy, brutalny i ostry w łóżku.

świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania.
"Piękni dwudziestoletni"

Fat burning:
start:51,5 kg
brzuch:70 cm.
cel: brzuch 60 cm.
waga?może pozostać

Hlaskoida przy czystej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:25   #1646
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe, mój TŻ zawsze mówi: mmm, jak mokro *_*.
jak mi tak powie facet to sie dopiero nakrecam odplywam i kropka. Ach... az mi sie zachcialo

a tut jest piekny i w calosci watek poswiecony fryzurkom intymnym. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=65477&page=63
"Pierwszy raz" proponuje zostawic tematom bardziej pokrewnym pierwszemu razowi
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:31   #1647
takazwyklaja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
a tut jest piekny i w calosci watek poswiecony fryzurkom intymnym. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=65477&page=63
"Pierwszy raz" proponuje zostawic tematom bardziej pokrewnym pierwszemu razowi
przepraszam za małe zamieszanie
Stary 2009-06-08, 22:31   #1648
xblackxshadowx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hlaskoida przy czystej Pokaż wiadomość
Ahaaa;-) Taki sposób. Ja bardzo lubię jak mój jest twardy, brutalny i ostry w łóżku.
Hmm, za jakiś czas przekonam się jaki mój jest w łóżku. Założę się, że będzie się bał by nie zrobić mi krzywdy, bo jestem z wyglądu taka drobniutka (nic w tym śmiesznego, że wyglądam na 15 lat o.O) ^^No, ale ja aż taka delikatna nie jestem.
Stary 2009-06-14, 15:05   #1649
ciekawa69
Przyczajenie

Czesc Wam . Od tygodnia czytam ta forum - od samego poczatku. jestem bardzo ciekawa jak to bylo , jak rozpoczal sie Wasz pierwszy raz . tzn. chodzi mi o to ze np. przytulil Was Wasz chlopak , dal buzi i jakos tak sie to dalej potoczylo.? Czy wstydzilyscie sie rozebrac przy swoim chlopaku przed ' tym '.? Pozdrawiam.
ciekawa69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 15:47   #1650
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ciekawa69 Pokaż wiadomość
Czesc Wam . Od tygodnia czytam ta forum - od samego poczatku. jestem bardzo ciekawa jak to bylo , jak rozpoczal sie Wasz pierwszy raz . tzn. chodzi mi o to ze np. przytulil Was Wasz chlopak , dal buzi i jakos tak sie to dalej potoczylo.? Czy wstydzilyscie sie rozebrac przy swoim chlopaku przed ' tym '.? Pozdrawiam.
to zależy od zaufania i ogólnie od stażu...
moja przyjaciółka kochała się z chłopakiem po miesiącu bycia razem i cholernie sie stresowała, peelingi, depilacja nie wiedziała jak sie zachowac.
z jej opowiesci bylo to więcej stresu i nerwów niż przyjemnosci czy jakiejs bliskosci, po prostu mało go jeszcze znała i krępowała się.

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości